Helmikuu 2017

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Helmikuu 2017

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Helmikuu 2017


Tervehdys jäsenille

Jos vaaleanpunainen, sydämet ja yltiöromanttisiksi äityvät pariskunnat eivät ole sinun juttusi, et varmaan hihku innosta kääntäessäsi kalenterin tammikuulta helmikuulle. Sinulle on kuitenkin lohduttavia uutisia: helmikuu sentään on vuoden lyhin kuukausi! Jos taas edellämainitut asiat saavat sinut kihisemään innosta, meillä on sinulle paljon hyvää: tässä kuussa päästään in-game kirjoittamaan ystävänpäivän kunniaksi positiivisia viestejä toisille hahmoille sekä peli-illassa kokeilemaan suklaan tekemistä käsin. Off-gamen puolella taas luvassa on ystävänpäiväteemainen miitti Tampereella.


Helmikuun roolipeli-ilta
Helmikuun peli-illassa hahmot pääsevät kokkailutunnelmiin, sillä koulun kotitalousluokassa valmistetaan käsin suklaata ystävänpäivän kunniaksi. Peli-ilta pidetään tiistaina 28. helmikuuta 2017 klo 19 alkaen koulun chatissa. Lisää peli-illasta voi lukea täältä.

Uudet kurssit
Helmikuussa Tylypahka AM:issa alkaa kolme uutta kurssia: filosofian kurssi KTÄ - Jaloa tiedon filosofiaa 1 (prof. Ronnie Monet) sekä parantamisen kurssi Parantamisen alkeet (prof. Jocelyn O'Brian) ja kotitalouden kurssi Kotitalous 101 (prof. Jocelyn O'Brian). Linkkien kautta voit löytää kurssisivulle, jolla on tarkempaa tietoa kursseista. Kaikki kolme kurssia pidetään chatissa ja niiden ajankohdat löytyvät lukujärjestyksestä. Ensimmäisenä alkaa Parantamisen alkeet perjantaina 3. helmikuuta 2017 klo 18 ja jatkuu sen jälkeen joka toinen perjantai samaan aikaan. Kotitalous 101 alkaa perjantaina 10. helmikuuta 2017 klo 18 ja jatkuu sen jälkeen joka toinen perjantai samaan aikaan. KTÄ - Jaloa tiedon filosofiaa 1 alkaa tiistaina 14. helmikuuta 2017 klo 19 ja pidetään sen jälkeen muutaman viikon välein keskiviikkoisin. Tarkista tarkat oppituntipäivät lukujärjestyksestä!

Tauko uusiin hakemuksiin vastaamisessa
Hakemusvastaavamme jää helmikuun alusta lukien reilun viikon lomalle ja palaa takaisin maanantaina 13. helmikuuta 2017. Loman aikana emme valitettavasti luultavasti ehdi vastaamaan mihinkään hakemuksiin. Hakemuksia voi tänä aikana kuitekin lähettää, ja niihin vastataan viimeistään hakemusvastaavan loman päätyttyä eli viikolla 7. Pahoittelemme pientä odotusta! Muihin sähköposteihin vastaamme tänä aikana normaalisti ja hakemusvastaava hoitaa loman aikana muita kuin hakemuksiin liittyviä tehtäviään normaalisti.

Sääntömuutos uusien roolipelihahmojen luomiseen
Roolipeli- eli sivuhahmojen luomiseen liittyviä sääntöjä on hieman muutettu tämän kuun alusta alkaen. Jatkossa luodessasi toista, kolmatta tai useammatta hahmoasi tulee seuraavien ehtojen täyttyä: 1. kaikilta vanhoilta hahmoiltasi löytyy hahmoesittely foorumilta ja 2. edellisen hahmosi luomisestai on kulunut aikaa vähintään kuukausi (31 päivää) TAI olet roolipelannut edellisenä luomallasi hahmolla vähintään kerran. Uuden ohjeistuksen tarkoituksena on saada yhä useamman hahmon esittely myös foorumille asti ja toisaalta kannustaa pelaajia pelkän hahmojen luomisen sijaan myös roolipelaamaan niillä. Tarkemmat tiedot sääntömuutoksesta voi lukea täältä.

Helmikuun erikoiskirjahaaste
Myös helmikuun erikoiskirjahaasteessa ollaan vaaleanpunaisissa tunnelmissa, sillä kuukauden aiheena on rakkausromaani. Valitse siis luettavaksesi jotakin siirappista ja kerro se koko AM:ille täällä. Mikäli rakkausromaant ovat juuri sinun alaasi, voit myös suositella topiikissa luettavaa toisille. Ja kun saat kirjasi luettua, ilmoita siitä samaisessa topiikissa, jolloin sinut lisätään haasteen suorittaneiden listaan! Kirjahaasteeseen itsessään voi hyvin myös vielä liittyä mukaan! Info kirjahaasteesta löytyy täältä ja tarkemmat osallistumisohjeet puolestaan täältä. Tervetuloa mukaan!

Ystävänpäivämiitti 2017
Miittailemme ystävänpäivän merkeissä Tampereella lauantaina 18. helmikuuta 2017. Tarkoituksena on mennä syömään ja sen jälkeen hengailemaan erääseen mukavaan kahvilaan. Lisäksi ohjelmassa tulee olemaan ystävänpäiväteemaan sopivasti lahjojenvaihto ja ystävänpäiväviestien kirjoittelu. Miittiin voi vielä liittyä mukaan ja lisätietoa voi lukea miittitopiikista.

Fletkumatopuolue-veriryhmä
Tylypahka AM:illa on oma verenluovutusryhmä eli veriryhmä, jonka nimi on Fletkumatopuolue. Kuka tahansa halukas voi missä tahansa SPR:n verenluovutuspisteessä luovuttaa veriryhmämme tilille mainitsemalla luovutuksen yhteydessä veriryhmän nimen. Tavoitteenamme on kerätä kasaan vähintään 10 luovutusta vuoden 2017 aikana! Viime vuonna jäimme hiukan tavoitteestamme vajaaksi, mutta tänä vuonna toivottavasti onnistumme! Tämän vuoden verenluovutuksille on aloitettu uusi topiikki, jossa voi käydä ilmoittamassa, mikäli on käynyt luovuttamassa Fletkumatopuolueen tilille. :) Topiikista löytyy myös lisätietoa ylipäätään verenluovutuksesta sekä veriryhmistä. Pyrimme vuoden aikana järjestämään myös yhteisiä luovutuskäyntejä. Seuraava pyritään järjestämään luultavasti huhti-toukokuun vaihteeseen.


Uudet oppilaat

Alexandra Storstrand (Luihuinen, 4. luokka)
Kristina Beowolf (Korpinkynsi, 7. luokka)
Oliver Beowolf (Rohkelikko, 1. luokka)
Mariel Chardon (Puuskupuh, 3. luokka)
Marie Johansson (Rohkelikko, 5. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

03.02.2017 - Winifrd Harnerin syntymäpäivä (16 vuotta) ja Parantamisen alkeet alkaa chatissa klo 18
04.02.2017 - Ethelinda Avellanan syntymäpäivä (17 vuotta)
08.02.2017 - Renee Parkin syntymäpäivä (41 vuotta)
10.02.2017 - Kotitalous 101 alkaa chatissa klo 18
11.02.2017 - Korpinkynsi vs. Luihuinen -huispausottelu ja täysikuu
12.02.2017 - Izumi Shikin syntymäpäivä (20 vuotta)
13.02.2017 - Dervila O'Connellin syntymäpäivä (30 vuotta)
14.02.2017 - Ystävänpäivä ja Atlas Ironwoodin syntymäpäivä (17 vuotta) ja KTÄ - Jaloa tiedon filosofiaa 1 alkaa alkaa chatissa klo 19
16.02.2017 - Shin Ushtonin syntymäpäivä (17 vuotta)
18.02.2017 - Ystävänpäivämiitti
20.02.2017 - Melody Woodin syntymäpäivä (16 vuotta)
22.02.2017 - David Hathawayn syntymäpäivä (14 vuotta)
25.02.2017 - Rohkelikko vs. Puuskupuh -huispausottelu ja Jamie Wescottin syntymäpäivä (19 vuotta)
26.02.2017 - Uusikuu


Helmikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista