Nicky O'Shea

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Nicky O'Shea
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 10. Heinäkuuta 2018, 22:27
Tupa: Rohkelikko

Nicky O'Shea

Viesti Kirjoittaja Nicky O'Shea »

Nicky O'Shea // Rohkelikko // 6. luokka


P E R U S T I E D O T

Koko nimi: Lucky Nicky Octavia O'Shea
Kutsumanimi: Nicky
Syntymäaika: 5.6.2004
Ikä: 17v.

Luokka: kuudes
Tupa: Rohkelikko

Verisäätyisyys: puhdasverinen
Kätisyys: vasen
Taikasauva: 18 tuumaa, pajua, sisällä yksisarvisen häntäjouhi, taipuisa.
Asuu: Lontoossa, jollain kivalla asuinalueella lähellä keskustaa.
Kansalaisuus ja kotimaa: Irlanti
Äidinkieli: englanti

Harrastukset: teatteri, laulaminen ja pianon ja sellon soitto.
Perhe: Lauluntekijä ja säveltäjä äiti ja teatterinjohtaja isä. Kaksi isosiskoa, toinen kaksi vuotta ja toinen neljä vuotta vanhempi.


U L K O N Ä K Ö

Nickyn ulkonäköä hallitsee oranssit lapaluiden alle yltävät hiukset. Yleensä hiukset ovat kiharat tai lainehtivat, mutta esimerkiksi Nickyn suuttuessa tai säikähtäessä hiuspehko saattaa suoristua nopeasti piikkisuoraksi tai vaihtaa väriä mustaksi tai violetiksi. Nicky on noin 165cm pitkä ja omaa hyvin tyypillisen normaalipainoisen nuoren tytön vartalon. Suurin osa vaatekaapin sisällöstä on ostettu pienistä vintage ja second hand -kivijalkakaupoista. Nickyn tyyli on tosi retro, monet vaatteista ovat peräisin suoraan 80-luvulta.

Punapigmentti näkyy myös tytön kasvojen iholla pisamien muodossa. Nickyn kasvot ovat vuoden ympäri vaaleiden pisamien peitossa. Pisamien lisäksi Nickyn kasvoissa huomio kiinnittyy tummiin ripsiin ja kulmakarvoihin, sekä korkeisiin poskipäihin. Huulet ovat ohuehkot ja niissä on yleensä huulikiiltoa tai punaa. Arkisin Nicky ei jaksa meikata paljoa, mutta juhlatilaisuuksissa hänellä nähdään usein näyttävä ja värikäs meikki. Metamorfimaagiuden silmien väri vaihtelee, mutta useimmiten ne ovat vihreät tai siniset.


L U O N N E

Nicky on positiivisella tavalla utelias: hän on aina kiinnostunut muiden kuulumisista ja kyselee paljon jatkokysymyksiä. Jotkut saattavat tulkita tämän tungettelevana tai urkkivana, mutta Nicky ei tarkoita sitä niin. Hän kuuntelee kyllä, jos joku kertoo juoruja, mutta kokee juoruilusta aina vähän morkkista. Vieraiden ihmisten seurassa isossa porukassa hän on hieman ujo, mutta tutustuessa tuo piirre rapisee pois.

Nicky tykkää olla siellä missä tapahtuu. Hän viihtyy ihmisten seurassa ja kokee itse, että hänen kanssaan on helppo tulla toimeen. Nicky on nauravainen ja iloine ja pitää huumorintajuisista ihmisistä, mutta ei kuitenkaan itse välttämättä vitsaile. Nicky on yleensä pirteä ja sosiaalinen, sekä ystävällinen kaikille, vaikka saattaa joskus muotoilla ajatuksensa tökerösti. Hän kiihtyy (esim. väittely tilanteissa) nopeasti ja saattaa suutuspäissään huutaa koko keuhkojen voimalla, mutta leppyy ja rauhoittuu aina yhtä nopeasti. Nickyn ääni on heleä ja hieman lapsenomainen.

M U U T A
  • Nicky on metamorfimaagi, mutta ei pidä ominaisuudestaan meteliä. Tällä hetkellä koululla asiasta tietävät vain Nathan ja Sophie.
  • Nicky aloitti opiskelun AM:ssa vasta syksyllä 2018, kun hän muutti perheensä kanssa vanhempien työn perässä Dublinista Lontooseen.
  • O'Shean suku on Irlannissa tunnettu taiteilijasuku ja kaikki suvun lapset harrastavat taidetta jossain muodossa. Heidän myös odotetaan hakeutuvat taidealalle. Nickyn äiti on lauluntekijä ja säveltäjä ja isä sai kesällä 2018 Lontoosta teatterinjohtajan pestin. Nickyn nuorempi isosisko opiskelee viulun soittoa Dublinissa. Vanhempi isosisko puolestaan opiskelee ohjaamista ja näyttämötaiteita Lontoossa. Nicky haaveilee urasta näyttelijänä ja hän onkin saanut perheensä hyvän verkoiston ansiosta kiitettävästi rooleja eri produktioista viimeisen parin vuoden aikana. Nicky on ollut välillä kesken lukukauden kuukauden tai kaksi poissa, koska on ollut kiinnitettynä Irlannissa teatteriproduktioon.