Juliana Vazquez

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Juliana Vazquez
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 27. Marraskuuta 2016, 01:26
Tupa: Luihuinen

Juliana Vazquez

Viesti Kirjoittaja Juliana Vazquez »

Juliana Vazquez || Luihuinen || 6. luokka

P E R U S T I E D O T :
Koko nimi: Juliana Sada Vazquez
Kutsuma/lempinimi: Juliana
Ikä: 17 v.
Syntymäaika: 21.12.2000
Tupa: Luihuinen
Luokka: Viides

Kätisyys: Oikea
Taikasauva: 12 ja puoli tuumaa, lehtikuusta, sisällä yksisarvisen häntäjouhi.
Kansalaisuus: Espanja
Äidinkieli: espanja
Muut kielet: englanti (toinen äidinkieli), italia (hyvä) ja saksa (keskinkertainen)

Verisäätyisyys: Puhdasverinen
Asuu: Kauniissa kartanossa ison perheensä, kotitonttujen, kodinhoitajatteren ja satunnaisten lemmikkien kanssa. Kartano sijaitsee Barcelonasta noin 70 km pohjoiseen, merestä nousevalla kallion törmällä. Talon kolmen sivun ikkunoista on esteetön näköala Välimerelle. Kartanon tiluksilta löytyy metsää, huispauskenttä, sekä pitkät portaat rantaan. Portaiden päässä on upea salainen kallioseinämien ympäröivä lahti. Kalliot toimivat samalla aallonmurtajina, joten lahti on turvallinen uimiseen. Kartanossa on jokaiselle asukkaalleen oma huone ja kylpyhuone, sekä yhteisinä tiloina keittiö, muutama avoin aula/oleskelutila, ruokasali, vierashuoneita, musiikkihuone ja useita varastotiloja. Neliöitä siis on riittävävästi isolle perheelle.


U L K O N Ä K Ö :
Julianassa on perinteiset espanjalaisen tytön piirteet: yli puolenselän yltävät tummanruskeat hiukset, tummat silmät ja kasvon piirteet, sekä välimeren rannalla päivettynyt iho. Juliana meikkaa hyvin vaihtelevasti. Yhtenä päivänä hän saattaa olla täysin ilman meikkiä ja heti seuraavana naama viimeisen päälle laitettuna. Juliana on aina ollut kiinnostunut muodista ja meikeistä ja toivoo, että voisi jollain tapaa työskennellä näiden parissa tulevaisuudessa.

Juliana on noin 150 cm pitkä ja omaa muodokkaan, joskin kevyen vartalon. Hän rakastaa kenkiä. Hänellä on kotonaan kenkäkaapissa yli sata paria kenkiä. Juliana käyttäisi tietysti aina korkokenkiä korvaamaan lyhyttä pituuttaan, mutta hänellä on molemmissa nilkoissa synnynnäinen asentovirhe, joka estää korkokenkien käytön. Siksi hänen on tyydyttävä matala pohjaisiin kenkiin. Julianalla on aina päällään muodinmukaiset vaatteet. Erityisesti juhliin laittautuminen on yksi tytön lempiasiosta. Vaikka toisinaan hänen asuvalintojaan pidetään suhteellisen säädyttöminä.

Juliana ihastui muutema vuosi sitten tatuointeihin ja on siitä asti ottanut niitä säännöllisin väliajoin. Tällä hetkellä tytöllä on viisi tatuointia. Kaikki tatuoinnit on otettu jästien tatuointiliikkeessä, sillä Julianan mielestä ei saa mennä sieltä mistä aita on matalin, ja kipu opettaa arvostamaan kuvia ihossa. Tosin osan tatuoinneista hän on käynyt teettämässä liikkuviksi velhojen tatuointiliikkeessä. Jokaisella tatuoinnilla on myös jokin syvempi tarina takanaan. Kaikki tatuoinnit on myöskin otettu ilman vanhempien lupaa, mutta Juliana on käynyt näyttämässä jokaisen heti ottamisen jälkeen vanhemmilleen. Vanhemmat ovat olleen joka kerta alkuun vihaisia, mutta myöntäneet lopulta, että tatuoinnit pukevat Julianaa.


L U O N N E :
Juliana tiedostaa selvästi olemuksensa ja osaa käyttää sitä hyväkseen. Hän käyttäytyy itsevarmasti suunnilleen tilanteessa kuin tilanteessa. Juliana saattaa antaa itsestään usein aika ylimielisen ensivaikutelma, ja joskus se pitää paikkansa, mutta (tiettyjä ihmisiä kohtaan) hän osaa myös olla todella sydämellinen ja ihana. Juliana suuttuu helposti, mutta ei osaa suuttuessaan kontrolloida tunnetta kunnolla. Muuten sanavalmis tyttö menee usein ihan lukkoon suuttuessaan ja tunne purkautuu silloin kyynelten muodossa.

Huispaus on aina ollut lähellä Julianan sydäntä. Jo aivan pienenä hän lenteli pari vuotta vanhempien sisarustensa kanssa leikkiluudilla omalla huispauskentällä. Vähän vanhempana sisaruksilla oli tapana pelata kavereidensa kanssa parin viikon välein huispausotteluja. Juliana on pelannut vähän kaikkia pelipaikkoja elämänsä aikana, mutta hänen suosikkinsa on aina ollut etsijä. Tarkka silmäisyytensä ja pienen kokonsa ansiosta hän soveltuu loistavasti etsijän rooliin. Huispauksen lisäksi Juliana soittaa pianoa vapaa-ajallaan. Hän aloitti kolmen vanhana pikkusiskonsa Fredrikan kanssa. Espanjassa heillä kävi pari kertaa viikossa kotona pianonsoiton opettaja. Kodinhoitajattaren tehtävä oli katsoa, että tytöt harjoittelevat joka päivä. Vaikka siskokset aloittivat soittamisen vanhempien toiveesta, Juliana on aina ollut todella motivoitunut soittamaan. Tytöltä löytyy absoluuttinen sävelkorva, joten hän ei välttämättä tarvitse nuotteja soittaakseen jonkun kappaleen. Erityisesti klassisen musiikin soitto on Julianasta rauhoittavaa ja ajatuksia nollaavaa puuhaa. Hän käy lähes joka päivä soittamassa yhteisen oleskeluhuoneen pianoa.

Julianan on ollut aina vaikea luottaa sata prosenttisesti muihin ihmisiin. Hän ei koskaan paljasta suurimpia salaisuuksiaan kellekkään, koska pelkää muiden ihmisten silloin näkevän hänet eritavalla. Monet ystävyyssuhteet ovat katkenneet luottamuspulan takia. Kaikki vanhat parisuhteet kaatuivat myös samasta syystä, sekä jatkuvasta salailusta, vaikka usein ei edes ollut mitään mitä salailla. Juliana pelkää parisuhteessa tulevansa petetyksi, eikä siksi halua laittaa suhdetta ykköseksi. Hän kuvittelee, että kun ei kiinny läheisiinsä, sattuu vähemmän menettää heidät.

Julianan perhe on kristittyjä. Koko suku kuuluu katolilaiseen kirkkoon ja uskoo enemmän tai vähemmän sen mukaisesti. Pienestä pitäen perheen jälkikasvulle on luettu raamatullisia tekstejä. Juliana kokeekin enemmän kasvaneensa uskoon kuin tulleen uskoon. Hänellä ei ole erityisemmin omia ajatuksia asiasta, vaan kaikki on suoraan perheeltä opittua, eikä niinkään itse mietittyä. Kuitenkin Juliana kantaa usein hopeista ristikorua kaulassa.


P E R H E :
Vazquezin perhe on suuri. Julialla on kolme vanhempaa sisarusta, yksi vuoden nuorempi ja kaksi vuotta nuoremmat kaksoisvelipuolet isän toisesta suhteesta. Juliana on perheen seitsemästä lapsesta keskimmäisenä syntynyt, joten hänellä ei ole paljoa ikäeroa veljiinsä ja siskoihinsa. Sisaruksien välillä on paljon kinaa ja jännitettä, mikä johtaa toisinaan jopa väkivaltaisuuksiin. Koskaan ei ole oikeastaan hetkeä, jolloin Vazquezin kartanossa olisi rauha maassa. Juliana on onnistunut parin viime vuoden aikana sotkemaan asiat perheen kanssa niin pahasti, ettei ole puhunut pikkuveljiensä kanssa kunnolla yli vuoteen.

Vanhempia ei lasten väliset suhteet voisi vähempää kiinnostaa. Asenne on, että jos lapset tappelevat, niin sitten tappelevat. "Siitäpähän oppivat", on yleinen lausahdus perheen isän suusta. Mutta yksi asia Vazquezin perheessä on ehdoton: vanhempia kunniotetaan. Lapset puhuttelevat vanhepiaan aina teititellen. Vanhemmilla on molemmilla omat yksittäiset suosikit lapsilaumassa, ja se tietysti aiheuttaa lisää kränää jälkikasvun välillä. Kuitenkaan kukaan seitsemästä sisaruksesta ei ole erityisen läheinen vanhempien kanssa. Vanhemmille käydään näyttämässä hyvin menneet kokeet ja heiltä käydään kuuntelemassa armoton huutosaarna, kun mokataan pahasti. Jos lapsilla on jotain oikeita murheita, joista he haluavat puhua aikuisen kanssa he kertovat siitä ensimmäisenä kodinhoitajattar Esmeraldalle. Hän on sydämmellinen iäkkäämpi nainen, joka asuu Vazquezin perheen kartanossa ja siivoaa sitä sekä huolehtii lapsista ruokapalkalla. Esmeralda kuuntelee ja huomio jokaisen lapsen tasapuolisesti. Hän rakastaa jokaista lasta ja jokainen perheen lapsista rakastaa häntä.



M U U T A :
-Koska espanjalainen taikakoulujärjestelmä toimii eritavalla kuin englantilainen, joten Julia pääsi tullessaan vasta viidennelle luokalle, sillä hän ei ollut suorittanut vielä V.I.P.-tutkintoa. Ikänsä puolesta hän olisi tullessaan kuulunut kuudennelle.
-Julia omistaa raitametsäpölllön
-Tytöllä on rikkaan suvun ansiosta ollut aina rahaa kuin roskaa käytettävissään, joten hänen rahan käyttönsä on todella holtitonta.
-Julian molemmat vanhemmat ovat kotoisin Espanjasta, mutta he arvostavat kansainvälisyyttä ja siksi kaikki lapset ovat kaksikielisiä.
-Englanti on Julianalle vahvempi kieli, hän ajattelee ja näkee unet englanniksi.
-Hänen aksentistaan kuulee selvästi espanjalaistaustan, mutta tyttö koittaa kovasti muuttaa puhetapaansa brittiläisemmäksi.