Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 29.06.2018
Pelissä mukana: Anthony Underwood, Atlas Ironwood & Melody Wood
Peliaika: 2,0 h
Pelin ajankohta: 3.6.2018 junan matkatessa kohti Lontoota
Pelipaikka: Tylypahkan pikajuna
Tiivistelmä: Atlas oli aiemmin vaatinut, että Anthony pyytäisi Melodylta anteeksi käytöstään ja tehtävänantoaan pullonpyörityksessä. Anthony oli asiasta hieman eri mieltä, mutta suostui kuitenkin vaatimukseen pysyäkseen väleissä Atlaksen kanssa. Niinpä Tylypahkan pikajunan lähdettyä liikkeelle Atlas raahasi Anthonyn etsimään Melodya, joka löytyikin (Anthonyn mielestä liian) helposti. Anthony sitten sanoikin Melodylle olevansa pahoillaan… siitä, ettei tämä voi seurustella Atlaksen kanssa. Atlaksesta tämä ei ollut ilmeisesti sellainen anteeksipyyntö, mitä oltiin hakemassa. Juttui ajautuikin sitten Anthonyn ja Melodyn riitaan, jota Atlas joutui katsomaan hieman avuttomana vierestä. Anthonya ärsytti Melodyn marttyyriasenne koko juttuun ja se, miten tämä ei myöntänyt vikitelleensä Atlasta, vaikka selvästi oli, mutta väitti nyt, että oli heittänyt Atlaksen nimen pullonpyörityksessä ilmoille vain ihan huvikseen eikä sitä tarvitsisi ottaa niin tosissaan. Anthony kuitenkin otti sen erittäin tosissaan! Lopulta Atlas sai kuitenkin riidan päättymään toteamalla toivoneensa sekä Anthonyn että Melodyn tehneen pullonpyörityksessä toisin. Anthony oli tähän varsin tyytyväinen, sillä hänestä tuntui, että Atlas piti Melodya aina täysin viattomana kaikkeen ja syytti vain häntä, joten hän lopulta myöntyi sen verran, että pyysi anteeksi Melodylta sitä, että oli käskenyt Atlaksen pussata tätä. Sitten vaihdettiin vielä ehkä hivenen kireät hyvät kesät ennen kuin Atlas raahasi Anthonyn ulos vaunuosastosta.

//11 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 4.7.2018
Pelissä mukana: William Rover, Harold Benson ft. kiusallinen small talk
Peliaika: +4 h
Pelin ajankohta: Ennen kesälomaa, joskus kokeiden jälkeen, lukuvuotta 2017-18
Pelipaikka: Käytävä, joka johtaa myös kirjastoon. Eräs ikkunasyvennyksen edusta
Tiivistelmä: Suunnitelmat ovat tehty murtaviksi ja small talk kaatuvaksi
Harold oli käynyt kirjastossa ja palauttanut kirjat. Vähän kauemmaksi kirjastosta päästyään, hän terävänä poikana kävi vielä uudestaan laukkuaan läpi kirjastonkirjojen varalta. Niitä ei löytynyt, mutta sätkähdykseltä ei säästytty, kun taakse hiippailut nimeltämainitsematon herra Rover säikäytti aputarjouksellaan. Ja toki Rover sitten pääsikin antamaan apua tai siis ehti, Luihuinen näet nosti Haroldin kirjat ylös lattialta ennen Haroldia itse. Harold ei ollut iihan innoissaan tästä. Rover vielä pahoitteli äskeistä, eih Haroldin mielestä siinä ei ollut mitään Roverin syytä.
Small talkin jatkamiseksi Harold kysyi tarviko Rover jossain apua. Rover vastasi, että ei. Eipä tietenkään Rover tarvinnut.
Haroldin small talk arkku johti sitten huispausmestaruusonnitteluun, ja koko titteli johtui Roverin mukaan vain Luihuisten tuurista. Korpinkynsillä ei selkeästi ollut tuuria sitten. Ehkä ensi vuonna. Joo, ehkä... tai ei sillä ole enää väliä.
Roverin small talk arkku johti sitten kokeista puhumiseen. Harold varsin kaunistelematta ilmoitti saavansa joukon surkeitakin surkeampaa, ja jostain syystä Rover itse ei uskonut saavansa hyviä arvosanoja. Harold oli vähän yllättynyt tästä ja yrittikin parhaansa mukaan auttaa Roveria saamaan itseluottamusta omaan osaamiseensa. Olihan Rover nyt lähes kaikinpuolin täydellinen tyyppi!
Tähän Haroldin ei olisi pitänyt tarttua ja yrittää boostata Roverin mielikuvaa itsestään taivaisiin, koska a) Rover ei uskonut b) jossain kohtaa menivät Haroldin ja Roverin osat sekaisin c) Harold ei missään nimessä olisi halunnut tietää sitä yhtä juttua d) Harold oli varmaan painostanut sen kertomiseen e) Haroldille tuli iha hiton huono olo ja omatunto f) kiitos vain Rover g) siis anteeksi, anteeksi, anteeksi.

//21 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Viestiketju Lukittu