Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Jayden Lewis
Tylypahkamafian kätyri
Viestit: 111
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:33
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Jayden Lewis »

Pelattu: 16.2.2018
Pelissä mukana: Jayden Lewis, Elliot Mason & Yuna Tanaka
Peliaika: 3h
Pelin ajankohta: 15.2.2018 koulun jälkeen
Pelipaikka: Kirjasto
Tiivistelmä: Jayden sai Elliotilta tukiopetusta kylmään tuleen. Loitsu ei meinannut kuitenkaan meinannut onnistua Elliotin avusta huolimatta. Paikalle tuli Yuna Tanaka, joka kertoi Elliotin opettavan loitsua väärin. Jaydenin piti painottaa ensimmäistä tavua ja heilauttaa sauvaa ylös. Ensimmäinen yritys ei tuottanut tulosta, mutta toinen taas oli menestys ja loitsu onnistui!
Puheet olivat jo opastuksen aikana kääntyneet malleiluun ja jatkui tämän jälkeen koulun lehden malleiluun liittyen. Jayden halusi saada Yunan tennismallikseen. Lopulta Yuna lupasi miettiä malleilua (jonka Jayden ymmärsi "Tottakai tulen malliksi!"). Lopulta kirjastosta poistui Yuna (bänditreeneihin), tyytyväinen Jayden sekä yllättävän hiljainen Elliot.

//8 pistettä (-50 % myöhästymisestä) -Caine
Avatar
Jayden Lewis
Tylypahkamafian kätyri
Viestit: 111
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:33
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Jayden Lewis »

Pelattu: 1.3.2018
Pelissä mukana: Jayden Lewis, Elliot Mason
Peliaika: 2h
Pelin ajankohta: Rusettiluistelupäivä (jatkoa peli-illalle)
Pelipaikka: Koulun pihamaat
Tiivistelmä: Kiukkuiset kaverukset Elliot ja Jayden olivat tehneet poistumisen luistelukentältä, "tarkoituksenaan" mennä sairaalasiipeen "hoitamaan" Jaydenin "tosi kipeä" käsi. Jayden oli harmissan siitä, että Elliot oli mennyt pilaamaan hänen ja Yunan alkavan ihastuksen tulemalla väliin! Jayden ei voinut ymmärtää MIKSI Elliot ei vain voinut niellä ylpeyttään ja antaa Yunan sitoa Jaydenin kättä. Eihän siihen paljoa vaadittu. Elliot oli jopa menossa kysymään Yunalta, lähtisikö tämä ulos Jaydenin kanssa, mutta palasi takaisin ilman vastausta, aivan kuten Jayden oli uumoillut.
Potkuja tuli, huutoa riitti ja lunta lensi. Sananvaihtoa riitti. Lopulta Jayden julisti Lazlon parhaaksi kaverikseen keskisormen kera, Elliotin poistuessa kiukkuisena linnaan.

//10 pistettä -Caine
Avatar
Jayden Lewis
Tylypahkamafian kätyri
Viestit: 111
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:33
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Jayden Lewis »

Pelattu: 6.3.2018
Pelissä mukana: Jayden Lewis, Melody Wood
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 2.3.2018 (?) ilta
Pelipaikka: Rohkelikkojen oleskeluhuone
Tiivistelmä: Jayden oli luovuttanut läksyjen kanssa ja vietti rentoa perjantaina Melody Woodin saapuessa paikalle. Melodyn näkeminen oli Jaydenille lottovoitto, olihan Elliot vihjaissut tykkäävänsä tästä rusettiluistelun aikana! Jaydenilla oli edelleen huono omatunto luistelun jälkeisestä tappelusta joten päätti korjata asian ja kertoa mukavia asioita Elliotista Melodylle. Ja tietenkin kyseli itse Yunan kuulumisia.
Ensimmäiseksi Jayden yritti saada Melodya mukaan lehden toimitukseen, jotta Elliot saisi olla lähempänä tätä!
Seuraavaksi Jaydenin piti kehua Elliotia siitä, että tämä on kiva ryhmätyökaveri. Tämä meni vähän pieleen siinä mielessä, että Jayden saattoi vahingossa sanoa, että Elliot oli myöhässä ryhmätyötapaamisesta... No, pikkuvikoja!
Kolmanneksi Jayden kehui kuinka fiksu Elliot on tähtitieteessä ja väitti kuinka hän, Lazlo ja Elliot viettävät öitä tähtitornissa Elliotin kertoessa heille tosi hauskoja faktoja tähdistä.
Ja viimeisenä muttei vähäisempänä hän piti Melodylle tosi onnistuneen kyselyn jonka väitti liittyvän koulun toimituksen kyselyyn siitä, olisiko Elliot hyvää treffiseuraa vai ei ja saikin miellyttäviä tuloksia!
Lopulta Melody lähti bänditreeneihin ja Jayden jäi itse vielä makoilemaan sohvalle (ja välttelemään läksyjä)

//21 pistettä -Caine
Avatar
Jayden Lewis
Tylypahkamafian kätyri
Viestit: 111
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:33
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Jayden Lewis »

Pelattu: 11.3.2018
Pelissä mukana: Jayden Lewis, Elliot Mason
Peliaika: 1,5h
Pelin ajankohta: 2.3.2018, myöhemmin illalla, kunhan Jayden on jaksanut nousta sohvalta ylös
Pelipaikka: Suuri Sali
Tiivistelmä: Jayden löysi Elliotin etsintänsä jälkeen. Hän tuskin malttoi odottaa, että saisi kertoa Elliotille Melodysta! Ilmeisesti Jayden olikin ollut väärässä tämän aisian suhteen. Jayden oli hiukan pettynyt, ettei hänen Elliotin ilahduttaminen ollutkaan niin onnistunut juttu, mutta mitäs siinä tekisi. Nyt eivät tuplatreffit onnistuisi Melodyn ja Yunan kanssa, mutta onneksi Melodyn voisi parittaa Lazlolle jos ei muuta! Jayden päätyi siihen, että seuraavaksi alettaisi arvioimaan tyttöjä, että Elliotille löytyisi myös hyvä vaihtoehto!

//8 pistettä -Caine
Avatar
Jayden Lewis
Tylypahkamafian kätyri
Viestit: 111
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:33
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Jayden Lewis »

Pelattu: 13.3.2018
Pelissä mukana: Jayden Lewis, Elliot Mason, Lazlo Silverstein
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 13.3.2018 ilta
Pelipaikka: Käytävät & rehtori Chinon oven takana
Tiivistelmä: Jayden oli saanut loistavan idean miten piristää tylsää iltapäivää. Mikäs olisi hauskempaa, kuin yrittää murtautua rehtorin huoneeseen? Ja mikä tekisi siitä vielä parempaa? Kirjoittaa Elliotin kanssa siitä lehtijuttu! Chino sattui sopivasti olemaan vielä matkoilla, joten Lazlo mukaan ja menoksi.
Kolmikko tapasi käytävällä. Jayden ei ollut varautunut tähän koetukseen mitenkään suurin varusten, vain kokomustin vaattein. Elliotilla oli mukana kirjoja ja sorkkarauta ja Lazlolla salkku, jossa oli paperia ja kyniä! Jayden sai loistavan idean kirjoittaa rehtorille uhkakirjeen, jota Elliot vastusti. Onneksi Lazlo oli Jaydenin puolella ja rehtorille päätettiin kirjoittaa kirje!
Lazlon mielipidettä Melodyyn selvitettiin, mutta Elliot muistutti oikeasta päivän tehtävästä, joten lisäkyselyt Melodyyn liittyen Jayden päätti jättää myöhemmälle. Jayden sai sorkkaraudan itselleen, joka teki hänestä erittäin onnellisen! Mikä olisi hauskempaa kuin mätkiä ovea!?
Kun pojat vihdoin pääsivät rehtorin ovelle, Lazlo sai tehtäväkseen kirjoittaa uhkauslappua, Elliot aloitti testaamalla perusloitsuja (onnistumatta siinä) ja Jayden sai mätkiä ovea sorkkaraudalla (onnistumatta siinä). Elliot lopulta otti sorkkaraudan ja koetti saada lukkoa irti ovesta (yllätys yllätys, onnistumatta siinä). Jayden ehdotti myös oven tiirikointia hiuspinnillä ja onnistui loukkaamaan Elliotia sanomalla, että hiuspinnit on vain tytöille. Hups. Lopulta Jayden tajusi, että oveen oli tullut muutama naarmu sen hakkaamisesta ja ehdotti, että pojat rakentaisivat pommin ja posauttaisivat oven irti. Myös kotitonttua ehdotettiin yhtenä ideana sisäänpääsynä. Elliot lähti etsimään pommiohjeita mutta eivät pojat sitten päässeet ollenkaan sisälle. Turhaa työtä. Mutta Jaydenin onneksi läksyjä ei tarvinnut tehdä!

//21 pistettä -Caine
Avatar
Mona Ashford
Taikuri
Viestit: 31
Liittynyt: 26. Lokakuuta 2015, 16:55
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Mona Ashford »

Pelattu: 5.3.2018
Pelissä mukana: Mona Ashford, Juliana Vazquez
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: Helmikuun alusta joku ilta
Pelipaikka: Luihuisten oleskeluhuone
Tiivistelmä: Juliana ja Mona olivat päättäneet pitää tyttöjeniltaa ja lakata kynsiä oleskeluhuoneessa. Mona oli pyytänyt myös Underwoodia mukaan, mutta tapansa mukaan tämä ei tullut paikalle. Juliana toi kynnenlaittovälineitä mukanaan, Mona taas kynsilakkaa ja sulkaata. Tytöt juttelivat keskenään hetken Underwoodista ja Mona valisti Julianaa siitä, että Underwoodia täytyi kutsua Aliceksi eikä Anthonyksi.
Mona ja Juliana juttelivat myös Julianan exästä ja keskustelu päätyi siihen kuinka syvältä oli olla puhdasverinen ja kuinka kamalaa olisi joutua järjestettyyn avioliittoon. Paritusillalliset oli molemmille tytöille tuttua juttua. Julianalla oli kyllä kamalampia miehiä mitä Monalla oli ollut illallisissa ja Mona tunsi vähän sääliä Julianaa kohtaa. Mona myös koki, että Julianalle oli helppo avautua siitä miksi oli niin kiireessä menossa naimisiin Lucianon kanssa ja tuntui jopa siltä, että Juliana ymmärsi Monaa! Juliana myös itse avautui omista ihastuksistaan ja oli hauska kuulla, että tilanne oli hiukan samanlainen.

//21 pistettä -Caine
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 02.03.2018
Pelissä mukana: Atlas Ironwood, Anthony Underwood, Melody Wood, Yuna Tanaka, Luciano Rossi & Mona Ashford
Peliaika: noin 4h (kymmentä minuuttia vajaa!! xD)
Pelin ajankohta: 17.2.2018 illalla
Pelipaikka: Tyhjä luokka
Tiivistelmä: Anthony ja Atlas olivat sopineet viettävänsä Atlaksen syntymäpäivää. Atlaksella kuitenkaan ollut aavistustakaan siitä, että Anthony oli kutsunut pari muutakin juhlistamaan Atlaksen täysi-ikäisyyttä. Niinpä kun Anthony johdatti Atlaksen luokkahuoneeseen, jossa oli KAKSI KAKKUA (!!), bändin jäseniä ja muita syntymäpäivän juhlistajia, Atlas oli erittäin otettu - joskin vähän kiusaantunut siitä, että joutui avaamaan lahjat niin suuren yleisön edessä. Lahjoista paljastui muun muassa paljon suklaata (!!!), värikynät, viinipullo, lapaset, toivomuslippulappu, kitarakortti, plektroja, varakieliä ja Yunan kirjoittamia nuotteja itse sävellettyihin kappaleisiin. Varsinkin viimeisestä Atlas melkein innostui ja harmitteli, ettei ottanut kitaraa mukaansa. Anthony tarjoutui hakemaan kitaran tuvasta sillä aikaa, kun Atlas avasi loppuja lahjoja, ja loppupelin Atlas sitten soitti ja lauloikin Yunan tekemiä kappaleita Yunan kanssa. Myöhemmin varmaan siirryttiin tuhoamaan loput kakuista, ja ainakin Atlaksella oli kivaa, joskin jokin Anthonyn käytöksessä vaikutti ei-ihan-normaalilta.

//20 pistettä -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 28.2.2018
Pelissä mukana: Atlas Ironwood & Melody Wood
Peliaika: 4+h
Pelin ajankohta: 16.2.2018
Pelipaikka: Bändikämppä
Tiivistelmä: Atlas ei löytänyt Anthonya mistään, joten hän suuntasi bändikämppään soittamaan kitaraa. Bändikämpällä hän tapasi Melodyn, joka oli siellä harjoittelemassa bassonsoittoa. Tavallisen kuulumisten vaihdon jälkeen kaksikko alkoi puhua suojeliuksista, ja Atlas kysyi Melodylta vinkkejä suojeliuksen tekemiseen. Melody oli onnistunut saamaan aineellisen suojeliuksen PVS-tunnin aikana, ja Atlas tiedusteli, miten sellainen onnistui. Melody kertoi kysyneensä vinkkejä Jimiltä samalla, kun kaksikko oli leiponut muffinsseja, mikä sai Atlaksen melkein nauramaan. Jim leipomassa muffinsseja?! Sitten Melody välitti Jimiltä saamiaan vinkkejä Atlakselle, joka testasi suojeliusta joitakin kertoja. Atlas yllätti itsensäkin loihtimalla aineellisen suojeliuksen sekunniksi tai pariksi, sillä hän oli käyttänyt yhtä muistoa, jota ei ollut aiemmin harkinnut. Suojelius oli kettu, minkä jälkeen Melody ja Atlas jäivät hetkeksi pohtimaan, mitä eläinmuodot mahtoivat tarkoittaa. Atlas päätti olla kertomatta onnistuneesta suojeliuksestaan Anthonylle ja pyysi Melodyakaan olemaan kertomatta Anthonylle, koska tälle näytti olevan raskasta se, ettei saanut suojeliusta aikaan. Kaiken lisäksi Atlaksen muisto ei liittynyt aikaan, jolloin hän seurusteli Anthonyn kanssa, joten se oli parempi jättää sanomatta muutenkin.

((Ei pitänyt ilmoittaa tätä, mutta kai tästäkin jotain pisteitä vielä tippuu!! xD))

//11 pistettä (-50 % myöhästymisestä) -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 02.03.2018
Pelissä mukana: Anthony Underwood, Eliah Morgan, Luciano Rossi, Atlas Ironwood, Mona Ashford, Melody Wood, Yuna Tanaka... olikohan siinä kaikki
Peliaika: 4,0 h
Pelin ajankohta: la 17.02.2018
Pelipaikka: Jokin käyttämättömänä oleva luokkahuone
Tiivistelmä: Anthony oli sopintu Atlaksen kanssa juhlistavansa tämän syntymäpäivää lauantaina, koska ystävänpäivänä oltiin liian kiireisiä ystävänpäiväjuttujen kanssa. Atlaksen tietämättä luvassa ei kuitenkaan ollut kahdenkeskiset juhlat vaan Anthony oli kutsunut paikalle mm. bändin ja muita Atlaksen kavereita ja tuttuja. Juhlat alkoivat ihan hyvin ja Atlas näytti olevan ilahtunut (erityisesti siitä, että kakkuja oli kaksi, vaikka toinen olikin Anthonyn tekemä eikä siksi ehkä ihan priimaa). Anthonylla tosin ei ollut erityisen hauskaa, sillä tällaiset juhlat eivät oikein ole hänen omin paikkansa, ja toisaalta hänellä oli mielessään vähän muita asioita (kuten suunnittelemansa ero). Hänen mielialaansa ei parantanut, kun Atlas alkoi avata lahjoja ja kävi ilmi, että Yuna oli säveltänyt tälle lahjaksi jotani rakkauslauluja. Päästäkseen pois juhlista Anthony tarjoutui hakemaan Atlakselle tämän kitaran makuusalista, ja kulutti reissulla varsin paljon aikaa. Hänen lopulta palattuaan kitaran kanssa Atlas kokeili soittaa ja laulaa näitä uusia, lahjaksi saamiaan kappaleita. Anthony kulutti suurimman osan ajasta vähän syrjässä ja miettimällä omia juttujaan. Kuten eroa. Kuinka hilpeää.

//20 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Pelattu: 10.03.2018
Pelissä mukana: Elliot Mason & Jayden Lewis
Peliaika: 1,5 h
Pelin ajankohta: 02.03.2018 (iltapäivä)
Pelipaikka: Suuri Sali
Tiivistelmä: Elliot oli ruoka-aikojen välillä Suuressa Salissa opiskelemassa, kun Jay ilmaantui paikalle intoa puhkuen. Elliot arveli, että sellainen ei luvannut oikein hyvää ja hän oli aivan oikeassa: Jay oli puhunut Melody Woodin kanssa ja luvannut, että Elliot hommaisi tämän lehteen piirtäjäksi, jotta pääsisi lähemmäs tyttöä (jälkimmäistä osaa ei tietenkään oltu kerrottu Melodylle). Elliot ei ilahtunut uutisesta, sillä ensinnäkin hän oli vain rivitoimittaja koulun lehdessä eikä voinut siten luvata mitään piirtäjänpaikkoja kenellekään, ja toiseksi hän ei edes ollut sillä tavalla kiinnostunut Woodista. Asiaa ei yhtään auttanut myöskään se, että Jay oli ilmeiseti mennyt kysymään Melodylta, olivatko koulun lehden toimituksen pojat kuumia ja saanut ilmeiseti tulokseksi sen, että Melodyn mielestä Elliot oli "todella kuuma" ja että tämä lähtisi Elliotin kanssa joulutanssiaisiin (ja ehkä jopa treffeille), jos hän vain pyytäisi. Tällaiset uutiset saivat Elliotin punastumaan, sillä tytöt varsinaisesti harvoin esittivät kiinnostusta häntä kohtaan. Hän tosin oli myös hieman ärtynyt siitä, että Jay oli mennyt ilman lupaa tai varoitusta kyselemään Melodylta tällaisia juttuja, koska sehän voisi vaikuttaa siltä kuin hän olisi pyytänyt sitä! Elliot yritti kuitenkin olla näyttämättä ärtymystään, koska Jay vaikutti niin iloiselta saavutuksistaan, ja hän tiesi, että tämä tarkoittaa vain hyvää. Lopulta hän kuitenkin sai sanottua mahdollisimman nätisti, ettei oikein ollut varma, olisiko Melody juuri hänen tyyppiään. Jay ei onneksi loukkaantunut siitä pahemmin vaan alkoi suunnitella sitä, miten saisi Yuna Tanakan itselleen, ja Elliot lupautui äskeisen avun torjuntansa vastapainoksi auttamaan Jayta tämän missiossa, mikä johti siihen, että Jay alkoi pohtia, yrittäisikö sittenkin saada Melodyn Lazlolle, ja Elliotiin iski paniikki tyttöystävän hankkimisesta, jos kohta sekä Jaylla että Lazlolla olisi jo sellaiset. Jotenkin kummasti hänen ajatuksensa palasivat takaisin Prunella Weaveriin.

//9 pistettä -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Viestiketju Lukittu