Pöllölä puhtaaksi!

Valvoja: Tylypahkamafia

Jim Fort
Persikkapoika
Viestit: 372
Liittynyt: 21. Lokakuuta 2015, 00:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Pöllölä puhtaaksi!

Viesti Kirjoittaja Jim Fort »

Jim virnisti söpösti Carolynnen vastatessa myöntävästi. Jee, tanssijaispari hankittu ilman ongelmia! Tietysti Jim olisi voinut mennä kenen tahansa muunkin kanssa, mutta Carolynne tuntui tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta. Vaikka tyttö oli jonkin verran Jimiä nuorempi, oli keskustelu oli tähänkin saakka luistanut hyvin, joten Carolynnen kanssa tuskin tulisi kiusallisia hiljaisuuksia myöskään joulutanssijaisissa. Sitä paisti tyttö oli auttanut Jimiä niin paljon pöllölän siivoamisessa, että pitihän hänen nyt jotenkin korvata se. Ja Jimistä se, että hän pyysi Carolynnea tanssiparikseen ikään kuin kiitoksena avusta, oli vain persoonallinen ja mieleenpainuva tapa osoittaa, että hän tosiaan oli kiitollinen. Ei siinä Jimistä ollut mitään ylimielistä.

"Joo, voidaan mennä yhdessä koko matka. Jos nähdään olekeluhuoneessa seitsemältä?" Varsinaiset tanssithan alkoivat yleensä juuri seitsemältä, mutta Jimillä oli aina ollut tapana saapua paikalla vähän myöhässä. Hän ei tietenkään halunnut vaikuttaa kaikkien muiden silmissä niin yli-innostuneelta joulutanssiaisista mitä oikeasti oli! Sitä paisti tanssisalissa todennäköisesti tunnelma oli vielä vähän kohmea tasan kello seitsemältä. Tai näin Jim ainakin arveli, sillä hän ei itse ollut koskaan mennyt ajoissa.

"Oletko ostanut jo mekon?" Pukeutuminen oli Jimistä loistava aihe jolla jatkaa. Itse Jim oli ajatellut tänä vuonna pukeutua joulutanssijaisiin hillitymmin kuin viime vuonna. Eikä viime vuotinen vaaleanpunainen puku enään edes mahtuisi päälle, kun hartiat levenivät kesän aikana niin paljon.
Jim Fort || Rohkelikko || 7. luokka
Avatar
Carolynne Fox
Eliittiä
Viestit: 172
Liittynyt: 15. Huhtikuuta 2017, 15:16
Tupa: Rohkelikko

Re: Pöllölä puhtaaksi!

Viesti Kirjoittaja Carolynne Fox »

"Seitsemältä sopii hyvin", Lyn sanoi aurinkoisesti. Voi miten upeaa! Mitä kaikkea tästä vielä voisikaan seurata - Jim selvästi halusi olla hänen kanssaan, ja kaikki kuolisivat kateuteen. Mistä sitä tiesi, jos Jimistä tulisi hänen poikaystävänsä! Eikös joulutanssiaiset yleensä johtaneet juuri sellaiseen? Se olisi kyllä kaikkien unelmien täyttymys! Lyn näki jo itsensä kulkemassa koulun käytävillä Jimin käsipuolessa. Jim saattaisi hänet kaikille tunneille ja antaisi pitkän kielisuudelman aina ennen jokaista tuntia. Sitten he saisivat molemmat jälki-istuntoa ja menisivät sinnekin yhdessä...

Kun Jim kysyi mekosta, Lyn vähän hätkähti. "Oi, totta kai olen!" hän sanoi ja punastui sitten yrittäessään miettiä, että kai se oli turvallinen puheenaihe. Mutta no, eiköhän ollut. Sitä paitsi hän oli enemmän kuin innoissaan uudesta mekostaan. Se oli täydellinen. "Valitsin tänä vuonna lohenpunaista", hän kertoi. "Yläosa on koristeellinen ja aika kimaltava - ei mitään paljetteja kuitenkaan, vaan paljon hienostuneempi - ja helma on kauniisti laskeutuvaa sifonkia. Helman täytyy laskeutua kauniisti. Sellaiset jäykät satiinikököt ovat kamalia." Lynin teki vielä mieli lisätä, että hän olisi taatusti esiteltävän näköinen puvussaan, mutta hän päätti jättää sen tekemättä. Eiköhän todellisuus kertoisi tarpeeksi. Lyn oli harjoitellut jo viidesti meikkiä ja kampaustakin. "Mitä sinä aiot pukea? Vai aiotko mennä tanssiaisiinkin ilman paitaa?"

[[Pitäisikö meidän pikkuhiljaa lopetella tätä peliä? :) Jos sulla on aikaa ja innostusta, mua kiinnostaisi kyllä pelata myös lisää, mutta ehkä mieluummin tanssiaisten jälkeiseltä ajalta?

Ja kappas kehveliä, Lynin tanssiaismekko löytyy vielä netistä ja vieläpä alesta! On se nätti vaikka itse googlasinkin ;P]]
Carolynne "Lyn" Fox, 5. lk, valvojaoppilas
Jim Fort
Persikkapoika
Viestit: 372
Liittynyt: 21. Lokakuuta 2015, 00:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Pöllölä puhtaaksi!

Viesti Kirjoittaja Jim Fort »

((Jeee vihdoin ehdin vastaamaan tähän! Tammikuu olikin vielä kiireisempi mitä luulin. xD Mutta joo, saan varmaan Jimin seuraavalla vuorolla ulos, ellei Carolynne nyt tee jotain dramaattista. :D Ja kiinnostusta mulla ainakin on pelata lisää! Suunnitellaan jotain tuoreempaa peliä sitten yksäriviestien puolella tai jos satutaan chattiin tässä joku päivä samaan aikaan. Olen ainakin tänään tulossa seuraamaan vaalivalvojaisia. :) ))

"Joo, kuulostaa hyvältä." Jim nyökytteli Carolynnen kertoessa mekostaan. Hänellä ei tosin ollut mitään käryä, miltä lohenpunainen näytti. Lohi ainakin oli kala, mutta väriä Jim ei tiennyt. Noh, hän näkisi sen kuitenkin tanssijaississa, joten turha sitä oli sen enempää miettiä.

"Haha, ajattelin pitää paidan tällä kertaa ihan päällä. Saisin varmaan muuten potkut koulusta", Jim pudisti päätään virnistäen. Tässä kohtaa olisi tosi typerää lentää ulos koulusta. Silloinhan hän olisi suorittanut kaikki nämä jälki-istunnot ihan turhaan!

"Ajattelin laittaa ihan tavallisen mustan puvun, valkean kauluspaidan ja punaisen kravatin." Tämän vuoden tanssijaiset olivat siitä helpot, että ei tarvinnut lähteä shoppailemaan. Ei sillä, ettei Jim tykännyt shoppailusta, mutta olihan siinä nyt aina oma vaivansa. Kiva, kun kaikki löytyy valmiiksi vaatekaapista.

Jim katsahti ympärilleen todetakseen, että pöllölä alkoi näyttää jo aika siistiltä. Enää vain aiemmin lakaistu roskakasa pois lattialta, ja oltaisiin varmaan valmiit. Jim otti sauvansa taskustaan ja avasi ikkunan. Hän keskittyi tosi tosi kovasti leijuttamaan kaikki roskat kerralla ulos avaamastaan ikkunasta. Kiitos kovan keskittymisen, homma onnistu hyvin ja poika sujautti virnistäen sauvansa takaisin taskuun. "Musta tuntuu, että täällä on nyt tarpeeksi siistiä. Iso kiitos vielä avusta!" Jim hymyili ja alkoi kerätä siivoamiseen käytettyjä tavaroita takaisin ämpäriin.
Jim Fort || Rohkelikko || 7. luokka
Avatar
Carolynne Fox
Eliittiä
Viestit: 172
Liittynyt: 15. Huhtikuuta 2017, 15:16
Tupa: Rohkelikko

Re: Pöllölä puhtaaksi!

Viesti Kirjoittaja Carolynne Fox »

Lyn nauroi heleästi Jimin puhuessa potkuista. Tietysti pelkkä ajatuskin oli kamala, mutta toisaalta - voi miten kertakaikkisen cool Jim olikaan! Tätä ei selvästi pelottanut tehdä mitään kiellettyä, jos potkutkin olisivat jo mahdolliset.

Pukuvalinnalle Lyn nyökytteli. "Kuulostaa hyvältä", hän sanoi, vaikka mikä tahansa näyttäisi taatusti hyvältä Jimin päällä. Siitä hän ei ollut varma, sointuisiko punainen kravatti kovin hyvin hänen mekkonsa kanssa, mutta siitä nyt oli turha kommentoida.

Lyn oli varmaan viimeisen pari minuuttia putsannut samaa kohtaa, joten hän jatkoi siinä puuhassa samalla, kun Jim leijutti roskia ulos. Hän avasi suunsa kommentoidakseen, että ehkä ulos kippaaminen ei ollut kaikkein hygienisin ratkaisu, mutta tajusi viime tingassa olla hiljaa ja vain seurata toimitusta.

"Ai. Tuota, ihan oikeassa olet", Lyn sanoi pettyneenä ja heitti omatkin välineensä ämpäriin. "No, ei kestä kiitellä. Ja nähdään sitten oleskeluhuoneessa viimeistään tanssiaispäivänä!" Lyn sanoi. Hän ei todellakaan antaisi Jimin luistaa tästä. "Tai ehkä jo sitä ennenkin - siis oleskeluhuoneessa, suuressa salissa, tai käytävillä, mitä näitä paikkoja nyt on", hän sanoi ja hymyili. Luutakomerossa kahden kesken olisi myös ollut hyvä vaihtoehto...

//Roolipelipisteet palkittu tähän saakka. -Caine
Carolynne "Lyn" Fox, 5. lk, valvojaoppilas
Vastaa Viestiin