Heinäkuu 2017

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Heinäkuu 2017

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Heinäkuu 2017


Tervehdys jäsenille

Heinäkuu on AM:issa lomakuukausi, joten paljoa ei ole tapahtumassa. Nauttikaa kesäsäästä (jos sitä sellaiseksi voi sanoa) ja kesäleiripeleistä! Vaikka Suomessa ei riittäisikään aurinkoa, niin hahmot ovat kesäleirillä mahtavissa oloissa. AM:ista ei lukuvuosien aikana juuri palmuja ja hiekakrantoja löydy (paitsi ehkä eräästä valvojaoppilaiden kylpyhuoneesta...), joten käyttäkää tilaisuus hyväksenne!

Kesäloma
Vietämme parhaillaan kesälomaa sunnuntaihin 27. elokuuta 2017 saakka. Tällä välillä ei pidetä normaaleja oppitunteja, mutta foorumi ja chat pysyvät avoinna, joten roolipelata voi tavalliseen tapaan, jos sellainen kiinnostaa. Lisäksi kesäkuukausien aikana järjestetään myös kesäleiri, jolle halukkaat voivat osallistua. Osallistuminen ei kuitenkaan ole pakollista eli jos haluat lomailla kokonaan ilman AM:ia, sekin on täysin mahdollista. Lisätietoa kesäleiristä löytyy alempaa tästä tiedotteesta. Lisäksi ylläpito pitää myös hyvin ansaittua lomaa AM:ista parin viikon ajan tässä kuussa. Tänä aikana siis ei välttämätä ilmesty päivityksiä eikä hakemuksiin tai muihin sähköposteihin vastata.Lukuvuosi 2017-2018 ja sitä myötä jälleen opetus alkavat maanantaina 28. elokuuta 2017.

Kesäleiri 2017
Pidämme perinteiseen tapaan myös tänä kesänä Tylypahka AM:in kesäleirin. Se on in-game koulun tapa ansaita kipeästi tarvitsemaansa rahaa myös kesällä, ja off-game taas tapa tarjota pelaajillemme kesän ratoksi jotakin kesäistä pelattavaa muiden AM-hahmojen seurassa. Tämän vuoden kesäleiri sijaitsee Ranskan Polynesian alueella sijaitsevalle velhojen asuttamalla paratiisisaarelle, joten puitteet ovat varsin komeat! Kesäleirille voi ilmoittautua mukaan koko kesän ajan, mutta osallistuminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista. Lisätietoa leiristä sekä ilmoittautuminen löytyvä kesäleirin alueelta.

Opettajien ilmoittautuminen
Opettajat ilmoittautuvat uudelle lukuvuodelle kahteen kertaan: ensin heinäkuussa 3. - 30.7.2017 ja sitten elokuussa opetussuunnitelmien kera 7. - 27.8.2017. Tämä sen vuoksi, että voimme tarvittaessa vapauttaa opettajanvirkoja jo heinäkuun lopussa, mikäli joku opettajista ei aiokaan jatkaan seuraavalle lukuvuodelle. Opettajien ensimmäinen ilmoittautuminen alkaa siis maanantaina 3. heinäkuuta 2017 ja tarkemmat ohjeet löytyvät täältä (vaatii kirjautumisen opettajatunnuksella).

Oppilaiden ja muun henkilökunnan ilmoittautuminen
Oppilaat ja muu henkilökunta ilmoittautuvat seuraavalle lukuvuodelle 7. - 27.8.2017. Ilmoittautumisen tarkoituksena on, että pystyisimme kerran vuodessa karsimaan jäsenlistalta pois sellaisia hahmoja, joilla ei enää pelata. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen julkaistaan foorumilla ilmoittautumisen alkaessa maanantaina 7. elokuuta 2017.

Heinäkuun chatpeli-ilta
Heinäkuun chatpeli-illan päivämäärästä sekä aiheesta äänestettiin ja äänestyksen tulos on se, että pelaamme kesäleirille sijoittuvaa vierailua kaupungin akvaarioon tiistaina 18. heinäkuuta 2017 klo 19 alkaen. Lisätietoa peli-illasta löytyy tästä tiedotteesta. Merkatkaa ylös kalentereihinne, ja tervetuloa pelaamaan!

Kesämökkimiitti 2017
Tämän vuoden kesämökkimiitti järjestetään jälleen kerran Kivijärvellä, tällä kertaa 5. - 9. heinäkuuta 2017. Luvassa on ruokaa, pihapelejä, saunomista, grillaamista ja muuta mökkihenkistä tekemistä. Lisätietoa miitistä löytyy miitin topiikista.

Heinä-elokuun roolipelihaaste
Heinäkuu toi tullessaan myös uuden roolipelihaasteen! Tässä kuussa tarkoituksena on kirjoittaa hahmostasi/hahmoistasi jotakin, joka liityy matkamuistoihin. Teksti voi käsitellä jotakin fyysistä matkamuistoesinettä tai sitten jotakin tärkeää muistoa hahmon matkoilta. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät roolipelihaastetopiikista. Osallistumisaikaa roolipelihaasteessa on torstaihin 31. elokuuta 2017. Kesäloman aikana ei kerätä tupapisteitä, joten osallistumisesta myönnetään vain roolipelipisteitä.

Heinäkuun erikoiskirjahaaste
Keitä kupillinen teetä ja nauti heinäkuussa jännityksestä rikosten parissa - siis tarkoitamme tietysti rikoskirjallisuutta! Heinäkuun erikoiskirjahaasteen teemana on nimittäin rikoskirjallisuus. Vaihtoehtoja löytyy paljon, ja ehdotuksia pääseekin lukemaan erikoishaasteen topiikista. Voit siellä myös itse antaa omat lukuvinkkisi kuukauden teemaan liittyen sekä tietysti ilmoittaa, kun olet lukenut valitsemasi rikoskirjan! Haasteen suorittamiseen on aikaa vuoden loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoihaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen itsessään voi hyvin myös vielä liittyä mukaan! Tarkoituksena ei niinkään ole kisata toisia vastaan vaan haastaa itsensä! Info kirjahaasteesta löytyy täältä ja tarkemmat osallistumisohjeet puolestaan täältä. Tervetuloa mukaan!

Vuosikirja 2016-2017
Lukuvuoden 2016-2017 vuosikirjan kokoaminen jatkuu yhä! Vuosikirjaan tarvittavaan sisältöön voi tutustua täällä. Erityisesti toivomme mahdollisimman monen kirjoittavan hahmostaan/hahmoistaan lyhyen hahmoesittelyn vuosikirjaa varten. Tupapisteitä vuosikirjan kokoamiseen osallistumisesta ei valitettavasti enää palkita, koska se juna meni jo viime kuussa, mutta esittelyjen ja muun vuosikirjasisällön tekemisestä annetaan kesäleirille roolipelipisteitä. Deadline vuosikirjaan tulevalle materiaalille on sunnuntaina 13. elokuuta 2017 (kyllä, pidensimme sitä, koska ylläpidolla ei joka tapauksessa ole heinä-elokuun vaihteessa aikaa kirjan julkaisemiseen), ja vuosikirja pyritään julkaisemaan elo-syyskuussa.


Uudet oppilaat

Arsen Dokusei (Luihuinen, 5. luokka)
Tessa Prescott (Puuskupuh, 1. luokka)
Yuna Tanaka (Korpinkynsi, 4. luokka)
Char Cadwaller (Korpinkynsi, 4. luokka)
Lilian Swiftpark (Luihuinen, 3. luokka)
Arnold Woodtan (Rohkelikko, 1. luokka)
Noah Holland (Rohkelikko, 1. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

02.07.2017 - Kamlyn Pricen syntymäpäivä (16 vuotta)
05.07.2017 - Kesämökkimiitti 2017
06.07.2017 - Kesämökkimiitti 2017 ja Chou Komuran syntymäpäivä (20 vuotta)
07.07.2017 - Kesämökkimiitti 2017
08.07.2017 - Kesämökkimiitti 2017
09.07.2017 - Kesämökkimiitti 2017 ja täysikuu
12.07.2017 - Adrian Holtin syntymäpäivä (30 vuotta)
16.07.2017 - Lily Finttonin syntymäpäivä (13 vuotta)
17.07.2017 - Kesäleiri alkaa (in-game)
18.07.2017 - Heinäkuun chatpeli-ilta klo 19 ja Orion Ironwoodin syntymäpäivä (14 vuotta)
23.07.2017 - Uusikuu
24.07.2017 - Anthony Underwoodin (18 vuotta) ja Imogen Westin (33 vuotta) syntymäpäivä
30.07.2017 - Kesäleiri päättyy (in-game)


Heinäkuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista