John Orion

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
John Orion
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 21. Joulukuuta 2021, 09:45
Tupa: Puuskupuh

John Orion

Viesti Kirjoittaja John Orion »

John Orion/Abbott
Mies, velho
Syntynyt 23. Elokuuta 2006
7.lk, Puuskupuh, hakenut joukkueen pitäjäksi ja kapteeniksi

Sauva on noin 12½ tuumaa pitkä, kevyesti taipuisa, mustaa pähkinäpuuta ja sisällä lohikäärmeen sydänjuurta.
Luuta Airslasher/Ilmanhalkoja, uusin malli Ilmanhalkoja luuta - sarjasta. Erittäin nopeat syöksyt ja hyvät jopa sivuttaiset ja muut nopeat ohjaus liikkeet mikä sopii hienosti Johnin hyville reflekseille.
Mukana koululla on tornipöllö nimeltä Noctua.

John on mukava, kohtelias ja myötätuntoinen. Hän on tuttavallinen ja viihtyy mieluusti muiden seurassa, vaikka kokee olevansa ambivertti. Riippuen päivästä hän on rauhallinen tai rempseä, hän nimittäin tykkää hassutella. John on hieman hatarapäinen, kun mielellä on paljon asioita. Isoisänsä heikenneen terveydentilan myötä on vakavoitunut ja aikuistunut. Hänellä on tapana ajautua. John harrastaa kitaransoittoa ja huispausta, jonka lisäksi liikkuu paljon ja on mukana koulun asioissa. Hän on perso kaikelle ruualle sekä makealle. Koulussa hän on keskivertoinen oppilas, vaikka haluaa menestyä supereissa. Häntä kiinnostaa ihmisten lisäksi taikaolennot, yrttitieto, liemet, huispaus ja alkemia. Haluaa isona parantajaksi, mahdollisesti taikaolentoihin erikoistuen.

John on 177 cm pitkä. Hänen ruumiinrakenteensa on tavallinen ja sopusuhtainen. Hänellä on helposti päivettyvä normaali iho, jolle muodostuu kesäisin pisamia. Johnilla on sammaleen vihreät silmät ja maantienruskeat taipuisat hiukset. Johnilla ei ole varsinaista pukeutumistyyliä, hän on saanut vaatteensa serkuilta lahjoituksena tai lahjaksi, nykyisin hän käyttää paljon myös isoisänsä vanhoja vaatteita. Hän kuitenkin pitää mukavasta ja käytännöllisestä pukeutumisesta.
Käyttää lukulaseja hajataiton ja rasittuvien silmien vuoksi, mutta muuten omaa hyvän näön.

Orionit ovat tähtitietoon perehtyneen velhosuvun eräs haara. Turnerit ja Ironwoodit ovat perhetuttuja. John asuu isoisänsä Calvin Orionin vanhalla tilalla Denverissä Norfolkissa. Kyseessä on pienimuotoinen maatila, joka on toiminut myös bed and breakfastina. Johnin käydessä koulua hänen isoisällään oli tapana majoittaa sellaisia henkilöitä, jotka kaipasivat majoitusta työtä vastaan, jolloin pojan työt tulivat tehtyä. Calvinin kunto heikkeni vuoden 2021 alussa, ja John joutui siirtymään kotiopetukseen kuudennen luokan ajaksi. Calvin menehtyi syksyllä 2023. Maatila jäi Johnille, mutta John luopui eläimistä ja sulki tilan toiminnan, sillä John päätti, että varmin keino valmistua on palata takaisin koululle.
John on aina ollut läheinen tätinsä Kathryn Persephone Abbottin perheen kanssa, ja hänestä on tullut ajan myötä perheen jäsen. Hänellä ei ole sisaruksia, joten tädin kolme lasta ovat olleet hänelle vastaavia. Calvin on ollut Johnin huoltaja tämän syntymästä asti, poika oli John Doe. John ei tunne muuta perhettään, eikä ole koskaan tavannut vanhempiaan. Johnin äiti on kuitenkin tiedettävästi Calvinin toinen tytär Annie Andromeda.
Kuva ©Natello deviantart