Madison Baker

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Madison Baker
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 25. Huhtikuuta 2017, 07:18
Tupa: Rohkelikko

Madison Baker

Viesti Kirjoittaja Madison Baker »

Koko nimi: Madison Grace Baker
Kutsumanimi: Madison
Lempinimi(/nimet): Madd, Grace

Ikä ja syntymäaika: 16v, 2.1.2001
Asema: Oppilas
Sukupuoli: Nainen
Tupa: Rohkelikko

Suojelius: Kotka
Mörkö: Kuollut läheinen

Ulkonäkö: Madison on todella pieni kokoinen ikäisekseen, ja häntä voisi luulla 11-vuotiaaksi. Hän on 152cm pitkä, ja painaa 43kg. Madisonilla on kauniit, pitkät, oranssit, luonnonkiharat hiukset. Yleensä hän pitää niitä kahdella ranskalaisella letillä, koska ne ovat muuten tiellä. Madisonilla on paljon pisamia nenällään ja poskillaan. Hänen silmänsä ovat isot ja vihreät, mutta hän toivoisi, että ne olisivat vaaleansiniset.
Madisonilla on myös nyrkinkokoinen syntymämerkki rinnassaan, jota häpeää suunnattomasti. Hän käyttää koulupäivän jälkeen poolopaitoja, tai muita samantyyppisiä paitoja, jotka peittävät kaula-aukkoa mahdollisimman paljon. Madisonilla on aina valkohopea kello vasemmassa ranteessaan, sekä valkoiset helmikorvakorut korvissaan ja välillä hän käyttää valkoista helmikaulakorua.

Luonne: Madison on avoin ja villi nuori tyttö, joka rakastaa olla huomion keskipisteenä. Hän saattaa ulospäin vaikuttaa ärsyttävältä, mutta todellisuudessa hän on herkkä ja helposti haavoittuva. Madison saattaa olla hieman nokkava ja piikikäs, mutta hän ei ikinä loukkaa kenenkään tunteita tosissaan. Hänen huumorintajunsa on hieman vääntynyt ja hän usein leikkii muiden tunteilla, vaikka muut ei sitä tajuakaan vitsinä. Madison saattaa suuttua helposti, mutta ei ole ollenkaan pitkävihainen. Hän on myös todella laiska opiskelija, mutta yrittää kuitenkin kovasti.

Perhe: Madisonilla on kaksi isoveljeä, jotka ovat muuttaneet jo pois kotoa. Toinen hänen veljistään on 25-vuotias, ja hänellä on suloinen 3-vuotias poika, Ben, joka tekee Madisonista tädin. Toinen hänen veljistään on 23-vuotias ja opiskelee taikaministeriössä. Madisonilla on myös kaksoissisko, Mary, joka on surkki. Hänen äitinsä Mona on puoliverinen, mutta isä Marcus on puhdasverinen. Vaikka heidän äitinsä on puoliverinen, kaikki pitävät Bakerin lapsia silti puhdasverisinä. Heidän suvullaan on kartano Ranskassa, mutta Bakerin perhe ei kuitenkaan ole kovin rikas.

Menneisyys: Madison Baker ja hänen siskonsa Mary syntyivät Ranskassa, 2.1.2001 ja heidän veljensä olivat tuolloin 7 ja 9-vuotiaita. Bakerin suku asuu pääasiassa Ranskassa, kuten myös silloin Madison perheineen. Madisonin vanhempi veli Mateo aloitti koulun 11-vuotiaana Ranskan taikasisäoppilaitoksessa ja kahden vuoden päästä myös Madisonin toinen veli Martin aloitti kyseisessä koulussa. Kun Madison ja Mary täyttivät 6, he menivät jästien kouluun, koska heidän vanhemmat halusivat, että Mary ei jäisi yksin. 11-vuotiaana Madison aloitti Ranskan taikasisäoppilaitoksessa, mutta 2017 he joutuivat muuttamaan Englantiin, joten Madison vaihtoi Tylypahka AM:iin.
Madison Baker, 6lk, Rohkelikko