Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 13.12.2016
Pelissä mukana: Anthony Underwood ja Atlas Ironwood
Peliaika: 4++ h
Pelin ajankohta: torstai 8.12.2016 (varmaan joku myöhäinen iltapäivä/ilta)
Pelipaikka: Luihulehden toimitus ja käytävä
Tiivistelmä: Anthony oli kaikessa rauhassa Luihulehden toimituksessa lukemassa muodonmuutosten S.U.P.E.R. -kokeisiin (joskin kirjan välissä oli itse asiassa muotilehti, joka esitteli tanssiaispukuja), kun Atlas saapui paikalle. Tämä käyttäytyi vähintäänkin ouidosti, mutta lupaa laittaa glögiä. Ennen pitkää Atlas kuitenkin päätyi Anthonyn olan yli näkemään, mitä tämä oikeasti luki ja se johti tanssiaisista puhumiseen - jälleen. Yllättäen Atlas kuitenkin kysyi, lähtisikö Anthony tämän kanssa tanssiaisiin. Kysymys tuli aika puskista ja meinasi aiheuttaa Anthonylle sydänkohtauksen, mutta lopulta hän tajusi, että Atlas varmasti tarkoitti tarvitsevansa henkistä tukea tanssiaisiin, kuten viime vuonnakin. Mikä johti siihen, että Atlas joutui tarkentamaan tahtovansa mennä tanssiaisiin (tanssi)parina, mikä puolestaan oli vähällä tehdä selvää Anthonysta jo toisen kerran noin viiden minuutin sisällä. Pyyntö johti pahaan sisäiseen taisteluun, kun Anthonyn toinen puoli paloi halusta vastata "kyllä!" ja toinen taas epäröi Atlaksen motiivejä ja oli sitä mieltä, että myöntävä vastaus olisi kiltin ihmisen hyväksikäyttöä. Niinpä Anthony päätyikin kierrellen torjumaan kutsun mikä johti ensin hieman epämukavaan keskusteluun Anthonyn sukupuolesta ja siitä vielä edelleen kaikenlaiseen syyttelyyn, minkä seurauksena Atlas suuttui ja lähti lopulta lätkimään toimituksesta. Tilanne oli Anthonylle varsin yllättävä, sillä hänen osansa yleensä oli enemmänkin olla se, joka lähtee. Lopulta hän kuitenkin kipitti Atlaksen perään ja saikin tämän kiinni käytävästä itkemästä, mikä aiheutti Anthonylle vielä huonomman omatunnon. Niinpä hän lopulta suostui kuin suostuikin tanssiaisiin varmistettuaan kuitenkin ensin noin miljoona kertaa, että Atlas oikeasti tajuaa, mitä tanssiaisiin yhdessä ilmestyminen tarkoittaa (eli ainakin Lucaksen ja kumppaneiden loputonta pilkkaa). Lopuksi kaksikko suuntasi takaisin Luihulehden toimitukseen.

//21 pistettä. -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 20.12.2016
Pelissä mukana: Anthony Underwood ja Atlas Ironwood
Peliaika: 3 h
Pelin ajankohta: Joulutanssiaiset!
Pelipaikka: Suuri Sali, aula, pihamaa
Tiivistelmä: Anthony ja Atlas kävivät tanssiaisissa vähän pyörähtelemässä tanssilattiallakin, mutta ennen pitkää keskiyö ja siten bändin esiintymisvuoro lähestyi, joten kaksikko pistäytyi uudestaan ulos Atlaksen hermojen rauhoittamiseksi. Homma osoittautui odotettua monimutkaisemmaksi, ja Anthony joutuikin käyttämään kaiken uskottavuutensa vakuuttaakseen Atlaksen siitä, että bändin esitys menisi tietysti loistavasti eikä Atlas tippuisi lavalta tai joutuisi nundun syömäksi kesken esitystä. Lopulta Atlas halusi lyödä asiasta vetoa: jos hän mokaisi esityksen, hän voittaisi vedon ja saisi kysyä Anthonylta ihan mitä tahansa ja Anthonyn pitäisi vastata rehellisesti. Anthony piti vetoa varsin epäreiluna, koska totta kai esitys menisi hyvin, mutta kun Atlas vaikutti olevan kovin tosissaan, julisti hän lopulta, että jos esitys menee hyvin eli hän voittaa, Atlas vie hänet joululomalla Tylyahoon (treffeille, mutta sitä Anthony ei sanonut ääneen, mutta se oli hänestä kuitenkin täysin selvästi ymmärrettävissä kontekstista!). Lopulta edelleen varsin huonovointinen Atlas sekä hieman paremmalla tuulella oleva Anthony palasivat takaisin sisälle ja saliin, jossa bändin oli aika aloittaa keikkansa.

//16 pistettä. -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 20.12.2016
Pelissä mukana: Anthony Underwood ja Atlas Ironwood
Peliaika: 3 h
Pelin ajankohta: Joulutanssiaiset (yleisen peli-illan jälkeinen osuus aina bändin esiintymiseen saakka)
Pelipaikka: Suuri Sali, pihamaa
Tiivistelmä: Atlas oli lähes täysin onnistunut kossimaan iltansa Anthonyn kanssa joulutanssiaisissa. Niinpä Atlas oli valmis viemään Anthonyn tanssilattialle hyvitykseksi siitä, että koko tanssiaisillan fiilis uhkasi tuhoutua yhdestä väärin valitusta sanasta. Muutaman tanssitun kappaleen jälkeen Atlas kuitenkin muisti, että bändin esitys oli hyvää vauhtia tulossa, ja Atlas oli luvannut laulamaankin, mikä sai hänet tuhat kertaa hermostuneemmaksi. Anthony tietysti yritti rauhoitella Atlasta parhaansa mukaan ja onnistuikin siinä melko hyvin, kun kaksikko suuntasi pihamaalle haukkaamaan raitista ilmaa. Varmistaakseen onnistumisensa Atlas päätti lyödä Anthonyn kanssa vetoa onnistumisestaan. Atlas tiesi häviävänsä aina, joten hän löi vetoa esityksen mokaamisen puolesta. Anthony puolestaan löi vetoa onnistumisen puolesta. Atlas laittoi vetoon panokseksi sen, että Anthonyn pitäisi vastata mihin tahansa kysymykseen rehellisesti (oikeasti Atlaksella ei ollut aavistustakaan kysymyksestä, mutta se oli ilmainen ja haastava panos Anthonylle). Anthony puolestaan ilmoitti, että jos hän voittaisi, Atlas veisi hänet Tylyahoon. Mihin Atlas vastasi myöntävästi, koska he olivat suunnitelleet menoa Tylyahoon muutenkin, eikä siinä ollut mitään ihmeellistä. Atlaksen mielestä Anthony löi turhan vedon asiasta, jonka olisi saanut varmasti ihan muutenkin (Atlas ei ymmärtänyt treffejä kontekstista). Kaikkiaan Anthony käyttäytyi Atlaksen mielestä vähän oudosti, mutta koska Atlasta jännitti (ja varmasti Anthonyakin), Atlas kuittasi kaiken sillä, ettei tilannekaan ollut normaali. Vähän rauhoittunein ajatuksin Atlas suuntasi bändin kanssa esiintymään ja jätti Anthonyn yleisöön seuraamaan.

//16 pistettä. -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Kanae Satou
Taikuri
Viestit: 31
Liittynyt: 21. Huhtikuuta 2015, 23:52
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Kanae Satou »

Pelattu: 22.12.2016
Pelissä mukana: Izumi Shiki, Kanae Satou, Shizuka Satou ja Chou Komura
Peliaika: 2,5 h
Pelin ajankohta: 17.12.2016 (joulutanssiaiset)
Pelipaikka: Puuskupuhin tupa, aula ja Suuri Sali
Tiivistelmä: Kanae oli aivan innoissaan tanssiaisista ja olikin käyttänyt koko päivän valmistautuen niihin yhdessä ystävänsä Choun kanssa. Koska poikia sopii toki hiukan odotuttaa, hän sai oman meikkinsä ja hiuksensa valmiiksi vasta hiukan aikaa tanssiaisten alettua, mutta ei kuitenkaan liian myöhään, jottein tanssiaisista menisi liikaa ohi! Kanae meni tanssiaisiin tietysti tavalliseen tapaansa veljensä Shizuka parina ja Chouta oli pyytänyt tanssiaisiin Izumi (Kanaen erittäin voimakkaasta suosituksesta). Shizuka saattoi tytöt tuvasta aulaan, jossa Izumi odotti. Siitä alkoikin erittin kiusalliset sananvaihdot, kun ilmeisesti molempi jännitti todella paljon. Chou oli huolissaan siitä, että tanssiaisten tarjottavissa olisi valkosipulia ja Izumi huolissaan siitä, että mitä Chou oikein suunnitteli illalle, jos valkosipulia pitää erityisesti välttää. Kanae päätti keventää tilannetta kertomalla, että Chou oli aiemmin pelännnyt Izumin sytyttävän tämän mekon tuleen, mutta jostakin syystä se ei yhtään keventänyt tilannetta vaan pahensi sitä. Lopulta molemmat parit päätyivät kuitenkin hakemaan ruokaa ja Kanae ja Shizuka suunnittelivat kahden muun valitessa ruokaa, miten he auttaisivat näitä pääsemään hieman romanttisempaan tunnelmaan! Valitettavasti peli jäi kesken, mutta jatko-osaa on ehkäpä vielä luvassa!

//14 pistettä. -Caine
Kanae Satou, 18 vuotta, japanilainen vaihto-opiskelija ja yrttitiedon jatko-opiskelija
Avatar
Eliah Morgan
Odobenus rosmarus
Viestit: 61
Liittynyt: 30. Heinäkuuta 2015, 11:27
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Eliah Morgan »

Pelattu: 22.12.2016
Pelissä mukana: Eliah Morgan, Orion Ironwood, Alicia Knight, Evelin Sappington, Noelle Fortesque jne. jne.
Peliaika: 2,5 h
Pelin ajankohta: 17.12.2016 (taas joulutanssiaiset!)
Pelipaikka: Suuri Sali
Tiivistelmä: Eliah oli tullut tanssiaisiin kaverinsa Orion ironwoodin kanssa, ja he olivat maistelemassa pöydän ääressä tanssiaisten ruokaisampia antimia, kun Orion alkoi tyypilliseen tapaansa vetää puoleensa tuttuja toinen toisena perään. Ja kaikki tyttöjä! Eliah ei tuntenut heitä kovin hyvin, mutta kuunteli kuitenkin kiinnostuneena, kun kaikki esittelivät itsensä, ja jonkin ajan kuluttua puhe kääntyi huispaukseen. Ennen pitkää Orion ja monet tytöistä tahtoivat kuitenkin lähteä myös tanssimaan, mikä ei aivan hirveästi innostanut Eliahia. Lopulta hänen oli pakko kuitenkin suostua, ja hän lähtikin tanssimaan Alician kanssa Orionin ottaessa parikseen Noellen. Eliah varoitteli jo etukäteen, ettei osaisi tanssia kovin hyvin, mutta tanssimisyritys osoittautuikin vielä suuremmaksi katastrofiksi kuin hän oli osannut edes kuvitella! Se ei sujunut yhtään, ja jossain kohtaa hän vahingossa tallasi tyttöparan varpaillekin! Lopulta surkea tanssiyritelmä päättyikin siihen, että Eliah ja Alicia karkasivat vähin äänin tanssilattialta hakemaan juotavaa, jolloin Alicia alkoi itkeä. Eliah meni aivan paniikkiin ja järkyttyi hieman siitä, että oli ollut niin huono tanssija, että sai tytön itkemään. Hän yritti kovasti hyvittää sitä ja tarjosi nenäliinaa, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Eliah lupasi itselleen, ettei enää ikinä mene tanssimaan ennen kuin on vähintään samanlainen parkettien partaveitsi kuin tupatoveri Jim Fort!

//14 pistettä. -Caine
Eliah Morgan || 7. luokka || Rohkelikko || Johtajapoika || Huispauskapteeni || Avatar
"Jos kaikki romahtaa ja tarviit olkapään, mä lupaan olla tääl sua varten."
Noelle Fortesque
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 8. Kesäkuuta 2016, 20:55
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Noelle Fortesque »

Pelattu: 22.12.2016
Pelissä mukana: Noelle Fortesque, Orion Ironwood, Eliah Morgan, Alicia Knight, Eveline Sappington ja muita (?)
Peliaika: 2,5h
Pelin ajankohta: 17.12.2016
Pelipaikka: Suuri sali
Tiivistelmä: Noelle saapui tanssiaisiin yksinään, eikä ollut järin innostunut tunkeutumaan mihinkään valmiiseen porukkaan, ennenkuin huomasi sosiaalisen tupatoverinsa Orionin ja muita ihmisiä jotka hänen ympärillään luonnollisesti pörräsivät. Noelle uskaltautui kyseisen porukan seuraan kun ajatteli ettei kukaan kuitenkaan huomaa, jos hän hivuttautuu lähettyville. Hänet kuitenkin huomattiin, mutta kukaan ei vaikuttanut pahastuvan hänen läsnäolostaan, joten Noelle jäi porukan seuraan ja jokainen esitteli itsensä. Hän nautti muiden seurasta yleisesti ottaen, vaikka puheenaiheena olikin jonkin aikaa huispaus, josta tyttö ei osannut oikein mitään sanoa, joten kuunteli jonkin aikaa vain nyökkäillen ajoittain. Sitten aihe kuitenkin kääntyi tanssimiseen jota Noelle olikin odottanut. Eveline, ryhmän hiljaisin tyttö ei kuulemma voinut tanssia, joten parit menivät tasan, joka ilahdutti ainakin Noellea, sillä hän todella halusi päästä tanssimaan.
Parit menivät iän mukaan, Eliah ja Alicia, sillä molemmat olivat toisella, sekä Orion ja Noelle, sillä molemmat olivat kolmannella. Noelle nautti tanssistaan Orionin kanssa kovasti ja kaikki meni varsin mallikkaasti. Orion ja Noelle myös pohtivat mahdollisesti liittyvänsä Atlaksen ja tämän ystävän mukaan Tylyahoon ja Noelle lupaili jo että kutsuu isosiskonsakin paikalle! Kappaleen loputtua olisi Noelle ollut ainakin valmis tanssimaan toisen kappaleen, mutta toinen pari (Eliah ja Alicia) olivat jo kadonneet jonnekin, joten Orion ja Noelle päättivät etsiä tuttunsa.

//14 pistettä. -Caine
Noelle Fortesque – 3. luokkalainen Puuskupuh
Avatar
Domenick Chesterfield
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 6. Lokakuuta 2016, 18:10
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Domenick Chesterfield »

Pelattu: 22.12.2016
Pelissä mukana: Joulutanssiaisväki, Domenick Chesterfield, Felix Sawyer
Peliaika: 3 h
Pelin ajankohta: 17.12.2016, Joulutanssiaisina
Pelipaikka: Suuri sali
Tiivistelmä: Sen jälkeen, kun Domenick oli hylännyt useamman paripyynnön, hän osallistui kameran ja itsensä kanssa Joulutanssiaisiin. Ei parittomuus häntä haitannut, sillä olihan hänellä hänen oiva seuralainen valokuva-aparaatti.
Tunnistettuaan jossain kohtaa yhden kaatuneen pojan siksi, joka oli sivulla 32, Domenick päätti olla välittämättä ympäristössä ja tehdä hieman työasioita.
Lyhyesti: hän meni pojan luo, jutteli tuon kanssa, teki tarjouksen, ignoroi kysymyksiä ja antoi lopulta yhden kuvan, jossa herr- siis Felix oli, Felixille. Toista Felix ei tainnut kai haluta, mutta ehkä oli vain hyvä, että se jäi Domenickin salakuvien värittämään valokuva-albumiin, sillä herra, eikun siis Felix, yritti kai jotain moralisoida tai siltä hieman vaikutti kaiken syyllistelyn ohella.

//16 pistettä. -Caine
Domenick Chesterfield, sala(valo)kuvaaja, joka kauppaa ottamiaan kuviaan eteenpäin. Seuraa aktiivisesti vaihtoehtomediaa.
“Vaanin pensaassa, kuvaan sinua
Huomaatko, kun salama välähtää?”

― Regina, Salakuvaaja
Orion Ironwood
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 7. Kesäkuuta 2016, 00:28
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Orion Ironwood »

Pelattu: 22.12.2016
Pelissä mukana: Noelle Fortesque, Orion Ironwood, Eliah Morgan, Alicia Knight, Eveline Sappington ja syrjemmällä Domenick Chesterfield & Felix Sawyer
Peliaika: 2,5h
Pelin ajankohta: 17.12.2016
Pelipaikka: Suuri sali (joulutanssiaiset)
Tiivistelmä: Orion oli tullut tanssiaisiin ilman tanssiaisparia, koska hän piti enemmän tai vähemmän seuraa nuoremmalle Eliahille, jolla ei ollut tanssiaisparia. Orion ja Eliah juttelivat pöydässä ja söivät jouluruokaa, kunnes lähistöllä alkoi näkyä kovasti tuttuja. Koska enemmän porukkaa = hauskempaa, Orion viittoi ohikulkijat liittymään seuraan. Pöydän ääreen tulivatkin nuorempi luihuinen Alicia Knight, nuorempi puuskupuh Eveline Sappington ja Orionin kanssa samalla luokalla oleva puuskupuh Noelle Fortesque. Viisikko esittäytyi ja jutteli muun muassa huispauksesta ja muista aiheista. Ennen pitkää Orionin levottomat jalat alkoivat kuitenkin vaivata, ja Orion kysyi, eikö kukaan muka halua tanssia joulutanssiaisissa. Alicia ja Noelle ilmoittivat haluavansa tanssimaan, joten Orion otti tehtäväkseen parien jakamisen: itselleen hän otti parikseen Noellen ja Eliahille Alician, koska parien iät olivat samat.
Orion nautti tanssimisesta Noellen kanssa ja lupautui tekemään jotain yhteistä joululomalla. Puhetta oli muun muassa Tylyahossa käymisestä, ja Orion lupasi Noellelle, että he varmaan voisivat mennä yhdessä Ravenin, Atlaksen ja Anthonyn kanssa. Tanssin loputtua Orion huomasi, että Alicia ja Eliah olivat kadonneet. Peli päättyi siihen, kun Noelle ja Orion päättivät lähteä etsimään kadonnutta kaksikkoa.

//14 pistettä. -Caine
Orion Ironwood, 5. luokka, huispausjoukkueen jahtaaja ja hölösuu
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 26.12.2016
Pelissä mukana: Atlas Ironwood ja Jim Fort
Peliaika: 3 h
Pelin ajankohta: Jokin kaunis päivä joululomalla (oletettavasti melko alussa)
Pelipaikka: Pöllölä
Tiivistelmä: Atlas oli viemässä kirjettä Samuelille (livahdettuaan ensin Anthonylta, koska Anthony ei hirveästi tuntunut välittävän Samuelista), kun hän törmäsi pöllötornissa odottamatta Jimiin. Jim oli lähettämässä koulun pöllöllä kirjettä veljelleen, mutta vanha pöllö ei ollut oikein halukas yhteistyöhön, vaikka Atlas tarjosi sille pöllönamejakin. Jim oli katsonut jonkun jästidokumentin, jossa neuvottiin ratkaisuksi pöllön tiputtamista tornista tai jotain muuta yhtä typerää (Atlas ei oikein tajunnut koko selostusta ohjelmista, mutta joka tapauksessa neuvo oli tyhmä). Niinpä Jim tiputti ikivanhan pöllöparan tornista kirjeineen ennen kuin Atlas ehti estää. Kaikeksi onneksi pöllö jaksoi kuin jaksoikin lentää, mutta Atlas menetti hermonsa Jimin ajattelemattomuuteen, koska pöllölle olisi voinut käydä huonosti. Pöllöeripura sai Atlaksen raivoamaan myös vähän Jimin ajattelemattomuudesta joulutanssiaisissa, koska Jim oli käyttäytynyt siellä asiattomasti Anthonya kohtaan.
Atlaksen ja Jimin riita päätyi lopulta siihen pisteeseen, että alettiin puhua Anthonysta. Jim oli ilmeisen iloinen siitä, kun Atlas selvensi, ettei ollut joulutanssiaisissa muuta kuin Anthonyn tanssiparina. Jim kuitenkin oudoksui Atlaksen naispronominin (she) käyttöä aina, kun puhuttiin Anthhonsta, ja Jim suosittelikin Atlakselle, ettei tämä hengaisi Anthonyn kanssa. Kommentti vei tilanteen avoimeen huutoriitaan. Huutoriidan päätteksi Atlas alkoi itkeä (yllättävää) ja Jimkin pidätteli kyyneleitä. Lopulta Atlas ja Jim päättivät, että syvälle erimielisyydelle ei voi tehdä mitään ja poistuivat pöllölästä haluttomina jatkamaan aiheesta enempää.
Lopuksi Atlas meni vessaan pesemään kasvonsa ja vannoi, ettei Anthony saisi ikinä tietää riidasta tai Jimistä ylipäätään, koska se olisi kaikin puolin kaikille parempi.

//16 pistettä. -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Jim Fort
Persikkapoika
Viestit: 372
Liittynyt: 21. Lokakuuta 2015, 00:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Jim Fort »

Pelattu: 26.12.2016
Pelissä mukana: Jim Fort ja Atlas Ironwood
Peliaika: 3h
Pelin ajankohta: joku päivä joululoman alussa
Pelipaikka: pöllölä
Tiivistelmä: Pöllölään saapuessa Jim totesi, että hänen oma pöllönsä oli vielä viemässä edellistä pakettia, joten täytyy tyytyä koulun pöllöön. Kun Jim sitten kaikessa rauhassa mietti huonoista vaihtoehdoista vähiten huonointa pöllöä, saapui Atlas sattumalta paikella. Kaksikko vaihtoi ihan mukavaan sävyy kuulumisia. Atlaksen pöllö lennähti jo taivaalle, mutta Jimin valitsema koulun pöllö ei ollut yhtä innokas lentämään. Aikansa pöllöä tökittyään poika muisti hienon jästien dokumentin, jossa ihmiset opettivat pöllön poikasia lentämään heittämällä ne puusta alas. Sen pitempää harkitsematta Jim nappasi pöllön käsiinsä ja viskasi sen ikkunasta. Aluksi tilanne näytti pahalta, mutta onneksi pöllö sai homman hanskaan vähän ennen maata. Juttu oli Jimstä lähinnä hauska, koska pöllölle ei käynyt lopulta mitään. Mutta Atlas tietysti hikeentyi tästä tempusta. Syntyi riita, joka oli Jimistä ihan turha ja aika pian hän kysyikin, että joko riittäisi. Atlakselle ei kuitenkaan riittänyt, vaan seuraavaksi riideltiin tanssijaisissa tapahtuneesta. Jim tiedosti olleensa ei niin kiva, mutta ei nähnyt tilanteessa mitään mistä pitäisi pyytää anteeksi. Atlas sitten selvensi, että hän ja Anthony olivat olleet vain tanssiaispari. Jim huokaisi helpotuksesta ja totesi sen olevan hyvä juttu. Sitten Jim päätti antaa Atlakselle ystävänneuvon, eli suositteli tätä pysymään kaukana Anthonystä. Jim huomasi itsekkin ylittävänsä rajan kutsuessaan Anthonya "luonnottomaksi". Jim myös kyseli Atlakselta, näkikö tämä Anthonyn oikeasti tyttönä muiden joukossa, vaikka ei uskonutkaan Atlaksen myöntävää vastauksiin. Tilanne päätyi huutoriitaan ja siitä Atlaksen itkuksi. Jim koitti pitkään pidätellä kyyneleitä, mutta itku kuitenkin tuli, kun Atlas tarttui ranteesta. Lopulta he totesivat, ettei erimielisyyksille voi mitään ja suuntasivat yhdessä melkein hyvillä mielin itkettyneiden naamojen kanssa kohti koulua.

//16 pistettä. -Caine
Jim Fort || Rohkelikko || 7. luokka
Viestiketju Lukittu