Huhtikuu 2018

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Huhtikuu 2018

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huhtikuu 2018


Tervehdys jäsenille

Huhtikuu on tavallisesti AM:issa jo kevättä parhaimmillaan eikä lumesta ole enää jälkiäkään. Pääsiäistä juhlittiin kuun vaihteessa ja seuraava tapahtuma lienee koulufestivaali, jota on tarkoitus pelata huhtikuun chatroolipeli-illassa. Lisäksi pyrimme järjestämään tälle keväälle vielä foorumiroolipeli-illankin, josta voi lukea lisää alempaa.

Huhtikuun chatroolipeli-ilta
Tässä kuussa chatroolipeli-illassa vietetään koulufestivaalia, jossa oppilaat saavat itse perustaa erilaisia kojuja koulun pihamaalle sekä järjestää erilaista ohjelmaa, kuten esimerkiksi teatteri- tai musiikkiesityksiä. Peli-illan päivämäärästä voi äänestää vielä tänään ja huomenna täällä. Päivämäärän lukkoon lyömisen jälkeen avaamme ennakkoilmoittautumisen kojuille ja muulle ohjelmalle, jotta pelissä ei ole liikaa samanlaisia kojuja tai samanlaista ohjelmaa. Kaikkien hahmojen ei tarvitse osallistua pelissä ohjelman järjestämiseen tai kojujen pyörittämiseen vaan hahmoja tarvitaan myös esim. asioimaan erilaisilla kojuilla!

Turkumiitti (29.04.2018)
Huhtikuun lopussa miittaillaan Turussa yhden päivän kaupunkimiitin merkeissä! Ohjelmassa on luultavasti ruokailu ja/tai kahvittelua jossakin kahvilassa. Mukaan mahtuu vielä ja ohjelmaankin pystyy vielä vaikuttamaan! Jos siis satut pyörimään Turussa päin 29. huhtikuuta 2018, ilmoittaudu mukaan miittitopiikissa ja käy myös kertomassa, mitä haluaisit miitissä tehdä!

AM Goes BahAMas (Talvi 2019)
Talvella 2019 AM:in ulkomaanmiitit saavat jatkoa kauan puhutulla Bahama-miitillä! AM:läiset lähtevät ensi talven kylmyyttä pakoon siis etelään. Tarkempaa tietoa miitistä löytyy miittitopiikista ja mikäli mielii mukaan matkalle, ilmoittautumiset samaisessa topiikissa mielellään viimeistään sunnuntaina 15. huhtikuuta 2018. Pyrimme heti sen jälkeen varaamaan lennot ja katsomaan myös majoituksen mahdollisimman pian, jotta pääsemme mahdollisimman halvalla.

Valitettavasti Bahama-miitti oli aprillipilaa eikä sitä ole oikeasti suunniteilla. :( Turkumiitti on kuitenkin totta, joten menkää kaikki sinne!

Foorumiroolipeli-ilta
Chatroolipeli-iltoja on vietetty AM:issa jo useamman vuoden ajan, mutta foorumiroolipeli-iltaa ei olla vielä nähty. Yritämmekin nyt siis tehdä siitä totta tässä kevään aikana! Foorumiroolipeli-illan ideana on siis nimensä mukaisesti kerätä pelaajia yhteen foorumille jonakin tiettynä iltana pelaamaan vaihteeksi chatpelin sijaan foorumipelejä. Pidemmän kuvauksen foorumiroolipeli-illan ideasta voi lukea täältä ja myös esittää kysymyksiä, jos sellaisia on. Alustavia ilmoittautumisia tuli sen verran, että ilta tosiaan yritetään järjestää ja laitamme joitakin päivämääriä äänestykseen heti, kun huhtikuun chatroolipeli-illan äänestys on päättynyt (sillä emme tietenkään tahdo näitä päällekkäin). Foorumipeli-iltaan voi osallistua, vaikka ei olisi entuudestaan kesken mitään foorumipelejä, sillä voimme aloittaa uusia peli-iltaa varten.

Huhtikuun erikoiskirjahaaste
Kirjojen kansitaide vaihtelee yksinkertaisesta yksivärisestä taustasta upeisiin taideteoksiin, ja toisinaan kirjan kannella saattaa olla merkitystä lukupäätöksen syntymisessä. Huhtikuun haasteessa kansitaiteella on erityisen suuri merkitys, sillä erikoishaasteena on tällä kertaa lukea kirja, jolla on mielestäsi kaunis kansi. Jos olet erityisen seikkailullisella tuulella, voit valita kirjasi pelkästään kansitaiteen perusteella, mutta on täysin luvallista myös tutustua kannen lisäksi esimerkiksi takakansitekstiin ennen lukupäätöksen tekemistä (kunhan kansi mielestäsi kuitenkin on kaunis!). Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2018 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Erikoishaasteeseen saa mielellään osallistua, vaikka ei olisi aiemmin kirjahaasteeseen osallistunutkaan! Myös kirjahaasteeseen yleisesti voi liittyä vielä mukaan! Lisätietoa kirjahaasteesta sekä osallistumusohjeet löytyvät täältä.

Maalis-huhtikuun roolipelihaaste
Viime kuussa julkaistuun roolipelihaasteeseen voi vielä osallistua tämän kuun ajan. Haasteessa perehdytään siihen, missä hahmot asuvat lukukausien ulkopuolella. Voit kuvailla haasteessa hahmosi asumusta pelkästään sanallisesti tai liittää mukaan halutessasi myös kuvan - olipa se sitten talon julkisivu, jokin huone tai pohjapiirrustus. Haaste löytyy täältä ja sen voi suorittaa niin monella hahmollaan kuin tahtoo. Osallistumisesta tienaa roolipeli-/tupapisteitä. Osallistumisaikaa on huhtikuun loppuun eli maanantaihin 30. huhtikuuta 2018.

Vuosikirja 2016-2017
Vuosikirja 2016-2017 odottaa valitettavasti edelleen, että joku ylläpidosta löytäisi tarpeeksi aikaa sen lopulliseen koostamiseen. Kunnes vuosikirja saadaan julkaistua, sisältöä voi edelleen lähettää. Ohjeita löytyy täällä. Erityisesti toivomme mahdollisimman monen kirjoittavan hahmostaan/hahmoistaan lyhyen hahmoesittelyn vuosikirjaa varten. Tiedotamme foorumilla ja etusivulla, kun olemme päättäneet uuden (ja toivottavasti lopullisen) deadlinen. Huomaa, että vain lukuvuoden 2016-2017 aikana jäsenenä olleet voivat osallistua tämän vuosikirjan tekemiseen. Vuosikirjan 2017-2018 kokoaminen aloitetaan kevään aikaan ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Kesäleirin 2017 palkintojenjako
Myös kesäleirin palkintojenjako odottaa edelleen parempia (ja vähemmän kiireisiä) päiviä. Sen tekeminen one delleen tehtävälistalla, mutta (toivottavasti ymmärrettävistä syistä) ei kovin korkealla tärkeysjärjestyksessä.


Uudet oppilaat

Emily Jones (Rohkelikko, 1. luokka)
Vivian Rivera (Luihuinen, 1. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.04.2018 - 1. pääsiäispäivä ja Mona Ashfordin (18 vuotta) syntymäpäivä
02.04.2018 - 2. pääsiäispäivä
07.04.2018 - Jillian Fieldsin syntymäpäivä (15 vuotta)
12.04.2018 - Alicia Knightin (14 vuotta) ja Tristan Grimesin (14 vuotta) syntymäpäivä
16.04.2018 - Uusikuu
17.04.2018 - Jim Fortin syntymäpäivä (18 vuotta)
24.04.2018 - Nagi Blackthornin syntymäpäivä (19 vuotta)
28.04.2018 - Puuskupuh vs. Luihuinen -huispausottelu
29.04.2018 - Turkumiitti
30.04.2018 - Täysikuu ja vappuaatto ja viimeinen päivä osallistua toiseen roolipelihaasteeseen


Huhtikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista