Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Täällä pelataan kaikki vuoden 2017 kesäleirille sijoittuvat foorumiroolipelit.

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Sebastian Madison
Ylläpidon kätyri
Viestit: 959
Liittynyt: 27. Joulukuuta 2013, 11:00
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Sebastian Madison »

Pelattu: 17.9.2017
Pelissä mukana: Sebastian Madison, Lucas Mac Fhionnlaigh, Domenick Chesterfield, Atlas Ironwood & Jim Fort
Peliaika: 1,5h
Pelipaikka: Rohku(korppu)mökki
Tiivistelmä: Jim päätti tuoda kesäleirimökkiinsä Atlaksen yökyläilemään. Lucas ei tästä liiemmin innostunut ja Atlaskin oli huonolla tuulella. Suunnitelma viuhahduksesta Melodyn & kumppaneiden mökkiin kaatui äkkiä siihen, että Atlas alkoi riitelemään muiden kanssa. Domenick saapui paikalle juuri kun riita oli päättymässä Atlaksen poistumiseen.
Sebastian Madison || Yliopisto || Moderaattori
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 07.09.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood, Lucas Mac Fhionnlaigh, Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Jim Fort, Chloe Strongbow, Domenick Chesterfield, Timothy Moonstone, Rachel Crowmoor jne. jne.
Peliaika: 4+ h
Pelin ajankohta: Kesäleirin viimeinen lauantai, illalla (29.07.2017)
Pelipaikka: Kesäleirin hotellin päärakennus tmv.

Tiivistelmä: Anthony oli koko leirin ollut hieman kahden vaiheilla discoon menemisestä, mutta päätyi lopulta lupaamaan Atlakselle, että sinne mentäisiin - yhdessä. Valmistautuminen kesti tuhottoman kauan ja Anthonyn teki mieli jo jänistää, mutta jotenkin he lopulta pääsivät lähtemään mökistä discopaikalle peräti käsi kädessä. Discorakennuksen ulkopuolella Anthony kuitenkin jänisti ja irrotti Atlaksen kädestä (smoothisti esittämällä tarvitsevansa kättään kampauksensa korjaamiseen). Sisällä kaksikko suuntasi ensimmäisenä tarjoilupöydille maistelemaan discon antimia (kuinkas muutenkaan) ja keskustelemaan mm. professori Kalkkunan ja professori Rautakangen tanssitaidoista, mutta tämä sai ikävän käänteen, kun Jim ja Chloe ilmestyivät paikalle. Niinpä nämä kaksi parivaljakkoa kävivät enemmän kuin vähän uhkaavansävyisen keskustelun, jossa etenkin Jim ja Anthony syytivät toisilleen loukkauksia minkä kerkisivät (ja josta Chloe-raukka ei tainnut tajuta mitään). Anthony päätyi mm. kieltämään seurustelevansa Atlaksen kanssa ja sitten pariskunnat nostivat maljat (tai ketkä nostivat ja ketkä eivät) eikä suurin osa varmaan edes tiennyt, mille. Lopulta Jim ja Chloe kuitenkin Anthonyn iloksi häipyivät, mutta sitten Atlas ilmoitti voivansa pahoin ja he lähtivät etsimään vessaa, jossa Atlas vietti noin ikuisuuden saaden Anthonyn jo epäilemään, että ehkä tämä sai ruokamyrkytyksen. Päästyään vihdoin ulos vessasta Atlas kuitenkin halusi mökkiin palaamisen sijaan puhua jossakin rauhallisessa paikassa. Niinpä kaksikko suuntasi hotellirakennuksen kattoterassille, jossa Atlas kertoi loukkaantuneensa siitä, että Anthony esitti Jimille ja Chloelle, ettei tiennyt mitään Atlaksen kanssa seurustelemisesta. Anthony pyysi sitä anteeksi ja sitten juttu jäikin vähän kesken, kun kello tuli liikaa.

Lucas oli nähnyt discon eteen tällä kertaa oikein vaivaa, sillä olihan se viimeinen kouludisco, jossa olisi mahdollisuus nähdä Desiree! Niinpä hän ilmestyikin discoon oikein kravatteineen kaikkineen (ja valitti Sebastianille kuristuvansa siihen). Aika kuitenkin kului eikä paikalla näkynyt ketään tyttöjen mökistä, joten Lucas ja Sebastian siirtyivät jossain vaiheessa tarjoilupöydille maistelemaan ruokia. Tyttöjen selvän puuttumisen lisäksi pojat juttelivat keskenään erinäisistä juoruista, kuten esimerkiksi siitä, mistä koulu oli kaivanut rahat kesäleiriä varten (Lucas ei uskonut siihen huhuun, jonka mukaan rehtori Chino olisi kidnapannut taikaministerin). Lopulta Jim ja Chloe ilmestyivät paikalle ja Lucas ehti jo innostua, että Desireekin tuli Chloen mukana, mutta ei tullutkaan. Kaiken päätteeksi jäi hieman epäselväksi, saapuiko Desiree lopulta discoon vai ei, mutta varmaa on, että Lucas ehti maistaa kaikkia tarjoilupöydän antimia (myös niitä lihaisia, koska ei tarvinnut esittää Desireelle kasvissyöjää) ja lisäksi hän ja Sebastian kävivät aikansa kuluksi varastamassa lainaamassa professori Coatesin tuliviskivarastoja.
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 10.09.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4+ h
Pelin ajankohta: Kesäleirin discoiltana (29.07.2017) edellisen pelin jatkona
Pelipaikka: Hotellin kattoterassi
Tiivistelmä: Anthony ja Atlas jatkoivat hotellin kattoterassilla istuen keskusteluaan siitä, tarkoittaako seurusteleminen, että tosiaan pitää toisesta (Atlaksen mielestä ilmeisti kyllä, mutta Anthony ei ollut asiasta aivan niin varma). Ennen pitkää Anthonylle myös selvisi, että Atlaksella ei ollut discossa ollut oikeasti huono olo vaan tämä oli esittänyt koko 20 minuutin vessaepisodinsa, mutta joutui antamaan sen anteeksi, koska oli itse käyttäytynyt niin tökerösti. Lopulta Anthony tarjoutuikin kertomaan totuuden Jimille ja Chloelle, jos he menisivät takaisin discoon, mutta Atlas ei vaikuttanut kovin innostuneelta ideasta. Juuri, kun Anthonyn mielestä kaikki oli hyvin ja nätisti sovittu, toi Atlas kuitenkin esille ajatuksensa siitä, että Anthony ei oikeasti haluaisi kertoa suhteesta muille vaan pitää sen salaisuutena, minkä Anthony tietysti kielsi, vaikka väitteessä ehkä piilikin jonkinlainen totuuden siemen. Keskustelu johti lopulta siihen, että Atlas alkoi itkemään sitä, kun Anthony ei ollut pitänyt tätä kädestä eikä kilistänyt lasiaan tämän kanssa discossa. Tämähän tietysti päättyi räkäiseen, pillittävään ja ennen kaikkea säälittävään Wood-kasaan, joka sopi, että yrittävät jatkossa toimia vähän paremmin tiiminä kuin aiemmin. Loppujen lopuksi Woodit lähtivät vielä takaisin discoon pyörähtämään ihan näön vuoksi käsi kädessä - ja tietysti tyhjentämään tarjoilupöydän.
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 17.09.2017
Pelissä mukana: Atlas Ironwood, Jim Fort, Lachlan Mac Fhionnlaigh, Sebastian Madison, Domenick Chesterfield
Peliaika: 1,5h
Pelin ajankohta: Eräs ilta kesäleirilä Atlaksen ja Anthonyn (ja Melodyn) riidan jälkeen
Pelipaikka: Rohkelikkomökki
Tiivistelmä: Atlas oli Alicen kanssa riideltyään jäänyt juttelemaan (ja vähän haastamaan riitaa) Jimin kanssa. Keskustelun aikana Atlas oli paljastanut Jimille seurustelevansa Alicen kanssa. Hän oli kuitenkin myös todennut, ettei halunnut mennä mökkiinsä, koska oli riidoissa tyttöystävänsä kanssa, joten Jim oli vitsillä heittänyt, että Atlas voisi yöpyä Jimin mökissä. Atlas otti tämän kuitenkin tosissaan ja päätyi vierailemaan Jimin ja muiden Rohkelikkojen + Domenickin mökissä.
Vierailu jäi lyhyeksi, koska Atlaksella paloi hermo jatkuvaan kettuiluun. Lopullinen naula arkkuun oli se, että Jim + kumppanit päättivät, että Atlaksen pitäisi lähteä alasti juoksemaan tyttöjen mökkiin vain koska se olisi hauskaa. Atlaksen mielestä se ei ollut lainkaan hauskaa, joten hän lähti mökistä ovet paukkuen ja Jimille murjottaen. Lopun yötä Atlas yöpyi veljensä Orionin mökissä.
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Jim Fort
Persikkapoika
Viestit: 372
Liittynyt: 21. Lokakuuta 2015, 00:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Jim Fort »

Pelattu: 17.9.2017
Pelissä mukana: Jim Fort, Atlas Ironwood, Lucas Mac Fhionnlaigh, Sebastian Madison ja Domenick Chesterfield
Peliaika: 1,5h
Pelin ajankohta: Myöhäinen ilta kesäleirillä
Pelipaikka: rohkumökki
Tiivistelmä: Jim oli ollut matkalla tyttöjen mökkiin, kun Atlas käveli vastaan ja pojat jäivät juttelemaan rantaviivalle. Atlas sitten siinä ilmoitti seurustelevansa Anthony Underwoodin kanssa. Jim epäili ensin mielessään suhteen toimivuutta ja järkevyyttä ja sitten sitä samaa myös ääneen Atlaksen kerrottua jo riidelleensä niin pahasti kyseisen tyttöystävän kanssa, että ei voi mennä omaan mökkiinsä yöksi. Jim jotenkin sääli Atlas-ressukkaa ja kutsui tämän oikeastaan vitsillä omaan mökkiinsä yöksi. Vitsillä siksi, ettei ajatellut Atlaksen tarttuvan niin hanakasti tarjoukseen. Ilmeisesti Atlas olikin epätoivoisempi mitä Jim luuli. Noh se yökyläily ei kauaa kestänyt, koska Atlas oli täysi torvi ja kerjäsi vain verta nenästään. Jimin hermot kärähtivät siinä vaiheessa kun Atlas ilmeisesti ajatteli, että on ihan okei istua rohkumökin sohvalla ja loukata Lucasta. Silloin Jin siirtyikin Lucaksen viereen seisomaan ja tästä hetken päästä Atlas lähtikin ovat paukkuen ilmeisesti nukkumaan rannalle. Jim valitti hetken muille mökissä oleville miten rankkaa on olla ystävällinen ja hyvä ihminen. Oikeasti Jimiä harmitti koko Atlas, joka on paasannut provosoinnista niin monet kerrat Jimille ja nyt tarttui kiinni jokaiseen Lucaksen sanomiseen, jotka selvästi olivat pelkkää provosointia.

//Muokkasin päivän oikein, kun kossin sen itse ja Jim kopioi multa. xD -Atlas
Jim Fort || Rohkelikko || 7. luokka
Avatar
Lucas Mac Fhionnlaigh
Eliittiä
Viestit: 165
Liittynyt: 1. Syyskuuta 2014, 20:48
Tupa: Rohkelikko
Viesti:

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Lucas Mac Fhionnlaigh »

Pelattu: 17.09.2017
Pelissä mukana: Lucas Mac Fhionnlaigh, Sebastian Madison, Domenick Chesterfield, Jim Fort & Atlas Ironwood
Peliaika: 1,5 h
Pelin ajankohta: Myöhäinen ilta kesäleirin ensimmäisen viikon loppupuolella (?), Atlaksen ja Anthonyn riidan jälkeen
Pelipaikka: Kesäleirin mökki nro 4 (joka tunnetaan myös Rohkumökkinä, vaikka vain 3/5 asukkaista on rohkelikkoja)
Tiivistelmä: Lucas oli Sebastianin kanssa mökissä tylsistymässä, koska Jim oli lähtenyt tapaamaan tyttöystäväänsä eikä Lucas ollut tajunnut lähteä mukaan siinä toivossa, että näkisi Desireen. Lopulta kaksikko päätti alkaa pelaamaan räjähtävää näpäystä, mutta juuri silloin Jim saapuikin takaisin makuusaliin - mukanaan Atlas Ironwood. Tästä ei tietenkään seurannut mitään hyvää vaan Lucas oli heti utelemassa, mistä moinen kunnia, ja kävi ilmi, että Atlas oli riidellyt poikaystävänsä Anthonyn kanssa, joka puolestaan oli heittänyt tämän ulos mökistä. Tästä tietysti vasta riemu repesi ja alkoi julmettu, molemminpuolinen piikittely. Lucas ilmoitti, että jos Atlas aikoi jäädä Rohkumökkiin, tämän tulisi osallistua myös kaikkin sen aktiviteetteihin (joita siis ei varsinaisesti ollut, mutta joita Lucas juuri parhaillaan keksi kovaa vauhtia). Illan aktiviteetiksi valikoitui nakujuoksu tyttöjen mökkiin, ja Atlas äänestyksellä valittiin ensimmäiseksi juoksijaksi. Tämä kuitenkin vastusteli kovasti ja päätyi lopulta loukkaamaan Lucasta Hestia-aiheisella kommentilla, minkä seurauksena Jimkin asettautui Lucaksen puolelle ja Atlas tuntui saaneen hommasta tarpeekseen ja häipyi mökistä - käymättä juoksemassa alasti tyttöjen mökissä. :(
"Ja mä rakastun taas, oon tyhmä ja heikko. Kahleist vapaudun vaan jos tunteit yhtään ei oo."
Lucas Mac Fhionnlaigh, Rohkelikko, 6. luokka, huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni
Vastaa Viestiin