Noah Holland

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Noah Holland
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 26. Heinäkuuta 2017, 13:13
Tupa: Rohkelikko

Noah Holland

Viesti Kirjoittaja Noah Holland »

Nimi: Noah Holland
Syntymäaika: 28.9.2006
Sukupuoli: poika
Tupa: Rohkelikko

Ulkonäkö: Noah on 166 senttinen, kapea poika. Kesällä 2020 Noah sai hurjasti pituutta ja se näkyy. Noah näyttää kukkakepiltä. Poika on ulkonäöllisesti kovin isänsä näköinen - samat, vaaleanruskeat, paksut hiukset, kalpea iho ja vihreät silmät. Vaikka lapsenpyöreyttä kasvoista vielä löytyy, Noahin kasvot ovat kovin samankaltaiset isänsä kanssa. Leuka on kulmikas, kasvot kapeat, suu, nenä ja silmät ovat pienet, mutta sopusuhtaiset keskenään.
Noah pukeutuu mielellään kaapuihin kun on kyse hienommasta tilaisuudesta (värinä hän suosii tummanharmaata), mutta muuten jatkuvasti kasvava poika pukeutuu kirpputoreilta ostettuihin vaatteihiin. Vilkkaalla pojalla ei kovin pitkään pysy housujen polvet ehjänä, joten usein housuja koristaa paikat.

Luonne: Noah on iloinen poika, joka tykkää ennemmin toiminnasta kuin juttelusta. Toki toiminnan yhteydessä voi myös jutella, mutta tärkeintä on se, että on jotain tekemistä. Noahin on vaikea pysyä aloillaan pitkään. Pojan isä on ollut huolissaan Noahin opiskeluista, mutta poika oppii asiat nopeasti halutessaan. Kotiläksyt Noahilla on usein hyvin tehty, mutta tunnilla pojan käyttäytyminen ei ole aina kiitettävän arvoista.
Kotipuolessa Noahilla oli vain pari nuorempaa kaveria, eikä poika aina osaa luoda ystävyyssuhteita asiallisesti. Möläytyksiä sattuu usein pojan sanoessa suoraan mitä ajattelee. Noah kuitenkin yrittää ottaa opikseen, eihän kavereiden loukkaaminen mukavaa ole!

Historia & perhe: Noahin perheeseen kuuluu isä, Nathan Holland. Noahin äiti jätti perheen muutama kuukausi Noahin syntymän jälkeen. Noah ei ole oikein äitiään osannut kaivata, isän kanssa elo on ollut mukavaa! Isällä on tiukat säännöt opiskelun suhteen, mutta muuten Noah saa mennä, tulla ja tehdä aikalailla mitä mieleen tulee, kunhan ei vaaranna itseään tai muita. Noahin isä on kerännyt rahastoa pojan opiskelua varten tämän syntymästä lähtien. Noah arvostaa tätä elettä, vaikkei opiskelu ole hänen intohimonsa. Kuitenkin hyvä opiskelu paikka -> hyvä työ. Isänsä saarnojen jälkeen Noah tietää, että työskentely on tärkeää ja hän mielellään käyttäisi rahojaan, jotka on itse ansainnut. Ennen Tylypahka AMia Noah jakoi jästikorttelissa lehtiä ja sai siitä pientä taskurahaa. Noah osti rahalla upouuden koululaukun ja on ylpeä ostoksestaan.