Aurelie Saito

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Aurelie Saito
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2017, 18:53
Tupa: Luihuinen

Aurelie Saito

Viesti Kirjoittaja Aurelie Saito »

Koko nimi: Aurelie Raphaëlle Frèdèrique Saito
Kutsumanimi: Aurelie, neiti Saito
Syntynyt: 16.11.2002 Toronto
Sukupuoli: tyttö
Tupa: Luihuinen
Veristatus: puhdasveriseksi suvuksi Aurelielle heidän sukuaan on aina uskoteltu, mutta kun tarpeeksi monen sukupolven taa katsotaan, niin sieltä löytyy yksi surkki, mutta yhtäkään jästiä ei ole pitkiin aikoihin ollut. Aurelie siis luulee olevansa puhdasverinen, vaikkei ihan ole.
Kansallisuus: Kanada

Perhe: Aurelien perheeseen kuuluvat hänen kanadalais-ranskalainen äitinsä Anaïs Tremblay ja hänen japanilainen isänsä Rei Saito. Aureliella on myös tunturipöllö Damien. Aurelien äiti on töissä Taikaministeriössä ja isä taas eräällä luutatehtaalla.

Koti: Aurelie asuu vanhempiensa kanssa tällä hetkellä Walesissa pienessä kartanossa, jonka he ostivat erään velhosuvun, joka asui ennen juuri tuossa kartanossa, viimeisenkin perijän kuoltua. Talo on kolmekerroksinen. Ensimmäisessä kerroksessa on mm. pienimuotoinen ruokasali, luutakomero ja ovi kellariin sekä tietysti eteisaula. Toisessa kerroksessa on taas Aurelien vanhempien makuuhuone, vierashuone ja jonkinnäköinen olohuone. Kolmannessa kerroksessa on Aurelien huone sekä etäässä huoneessa kaikkea ylimääräistä romua. Kodin ainoa takka, joka sijaitsee toisen kerroksen olohuoneessa, on liitetty hormiverkkoon.

Ulkonäkö: Aurelie on pitkä ja hoikka tyttö, jolla on pitkät, latvoista hieman luonnonkiharat, vaaleat hiukset. Aurelie on n. 170 cm pitkä. Aurelien pituus johtunee geeneistä, sillä Aurelien isä Rei on myös todella pitkä, jopa lähemmäs parimetrinen. Aurelie jopa toisinaan häpeää pituuttaan. Hänellä on vihreät, melko isot silmät. Aureliella on melko pieni jalka verrattuna moniin ikätovereihinsa, kokoa 36. Tytöllä on melko vaalea iho. Aurelie käyttää hieman "erikoisia" vaatteita, ei sellaisia jästien merkkivaatteita, vaan esimerkiksi värikkäitä sukkahousuja, ruudullisia huiveja, värikkäitä pantoja ja kenkiä sekä hameita ja villatakkeja. Aurelie käyttää koulupukua melko oikeaoppisesti, mutta kiireessä muutamat kohdat koulupuvussa saattavat jäädä pois. Hänellä on suhteellisen pieni nenä.
Aurelie ei siis näytä omistavan yhtään japanilaista verta, vaikka tosiasiassa asia on toinen.

Luonne: Vaikka ulkoapäin Aurelie saattaa vaikuttaa hiljaiselta ja ujolta, sitä hän ei ole. Aurelie ei luovuta helpolla, eikä hän anna muiden muokata mielipiteitään. Hän suuttuu ja pahoittaa mielensä erittäin helposti. Aurelie on kuin omantien kulkija, eikä hän yleensä anna muiden auttaa häntä. Kun Aureliesta saa hyvän ystävän, sellaisena hän myös pysyy. Tämä tyttö osaa myös olla melko ärsyttävä. Ihan missä vain. Aurelie pärjää melko hyvin koulussa. Ihan hyvin, pääasia, että saa vähintään kelvollisen. Vapaa-aikana Aurelie ei juuri kouluun panosta.
Kun Aurelie ihastuu, hän muuttuu aivan erilaiseksi, kuin hän on normaalisti. Silloin hän on kokoajan huolehtivainen ihastustaan kohtaan ja roikkuu tämän seurassa koko ajan. Aureliella ei ole kuitenkaan taipumusta ihastua kovinkaan helposti.
Aurelie on auttamaton juoruilija, mutta omia salaisuuksiaan hän ei paljasta.

Menneisyys: Aurelie syntyi eräänä marraskuisena iltana Anaïs Tremblaylle ja Rei Saitolle Kanadan Torontossa sijaitsevassa velhosairaalassa. Anaïs ja Rei olivat asuneet siihen mennessä Torontossa lähes tapaamisestaan lähtien. Aurelien synnyttyä he asuivat vielä muutaman vuoden Torontossa. Lopulta Anaïs, Rei ja Aurelie muuttivat Torontosta Lontooseen töiden perässä. Lontoossa he asuivat jonkin aikaa, kunnes Aurelie täytti kahdeksan vuotta. Silloin he muuttivat Walesiin, sillä Rein työpaikalla Rein oli nähty käyttävän taikuutta, joka johti hänen perheensä vainoamiseen. Walesissa Anaïs siirtyi Taikaministeriöön töihin, saatuaan sieltä töitä. Rei sen sijaan päätyi töihin erääseen Walesilaiseen luutatehtaaseen. Aurelielle hankittiin kotiopettaja, joka oli myös noita, jottei kukaan perheenjäsenistä joutuisi vainotuksi. Vuonna, kun Aurelie täytti 11, Rei, Anaïs ja Aurelie muuttivat Ranskaan, jossa Aurelie aloitti taikaopintonsa Beauxbatonsissa. Ranskassa Aurelien perhe asui aivan Anaïsin vanhempien vieressä.
Kesällä 2017 Anaïsin vanhemmat löytyivät asunnostaan kuolleina. Anaïs oli pitkään poissa tolaltaan, ja lopulta aloitettiin kunnon tutkinta. Syyskuussa 2017 Anaïs, Rei ja Aurelie pakenivat muistoja Ranskasta takaisin Walesiin, ja lokakuun lopussa saatiin järkättyä Aurelielle paikka Tylypahka AM:iin.

Pitää: Viulun soittamisesta, perheestään, purkasta, lentämisestä, kodistaan

Ei pidä: Jonkin verran jästeistä, laulamisesta, pituudestaan

Äidinkieli: ranska
Muut kielet: englanti, japani, hieman espanjaa

Muuta:
-Aurelie on lähes koko elämänsä soittanut viulua oikeastaan hänen äitinsä tahdostaan, mutta lopulta kiintyi sen soittamiseen
-Aureliella esiintyy usein flunssaa
-Aurelie on kelpo lentäjä, vaikka itse ajatteleekin olevansa huono, mutta haaveilee silti Luihuisen joukkueeseen pääsystä
-Aurelie on ateisti
-Aurelien äänestä kuulee ranskalaisen aksentin
Aurelie Saito, japanilais-kanadalais-ranskalainen tyttö Luihuisesta.