Muu taikamaailma -alue [info]

Tämä alue on tarkoitettu Tylypahka AM:ista valmistuneiden oppilaiden koulunjälkeisen elämän pelaamiseen. Mikäli sinulla on AM:ista valmistuneita hahmoja, mukaan voi ilmoittautua pelaamaan täällä.

Valvoja: Sebastian Madison

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Muu taikamaailma -alue [info]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Muu taikamaailma -alue [info]

Muu taikamaailma -alue (ennen Lontoon taikayliopisto) on tarkoitettu siihen, että pelaajat voivat jatkaa Tylypahka AM:ista valmistuneiden hahmojensa edesottamusten pelaamista pienimuotoisesti myös valmistumisen jälkeen. Valmistumisen jälkeen hahmot voivat jatko-opiskella, työskennellä tai vaikkapa mennä naimisiin ja jäädä kotiäidiksi - tai vaikka päätyä työttömänä nukkumaan puistonpenkeillä, sinä päätät! Muuhun taikamaailman ilmoitetuilla hahmoilla voi pelata niin chat- kuin foorumipelejä ja pelaaja kerää niistä normaalisti roolipelipisteitä. Tupapisteitä jo valmistuneilla hahmoilla pelaamisesta kuitenkaan ei anneta.

Ketkä voivat pelata alueella?
Muuhun taikamaailman voivat ilmoittautua hahmot, jotka
  • ovat valmistuneet Tylypahka AM:ista TAI
  • ovat Tylypahka AM:issa henkilökuntana TAI
  • Tylypahka AM:ia käyneet, mutta koulun keskeyttäneet (tapauskohtaisesti, ks. alempana)
Muu taikamaailma -alueelle ei voi luodaan suoraan uusia hahmoja vaan se on tarkoitettu vain AM:ista valmistuneile hahmoille.

Voidakseen pelata alueella pelaajan täyttyy ilmoittaa hahmonsa muuhun taikamaailman postaamalla tähän topiikkiin. Kun ilmoittautuminen on hyväksytty, saa hahmo oikeudet kirjoittaa tälle alueelle.

Tylypahka AM:in keskeyttäneet hahmot: Koko Tylypahka AM -sivuston tarkoitus on pääsääntöisesti pelata Tylypahka AM:in elämää ja tämä muu taikamaailma -alue on luotu siksi, jotta pelaajilla olisi mahdollisuus jatkaa Tylypahkassa pelatessa rakkaiksi käyneiden hahmojensa elämän pelaamista pienimuotoisesti myös näiden valmistumisen jälkeen. Tämän vuoksi alueelle pääsevät pääsääntöisesti vain ne, joiden hahmot ovat poistuneet Tylypahkasta valmistumisen kautta. Koulun keskeyttäneitä hahmoja voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti ottaa myös mukaan siinä tapauksessa, että hahmoa on pelattu AM:issa jo hyvä tovi ennen keskeyttämispäätöstä. Huomaa kuitenkin, että jos hahmo ei ole käynyt Tylypahkaa (tai mitään muutakaan samantasoisa koulua) loppuun saakka, ei häntä voida esimerkiksi ottaa yliopistoon tai moneen muuhunkaan vastaavaan jatko-opiskelupaikkaan. Kaikki koulun keskeyttäneiden hahmojen ilmoittautumiset Muu taikamaailma -alueelle käsitellään tapauskohtaisesti.

Chatpelit
Saadakseen chatissa pelatusta pelistä roolipelipisteet, tulee peli ilmoittaa Muu taikamaailma -alueen omaan chatpelien ilmoitustopiikkiin.

Foorumipelit
Muuhun taikamaailmaan sijoittuvat pelit pelataan tällä Muu taikamaailma -foorumialueella. Uuden pelin voi aloittaa normaalisti luomalla uuden pelitopiikin. Päättynyt foorumipeli ilmoitetaan alueen omaan foorumipelien ilmoitustopiikkiin.

Muu taikamaailma ja Tylypahka AM (ja Tylyaho)
Jo aikuiset hahmot ovat luonnollisesti vapaita tulemaan ja menmään, miten tahtovat, joten he voivat vapaasti myös vierailla esimerkiksi Tylyahossa, jonne pääsevät myös Tylypahka AM:in nykyiset oppilaat, tai vierailla vanhassa opinahjossaan Tylypahkassa (mikäli sopiva syy siihen löytyy, sillä Tylypahkassa on kuitenkin turvatoimia asiattomien vierailijoiden varalta) tai tavata lomien aikana koulun ulkopuolella vaikkapa alempiluokkalaisia vanhoja koulutovereitaan. Näin ollen on mahdollista, että jo valmistuneita hahmoja pelataan toisinaan samassa pelissä vielä Tylypahkassa olevien hahmojen kanssa. Tällöin peli ilmoitetaan seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Chatpeli: Tylypahkassa vielä olevat hamot ilmoittavat chatpelin normaaliin chatpelien ilmoitustopiikkiin ja he saavat pelistä sekä tupa- että roolipelipisteet. Jo valmistuneita hahmoja pelaavat sen sijaan ilmoittavat pelin muun taikamaailman chatpelien ilmoitustopiikkiin ja saavat siitä vain roolipelipisteet. Mikäli pelaat chatpelissä useampaa hahmoa ja edes jokin niistä on vielä Tylypahka AM:issa oppilaana, ilmoitat pelin tavalliseen chatpelien ilmoitustopiikkiin ja saat siitä sekä tupa- että roolipelipisteet. Tällöin peliä ei tarvitse ilmoittaa enää Muu taikamaailma -alueen chatpelitopiikkiin (koska et saa siitä tuplapisteitä kuitenkaan).

Foorumipeli: Foorumipeli pelataan sijoittusmipaikkansa mukaan joko "Koulun alue" -roolipelialueella tai "Muu maailma" -alueella. Peli ilmoitetaan sen päätyttyä tavalliseen foorumipelien ilmoitustopiikkiin. Viesteistä, jotka on kirjoitettu hahmoilla, jotka ovat edelleen oppilaana (tai henkilökuntana) annetaan tupa- ja roolipelipisteet ja viesteistä, jotka on kirjoitettu jo valmistuneilla hahmoilla, saa vain roolipelipisteet.

Kysyttävää?
Mikäli sinulle jäi jotain epäselväksi, voit kysyä kysymyksesi tässä topiikissa (jos sinulla on jo kirjoitusoikeudet alueelle) tai lähettää yksityisviestin Jesse Cainelle.
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista