Joulukuu 2016

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Joulukuu 2016

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Joulukuu 2016


Tervehdys jäsenille

Ja näin ollaan tultu jo vuoden viimeisen kuukauden alkuun. Niin se aika rientää! Seuraavan kuukausitiedotteen yhteydessä pääsen jo harjoittelemaan uuden vuosiluvun kirjoittamista. Joulukuussa on kuitenkin vielä jäljellä paljon tapahtumaa, menoa ja meininkiä! Joulutanssiaiset pelataan ennen varsinaisen loman alkamista joulukuun peli-illassa, ja ennen loman aloittamista vaihdetaan vielä joululahjojakin. Joulukuussa alkaa myös AM:in varmasti pitkään odotettu joulukalenteri!

Ja muistakaa, että tontut (ja professori Coates) tarkkailevat, joten olkaa kilttejä!
(Erikoishuomautus herra Samorylle: koulutoverien loitsimista ei yleisesti ottaen pidetä erityisen kilttinä.)

Joululoma
Joululoma alkaa tänä vuonna maanantaina 19. joulukuuta 2016 ja päättyy sunnuntaina 15 tammikuuta 2017. Tänä aikana oppitunteja ei pidetä, mutta foorumi ja sivut muuten ovat normaalisti toiminnassa. Vieraskirjaviesteihin, sähköposteihin ja muihin vastaaviin vastaaminen saattaa kuitenkin kestää hieman kauemmin kuin normaalisti. Useimmat kurssit päättyvät tämän lukukauden loppuun, mutta keväälle on joululoman jälkeen luvassa ihan uusia kursseja, joista tiedotetaan myöhemmin tässä kuussa.

Joulukalenteri
Joulukuuhun kuuluu erottamattomana osana joulukalenteri, joten AM tarjoaa sellaisen tänäkin vuonna! Pysymme edellisvuoden konseptissamme, jossa siis kaikki luukut ovat AM:in jäsenten itsensä tekemiä. Kalenteri löytyy täältä ja uusi luukku julkaistaan joka aamu klo 6:00 aina jouluaattoon saakka.

Joulutanssiaiset (joulukuun roolipeli-ilta)
Joulukuun peli-iltana pelataan joulutanssiaiset, jotka pelataan virallisesti lauantaina 17. joulukuuta 2016 klo 19 alkaen. Tanssiaisiin liittyviä pelejä voi toki pelata myös foorumin puolella sekä chatissakin jonakin toisena ajankohtana, mikäli et viralliseen peli-iltaan pääse tai pelattavaa riittäisi enemmäksikin kuin yhdeksi illaksi. Lisää peli-illasta voi lukea täältä. Lähempänä peliajankohtaa julkaistaan vielä tarkempi in-game-kuvaus tanssiaisista ja niiden ohjelmasta. Kaikki Tylypahka AM:in jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan tanssiaisiin! Paikalle voi saapua niin parin kanssa kuin itsekseenkin. Mikäli tanssimaan mielii, löytynee seuraa paikan päältäkin!

Joulukuun kirjahaaste
Joulukuun erikoishaasteena on lukea jokin talviaiheinen kirja. Talviaiheisuus on tietysti vähän tulkinnanvarainen käsite, mutta mikäli uskot lukeneesi talviaiheisen kirjan, mekin uskomme! Kaipaatpa sitten vielä ideoita joulukuun kirjaksesi tai tahdot antaa muille vinkkejä, suuntaa tänne. Samaiseen topiikkiin myös ilmoitetaan luettu kirja. Aiempiinkin erikoishaasteisiin voi yhä osallistua ja koko kirjahaaste muutenkin on auki koko vuoden uusille liittyjille. Lisää kirjahaasteesta ja siihen osallistumisesta voi lukea täältä. Muistakaa myös, että haaste päättyy vuoden lopussa eli 31. joulukuuta 2016 keskiyöllä, joten postatkaa lukemanne kirjat ennen sitä, mikäli haluatte, että ne otetaan huomioon tämän vuoden haasteessa!

Lahjanvaihto
Joulun kunniaksi AM:issa hahmot myös vaihtavat pieniä lahjoja keskenään secret santa -tyylisesti! Ideana joulun lahjanvaihdossa siis on, että jokaiselle mukaan ilmoittautuneelle hahmolle on arvottu joku toinen hahmo, jolle antaa nimettömän lahjan. Kun kaikki lahjat on annettu, voidaan yhdessä arvailla, mikä lahja mahtoi olla peräisin keneltäkin! Valitettavasti ilmoittautumisaika on jo mennyt umpeen, mutta mukaan ilmoittautuneiden tulee lähettää keksimänsä lahjat yksityisviestillä Vincent Coatesille viimeistään keskiviikkona 14. joulukuuta 2016. Kaikki lahjat julkaistaan yhtä aikaa sunnuntaina 18. joulukuuta 2016 foorumilla.

Pasi Instagramissa @amtylypahka
Mikäli joltakulta on vielä jäänyt tämä uusi aluevaltaus väliin, niin tiedottakaamme, että AM:in virallinen pöllömaskotti Pasi Tyyhtynen liittyi viime kuussa Instagramiin. Pasin vauhdikasta ja vaarallista elämää voi seurata (tai olla seuraamatta) täällä.

Kuva


Uudet oppilaat

Elizabeth Ayayelles (Puuskupuh, 3. luokka)
Mazena Iledanin (Luihuinen, 1. luokka)
Cloe Water (Rohkelikko, 1. luokka)
Camilla White (Korpinkynsi, 1. luokka)
Lazlo Silverstein (Rohkelikko, 3. luokka)
Angelica Stanosh (Rohkelikko, 1. luokka)
Charlotte Moran (Korpinkynsi, 1. luokka)
Sabrina Jones (Puuskupuh, 5. luokka)
Stephen Jones (Puuskupuh, 4. luokka)
Crystal Silverstone (Luihuinen, 7. luokka)
Felix Sawyer (Korpinkynsi, 4. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

02.12.2016 - Eveline Sappingtonin syntymäpäivä (12 vuotta)
05.12.2016 - Jästitiedon kurssi alkaa chatissa klo 20:10
08.12.2016 - Carlie Arfordin syntymäpäivä (12 vuotta)
11.12.2016 - Ennustuskurssin loppukokeen viimeinen palautuspäivä
14.12.2016 - Täysikuu ja lahjanvaihdon lahjojen viimeine palautuspäivä
17.12.2016 - Joulutanssiaiset (joulukuun peli-ilta) klo 19
19.12.2016 - Joululoma alkaa
24.12.2016 - Jouluaatto
25.12.2016 - Joulupäivä
26.12.2016 - Tapaninpäivä
26.12.2016 - Eliah Morganin syntymäpäivä (12 vuotta)
30.12.2016 - Ariana Melvillen syntymäpäivä (11 vuotta)
31.12.2016 - Uudenvuodenaatto


Joulukuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista