Mökki 3: Huonejako!

Kuva

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Vincent Coates
Ylläpitäjä
Viestit: 311
Liittynyt: 20. Heinäkuuta 2015, 13:49
Ammatti: Koulukuraattori

Mökki 3: Huonejako!

Viesti Kirjoittaja Vincent Coates »

Heipä hei! Ajattelin mökki kolmoselle kanssa aloittaa huonejakotopaa. Mökkihän on siis tällä hetkellä yhtä tulijaa vaille täynnä, ja seuraavat hahmot asustavat siellä:
Eliah Morgan
Lazlo Silverstein
Orion Ironwood
Timothy Moonstone
Tristan Grimes

Lähden itse tietenkin tätä jakoa tarkastelemaan Trisin kannalta, ja Trishän on ehdottomasti sitä mieltä, että yläkerta on hänen valtakuntaansa (valtakuntaa jonka hän voi, avokätisesti, jakaa Eliahin kanssa). Porukan päästessä mökille Tris on hyvin nopeasti jo kiipeämässä portaita vallatakseen yläkerran, mutta toki jos joku nopeampana ehtii sinne ennen häntä, se sopii minulle pelaajana (Tris tosin mököttäisi XD). Mitenkäs muut hahmot? Ehtiikö joku viedä yläkerran Trisin nenän edestä, jakautuuko kaksi muuta makuuhuonetta sopuisasti?
Koulukuraattori ja koulun johtoryhmän jäsen, Vincent Coates
Icon by Wicked_Visions
Avatar
Eliah Morgan
Odobenus rosmarus
Viestit: 61
Liittynyt: 30. Heinäkuuta 2015, 11:27
Tupa: Rohkelikko

Re: Mökki 3: Huonejako!

Viesti Kirjoittaja Eliah Morgan »

Eliahille on aika samantekevää, missä hän majoittuu, mutta hän varmaan haluaisi kyllä juuri Tristanin kanssa samaan huoneeseen. Kaikki muutkin toki kävisivät myös! Ystävällinen, rauhallinen ja hieman hiljainen Eliah ei varmasti nosta meteliä, vaikka huonejako olisi mikä. Hän tosin saattaa hieman torua Tristania siitä, että tämä ei lainkaan kysynyt muilta, olisivatko nämäkin ehkä tahtoneet yläkerran huoneen ja yrittää pakottaa Trisin kysymään sitä muilta. Ja jos Tris ei siihen suostu, niin Eliah varmaan pyytäisi siitä anteeksi Tristanin puolesta (ja murjottaisi Trisille!). xD
Eliah Morgan || 7. luokka || Rohkelikko || Johtajapoika || Huispauskapteeni || Avatar
"Jos kaikki romahtaa ja tarviit olkapään, mä lupaan olla tääl sua varten."
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Mökki 3: Huonejako!

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Orion on varmaan vähän pettynyt siitä, ettei voi yöpyä Trisin ja Eliahin kanssa, mutta varmaan ennen pitkää päätyy ehdottamaan, että kaikki patjat raahataan olohuoneeseen. Tämän päätelmän edessä Orionille on ihan sama hän missä majoittuu, koska Orion luultavasti vain käy nukkumassa huoneessa ja muuten viettää milloin missäkin ja kenenkin kanssa. Niinpä Orion vie tavaransa alakerran oikeanpuoleiseen huoneeseen ja suuntaa etsimään eloisampia ympyröitä. :D
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Timothy Moonstone
Odobenus rosmarus
Viestit: 74
Liittynyt: 8. Tammikuuta 2017, 19:57
Tupa: Korpinkynsi

Re: Mökki 3: Huonejako!

Viesti Kirjoittaja Timothy Moonstone »

Timothylle on varmaan ihan sama missä hän nukkuu mutta kun Orionilla ei vielä ole huoneseuraa niin Timothy voisi varmaan sitten olla hänen kanssaan ( jollei se haittaa) . Timothykaan ei kyllä norkoile huoneessaan vaan pikemminkin ulkona joten jos vain sopii niin Timothy voisi olla Orionin kanssa.
-Timothy Moonstone
Avatar
Lazlo Silverstein
Lahna
Viestit: 527
Liittynyt: 15. Joulukuuta 2016, 20:46
Tupa: Rohkelikko

Re: Mökki 3: Huonejako!

Viesti Kirjoittaja Lazlo Silverstein »

Vampy on toki puhellut sitä, että kuinka hienoa on palata 10 vuoden eron jälkeen takaisin tähän taloon (siis toki mökkiin) ja hän käveleekin ensiksi tarkistamaan, että onko se hänen 'kallisarvoinen hieno muki, jonka voitti arpajaisista vuonna 1987' vielä siellä mihin hän oli sen asettanut. 'Oi kyllä, kauniisti vielä kaa-... miksei tämä nyt aukea... ai niin näinhän se meni! kaapissa'.
Yleisön puute ei toki estä tätä hienoa improa, vaan hän käykin varmaan sen jälkeen katsastamassa kaikkien huoneet läpi muki kädessään. (Omat tavarat hän varmaan jätti jo sinne alhaalle jonnekin aulaan) Koska pojan prioriteetit ovat vähän eri ja kuitenkin kaikki tulevat viettämään aikansa ja yönsä yläkerrassa (muuten samoilla linjoilla Orionin kanssa siitä, että kaikki kokoontuisivat, mutta vampyn kannalta ennen kaikkea valvoisivat ja nukkuisivat yhdessä, tosin ylhäälle kiitos? Se antaa vähän kummitusmaisemman tunnelman ja muuta!! Jos alakerta, niin kaikki verhot kiinni ja hmm.. pitää tehdä vielä kaikkea muutakin), hän pääsee varmaan sen mökkitoverin huoneen jakajaksi, jonka huoneessa on vielä tyhjä sänky. Se ei toki tarkoita, että siellä nukuttaisiin. Se vain tarkoittaa, että sinne voisi omat tavarat heittää, jos jaksaa.
Eli alakerran vasemmanpuoleinen huone.
Lazlo Silverstein, Rohkelikko, 7. lk, valvojaoppilas
”You don't know what you deserve / That's why you end up hurt
But you never listen / Take my advice as criticism / Then make the worst decisions”

avatar: Black Clover, Secre <3 / text: girl in red, You Stupid Bitch
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Mökki 3: Huonejako!

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Joo, Timothy on tervetullut jakamaan huoneen Orionin kanssa. Jos kestää Orionin puhetulvaa. xD
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Vastaa Viestiin