Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 15.3.2018
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn, Harold Benson, Jamie Wescottilta saatu 3. kirje
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 13 tai 14 tai 15.3.2018 (päivä, jolloin Jamien 3. kirje tuli xD), aamiainen, aamupostin aikaa
Pelipaikka: Korpinkynnen tupapöytä aamiaistunnelmissa katetussa Suuressa salissa
Tiivistelmä: Harold oli syömässä aamupalaa Nagin kanssa, kunnes yllätys yllätys heidän luokseen lehahti pöllö. Harold tietenkin arvaili Nagin saaneen postia, mutta toisin kävi.
Harold huomasi kirjeen saatuaan, että voi hyvänen aika se on Jamielta. Avaamaan hän ei sitä kuitenkaan ryhtynyt (oikeastaan Harold ei edes hyppinyt innosta saadessaan tämän kirjeen), ja Nagi kyselikin keneltä kirje on. Harold meni sanomaan sitä mainokseksi, koska ei Harold nyt voinut sanoa, että se on Jamielta. Nagi meni mukaan tähän valheeseen, mutta Haroldin ollessa vähän hakoteillä vielä kirjeen kanssa yleinen small talk ei onnistunut. Harold lopulta myönsikin, ettei kirje oikeasti ollut mainos sekä sen, että oli valehdellut.
Vaikka kyseessä ei ollutkaan mainos, se ei tarkoittanut sitä, että Harold avaisi kirjettä. Nagi lähti vielä aika kamalasti mainitsemaan Haroldin vanhemmat (onko kirje heiltä?) mistä Harold ei ollut oikein ilahtunut. Ei hän ollut heihin yhteydessä sitten...... ja oikeastaan Haroldilla ei ollut enää asuntoakaan jajaja.. Nagi ehdotti, että Harold voisi kyllä heidän luonaan asua, mihin Harold totesi (erään nimeltämainitsemattoman luulin sinua kaveriksi, mutta etpä sitä ole -kirjekaverin sanoja lainaten), etteivät he ole mikään majatalo. Joten.. ehkä vain parempi, jos Harold kieltäytyy työ ja asunto -tarjouksesta.
Lähtemään Harold ei vain päässyt, koska Nagi halusi, että Harold ottaisi kirjeen. Harold ei halunnut ottaa kirjettä. Pahin järkytys oli se, kun Nagi vielä totesi kirjeen olevan Wescottilta... HAA! Asiat olivat huonosti ja Harold tiesi olleensa aika ääliö, koska tietenkin Jamie varmaan oli ottanut Nagiin yhteyttä Haroldin joululomavierailun jälkeen ja kaikkea.. kamalaa. Harold oli aika varma siitä, että Jamie oli kertonut kaikki Haroldin sanomat _henkilökohtaiset_ asiat eteenpäin Nagille, ja että kaksikko pelasi yhteenpussiin. Näin nämä fiksut aikuiset toimivat ja yrittävät tehdä asioita nuorien lapsien selän takana heidän hyväksi. Olihan Nagikin oikeasti Haroldia vanhempi. Molemmat olivat myös kiinnostuneita parantajuudesta!
Äänenkorottamisen ja muun ohella Harold päätyi Nagin sanojen ja vastaväitteiden myötä sellaisen ajatuksen luo ja kannan puolelle, jonka mukaan Harold tosiasiassa saisi tehdä mitä ikinä halusikaan. Nagin antamat säännöt eivät kuulemma _oikeasti_ olleet mitään sääntöjä, eikä niiden noudattamatta jättämisestä tulisi ikäviä seuraamuksia. Joten.. joten.. Harold sitten lähti rikkomaan niitä Nagin aiempia (ennen joululomaa) antamia sääntöjä! Olisi kyllä ollut mukava tietää aiemmin, että niitä sai rikkoakin. Silleen jooh.. olen ihan turhaan..........

Ai niin, ja Harold ei tosiaan mennyt aamutunnille. Ja Harold kyllä vain jätti kirjeen Nagin hellään huomaan.

//22 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 17-18.3.2018
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn, Harold Benson
Peliaika: 4++++++++++++++++h
eli ihan tämä perus roolipelaajan työpäivä *sensurointisumu*h.
Pelin ajankohta: Samana päivä tämän pelin jälkeen, joskus ennen kello 13, lounastaukoa siis.
Pelipaikka: Korpinkynnen 7. luokkalaisten poikien makuusaleista se, jossa Benson ja Blackthorn majailee.
Tiivistelmä: Harold lintsasi kuin lintsasisikin aamiaisen jälkeen olevat tunnit kuluttaen ne kirjastossa ja makuusalissaan. Toimeliaana sääntöjen rikkojana Harold ensiksi halusi siistiä Nagilta ja joukkueelta viime keväällä saadun valokuva-albumin, jotta voisi palauttaa sen hyvillä mielin. Harold onnistui siistimisessä aika hyvin, ja vihdoin päästiin niiden hanskojen pariin, jotka Harold oli saanut Nagilta syntymäpäivälahjaksi. Nekin Harold aikoi palauttaa. Nagi vain sattui siihen aikoihin tulemaan makuusaliin, minkä vuoksi Haroldin suunnitelmat menivät vähän uusiksi.
Kävi ilmi, että Nagi ei halunnut saada valokuva-albumia takaisin. Se kuulemma oli myös joukkueelta, eikä hältä, Nagilla ei olisi oikeutta yms. yms. yms. Nagi ei halunnut saada sitä. Haroldia se ei sinällään haitannut, koska eihän hänen tarvinnut kuunnella Nagia ja toimia siten, miten Nagi halusi, koska Nagin sanat eiväthän olleet mikään laki. Hah.
Harold vähän päätyi ärsyttämään, ja kertoikin todella auliisti Nagille kaikista kerroista, joina Nagi oli Haroldille valehdellut. (Mutta Nagi kysyikin asian perään!) Nagi oli asiasta paikoittain eri mieltä. Toisin sanoin, Harold oli aika haastava.
Harold kysäisikin mikä näiden parantajaopiskelijoiden yhteinen diagnoosi olikaan (Harodille), kunhan Nagi oli ensin yrittänyt kertoa, että yhteydenpito oli ollut vain kirjeen mittainen. Kuulemma Haroldin sijasta Nagi oli saanut Jamielta diagnoosin.
Loppupuoli (vai puoliväli?) meni pitkälti siitä, että Harold yritti vähän kertoa omia syitään.. (miksi juttelin Jamielle) ja Harold yritti saada Nagin purkaamaan kaiken ärtymyksensä, vaikka se vähän johtikin johonkin läksytykseen, mitä Harold ei mielellään ollut kuuntelemassa.. vaikka tavallaan tiesikin sen olevaan paikoillaan.
Fiksuna nuorena miehenä Harold kyllä myönsi, että hänen olisi oikeastaan nyt tässä tilanteessa kai pitänyt ottaa ensimmäisenä yhteyttä Nagiin ja yrittää aloittaa keskutelu eikä toisinpäin.. Tämä nykyinen asetelma vaikutti pahasti siltä kuin Harold olisi ollut se, jota vastaan oli rikottu. Näin ei missään nimessä ollut.
Nagi kysyi hetken päästä oliko Harold palauttamassa lahjoja, ja Harold näki sinä hetkenä tuon kädessä olevan jonkun paketin, joka ei kyllä ollut hänen....... Ikävästi tai ehkä hyvä, että niin kävikin, Haroldilta jäi saamatta jokin hänelle tarkoitettu lahja.
Harold omatoimisesti ehdotti sitä, että hän voisi yrittää saada valokuva-albumin valokuvat takaisin kuntoon (eli hän palauttaisi hyvässä kunnossa olevan albumin). Nagi taisi ymmärtää asian ehkä vähän eri tavalla.. Mutta ei se mitään.
Harold vielä lupasi, että voisi keksiä keinon......, jottei pilaisi enää mitään.. jottei sattuisi enää mitään vahinkoja.
Ja koska Harold ei halunnut pilata Nagin johtajapoika -mainetta, Harold suostui lähtemään oppitunnille. Minkälaisen vaikutelman se nyt antaisi johtajapojasta, joka antaisi makuusalitoverin lintsata makuusalissa, jos oli bongannut tämän sieltä!!

Ai niin, ja Harold tosiaan sai sen Jamielta saadun kirjeen takaisin Nagilta. Nagi oli salakavalasti pistänyt sen valokuva-albumin väliin, ja Harold ei huomannut tätä.

//22 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 25.3.2018
Pelissä mukana: Kacey Everett, Harold Benson
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: Maaliskuun viimeisillä viikoilla 2018,
Pelipaikka: Käytävä, professori Everettin työhuone
Tiivistelmä: Harold lähti kysymään professori Everettiltä apua, mutta se osoittautui yhdeksi suureksi vikatikiksi. Jo ennen kuin Harold edes pääsi työhuoneeseen, ymmärsi hän sen, ettei oikeastaan halunnut tulla nähdyksi yhdessä professori Everettin kanssa vapaa-ajalla.
Tästä huolimatta Harold kuitenkin yritti onneaan ja pyysi professorilta apua puhpalluran kanssa. Haroldilla lainassa ollut Pomppu-puhpallura on ollut hukassa jo ennen joululomaa, ja puhpalluran oikea omistaja lähettää Haroldille vähä väliä kirjeitä. Tätä kaikkea Harold ei kuitenkaan taikaolentojen hoidon professorille kertonut. Professori Everett yritti auttaa.
Harold ei oikein ollut mielissään, kun professori kysyi oliko herra Benson jostain huolistaan. Harold osasi kuitenkin aika fiksusti vastata kysymykseen, vaikka se olikin vaikuttanut vähän puskilta tulleelta, vaikealta. Professorin seuraava kysymys palautti Haroldin takaisin tähän tianteeseen. Professori Everett ei onneksi tiennyt mistään ylimääräisestä. "Onko sinulla... puhpallura huolia?"
Jos Harold ei tuntenut aiemmin oloaan hyväksi, niin asia ei parantunut, kun professori Everett meni väittämään häntä mallioppilaaksi. Tietysti Harold kielsi asian, näin ei ollut. Aika järkyttävää kylläkin oli se, miten tämän professorin kuvitteleman mallioppiluuden vuoksi Haroldille annettiin etulyöntiasema ja tarjottiin tietoa, mikä olisi ollut salaista. Siis Harold sai tietää asian olevan salaista vasta sen jälkeen, kun oli ihmetellyt sitä, ettei ollut tiennyt siitä vielä. Ja lisäpahana se, että Haroldille haluttiin vielä konkreettisemmin esitellä tai näyttää tai kuvata se salainen asia. Siis.. herra Bensonin mallioppiluudella perusteltiin tämä, ettei salaisten tietojen tarvitse olla salaisia herra Bensonille.
Tämän jälkeen Harold halusi aika pian lähteä, kun professori ei tajunnut, että hän, Harold Benson, EI _oikeasti_ ole mikään Mallioppilas. Useamman lähtövihjausyrityksen jälkeen Harold pääsi vihdoin lähtemään vaikuttamatta tönköltä tai epäkohteliaalta... Ja professori Everettin saisi varmaan myös lisätä 'voit tulla puhumaan'-listan jatkoksi.
Ainoaa mitä tästä vierailusta kävi selväksi oli se, että seuraavilla taikaolentojen hoidon tunneilla pitäisi yrittää pitää matalaa profiilia. Pompun suhteen voi luovuttaa, mutta se oli jo aiemminkin ollut jo vähän ehkä mielessä.

//21 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 25.03.2018
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 2,0 h
Pelin ajankohta: Lauantaiaamu (keskipäivä?) 24.02.2018 Monan ja Anthonyn baarireissun ja Woodien kohtaamisen jälkeen
Pelipaikka: Oleskeluhuone
Tiivistelmä: Anthony oli keskipäivään mennessä saanut itsensä krapulaltaan sellaiseen kuntoon, että pystyi vihdoin poistumaan makuusalistaan, osaksi tosin senkin takia, että oletti melkein kaikkien jo olevan Tylyahossa eli riski törmätä koulutovereihin oli varsin pieni. Krapulan lisäksi häntä kalvasi myös ne pätkät, jotka muisti yöllisestä kohtaamisestaan oleskeluhuoneessa Atlaksen kanssa. Oleskeluhuone oli kuitenkin hänen odotustensa mukaisesti onneksi tyhjä... lukuun ottamatta Atlasta, joka luki loitsujen oppikirjaa sohvalla. Anthony oli kyllä tullut siihen tulokseen, että hänen pitäisi ehdottomasti pyytää Atlakselta käytöstään anteeksi, mutta hän ei ollut odottanut tekevänsä sitä ihan näin pian ja lyhyellä varoitusajalla. Koska olisi kuitenkin ollut erittäin epäkohteliasta vain kulkea ohi sanomatta mitään, Anthony soperteli jonkinlaisen anteeksipyynnön Atlakselle. Atlaksen kysyessä, miten paljon hän muisti loppuyöstä, Anthony pyysi nolona Atlasta tuomaan sotketut vaatteensa hänelle, niin hän hoitaisi niiden pesemisen. Atlas kuitenkin kertoi jo laittaneensa ne kotitontuille pesuun, mikä ei ollenkaan parantanut Anthonyn häpeää, vaikka Atlas yritti selvästi tehdä hänen olonsa paremmaksi muistuttamalla, että oli itsekin oksentanut hänen kengilleen joskus. Anthonyn jo luultua, että keskustelu oli ohi, Atlas kysyikin yllättäen, voisivatko he jatkaa ystävinä. Kysymys oli Anthonylle varsin vaikea, sillä ensinnäkin hänestä tuntui, että eron ei ehkä oikein täyttäisi tarkoitustaan, jos he jatkaisivat edelleen yhdessä hengaamista vain ilman... kaikkia pariskuntajuttuja. Ja toisaalta, hänelle olisi erittäin vaikeaa jatkaa Atlaksen ystävänä viemättä sitä vahingossa uudestaan liian pitkälle. Se olisi luultavasti tuskallisempaa kuin täydellinen erossa pysyminen. Valitettavasti vastaamista vaikeutti se, että Atlas töksäytti, että hän oli väleissä muidenkin exiensä kanssa. Mikä oli vain puoliksi totta, mutta... siihen oli vaikea sanoa mitään vastaankaan. Anthony yritti vältellä kovasti tätä ystävyyttä ja kysyi, miksi Atlas edes halusi olla enää ystäviä, kunnes Atlas lopulta vetosi siihen, että tarvitsi apua S.U.P.E.R.-kokeisiin. Anthony oli jo erotessa luvannut auttavansa niiden kanssa, jos Atlas niin halusi, joten hän ei voinut oikein kieltäytyäkään. Niinpä Anthony siis lopulta myöntyi auttamaan kokeisiin opiskelussa, mutta että heidän olisi varmaan todella vaikea olla ystäviä kaiken jälkeen. Atlas päätti kuitenkin ottaa vastaan tutoroinnin ilman ystävyyttäkin ja Anthony mainitsi, että on tutoroinut myös Blackthornia (joka maksaa hänelle siitä, mutta ei ei ei, ei sinun tarvitsee maksaa, Atlas!). Lopulta kaksikko sopi sunnuntaille opiskeluhetken kirjastoon ja jollain ilveellä Atlas onnistui nakittamaan Anthonyn auttamaan loitsuissa vielä samana päivänäkin. Vaikea sanoa ei tyypille, jonka syliin on edellisenä yönä oksentanut. NIinpä Atlas lähti ennen opiskeluatuokiota hakemaan keittiöstä evästä ja sairaalasiivestä päänsärkylääkettä Anthonylle tämän siirtyessää etsimään loitsujen muistiinpanojaan ja hakkaamaan päätääns einään.

//12 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Elena Summers
Puhpallura
Viestit: 417
Liittynyt: 24. Maaliskuuta 2018, 16:33
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elena Summers »

Pelattu: 4.4.2018
Pelissä mukana: Elena Summers & Johnny Doe
Peliaika: ~2h
Pelin ajankohta: Joskus 4.4.2018 (Illasta varmaan)
Pelipaikka: Puuskupuhin oleskeluhuone
Tiivistelmä: Elena oli päättänyt ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä tuvan oleskeluhuoneen puolelle etsimään (vähiten pelottavan) tupakaverin, jonka kanssa tutustua. Pakkohan nyt edes yksi kaveri olla koko koulussa! Katseltuaan ympärilleen Elena huomasi lapsekkaan pojan, jonka luo uskaltautui menemään juttelemaan. Tyttö sai selville pojan olevan ekaluokkalainen Johnny, ja tämä vaikuttikin ihan kivalta. Pientä hämmennystä toki aiheutti pojan vaihtuva silmien väri, mutta pientä selkeyttä asiaan toi selitys metamorfimaagiudesta, jota ei kunnolla hallitse. Mikäs Elena on mitään kommentoimaan muiden silmien värejä, kun itsekin omaa eriparia olevat silmät! Johnny oli mukava, ja uudet kaverukset (Kai Johnnystä tuli Elenan kaveri, näin tyttö ainakin ajattelee) jäivätkin juttelemaan oleskeluhuoneeseen.

//10 pistettä -Caine
Elena Summers, yksi Puuskupuh-tuvan päivänsäteistä <3
Johnny Doe
Odobenus rosmarus
Viestit: 65
Liittynyt: 30. Marraskuuta 2017, 09:05
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Johnny Doe »

Pelattu: 4.4.2018
Pelissä mukana: Johnny Doe ja Elena Summers
Peliaika: n. 2h
Pelin ajankohta: 4.4.2018, oletettavasti illasta
Pelipaikka: Puuskupuhin oleskeluhuone
Tiivistelmä: Johnny oli oleskeluhuoneessa tekemässä läksyjään, kun huomasi jonkun lähestyvän. Lähestyjä paljastui tytöksi, jonka kanssa päätyi keskustelemaan. Tyttö esitti vaikeita kysymyksiä (missä oppilaat viettävät vapaa-aikaansa), jotka saivat Johnnyn tajuamaan, kuinka vähän hän oikeasti oli tekemisissä muiden oppilaiden kanssa. Johnny hätääntyi, kun hänen silmiensä sanottiin vaihtaneen väriä ja saattoi mennä väittämään että olisi metamorfimaagi. Toivottavasti tyttö ei lähde aiheesta enää koskaan puhumaan kellekään!

//10 pistettä -Caine
Avatar
Lazlo Silverstein
Lahna
Viestit: 527
Liittynyt: 15. Joulukuuta 2016, 20:46
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Lazlo Silverstein »

Pelattu: 9.4.2018
Pelissä mukana: Jayden Lewis, Elliot Mason, Lazlo Silverstein
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 5.4.2018??? Tai jokin muu yhtä mukava huhtikuinen ilta?
Pelipaikka: Tähtitorni
Tiivistelmä: Rohkelikkokolmikko oli viettämässä iltaansa tähtitornissa kukin omien aktiviteettiensa parissa, kun puheeksi tuli Yuna ja tämän mahdollinen yritys olla vaikeasti tavoiteltava. Näin sitä päädyttiin puimaan Jayn ja Yunan suhdetta... Vaikeasti tavoiteltavahan Yuna ei ollut, kun kerran oli jo myöntänyt oman kiinnostuneisuutensa itsellensä sanomalla voivansa mennä Jayn kanssa treffeille. Mutta mitkä sitten ovat treffit ja mitkä eivät, mikä on hengailua porukassa ja mikä jotain vähän muuta? Asiasta oli eri mielipiteitä. Lazlon mielestä treffeihin tarvittiin molemminpuolinen kiinnostus ja halu olla muitakin kuin vain kavereita. Kaveriporukassa oleminen ja siitä irtaantuminen hetkeksi olisi myös aika bueno, siis suhteen syventämisen kannalta, että voisi antaa paremman vaikutelman ja vaikuttaa kiinnostavalta. (Varmistaen samalla sen, että Yuna ihastuu oikeaan henkilöön.)
Koulufestivaaleista tuli puhetta siinä vaiheessa, kun Jay mietti voisiko viedä Yunaa siihen. Lazlo ja Elliot pitivät ideaa hyvänä.
Lazlolla ei ollut vielä mitään erityistä festivaaliohjelmaa, kun näytelmäkerhon koju oli vähän siinä ja siinä.. Elliotillakaan ei ollut vielä mitään varmaa kojuohjelmaa, joten Jay ehdottikin heidän voivan kolmistaan pitää jotain kojua. Jayn ehdotus tosin oli vähän..... omalaatuinen. Jokin pusukoju, jossa olisi komeita poikia jakamassa pusuja. Idean kuultuuaan Lazlon päähään virisi lukemattomia kysymyksiä. Ensinnäkin hän ei ihan voinut käsittää, miten komeat pojat päätyisivät auttamaan heitä (Jayta Elliota Lazloa) heidän (Jayn Elliotin Lazlon) kojunsa kanssa. .......ja sitten kävi ilmi, että ilmaisulla komeat pojat oli viitattu heihin, Jayhyn Elliotiin Lazloon. Mitäää?
Ihmetystä herätti myös pusujen maksullisuus. Tai ainakin Lazlo Vesto ei sitä nyt ihan ymmärtänyt, koska.. muina päivinähän saa pusuja ihan ilmaiseksi. Mutta tämä ihmetys tuntui vain liian oudolta....... tai muut tarttuivat vain ihan väärään asiaan, siihen että muina päivinä saisi pusun ilmaiseksi. Siihen, että Lazlo on joskus pussannut jotain. (Eikä se edes ollut nyt se pääpointti!!) Naurettavaa kuitenkin oli se, että Jay oli varmistelemassa, ettei pusun toinen osapuoli ollu Yuna. (Hei, eikö se mennyt niin, ettei kavereiden kiinnostusten kohteisiin.. kosketa?)
Lazlon pusuttelun ylipääseminen tuntui kuitenkin olevan jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa, miksi?, joten poikanen päätyikin vihjailemaan vitsillä Elliota yhdeksi pusukumppanikseen. Reaktiot olivat mainiot!
Lazlo yritti saada muut tajuamaan ja ymmärtämään, että pussailun lisäksi olisi hyvä myydä jotain muutakin. (Ei, ei sitä mitä muut ajattelivat.) Koska jos pussailu on ainoa mitä tarjotaan, niin sittenhän näiden on oikeasti pussattavakin kaikkia maksavia asiakkaita. Eikä tehdä mitään poikkeuksia. Jostain kumman syystä jääräpäät eivät halunneet ymmärtää, että kojulle voisi tulla myös muitakin kuin vain 'söpöjä tyttöjä'. Poikien tuloon viitattiin kintaalla, mutta noh.. ainakin Lazlo oli yrittänyt varoitella jo etukäteen.
Lopussa Lazlo Vesto oli kuitenkin enemmän Jayn idean kannalla kuin Elliot. Koska jos heillä olisi vuorot ja he voisivat yksin kojulla olla, niin.. voisihan se olla aika hauskaakin. Siis päästä tarjoamaan jotain muutakin kuin vain pusuja (ja olla siten ehkä myös ryöväämättä ensisuudelmia). Jay pelasi aiemmin myös kaverikortin, minkä vuoksi kieltäytyminen ei käynyt nyt vampylle oikein laatuun.

//22 pistettä -Caine
Lazlo Silverstein, Rohkelikko, 7. lk, valvojaoppilas
”You don't know what you deserve / That's why you end up hurt
But you never listen / Take my advice as criticism / Then make the worst decisions”

avatar: Black Clover, Secre <3 / text: girl in red, You Stupid Bitch
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 7.4.2018
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn, Harold Benson
Peliaika: 3h
Pelin ajankohta: 7.4.2018, Tylyaho -viikonloppu (tai näin oli nyt tässä pelissä :D )
Pelipaikka: Tylyaho
Tiivistelmä: Harold oli myös lähtenyt Tylyahoon, mutta siinä missä jotkut toiset hoitivat asioitaan ja kävivät kaupoissa, oli Harold enemmän kiinnostunut Tylyahon rajoista ja siitä, miten jästikylä olikaan rakentunut ja levittäytynyt.
Täten korpinkynsikaksikko kävikin enemmän niissä liikkeissä, joinne Nagille oli asiaa. Ensimmäisenä oli kynäpuoti. Harold kyllä osasi aika hyvin yhdistää luutatarvikeliikkeessä käymisen Nagin tuleviin syntymäpäiviin. Oikein suurta varmuutta siitä, että muistiko Nagi oman syntymäpäivän vai ei, ei Harold oikein saanut.
Harold kuitenkin ajoi Nagin syntymäpäivän juhlistamista, vaikka Nagin mielestä ei varmaan edes tarvinnut tehdä mitään erikoista. Ei se ikä kuulemma ollut edes erityinen, mutta...... kuka nyt väittäisi iän karttumisen olevan aivan olematon seikka. Ja vieläpä kun kyseessä oli viimeinen vuosi näiden ihmisten kanssa, joten olisi aivan hienoa, jos Nagilta jäisi hyviä muistoja tästä kaikesta. Kynäpuodille päästyttyä Nagi oli jo lämmennyt idealle, joten Haroldin tehtävänä olikin vain pidellä tätäkin ovea avoinna.
Eli pitäisi enää miettiä, että miten juhlistaa. Musteen ostettua Nagilla oli joitain ehdotuksia, joista hänen pitäisi itse ihan rauhassa valita se jokin ylitse muiden oleva idea. Harold muistutti myös, että pitäisi ennen pitkään miettiä keitä kutsuisi. Huispausjoukkueen, Underwoodin..... niin, pitäisi vielä miettiä. Harold myös sanoi voivansa tulla käymään, jos halutaan. Nagi kylläkin kysyi Haroldia mukaan ihan jo järjestelypuolelle, ja Haroldin oli huono lähteä kieltäytymään tai mitään. Eli...... Harold on mukana organisoimassa ja sitten myöhemmin myös käväisemässä Nagin syntymäpäiväjuhlissa.
Huispausliikkeeseen Nagi meni yksin, kun oli sanonut, ettei siinä kauaa menisi. = Haroldia vähän niin kuin pyydettiin odottamaan ulkona. Okei, ei kaunaa. Siinä välin yksinäinen Harold kuikuili hieman Tylyahon sivukujille ja yritti miettiä minkälaisen taloverkoston nämä rakennukset oikein muodostivat.
Ei aikaakaan, kun Nagi olikin sitten jo palannut luutatarvikeliikkeestä uusien..... harjaksien kanssa. Kuulemma luudan ohjettavuus oli vähän huono, mikä sai Haroldin pohtimaan, että kuinka kauan sen ohjattavuus oli jo ollut huono. Toivottavasti ei vielä kauan. Uusien harjasten pitäisi kuitenkin auttaa tilanteeseen, joten toivottavaa on, että Nagi saa yksin (ja ehkä jonkun huispausjoukkuueen jäsenen tai kirjaston kirjan avulla) ne vaihdettua hyvin.

//17 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 05.04.2018
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4,0+ h
Pelin ajankohta: Jokin iltapäivä maaliskuun alkupuolella (?)
Pelipaikka: Tähtitorni
Tiivistelmä: Atlas oli välttämättä tahtonut, että tämänkertainen opiskelutuokio pidettäisiin tähtitornissa, syistä, joita Anthony ei oikein ymmärtänyt, mutta joita vastaan hän ei jaksanut oikein tapellakaan. Mitäpä väliä sillä oli, missä tutorointi olisi, jos siellä vain pystyi keskittymään? Torniin päästyään Anthony löysi Atlaksen ja kauhean kasain pulpeteille kasattuja eväitä, mm. sydämenmuotoisi vaahtokarkkeja ja sushia. Anthonyn epäilykset heräsivät heti. Oliko kyseessä piknik vai opiskelua?! Atlas kuitenkin vakuutti kovasti, että kyseessä oli vain "pientä opiskeluevästä". Anthony suhtautui tähän varsin epäilevästi, mutta istuutui kuitenkin alas ja huomautti Atlakselle, että toivoisi tämän ottava opiskelun tosissaan. Lopulta päästiinkin opiskeluun, joka tosin vaihtui jossain kohtaa kuulumisten vaihtamiseksi Anthonyn yrittäessä vaivihkaa tiedustella, miten hyvin Atlas on päässyt yli erosta. Ilmeisesti ei kauhean hyvin. Atlas kysyi, miten Anthonylla meni parantajan kanssa, tarkoittaen, miten hoidot edistyivät, mutta Anthony tulkitsi kysymyksen niin, että Atlas epäili hänellä olevan suhde parantajan kanssa ja kielsi sen tietysti jyrkästi. Anthony kysyi lopulta, miksi Atlas oikeasti teki sushia ja tämä tunnusti, että siksi koska tiesi hänen pitävän siitä. Anthony yritti puhua siitä, ettei sellainen (ja sydämenmuotoiste vaahtokarkit) olleet sopivia, koska he olivat sentään eronneet eikä Blackthornkaan tehnyt hänelle sushia tai tarjoillut yhtään mitään sydämenmuotoista. Ennen pitkää kaikki tämä johti riitaan siitä, pitäisikö heidän palata yhteen, mitkä olivat eron oikeat syyt ja onko Atlaksen sopivaa yrittää saada Anthonya takaisin. Keskustelu oli varsin vaikea Anthonylle, koska hän tietysti halusi palata takaisin yhteen Atlaksen kanssa ja tämän sushit ja muut valmistelut olivat tehneet aika suuren vaikutuksen. Atlas ei mitenkään yrittänyt tehdä eroa helpommaksi ja kivuttomammaksi vaan päinvastoin! Lopulta riita äityi huudoksi manipuloimisesta ja siitä, mistä oikeasti voi tietää, mikä on oikein ja mikä väärin. Atlas tuli siinä välissä paljastaneeksi myös saaneensa tehtyä suojeliuksen (mikä ei varsinaisesti ilahduttanut Anthonya, koska HÄN ei ollut vielä onnistunut itse ;___;). Ennen pitkää riitely tietysti menee itkemiseksi ja jotenkin siinä tuli mainittua Jimkin ja se, että Anthony ja Jim olivat tapelleet ennen Atlaksen syntymäpäiväjuhlia. Anthony kertoi oman versionsa kohtaamisesta (mainitsematta sitä, mitä Jim sanoi hänestä ja Atlaksesta) ja sitten tapeltiin hetki tästäkin aiheesta (mm. siitä, miksi Anthony ei ollut kertonut aikaisemmin) Anthonyn vakuuttaessa, että tapahtueella ei ollut enää mitään väliä (paitsi ehkä se, että se oli iso osasyy koko eroon... mutta mitäpä sellaisista pienistä!). Lopulta palataan taas erosta riitelemiseen ja Atlas suututu niin, että alkaa kerätä piknikiään, mutta se johtaa uuteen molemminpuoliseen parkumiseen (Woodithan ei muuta teekään) ja Anthony päätyy halaamaan ja lohduttamaan Atlasta ja peli jäi kesken. Ja tähtitorni varmaan lainehtii.

//22 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Pelattu: 05.04.2018
Pelissä mukana: Elliot Mason & Jason Lewis
Peliaika: 4,0 h
Pelin ajankohta: to 5.4.2018, iltapäivä
Pelipaikka: Tähtitorni
Tiivistelmä: Jay oli mennyt väittämään Yuna Tanakalle, että Elliot oli joku tähtitietonero ja että he hengailivat usein tähtitornissa, joten Jay raahasi nurisevan Elliotin tähtitorniin eräänä torstai-iltapäivänä. Elliot ei voinut ymmärtää, miksi Jay oli mennyt väittämään jotain sellaista, mutta tämä vetosi siihen, että tähtitorni oli romanttinen. Elliot huomautti, että tajuaako tämä miltä se sitten näyttää, että he muka kaksin viettivät siellä paljonkin aikaa, mutta Jay ei ottanut puheita kuuleviin korviinsakaan. Niinpä siis suunta kävi tähtitorniin odottamaan Yunaa, vaikka tämä ei missään kohtaa ollut edes luvannut tulla paikalle. Elliot yritti parhaansa mukaan selittää että "hei, sinäkin voit tulla joskus hengaamaan kanssamme tähtitorniin" ei varsinaisesti ollut sellainen kutsu, joka takaisi, että Yuna tulisi paikalle juuri tänään ja juuri nyt. Silloin Jay kertoi, että Yuna halusi lähteä treffeille tämän kanssa, mitä Elliotin oli kaiken jälkeen varsin vaikea uskoa. Jay lopulta paljasti, että he olivat menossa treffeille ensi talven joulutanssiaisiin - ellei löytäisi itse parempaa pariehdokasta. Elliot ei oikein tukenut tällaista sähläämistä, mutta mikäpä hän oli Jayta estämäänkään. Niinpä Elliot lopulta pyysikin, että voisivatko he puhua jostain muusta kuin Tanakasta (koska he puhuivat nykyään aina Tanakasta) ja Jay yllättäen suostuikin ja tahtoi puhua musiikkiurastaan. Tämä oli päättäny ryhtyä tiskijukaksi ja keksinyt loistavan taiteilijanimenkin, joka oli Elliotistakin loistava. Jaylla ei näyttänyt olevan kauheasti ajatusta siitä, mitä tiskijukat oikeasti tekevät, mutta tätä ideaa Elliot sentään pystyi tukemaan täysillä ja lupasikin auttaa Jayta, jos tämä tarvitsisi apua suunnitelmissaan. Loppuajan pojat yrittivät keksiä Jayn musiikkipersonaalle jotakin "tavaramerkkiä" ja ehdolla olivat mm. aurinkolasit, afro ja Lazlon strutsinhöyhenkaulus, mutta mikään niistä ei ollut Jaysta ihan sopiva, joten asia jäi vielä pohdintaan.

//21 pistettä -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Viestiketju Lukittu