Lawanda Chino

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Lawanda Chino
Ylläpitäjä
Viestit: 373
Liittynyt: 11. Lokakuuta 2013, 00:05

Lawanda Chino

Viesti Kirjoittaja Lawanda Chino »

Nimi: Lawanda Chino
Kutsumanimi: Chino
Ikä: 29
Syntymäaika: 13.1.1985
Sukupuoli: Nainen
Asema: Rehtori

Luonne: Asia, joka Chinosta tulee ensimmäisenä mieleen, on ainainen työnteko. Chino ei todellakaan osaa ottaa rennosti. Jos Chino ei koko ajan puuhaile jotain, hän ei ole tyytyväinen itseensä. Chino on usein stressaantunut ja oppilaiden keskuudessa kiertääkin vedonlyönti siitä, kuinka kauan kestää, kunnes rehtori joutuu burnoutin takia sairaslomalle. Chino ei mielellään jaa vastuuta, vaan kasaa itselleen niin paljon kuin mahdollista. Toisaalta taas Chino nauttii suunnattomasti työnteosta, ja AM onkin yksi tärkeimmistä asioista hänen elämässään. Siksi hän tekeekin kaikkensa, että koululla menisi kaikki hyvin.
Chino on hyvin suorasukainen. Sillä päällä ollessaan hän saattaa hyvin suoraan sanoa mitä ajattelee. Koulun asioita hoitaessaan Chino on kuitenkin oppinut hiukan ajattelemaan, ennen kuin avaa suunsa. Hän nauttii väittelyistä ja keskusteluista, eikä peittele omia mielipiteitään. Chino pitää toisten ihmisten seurasta. Hän saattaa suuttua helposti, mutta leppyy aivan yhtä nopeasti.
Chinolla on jalat hyvin tiukasti maan pinnalla. Hän on realisti, eikä usko lainkaan esimerkiksi horoskooppeihin tai ennustuksiin. Chinoa pidetään usein hiukan tylsänä, sillä hän ei helposti heittäydy, vaan on yleensä hyvin asiallinen.
Chinoa voi myös kuvailla ailahtelevaiseksi. Joskus hän on loistavalla tuulella ja kaikki sujuu hyvin, toisinaan hän taas räjähtää pienimmästäkin asiasta. Jos siis haluaa, että Chino hyväksyy jonkin asian, kannattaa valita tarkasti minä päivänä asian esittelee hänelle.
Rehtorina Chino on melko ankara, mutta kuitenkin reilu. Hän ei vaadi sääntöjen sokeaa noudattamista, vaan arvostaa maalaisjärjen käyttöä. Chino toivoisi olevansa ihmisläheinen ja oppilaiden keskellä pidetty rehtori, mutta saattaa silti olla, että useat oppilaat hiukan pelkäävät häntä.

Asuinpaikka: Chino omistaa lapsuudenkotinsa Oxfordissa ja viihtyykin niissä maisemissa koulun loma-ajat. Lukuovuoden aikana Chino kuitenkin asustaa AM:issa.

Ulkonäkö: Chinolla on ruskeat, olkapäille ulottuvat hiukan lainehtivat hiukset ja tummanruskeat silmät. Chinolle ulkonäkö ei ole erityisen tärkeä asia, mutta hän pitää silti huolen siitä, että hän on aina asiallisen ja huolitellun näköinen. Etenkin hiuksiaan hän laittaa mielellään erilaisille kampauksille. Hiusten laitto on hänen rutiininsa ennen muihin hommiin ryhtymistä.
Pituutta Chinolla on 168 cm ja hän on melko hoikka. Chino pitää kunnostaan huolta lenkkeilemällä säännöllisesti. Vaikka erityisen kiireellisinä aikoina, saattaa lenkkeilykin jäädä vähemmälle.
Pukeutumiseltaankin Chino on asiallinen, hän käyttää tummia viittoja, hameita ja paitoja, mutta yleensä hänellä on myös joku värikkäämpi yksityiskohta asussaan.

Historia: Chino syntyi 13.1.1985 Oxfordissa, Englannissa. Hänen molemmat vanhempansa olivat velhoja ja hän vietti hyvin onnellisen lapsuuden perheensä ainoana lapsena. 11-vuotiaana hän aloitti opinnot Tylypahkassa. Hän oli hyvin lahjakas koulussa, etenkin muodonmuutokset ja loitsut kiinnostivat häntä. Hänellä oli useita hyviä ystäviä ja yleisesti ottaen hänen kouluvuotensa sujuivat hyvin. Heti Tylypahkan jälkeen hän muutti omilleen ja alkoi opiskella muodonmuutoksia, tavoitteenaan päästä jonain päivänä johonkin taikakouluun muodonmuutosten opettajaksi. Ensimmäisen opiskeluvuotensa aikana Chino kuitenkin menetti molemmat vanhempansa onnettomuudessa. Tämä oli luonnollisesti hänelle valtavan kova paikka, ja hän joutuikin keskeyttämään opintonsa joksikin aikaa. Myöhemmin Chino sai kuitenkin jälleen elämänsä edes jonkinlaiseen järjestykseen ja pystyi jatkamaan opintojaan. Valmistuttuaan Chino pääsi AM:iin muodonmuutosten opettajaksi ja myöhemmin vararehtoriksi. Tällä hetkellä Chino hoitaa rehtorin virkaa, sillä varsinainen rehtori on lomalla.

Taidot/heikkoudet: Itsehillinnässä Chinolla on edelleen parantamisen varaa. Vahvuuksia taas ovat luotettavuus ja ahkeruus.

Muuta: Chinon pakkomielle on suklaa ja sillä hän herkutteleekin useamman kerran viikossa. Chinon tiedetään piilottaneen suklaata jopa kassakaappiin.