Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Izumi Shiki
Taikuri
Viestit: 27
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:27
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Izumi Shiki »

Pelattu: 16.02.2017
Pelissä mukana: Izumi Shiki & Chou Komura
Peliaika: 3,5 h
Pelin ajankohta: Ensimmäinen Tylyaho-päivä joululoman jälkeen
Pelipaikka: Tylyaho
Tiivistelmä: Izumi onnistui pitkän kiertelyn ja kaartelun kautta joulutanssiaisissa kutsumaan Choun treffeille Tylyahoon. Niiden lähestyessä hän kuitenkin koki vain yhä enemmän ja enemmän epävarmuutta siitä, olivatko kyseessä Chounkin mielestä oikeat treffit vai vain kaverien kahvilakäynti. Kaksikko suuntasi kohti Tylyahoa ja Choun suosittelemaa pientä kahvilaa keskustellen mm. menneestä joululomasta varsin kiusallisissa tunnelmissa. Kahvilassa otettiin vähän kakkua ja teetä ja sama hivenen kiusallinen keskustelu jatkui. Izumi toivoi kovasti, että olisi ottanut sittenkin Kanaen mukaansa tai edes kuunnellut, kun tämä oli jakanut treffikeskusteluvinkkejä. Kaksikko jutteli tulevasta ystävänpäivästä ja suklaidentekotyöpajasta, jota Chou oli lupautunut vetämään. Izumi yritti epätoivoisesti heittää keskustelun sekaan jonkinlaisen kysymyksen siitä, saisiko hän ystävänpäivänä suklaata Choulta - onhan ystävänpäivänä pojalle annettu käsintehty suklaa Japanissa melko suora rakkaudentunnustus - mutta tämä ei tuntunut oikein ymmärtävän kysymystä. Asiaa hankaloitti myös se, että Chou oli itse asiassa jo aikaisempinakin vuosina antanut ilmeisen itsetehtyä suklaata lahjaksi. Keskustelu ei loppujen lopuksi johtanut oikein minnekään (paitsi siihen, että Yukiko Notoa haukuttiin). Kahvilasta lähdettäessä Izumi kuitenkin päätti vihdoin pistää vähän toimeksi ja otti koululle kävellessä varovasti Chouta kiinni kädestä. Hänen ilokseen Chou ei vetänyt kättään pois vaan puristi itse takaisin ja vielä lausui pitävänsä Izumista! Izumi tietysti vastasi että kuin myös ja niin nämä kaksi tomaattia palasivat takaisin koululle Izumin pohtiessa, seurustelivatko he nyt vai eivät ja pitäisikö tätä asiaa tiedustella kenties ihmissuhde-ekspertti Kanae Satoulta.

//18 pistettä. -Caine
Izumi Shiki, Korpinkynsi, muodonmuutoksien jatko-opiskelija (A1)
Winifred Harner
Taikuri
Viestit: 26
Liittynyt: 10. Syyskuuta 2015, 13:22
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Winifred Harner »

Pelattu: 13.02.2017
Pelissä mukana: Jim Fort, Winifred Harner
Peliaika: n. 3,5 h
Pelin ajankohta: 13.02.2017
Pelipaikka: Rohkelikkojen oleskeluhuone
Tiivistelmä:
Winnie ja Jim olivat oleskeluhuoneen rämäsohvilla tappamassa aikaa tai noh Jimillä oli koulukirja esillä, Winnie vain puhalteli otsatukkaansa ylös tylsistyneenä. Jim kysyi myös tylsistyneen ja jo alussa tyrehtymisen vaiheella olevan keskustelun lomassa, että miten Winniellä ja Larrylla meni. ((Toki sen olisi, jos Winniellä tietoa olisi ollut, voinut yhdistää jälkeenpäin siihen, miten Jim Winnien kysyessä huomisen perään, ilmoitti menevänsä jonkun C -alkuisen tytön, tyt-tö-ys-tä-vän (kuten Jim hienosti ärsyttävästi tavutti!) kanssa, Tylyahoon. ))
Jim yritti pitää keskustelua käynnissä, mutta se oli aika tyhmää Winnien mielestä, sillä elämä oli tylsää. Winnie oli kyllä aika yllättynyt ja vähän pyörällä päästään kuultuaan, että hänen diilerillä oli nyt joku tytt- tyyppi. Jim sitten yritti vielä tavuttaa sanaa niin kuin Winnie olisi mikäkin tyhmä ja Winnie vastasikin siihen yrityksellä potkaista nojatuoli ja Jim sen mukana kumoon. Se ei kylläkään onnistunut! :( Jim kyllä tiedusteli jossain vaiheessa, että onko siinä ongelmaa, että hänellä on tyttöystävä. Winnien mielestä ainoa ongelma oli se, että häntä pidettiin tee yy hoo äm ää:nä. (Okei, taitaa siinä toisessakin jutussa olla hieman perää.....)
Jim sitten seurasi Winnietä ulos oleskeluhuoneesta ja yritti siellä ehkä vähän parannella välejä, mutta Winnie piti häntä silti aikamoisena idioottina eikä ihan lämmennyt hyvitysyrityksille myöskään omaa laiskuuttaan ja siitä, että siellä portaikossa oli kylmä. Jim lähtikin sitten sisälle, kunhan oli ensin valittanut kylmyyttä ja pyytänyt sitä, että he palaisivat sisälle. Winnie ei tosin suostu tuollaiseen ehdotuksiin ihan niin helposti, ja Jim lähti yksin. Se oli Winnien mielestä aika idioottimainen teko, kun ensin oli heitetty pastilli suuhun ja Winnie oli lähes tukehtua siihen, kun nieli sen vahingossa kokonaisena, ja sitten härnätään 'kuoleks sä?' -kysymyksellä.
Winnie huusi kyllä Jimin perään tuon olevan idiootti ja maalaili jo diilerinsä kuolemaa, mutta kaiteen potkimisen jälkeen, hänkin palasi tupaan ja kävellessään ohi siitä poikaporukasta, johon Jim oli lyöttäytynyt, hän sai onnistuneesti vielä lyötyä Jimiä takaraivoon! Winnie vetäytyi sitten takaisin nojatuolilleen ja jatkoi iltaansa tylsistyneen sijaan happamana mulkoillen kaikkia.

//18 pistettä. -Caine
“Väisty! Sä tiedät kuka on tulos”
Winnie // Rohkelikko // 6. lk.//
Avatar
Avatar
Nagi Blackthorn
VIP
Viestit: 146
Liittynyt: 22. Marraskuuta 2015, 18:54
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Nagi Blackthorn »

Pelattu: 13.02.2017
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn & Harold Benson
Peliaika: 4+ h
Pelin ajankohta: 11.02.2017, ilta/yö Korpinkynnen huispausjoukkueen voitonjuhlien jälkeen
Pelipaikka: Ikkunasyvennys satunnaisella koulun käytävällä
Tiivistelmä: Korpinkynsi voitti ottelunsa Luihuista vastaan, mikä oli helpotus syksyllä kapteenina aloittaneelle Nagille. Sen vuoksi Korpinkynsien tuvassa järjestettiin pelin jälkeen juhlat, joihin lähes koko tupa ja varsinkin itse huispausjoukkue osallistuivat. Juhlivasta huispausjoukkueesta puuttui kuitenkin yksi jäsen: joukkueen varakapteeni Harold, joka oli kadonnut teille tietymättömille. Niinpä juhlien päätyttyä Nagi nappasi mukaansa kaksi jäljelle jäänyttä kermakaljapulloa ja lähti estimään Haroldia, jonka - ihme ja kyllä - löysi pienen etsiskelyn jälkeen istumassa käytävän ikkunasyvennyksessä. Nagi istahti Haroldin seuraksi ja tarjosi kermakaljaakin, mutta Harold ilmeisesti poti huonoa omaatuntoa siitä, ettei ollut oikeasti uskonutkaan Korpinkynsien voittoon ottelussa, ja oli muutoinkin hoitanut varakapteenin tehtävänsä huonosti. Harold tahtoi pyytää anteeksi, mihin Nagi antoi luvan (vaikkei uskonut Haroldin tarvitsevan lupaa anteeksipyyntöön). Pian kävi kuitenkin ilmi, että Harold halusi tehdä vähän muodollisemman anteeksipyynnön, johon lukeutui mm. polvistuminen. Nagi lievästi sanottuna vähän yllättyi anteeksipyyntöä ja päätyi vakuuttamaan, että koko joukkue varmaan antaisi anteeksi ja tarvetta nöyristelyyn ei ollut, vaan varakapteeni on tasa-arvoinen pesti kapteenin kanssa. Nagi ei ollut ihan varma, päästiinkö tässä mihinkään yhteisymmärrykseen, koska vuolaiden anteeksipyyntöjen tarpeellisuudesta oli väännetty aiemminkin. Lopuksi Nagi ja Harold lähtivät takaisin tupaan, joka oli jo juhlinnan jäljiltä autioitunut.

//21 pistettä. -Caine
Nagi Blackthorn * Korpinkynsi * 7. luokka * huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni

"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?"
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 13.02.2017
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn, Harold Benson
Peliaika: yli 4 tuntia
Pelin ajankohta: 11.02.2017, voitokkaan huispausottelun päivän iltana
Pelipaikka: Yksi hiljaisempi käytävä ikkunasyvennyksineen, linnan korppari -puoliskolla
Tiivistelmä:
Harold oli vetäytynyt jo melkein heti huispauspelin muodollisuuksien (ja muun sen sellaisen) jälkeen omilleen. Ei hän kokenut ansainneensa minkäänlaista kiitosta ja onnittelua suorituksestaan, joka oli ollut kerta kaikkiaan käsittämättömän surkea sen ohella, ettei hän ollut edes jaksanut uskoa joukkueeseen, kuten hänen olisi oikeasti pitänyt tehdä, jos ei itsensä vuoksi, niin sitten ainakin muiden vuoksi. Näin ei kuitenkaan ollut käynyt, jotenka Harold oli viettämässä hyvin itsenäisesti iltaansa yhdellä ikkunasyvennyksellä istuen ja ajatuksiensa kanssa tapellen, ettei edes huomannut aluksi seuraan lyöttäytynyttä Nagia.
Nagin paikalle tulo oli kuitenkin aika yllättävää, minkä vuoksi Harold tiedustelikin juhlien perään, että olivathan ne olleet hyvät ja näin. Haroldhan itse oli jättäytynyt niistä pois joukkueen vuoksi, jotta kaikki olisivat iloisia ja iloitsisivat ja muuta kukkasia ja ruusuja ja ihanuutta jee <333. Harold kyllä ymmärsi Nagin puheesta, ettei pois jättäytyminenkään ollut se oikein valinta... Varakapteeneilla oli omat vastuualueensa, jotka Harold tiesi hyvinkin jo itse.
Mutta piti katsoa tulevaisuuteen! Näin ainakin kapteeni ajatteli, mutta Haroldin mielestä oli vielä joitain asioita suorittamatta sitä ennen... se kunnon anteeksipyyntö, johon kyllä tarvittiin ensiksi lupa ja sen luvan pyytäminen oli lähes yhtä jännittävää ja kamalaa kuin sen itse pyynnön esittäminen kuin myös jälkiseurausten odottelut. Nagi kylläkin huomautti silti vain parista siinä esille tulleesta jutusta, ja Harold selvisi ihan vahingoittumattomana tuosta kaikesta.
Nagi yritti vielä lopussa saada Harold uskomaan siihen, miten pitäisi osata itse antaa itsellensä anteeksi, kun kaikki muut joukkueesta antaisivat saman paljon helpommallakin jo anteeksi. Harold ei kuitenkaan ihan niellyt Nagin sanoja, sillä tunsi olonsa yhä huonoksi ja Nagin kosketus ei parantanut sitä yhtään (Harold tunsi pikemminkin olevansa loukussa). Pienoista small talk -yritystä oli, mutta se tuhottiin kysymällä, että miten Harold voitaisiin saada luopumaan Nagin välttelystä. Kysymys oli mitä mainion ajautua harhapoluille ja niin Harold tekikin, mutta Nagi ei kuitenkaan skipannut harhapolun ehdotusta, kuten Harold oli heti sen sanottuaan toivonut.
Vastavuoroisesti Harold kyseli Nagin toiveita ja kävipä niin, että Korpinkynsien joukkue sai varakapteeninsa ja lyöjänsä takaisin. Jee! Joskin Harold ei kovin suurella innolla odotellut ensimmäisiä harjoituksia, joissa näkisi taas kaikki joukkuetoverit... kaikki, joihin kykyihin ei ollut osannut uskoa saatikka luottaa tarpeeksi.

//21 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 11.02.2017 (tai ihan oikeasti vähän myös 12:nnen päivän puolella!!!)
Pelissä mukana: Anthony Underwood, Alfred Queensbury & Atlas Ironwood
Peliaika: 3 h
Pelin ajankohta: 26.01.2017(???) (joku random ystävänpäivää edeltävä iltapäivä)
Pelipaikka: Oppilaskunnan toimisto/työhuone
Tiivistelmä: Atlaksen piti tavata Anthony oppilaskunnan huoneessa sen jälkeen, kun Anthony olisi saanut ystävänpäivän positiivisuuslaatikot tehtyä, mutta Anthonylla kesti ja kesti ja kesti.... joten Atlas päätti mennä avuksi hommaan, joka selvästi oli venähtänyt ylitöiksi. Atlas oletti, että Anthony oli joutunut tekemään yksin kaiken (muun oppilaskunnan livistäessä tehtävistään), joten hän yllättyi nähdessään Puuskupuhin Alfred Queensburyn Anthonyn seurassa. Atlas tarjoutui auttamaan kaksikkoa urakassa, mutta sähläsi niin paljon, ettei lopulta ollut paljonkaan avuksi. Kun Atlas liimaili Anthonyn ja Alfredin kanssa nimilappuja, Alfred päättikin alkaa jutella tanssiaisista ja oletti kiusallisesti, että Atlas ja Anthony seurustelivat. Atlas korjasi, että he eivät olleet tansseissa muuten kuin tanssiaisparina. Siitä innostuneena Alfred päätyi kysymään Anthonya kanssaan Tylyahoon ystävänpäivänä, mikä sai Atlaksen ärsyyntymään, koska ystävänpäivä oli kuitenkin hänen syntymäpäivänsä ja Atlas oli olettanut, että Anthony viettäisi sen tietysti synttärisankarin seurassa. Lisäksi Atlas epäili, että Alfred kysyi Anthonya jonkun Melodyn tyhmän juonen ansiosta, eikä ihan hyvää hyvyyttään. Pahantuulinen Atlas kuunteli Anthonyn ja Alfredin sananvaihtoa kunnes työt oli tehty. Lopultakin Alfred jätti Woodit riitelemään tarjouduttuaan vielä kuitenkin auttamaan myös laatikoiden järjestelyssä. Atlas kuitenkin leppyi, koska a) Anthony ei ollut unohtanut syntymäpäiviä, b) Anthony kieltäytyi Affien pyynnöstä lähteä Tylyahoon.
Anthony on ihana <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
((En ainakaan yritä hyvittää sitä, että olen päivän myöhässä kahden viikon aikarajasta, jonka sisällä chat-peli-ilmoitukset pitää tehdä. xD))

//15 pistettä -Caine


Pelattu: 15.02.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4+ h
Pelin ajankohta: 11.02.2017 (huispausottelun jälkeen)
Pelipaikka: Huispauskentän pukuhuone
Tiivistelmä: Luihuisen hävittyä Korpinkynnelle huispausottelussa Atlas lähti katsomoista etsimään Anthonya, joka näytti kentällä ontuneen polveaan. Matka katsomoista pukuhuoneille kesti kuitenkin niin kauan, että koko lähes joukkue ehti jo poistua pukuhuoneesta. Atlas huomasi, ettei poistuvan joukkueen mukana ollut Anthonya, joten hän koputti pukuhuoneen oveen ja meni sisälle. Sisältä löytyi maansa myynyt, penkillä makaava Anthony, joka käski Atlasta häipymään. Atlas oli huolissaan Anthonysta, eikä tehnyt elettäkään poistuakseen. Onnettomana lohduttajana Atlas onnistui kuitenkin lähinnä suututtamaan Anthonyn. Atlas halusi Anthonyn menevän näyttämään polveaan sairaalasiipeen ja tarjoutui auttamaan Anthonya sinne kävelyssä, mutta Anthony heittäytyi itsepäiseksi ja kieltäytyi kaikesta avusta, minkä jälkeen Anthony kieri vielä vähän itsesäälissä. Atlas - joka ei yleensäkään pidä siitä, että tarjoutusta avusta kieltäydytään ja joka oli huolissaan Anthonysta - hermostui ja pian huomasi tarttuvansa Anthonya kaavunkauluksesta. Tästä itsekin yllättyneensä Atlas pyysi tuhannesti anteeksi ja luopui yrityksistään saada Anthonya sairaalasiipeen. Parin onnekkaan sivupolun (kuten jumalan olemassaolosta puhumisen ja muun jännän) jälkeen Anthony kuitenkin lupasi Atlakselle, että menisi sairaalasiipeen lähinnä Atlaksen mieliksi. Niinpä pahaa aavistamaton Atlas päästä Anthonyn siirtymään luudalla kohti sairaalasiipeä..... mutta jonne Anthony ei edelleenkään edes aikonut mennä, mistä lisää myöhemmin (?)

//21 pistettä -Caine


Pelattu: 22.02.2017
Pelissä mukana: Atlas Ironwood & Melody Wood
Peliaika: 2,5 h
Pelin ajankohta: 14.2.2017 (filosofian tunnin jälkeen, mutta ennen Atlaksen illalla olevia synttäripartyja)
Pelipaikka: Pöllötorni
Tiivistelmä: Atlas oli taas viemässä ystävälleen Samuelille kirjettä pöllötorniin. Keikan oli tarkoitus olla nopea, koska Anthony oli suunnitellut jotain synttäripäivän illaksi. Pöllötornissa Atlas törmäsi kuitenkin Melodyyn, jolta oli aiemmin päivän tunneilla kysynyt Alfred Queensburysta (ks. viestin ensimmäinen peli, jossa Atlas epäili Alfredin olevan Melodyn asialla, kun Alfred pyysi Anthonya Tylyahoon). Hivenen kiusallisen hiljaisuuden vallitessa Atlas alkoi kiinnittää kirjettään Samuelin afrikansuopöllön jalkaan, kun Melody yllättäen kysyikin, mitä Atlas oli tarkoittanut kysymyksellään. Atlas taikoi selitykseksi nopean valheen siitä, että huhut kertoivat Melodyn ja Alfredin olevan pari. Valhe riitti harhauttamaan Melodya sen verran, että Melody kertoi joulutanssiaisistaan ja totesi, etteivät ne olleet menneet ihan suunnitelmien mukaan ja ettei Alfred "valitettavasti" ollut pyytänyt häntä kanssaan Tylyahoon. Atlas lähetti pöllönsä liikkeelle ja teki lähtöä pöllölästä, kun Melody päätti pyytää anteeksi edellisen vuoden kaksintaistelutunteja, joilla oli yrittänyt kirota Atlasta. Atlas totesi, että juttu oli niin vanha, ettei sellainen haitannut. Melody kuitenkin vakuutti vielä, ettei halunnut olla huonoissa väleissä, minkä jälkeen hän päätyi kertomaan myös, että olisi ehkä tahtonut mieluummin olla mieluummin Luihuisessa. Kaksikko päätyi juttelemaan molempien tupien idiooteista (Riki, Barry ja Larry muun muassa) hyvässä yhteisymmärryksessä, minkä jälkeen Atlas yritti jälleen livahtaa paikalta. Melody pysäytti Atlaksen kuitenkin jälleen, tällä kertaa kysymällä, tahtoisiko Atlas lähteä Tylyahoon kaksistaan. Kysymys yllätti Atlaksen, joka hämillään lupasi harkita asiaa ja ehdotti, että Anthonykin otettaisiin mukaan. Melody ei kuitenkaan suhtautunut Anthonyn kanssa menemiseen kovin innostuneesti, joten Atlas lupasi uudelleen harkita asiaa ja poistui portaikkoon miettimään, mitä ihmettä juuri tapahtui.

//13 pistettä -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 27.02.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4+ h
Pelin ajankohta: Huispausottelun jälkeen (ja edellisen huispausottelun jälkeen -pelin jälkeen)
Pelipaikka: Sairaalasiipi
Tiivistelmä: Anthony päätyi erinäisten mutkien kautta tuvanjohtajansa professori Cainen saattelemana sairaalasiipeen, jossa polven lisäksi paketoitiin myös käsi, jonka hän oli loukannut pudottuaan portaista matkalla sairaalasiipeen - tai siis itse asiassa tupaan, sillä hän olikin matkan varrella muuttanut mieltään ja päättänytkin mennä makuusaliinsa. Valitettavasti hän kuitenkin kaatui portaissa ja kieri suoraan professori Cainen jalkojen juureen ja niin hän päätyi lopulta sairaalasiipeen. Professorin yrittäessä kovasti vakuuttaa, että Anthony oli tehnyt kaiken voitavansa huispauksen eteen eikä häviö ollut tämän syytä, osui paikalle Atlas, vaikka tämä oli luvannut olla tulematta sairaalasiipeen. Valitettavasti tuvanjohtaja myös päätyi vahingossa ja pahaa aavistamatta kertomaan tälle, ettei Anthony suinkaan ollut ollut matkalla sairaalasiipeen. Professorin lähdettyä sairaalasiivessä vallitsi kiusallinen hiljaisuus, kun sekä Atlas että Anthony olivat molemmat keskimääräistä enemmän kiukkuisia toisilleen. Lopulta he päätyivät riitelemään (erittäin hillitysti ja hiljaa, sillä oltiinhan nyt kuitenkin sairaalasiivessä!) sellaisista aiheista kuin luottamus, valehtelu, ristiriitaiset viestit ja Alfred Queensbury. Anthony tuli myös epäsuorasti sanoneeksi, että haluaisi kuulla useammin kehuja Atlakselta (tätä hän ei tule jälkeenpäin ikinä myöntämään sanoneensa!!!), joten Atlas sitten yritti parhaansa mukaan kehua - mikä oli kiusallista ihan kaikille osapuolille, sillä Atlas valitsi kehuksi Queensburyn sanoman "Näytit upealta tanssiaisissa". Mistä päästiinkin taas keskustelunaiheeseen valehtelu, sillä Anthonyhan ei tietenkään uskonut tällaista kehua. Atlas kehui samalla kuitenkin Hestiaa suunnilleen samasta asiasta ja Hestiaan Atlas on tiettävästi ainakin ollut ihastunut, joten kehun merkitys jäi hänelle hieman epäselväksi. Lopulta Atlas pääsi pakenemaan tomaattinaamoineen paikalta ruokkiakseen Cassidyn ja tuodakseen Anthonylle siipeen oppikirjoja ajanvieteeksi.

//21 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Raven Fortesque
Odobenus rosmarus
Viestit: 68
Liittynyt: 4. Toukokuuta 2016, 07:21
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Raven Fortesque »

Pelattu: 25.02.2017
Pelissä mukana: Juliana Vasquez, Raven Fortesque
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 23.02.2017
Pelipaikka: Koulun käytävät, Luihuisten tupa
Tiivistelmä: Raven oli kirjoittamassa vaikeaa kirjettä kaverilleen vanhasta koulusta, kun Juliana tuli kysymään josko tyttö olisi nähnyt hänen kirjojaan. Raven ei osannut sanoa eitä tai joota kun hänen sänkyynsä (sängyn päälle, alle, sisään ja viereen) sattui aika usein hukkumaan ties minkälaisia tavaroita. Tarkastettuaan, hän kuitenkin sai huomata etteivät ne olleet siellä, mutta päätyi auttamaan Julianaa etsinnöissä. Tytöt päättivät käydä luokissa katsomassa, josko kirjat olisivat siellä. Raven ei ollut varma oliko se kielletty säännöissä (olisi melko todennäköistä ettei luokkiin saisi mennä opetusaikojen ulkopuolella) mutta tyttö ei nähnyt selkeää syytä olla menemättä. Samalla kun he lähtivät matkaan, he keskustelivat koulusta ja Julianan entisen ja nykyisen koulun eroista. Heillä oli vaikeuksia löytää luokkiin, koska Juliana oli uusi ja Ravenilla ei nyt vain muuten ole mitään hajua sijainneista tai edes siitä että missä kerroksessa mikäkin luokka on. He päätyivät kuitenkin sellaiseen ratkaisuun, että luokat eivät olleet tyrmissä, joten portaita oli kiivettävä. He löysivät todella kapeat portaat, jotka olivat osittain piilossa, joten ainakin Raven hiljaa epäili niiden luotettavuutta muttei sanonut mitään.
Tytöt lähtivät kiipeämään portaita ja pitkään saivatkin kiivetä. He tajusivat jossain vaiheessa niiden olevan jonkin sortin huoltoreitti, mutta eivät enää viitsineet kiivetä alas. He pääsivät vihdoin ikuisuuden tuntuisista portaista pois ja olivat päätyneet neljänteen kerrokseen. Niinpä he lähtivät kiipeämään – tällä kertaa oikeita portaita – alaspäin, edelleen keskustellen moninaisista aiheista.
Kun tytöt löysivät luokan, he keskustelivat hetken ennen sisäänmenemistä Julianan entisen koulun kurinpidosta verratessa AM:iin ja päätyivät johtopäätökseen, etteivät he varmaan jäisi kiinni. Niinpä he menivät murtautuivat luokkaan sisään ja Juliana lähti etsimään kirjaansa sillä välin kun Raven yritti tutkia opettajanpöytää. Kumpikaan ei löytänyt mitään sen mielenkiintoisempaa: Juliana löysi oman vihkonsa, muttei kirjaa ja Raven päätyi loppupäätelmään, että opettajat varmaan kantavat tavaransa aina mukanaan eri luokkiin. Tytöt lähtivät luokasta ja päättivät tehdä vielä pikku jekun iltapala-ajan lähestyessä ekaluokkalaisille Rohkuille. Jekun tehtyään he liukenivat paikalta.

//21 pistettä -Caine
Raven Fortesque – 4. luokkalainen Luihuinen
Juliana Vazquez
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 27. Marraskuuta 2016, 01:26
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Juliana Vazquez »

Pelattu: 9.3.2017
Pelissä mukana: Juliana Vazquez ja Anthony Underwood
Peliaika: 3h
Pelin ajankohta: 13.2.2017??
Pelipaikka: Huispauskentän pukukoppi
Tiivistelmä: Luihuisen joukkueella oli maanantai iltana pukukopilla viikonlopun ottelun jälkipuinti, jossa kapteeni Underwood sitten kävi läpi onnistumiset ja vähemmän onnistumiset. Juliana istui hiljaa vakiopaikallaan koko tilaisuuden ajan ja katseli jalkojaan. "Hyvin lennetty" ei kuulostanut hänestä oikein kehulta, mutta tyttö jätti sen mainitsematta ja päätyi vain nyökkäämään palautetta saadessaan. Juliana odotti muun joukkueen luvan satuaan poistuvan ennen kuin siirtyi Anthonyn juttusille. Hän meni suoraan asiaan ja ilmoitti kapteenille kiertelemättä, että hänen ja Korpinkynnen etsijän välillä ei ollut yhtään mitään. Anthony ei näyttänyt siltä, että uskoi Julianaa tämän kertoessa, ettei Blackthorn tiennyt edes Julianan nimeä saati paikkaa tupajoukkueessa pyytäessään häntä tanssijaisiin. Juliana jankkasi aiheesta pitkään, mutta Antohny ei silti vaikuttanut vakuttuneelta. Seuraavana aiheena käsiteltiin melko nopeasti Julianan isä, joka haluaa ostaa joukkueelle uusia mailoja ja muita välineitä. Julianasta lahjova isä on vain nolo juttu, mutta Anthony onneksi kertoi, että edellisten kapteenien vanhemmat olivat tukeneet joukkuetta rahallisesti, joten ilmiö ei ollut ainakaan uusi koulussa. Anthony käski Julianan jutella aiheesta lisää professori Cainen kanssa.
Noh Juliana kuvitteli, että keskustelu oli siltä erää ohi ja totesi rennosti lähtevänsä nyt tupakalle, jos se vain sopii. Ja kuten arvata saattaa sehän ei Anthonylle sopinut. Seurasi pitkä saarna tupakan myrkyistä ja tappavuudesta. Juliana koitti vähän joka välissä puollustautua, mutta Anthonyn faktat olivat varmalla pohjalla ja Julianalla ei tietoa ollut, joten siinä oli paha sanoa mitään väliin. Keskustelun sävy ärsytti Julianaa, sillä Anthony sai tupakan kuulostaman pahimman luokan myrkyltä, vaikka kysehän oli kuitenkin vain tupakasta. Julianahan voisi polttaa vaikka mitä heiniä, mutta sen sijaa hän tyytyi pelkkään tupakkaan! Anthony tarjoutui jopa Julianan mukaan sairaalasiipeen hakemaan vieroitusoireita helpottavia lääkkeitä, jos hän päätäisi lopettaa. Tämä tarjous tavallaan säikäytti Julianan, joka sitten myötäili jotain, mutta sanoi tarvitsevansa vielä aikaa miettiä tätä. Aika nopeasti tyttö ilmoitti lähtevänsä "kävelylle" ja poistui nopeasti pukukopista järvelle päin.

//16 pistettä -Caine
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 09.03.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Juliana Vasquez
Peliaika: 3 h
Pelin ajankohta: 13.02.2017 (Luihuisten ensimmäisen ottelunjälkeisen huispaustaktiikkapalaverin jälkeen)
Pelipaikka: Huispauskentän pukuhuoneet
Tiivistelmä: Anthony oli saanut pidettyä erittäin vaikean palaverin, jossa käytiin läpi Korpinkynttä vastaan hävitty huispausottelu. Tapaamisessa puitiin niin onnistuneet osat ottelua kuin myös ne osat, joista häviö todennäköisimmin oli kiinni, ja tietysti ruodittiin hieman myös strategiaa tulevaa Puuskupuhia vastaan pelattavaa ottelua varten. Palaverin päätyttyä joukkueen muut jäsenet lähtivät kukin tahoilleen, mutta etsijä Juliana jäi vielä notkumaan pukuhuoneille Anthonyn siivotessa jälkiä. Lopulta tyttö täräytti suoraan asiansa eli sen, ettei tämän ja Blackthornin välillä ollut mitän. Uskoo ken uskoo, ajatteli tietysti Anthony, mutta ääneen totesi jotain hieman ympäripyöreämpää. Juliana tosin antoi keskustelun aikana syyn uskoa, että Nagi oli kyllä tiennyt tasan tarkkaan, että oli pyytämässä tanssiaisiin Luihuisen uutta etsijää. Puheenaihe kuitenkin oli ilmeisesti epämiellyttävä, koska se vaihtui pian siihen, että Julianan isä tahtoi ilmeisesti tehdä jonkinlaisen lahjoituksen Luihuisen huispausjoukkueelle. Anthony tunsi hieman huonoa omaatuntoa ja häpeää siitä, ettei ollut itse kovin varakkaasta perheestä toisin kuin Luihuisen joukkueen aikaisemmat kapteenit - ja ilmeisesti myös pelaajat. Hänen perheensä ei tulisi ikinä tekemään lahjoitusta joukkueelle, mutta käytännöllisenä ja Luihuisen joukkueen etuja ajavana ihmisenä Anthony tietysti oli erittäin avoin idealle siitä, että Julianan isä tahtoisi lahjoittaa joukkueelle uusia luutia ja muita välineitä. Koulultahan oli turha odottaa tukea tällaisiin, joten kannattaa aina tarttua tilaisuuteen, kun sellainen tulee! Niinpä Anthony kehottikin Julianaa kertomaan isälleen, että kannattaa ottaa yhteyttä tuvanjohtaja professori Caineen, joka käsittelee tällaiset sponsoriasiat. Keskustelun piti kai olla sillä ohi, kun Juliana ilmoitti lähtevänsä tupakalle, mutta Anthony ei tietenkään voinut antaa sellaisen huomion mennä ohi, vaikka toki ei suinkaan kuullut ensimmäistä kertaa etsijän tupakanpoltosta. Pieni sananvaihto aiheesta johti lopulta Anthonyn pitkään saarnaan tupakan haitallisista vaikutuksista niin terveydelle kuin myös urheilusuorituksille. Julianan puolustelut olivat suorastaan naurettavia, mikä ärsytti Anthonya suunnattomasti ja lisäsi vain vettä myllyyn. Hänen joukkueessaanhan ei kukaan polttaisi! Juliana ei vaikuttanut kovin ilahtuneelta keskustelusta vaan vetosi jatkuvasti pahoihin vieroitusoireisiin, jolloin Anthony lopulta tarjoutui menemään tytön mukana sairaalasiipeen kysymään apua tupakoinnin lopettamiseen (mikä oli aika paljon ottaen huomioon Anthonyn inhon sairaalasiipeä kohtaan). Juliana tuntui melkein jopa suostuvan pyyntöön, mutta ilmoitti kuitenkin lopulta vain harkitsevansa asiaa ja lähtevänsä "kävelylle". Anthony jäi hieman ärtyneenä jatkamaan siivoamistaan.

//16 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Juliana Vazquez
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 27. Marraskuuta 2016, 01:26
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Juliana Vazquez »

Pelattu: 25.2.2017
Pelissä mukana: Juliana Vazquez ja Raven Fortesque
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 23.2.2017
Pelipaikka: Luihuisten tupa, koulun käytävät
Tiivistelmä: Juliana oli hukannut loitsujen kirjansa (vaikka hänellä ei ole tapana hävittää tavaroitaan!), joten hän kierteli oleskeluhuoneessa kyselemässä jos joku olisi sattumalta nähnyt yksinäisiä kirjoja. Hän ehti häiritä asiallaan monia ennen kuin huomasi Ravenin kirjoittamassa kirjettä syrjemmässä. Raven ei ollut nähnyt kirjoja, mutta tarjoutui auttamaan Julianaa etsimisessä. Tytöt lähtivät katsomaan josko kirjat olisivat jääneet loitsujen luokkaan. Matkalla puheeksi tuli Julianan entinen koulu ja siellä vallinneet tavat. Oikealle reitille navigointi oli sitten vaikeampaa mitä Juliana oli alunperin ajatellut. Ravenkaan ei tuntunut tietävän mihin suuntaan kannattaa lähteä. Molemmat olivat kuitenkin sitä mieltä, että ylös on mentävä, sillä tyrmissä luokka ei ainakaan ollut. He löysivät piilotetun näköiset pienet ja kapeat pöyröportaat, jotka olivat jotenkin epäilyttävän näköiset, mutta ylöspäin vievät portaat kuitenkin.
Niitä portaita saatiinkin sitten kiivetä ihan hyvän aikaa. Reitti todettiin pian jonkinlaiseksi huoltoreitiksi. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen he lopulta pääsivät portaista ja totesivat olevansa neljännesssä kerroksessa. Sieltä piti taas kavuta portaita, tällä kertaa virallisia portaita ja alaspäin. Lopulta tytöt löysivät oikean luokan ovelle. Siinä kohti Juliana kysyikin, että onko luokkiin oikeasti luvallista mennä. Ihan suoraa vastausta hän ei Ravenilta saanut, mutta sellainen fiilis tytölle tuli, että ei se ainakaan suotavaa tainnut olla. He kuitenkin totesivat yhdessä, että AM:lla ei tainnut olla varaa valvontakameroihin ja paikalla ei ollut silminnäkijöitä, joten kiinnijäämisen riski oli olematon. Kevyin mielin Juliana asteli luokkaan. Ikävä kyllä hän ei löytänyt kirjojaan, mutta vihko sensijaan löytyi. Juliana tuli siihen lopputulokseen, että joku samalla loitsu tunnilla oleva Puuskupuh oli ottanut vahingossa hänen kirjansa. Ilmeisesti Ravenkaan ei löytänyt opettajainpöydältä mitään mielenkiintiosta. Matkalla alas he saivat idean järjestää pienen jekun ekaluokkalaisille rohkuille. Jekun onnistuneesti toteutettuaan he liukenivat paikalta iltapalalle.

//20 pistettä -Caine
Viestiketju Lukittu