Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Täällä pelataan kaikki vuoden 2017 kesäleirille sijoittuvat foorumiroolipelit.

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Tämä topiikki on tarkoitettu kesäleirin 2017 chatroolipelien ilmoittamiseen. Kesäleirin ulkopuolelle sijoittuvat pelit tulee ilmoittaa edelleen lukuvuoden 2016-2017 chatpelien ilmoitustopiikkiin. Chatpelit tulee ilmoittaa, jotta niistä voi ansaita roolipelipisteitä. Chatpelit on ilmoitettava kahden viikon kuluessa niiden pelaamisesta, jotta niistä voidaan palkita roolipelipisteet. Jokaisen chatpelissä olleen pelaajan on kirjoitettava oma tiivistelmänsä pelistä, jotta voi ansaita omat pisteensä! Chatpeleistä saa 5 pistettä / tunti, 4 tunnin yläaikarajalla. Tätä pidempiä pelejä toki voi pelata, mutta 20 pistettä on maksimipisteet yhdestä chatpelistä. Peleistä kirjoitettuja tiivistelmiä saatetaan käyttää sellaisenaan tai yhdisteltyinä kesäleirin aikajanalla tai muissa paikoissa, joissa AM:in in-game-tapahtumia listataan. Peleistä ilmoitetaan seuraavat tiedot (tähdellä merkityt ovat pakollisia):

*Pelattu: (minä päivänä peli on pelattu IRL)
*Pelissä mukana: (ketkä hahmot pelissä olivat mukana)
*Peliaika: (arviosi pelin kestosta noin puolen tunnin tarkkuudella, mahdolliset tauot poisluettuna ja vain siltä osin kun oma hahmosi oli mukana)
Pelin ajankohta: (mihin ajankohtaan peli sijoittuu in-game)
Pelipaikka: (missä peli tapahtui in-game)
*Tiivistelmä: (lyhyehkö tiivistelmä pelin tapahtumista omin sanoin kirjoitettuna)

Koodi: Valitse kaikki

[b]Pelattu:[/b]
[b]Pelissä mukana:[/b]
[b]Peliaika:[/b]
[b]Pelin ajankohta:[/b]
[b]Pelipaikka:[/b]
[b]Tiivistelmä:[/b]
Chat- ja foorumiroolipelit pisteytetään noin 2 viikon välein eli älä ihmettele, jos et saa pisteitäsi heti pelin ilmoitettuasi!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Prunella Weaver
VIP
Viestit: 130
Liittynyt: 24. Elokuuta 2016, 19:56
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Prunella Weaver »

Pelattu: 26.6.2017
Pelissä mukana:Rachel Crowmoor, Timothy Moonstone, Prunella Weaver, Tristan Grimes, Eliah Morgan
Peliaika:Lähes kolme tuntia
Pelin ajankohta:Kesäleiri 2017
Pelipaikka:Kalmolaskossaaren metsä
Tiivistelmä:Tristan oli löytänyt luolan, jota kohti hän lähti johtamaan tutkimusretkeä metsän reunasta odotettua isommalla joukolla. Joukkio oli hädin tuskin ehtinyt astua metsään, kun he päätyivät ihmettelemään papaijapuuta. Timothy kiipesi puuhun ja heitti pyynnöstä alas muutaman hedelmän, joista yksi osui muualle katselevaa Prunella vatsaan. Muut huolestuivat iskun saaneen noidan hyvinvoinnista. Timothy pakeni paikalta ja putosi rotkoon menettäen tajuntansa. Myös Prunella erosi joukosta lähtiessään Timothyn perään. Muut menivät etsimään kadonnutta kaksikkoa. Etsintään kului enemmän aikaa, koska Tristan ja Rachel riitelivät matkalla. Prunella vastasi kutsuhuutoihin ja ehti löytää Timothyn rotkosta ennen kuin muut löysivät hänet. Oppilaat järkyttyivät nähdessään rotkoon pudonneen velhon kunnon. Rachel leijutti Timothyn ylös rotkosta loitsulla. He ehtivät pelätä pahinta kun tajuton Timothy yhtäkkiä havahtui huutaen hereille. Timothy suostutteli Rachelia korjaamaan murtuneen nenänsä. Lopulta Rachel suostui loitsimaan nenän kuntoon. Kun muut vielä toipuivat järkytyksestä, Timothy kiipesi puuhun ja yritti puhua muut matkaamaan luolalle liianien kyydissä. Kaikki yrittivät suostutella huolestuneina Timothya alas, Tristan oli jo lähdössä kiipeämään puuhun noutaakseen velhon itse maan kamaralle mutta Eliah esti häntä. Prunella menetti malttinsa ja käski Timothyn vihaisesti huutaen alas. Velho liukui liaania pitkin maahan ja sanoi menevänsä takaisin hotellille. Muut totesivat, etteivät voineet jättää Timothya yksin, ja seurasivat tätä takaisin metsän reunaan. Sieltä Timothy juoksi omaan mökkiinsä.

//15 pistettä -Atlas
Avatar
Eliah Morgan
Odobenus rosmarus
Viestit: 61
Liittynyt: 30. Heinäkuuta 2015, 11:27
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Eliah Morgan »

Pelattu: 26.06.2017
Pelissä mukana: Eliah Morgan, Tristan Grimes, Prunella Weaver, Timothy Moonstone & Rachel Crowmoor
Peliaika: 2,5 h
Pelin ajankohta: Leiriviikon ensimmäinen keskiviikko lounaan jälkeen (19.07.2017)
Pelipaikka: Hotellin takana oleva metsä
Tiivistelmä: Tristan halusi tutkia jotakin metsästä löytämäänsä luolaa, ja Eliah oli varsin vastahakoisesti lähtenyt mukaan retkelle, pääasiallisesti varmistamaan, että Tristan ei tapattaisi itseään. Eliahin mukana raahaamista ensiaputarvikkeista huolimatta tutkimusretki meni kuitenkin katastrofaalisella tavalla pieleen jo ennen kuin päästiin edes koko luolalle. Mukaan olivat lähteneet myös Prunella Weaver, Timothy Moonstone sekä Rachel Crowmoor, joista jälkimmäinen ei tuntunut oikein nauttivan metsässä kulkemisesta ylipäätään, mutta josta oli kyllä Eliahin mielestä turvaa, koska tämä oli heistä vanhin ja fiksuin! Jo retken alkutaipaleella Timothy kiipesi puuhun ja heitteli sieltä muiden pyynnöstä alas papaijoja, joista yksi osui Prunellaa vatsaan. Tyttö onneksi selvisi iskusta lähinnä säikähdyksellä, mutta pian sen jälkeen sekä Timothy että Prunella katosivat, kun Timothy lähti juoksemaan metsään ja Prunella tämän perään. Eliahilla, Tristanilla ja Rachelilla meni hetki aikaa löytää Prunella, joka puolestaan oli löytänyt Timothyn - rotkon pohjalta kuolleen näköisenä. Retken saama käänne järkytti tietysti kaikkia suuresti - etenkin herkkää Eliahia - ja Rachel nosti leijutusloitsulla Timothyn ruumiin ylös rotkosta. Tämä oletettu ruumis virkosi kuitenkin pian nostamisen jälkeen ja alkoi kiljua. Eliah säikähti, mutta oli tietysti erittäin huojentunut siitä, että Timothy olikin elossa! Tämän nenä tosin oli murtunut, mutta Rachel korjasi sen loitsulla (joskin nenä jäi ehkä hieman vinoon). Eliah tahtoikin tämän jälkeen, että he kääntyisivät takaisin hotellille, koska jonkun opettajan olisi hyvä katsoa Timothyn nenää (ja ehkä päätäkin, koska Rachel kopautteli sitä aika paljon kiviin leijuttaessaan Timothya rotkon pohjalta!), mutta Timothy kiipesikin jälleen puuhun ja alkoi hypellä liaaneja pitkin jonnekin. Heikkohermoisen Eliahin oli tietysti vaikea kestää tällaista, mutta onneksi Prunella sai pojan alas puusta, ja tämä päättikin itse palata takaisin hotellille. Muut seurasivat varmuuden vuoksi Timothya hotellille asti, jotta tämä ei vaikka putoaisi taas rotkoon tai pyörtyisi tai jotain muuta ikävää.

//15 pistettä -Atlas
Eliah Morgan || 7. luokka || Rohkelikko || Johtajapoika || Huispauskapteeni || Avatar
"Jos kaikki romahtaa ja tarviit olkapään, mä lupaan olla tääl sua varten."
Avatar
Lazlo Silverstein
Lahna
Viestit: 527
Liittynyt: 15. Joulukuuta 2016, 20:46
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Lazlo Silverstein »

Pelattu: 11.7.2017
Pelissä mukana: Lazlo Silverstein, Sebastian Madison, Chloe Strongbow, Noelle Fortesque ja paljon muita, (he ilmoittelevat varmaan omissa ilmoissaan paikkallaoloistaan.)
(Ei vampylla nyt kauhean paljon kontaktia ollut erityisesti kehenkään tuon pelituntini aikana.)
Peliaika: 1h
Pelin ajankohta: Joskus kesäleirillä
Pelipaikka: Joku ranta siellä kesäleirin paikkeilla, saarella
Tiivistelmä: Jotkut halusivat pelata lentopalloa. Vampykin yritti päästä hieman kärryille tapahtumasta; etenkin säännöistä. Pistejärjestelmä vaikutti enemmän kuin oudolta eikä asiaa auttanut se, että tultiin paikalle kesken säännöistä kertomisen. Ei Lazlo Vesto kauhean kauaa itse pelissä mukana ollut, koska ei ollut edelleenkään varma elämänpisteiden saamisista ja siitä, että miten peli oikeasti toimi tuon pallon kanssa. Hän jäikin hetkeksi nojailemaan sitä verkkoa pitelevää tankoa vasten (kyllä, pallo kai piti yli verkon saada) ennen kuin livisti muualle. Muutenkin ne housut olivat aika kuumat, joten ranta ei ollut se paras paikka, jossa viettää aikaa.

//6 pistettä -Atlas
Lazlo Silverstein, Rohkelikko, 7. lk, valvojaoppilas
”You don't know what you deserve / That's why you end up hurt
But you never listen / Take my advice as criticism / Then make the worst decisions”

avatar: Black Clover, Secre <3 / text: girl in red, You Stupid Bitch
Avatar
Carolynne Fox
Eliittiä
Viestit: 172
Liittynyt: 15. Huhtikuuta 2017, 15:16
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Carolynne Fox »

Pelattu: 11.7.2017
Pelissä mukana: Ainakin Carolynne Fox, Lazlo, Mona, Chloe, Noelle, Lucas, Sebastian, Felix, Melody, Jimm, Timothy, Anthony, Misty
Peliaika: Carolynnen osalta 19.00-22.00 eli ööö 3 h
Pelin ajankohta: Kesäleirillä
Pelipaikka: Lentopallokenttä
Tiivistelmä: Lentopallon pelaamista kolme vastaan kolme joukkueissa, ja jotkut istuivat kentän laidalla katsomassa. Säännöistä oli vähän epäselvyyttä, mutta pelaaminen sujui lopulta ihan hyvin. (Mitä nyt vähän piti tapella, kun eräs tietty pitkä herra ei meinannut osallistua peliin lainkaan.) Kun pelaamiseen kyllästyttiin, joku keksi taikoa lentopallon pudottajalle viikset. Carolynne testasi tätä ja sai itselleen hienot viikset, mutta joutui sitten lähtemään päästäkseen puhumaan vanhemmilleen. Carolynnestä oli tosi hienoa olla niin siistien tyyppien seurassa! Valitettavasti viikset eivät jääneet pysyväksi merkiksi tästä kokemuksesta :(

//16 pistettä -Atlas
Carolynne "Lyn" Fox, 5. lk, valvojaoppilas
Avatar
Lucas Mac Fhionnlaigh
Eliittiä
Viestit: 165
Liittynyt: 1. Syyskuuta 2014, 20:48
Tupa: Rohkelikko
Viesti:

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Lucas Mac Fhionnlaigh »

Pelattu: 11.07.2017
Pelissä mukana: Lucas Mac Fhionnlaigh, Anthony Underwood, Noelle Fortesque, Chloe Strongbow, Timothy Moonstone, Carolynne Fox, Misty Attenborough, Sebastian Madison, Felix Sawyer, Mona Ashford, Luciano Rossi, Melody Wood, Atlas Ironwood, Lazlo Silverstein (ja ehkä vielä jotain muitakin?)
Peliaika: 4+ h
Pelin ajankohta: Varmaan jotain kesäleirin aika alkupuolta, päiväsaikaa?
Pelipaikka: Ranta (ja rantalentiskenttä) Kalmolaskossaarella
Tiivistelmä: Sebastian oli päättänyt pitää jonkinlaista ohjattua rantalentopallon peluuta rannalla, ja Lucas tietysti lähti mukaan pelaamaan, vaikka ei tiennytkään lentopallosta yhtään mitään. Pelin ohjeistus ei kuitenkaan kuulostanut ihan hirveän monimutkaiselta, joskin huispauskeen verrattuna vähän tylsältä (ja Lucaksen oli erittäin vaikea uskoa, että peliä tosiaan pelataan ilman luutia). Lucakselta kesti hetki tajuta, miten peli oikein menee, mutta kyllä se jonkin ajan kuluttua alkoi sujua, kun hänen joukkuetoverinsa Chloe Strongbow ja Noelle Fortesque vähän opastivat. Pelitauon kohdalla Lucas keksi, että peliä voisi tehdä jännittävämmäksi jollakin pienellä loitsulla. Loitsuksi lopulta valikoitui sellainen, jossa pallon pudottanut pelaaja saa väliaikaiset viikset kasvoilleen. Vastapuolen Carolynne Fox ilmoittautui vapaaehtoiseksi testaamaan loitsua ja saikin oikein komeat viikset, mutta valitettavasti tämän joukkuetoveri Timothy Moonstone sekosi viiksekkään tytön näkemisestä täysin, ja juoksi päin Lucasta. Lucaksen ojentaessa hiukan nuorempaa poikaa tämän varomattomuudesta, alkoikin tämä itkeä eikä Lucas enää tiennyt yhtään, mitä pitäisi tehdä. Onneksi Sebastian, Jim ja Chloe tulivat kuitenkin apuun! Timothy päätyi häipymään takaisin hotellille, viiksekäs Carolynnekin häipyi johonkin, ja jäljelle jäävät pelaajat päättivätkin lähteä uimaan. Rangaistukseksi viimeiseksi veteen pääsevälle Lucas määräsi viikset, jotka lopulta saikin sitten Sebastian, joka tahtoi professori Coates -tyyliset viikset. Ne olivat oikein komeat!

Anthony puolestaan ei osallistunut lentopallon pelaamiseen vaan oli rannalla juoksulenkillä, kun rannalla istuvat Mona Ashford ja Luciano Rossi pysäyttivät tämän ja tahtoivat jutella. Anthony jäi hieman vastahakoisesti juttelemaan Monan kanssa, ja vielä vastahakoisemmaksi homma kävi, kun Mona kutsui paikalle myös Melody Woodin. He juttelivat leiriohjelmistaan, ja Anthony kertoi lupautuneensa vahtimaan seuraavana päivänä professori Westin lasta. Ennen pitkää paikalle osui myös Atlas, mikä ei lainkaan ainakaan parantanut tilanteen kiusallisuutta, sillä Anthony ei ollut ehtinyt vielä kertoa tälle mitään lastenvahtikeikasta. Mona ei näyttänyt oikein tahtovan päästää Anthonya ja Atlasta lähtemään, joten Anthony joutui lopulta lupaamaan, että osallistuisi Monan ja joidenkin muiden kanssa jonkinlaiseen "tyttöjen iltaan", jossa opettaisi näitä tekemään lettejä.

//22 pistettä -Atlas
"Ja mä rakastun taas, oon tyhmä ja heikko. Kahleist vapaudun vaan jos tunteit yhtään ei oo."
Lucas Mac Fhionnlaigh, Rohkelikko, 6. luokka, huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 13.07.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood, Atlas Ironwood & Melody Wood
Peliaika: 1,0 h
Pelin ajankohta: Eräs ilta kesäleirillä
Pelipaikka: Ranta ja metsänreuna hotellin lähistöllä
Tiivistelmä: Atlas oli lähtenyt mökistä kävelylle ilmoittaen Anthonylle haluavansa olla hetken rauhassa. Kun tätä ei alkanut kuulua takaisin, Anthony lähti etsimään tätä ja kuinka ollakaan, löysi tämän Melody Woodin seurasta. Tästä ei tietenkään seurannut mitään hyvää vaan kauheat määrät sekä Atlakselle että Melody-paralle syydettyjä syytöksiä ja uhkauksia. Anthony oli jo aikomuksissa häipyä paikalta suuttuneena, kun vahingossa sattuikin vihoissaan lipsauttamaan yhden pienen Hestia Sylvanaan liittyvän kommentin, joka suututtikin Atlaksen toden teolla. Tapaaminen päättyikin lopulta Anthonyn ja Atlaksen riitaan, jonka seurauksena Atlas lähti vihaisena painelemaan pois paikalta jättäen jälkeensä riitaa todistaneen Melodyn sekä vihaisen Anthonyn. Anthony vielä suuttuneena syytti Melodya koko jutusta ennen kuin lähti itse Atlaksen perään pyytääkseen tältä anteeksi.

//6 pistettä -Atlas
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 17.07.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4,0 h
Pelin ajankohta: Aamu Anthonyn ja Atlaksen riidan jälkeen (eli jatkoa edelliselle pelille)
Pelipaikka: Anthonyn ja Atlaksen huone leirimökissä
Tiivistelmä: Anthony oli etsinyt Atlasta aikansa rannalta, mutta palannut lopulta yöllä katsomaan, josko tämä olisikin palannut mökkiin. Ei ollut, mutta Anthony ei jaksanut enää lähteä etsimäänkään vaan nukahti (= itki itsensä uneen) sängylleen. Melko aikaisin aamulla hän kuitenkin heräsi siihen, kun Atlas olikin palannut takaisin huoneeseen ja pudotti vesipullon yöpöydältä lattialle. Anthony pyyteli anteeksi aikaisempaa käytöstään (tai lähinnä sitä pikku möläytystään) ja (Atlaksen hampaidenpesun jälkeen) kaksikko keskusteli luottamuksesta sekä siitä, miten Atlas oli kertonut sekä Melodylle ja Jimille seurustelusta. Anthony oletti täysin, että keskustelu oli johtamassa eroon, mutta Atlas olikin ilmeisesti eri mieltä. Mikä johti vain lisääntyvään itkemiseen, mutta ehkä myös vähän rehellisempään(?) keskusteluun. Keskusteluun, jonka aikana Atlas myös kertoi kertoneensa seurustelusta Jimillekin ja saaneensa tältä parisuhdevinkkejä, mikä Anthonyn oli sattuneista syistä hyvin vaikea uskoa. Juttu jäi kuitenkin vähän kesken kun pelaajien piti taas kerran mennä nukkumaan (ja ehkä hahmojenkin olisi kannattanut!).

//21 pistettä -Atlas
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Prunella Weaver
VIP
Viestit: 130
Liittynyt: 24. Elokuuta 2016, 19:56
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Prunella Weaver »

Pelattu: 18.7.2017
Pelissä mukana: Prunella, Rachel, Graciana, Timothy, Tessa, Sebastian, Woodit...
Peliaika: Ainakin 4 tuntia
Pelin ajankohta: 24. heinäkuuta, maanantai aamupäivä
Pelipaikka: Lomasaaren akvaario
Tiivistelmä: Prunella sai heti vierailun alkuun seuraa Timothysta, joka, yllätys yllätys, osoittautui hyvin oppineeksi myös vesieläinten suhteen. Rachel liittyi porukkaan ja kipinä näiden kahden neropatin välillä rupesi räiskähtelemään heti. Prunella jättäytyi pätemismyrskyn ulkopuolelle. Kolmikko tutustui Graciana-nimiseen hiukan vanhempaan noitaan, joka hurmasi ainakin Prunellan tyyneydellään ja aikuismaisuudellaan. Rachel kiinnostui suuresti mm. Gracianan opiskelukokemuksista ja tenttasi brasilialaissyntyistä noitaa armotta parhaista tavoista saada hyviä numeroita. Akvaariovierailulla Timothy myös ehti kummastuttaa kaikki jonkinmoisella siansaksansekaisella huudahduksella, joka oli ilmeisesti hänen itsensä mielestä täysin järkevästi ymmärrettävissä. Kun Rachel oli uppoutunut tivaamaan opiskeluvinkkejä Gracianalta, Prunella kävi vakoilemassa kiinnostavaa paria: yhtä leirin ohjaajista, joka yritti saada selvää nuoresta, eriskummallisesta, kasvia kantavasta noitaoppilaasta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tällä välin Timothy hävisi jonnekin. Prunella palasi Rachelin ja Gracianan luo ja sai katkaistua Rachelin pänttäämispuheet jotta kolmikko pääsi hämmästelemään lisää akvaarion ihmeitä. Graciana teki Timothyt ja jätti Rachelin ja Prunellan kiertämään akvaariota kahdestaan. Noidat viihtyivät hyvin ja keskustelivat erilaisista vesissä liikkuvista olennoista. He löysivät maagisten vesieläinten luo ja ihastelivat parheja ja emammoa sekä ihmettelivät limppien ja kirskuristajien rumuutta. Lopuksi he söivät eväät parhialtaan äärellä ja Rachel antoi hedelmänsä Prunellalle, koska huomasi Prunellan olevan vielä nälkäinen eikä itse innostunut syömään hedelmiä, joissa saattoi olla vaikka millaisia pöpöjä.

//22 pistettä -Atlas
//Korjaus: 2 pistettä. (Pelistä on annettu jo kerran 20 pistettä heinäkuun peli-iltana, joten pisteet vain kuvauksesta.) -Caine
Noelle Fortesque
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 8. Kesäkuuta 2016, 20:55
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen [Kesäleiri 2017]

Viesti Kirjoittaja Noelle Fortesque »

Pelattu: 11.07.2017
Pelissä mukana: Noelle Fortesque, Felix Sawyer, Lucas Mac Fhionnlaigh, Chloe Strongbow, Timothy Moonstone, Carolynne Fox, Misty Attenborough, Sebastian Madison, Melody Wood, Lazlo Silverstein ja muita.
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: Kesäleirin alkupuolinen iltapäivä.
Pelipaikka: Kesäleiripaikan ranta
Tiivistelmä: Rannalla oli ohjattua lentopalloa, johon Noelle tietysti lähti innoissaan mukaan päästäkseen taas pelaamaan pitkästä aikaa hauskaa jästilajia! Noelle itse tunsi lentopallon säännöt, mutta joukkueessaan (Chloe ja Lucas) oli pieniä väärinymmärryksiä ajoittain (lähinnä - tai oikeastaan vain - Lucaksen osalta) ja muun joukkueen piti vähän auttaa poikaa, sillä säännöt oltiin selitetty aika nopeaan tahtiin ja osa muistakin kuin oman joukkueen pelaajista oli vielä ihan ulkona siitä, miten lentistä pelattiin, mutta se ei peliä haitannut ja Noelle nautti pelaamisesta kovasti! Hetkisen pelailtuaan kaikki olivat yhtä mieltä siitä että olisi aika pitää tauko. Kyseisellä tauolla Lucas keksi lisäidean vähän peliä maustaakseen. Viikset pallon pudottaneelle pelaajalle! Idea kuulosti hauskalta ja yksi vastajoukkueen pelaajista - Carolynne - vapaaehtoistui testaamaan ideaa. Loitsu toimi (ehkä vähän odotusten vastaisesti) ja Carolynnelle kasvoi kasvoilleen viikset. Hetkelliset vain tietysti! Carolynnen joukkuetoveri Timothy kuitenkin yksinkertaisesti sanottuna sekosi nähtyään tytön viiksillä (ja huusi tämän olevan mursu viiksi zombi hirviö). Tämän jälkeen Carolynnen pitikin yllättäen lähteä ja muut miettivät, josko hän olisi harmistunut kaikista viiksikommenteista mitä hänelle tehtiin. Carolynnen lähdettyä - ja Timothyn palattuaa vedestä rannalle - muut miettivät hetken josko hän olisi lyönyt päänsä tai saanut auringonpistoksen (lopputulokseksi taisi päättyä auringonpistos). Asiaa vähän selviteltyään ja Timothyn lähdettyä yhtäkkiä pois, loput pelaajat päättivät mennä uimaan ja se olikin ihan hyvä raikastuminen rankan pelin (ja pelitauon) jälkeen.

Felix päätti kerrankin osallistua johonkin urheiluun, kun tiesi lentopallon säännöt ja oli pelannut sitä joskus harvoin kotona parin lapsuudentutun kanssa. Peli alkoi heidän joukkueeltaan (Carolynne, Misty, Timothy ja Felix itse) melko hyvin, vielä silloin kun toisen joukkueen huispaustähti ei ollut ymmärtänyt sääntöjä. Kun Lucas sitten ymmärsi mitä piti tehdä, alkoi peli vastapuolelta sujua aika tahdikkaasti. Omalla puolella taas nuoremmat pelaajat loisti, mutta Felixillä itsellään oli vähän keskittymisen kanssa ongelmia (yllätys!) eikä oikein ollut hyödykseen joukkueelleen. Ja muukin joukkue huomasi sen, erityisesti Carolynne, joka ei selkeästi vaikuttanut tyytyväiseltä pitkän pojan suoritukseen. Carolynnen kommentit tarttuivat myös Timothyyn, joka ihmetteli myös, kuinka Felix ei osu palloon, mutta nuoremmat osuvat, vaikka ovat sata kertaa lyhyempiä kuin Felix itse. Hetken päästä Felix kuitenkin edes yritti korvata huonoa suoritustaan joukkueelleen ja osuikin palloon! Sitten olikin jo tauon aika. Jos sitä tauoksi voi sanoa. Taukohan oli melkein vauhdikkaampi kuin peli itse: Carolynne ja viikset, kiljuva ja itkevä Timothy. Auringonpistokseen siinä taidettiin päätyä, ennenkuin Timothy pakeni itkien. Felixin ymmärryksen mukaan kertomaan jollekin opettajalle. Jäljelle jääneet puhuivat vielä hetken äskeisestä selkkauksesta, mutta päättivät sitten lähteä uimaan. Felixillä ei kyllä ollut uimahousuja päällä, mutta Lucaksen "Viimeinen vedessä saa viikset" sai pojan liikkeelle aika ripeään tahtiin. Ylipäätään Felix nautti pelaamisesta ja muiden seurasta, vaikka pieniä..... ongelmia olikin!

//22 pistettä -Atlas
Noelle Fortesque – 3. luokkalainen Puuskupuh
Vastaa Viestiin