Uudet oppilaat pihamaalla

Valvoja: Tylypahkamafia

Prunella Weaver
VIP
Viestit: 130
Liittynyt: 24. Elokuuta 2016, 19:56
Tupa: Korpinkynsi

Uudet oppilaat pihamaalla

Viesti Kirjoittaja Prunella Weaver »

// Odottelen tänne tosiaan Norma Irvingiä. Prunella ja Norma tapaavat koulun pihamaalla. :) //

Ekaluokkalainen Prunella Weaver vietti tänään aikaansa Tylypahkan aulassa pällistelemässä ympärilleen. Korkeakattoisen aulan olemassaolo osoitti, mihin jästeiltä piileskelevä taikakansa pystyi taiteen saralla. Prunella haukkoi henkeään huomatessaan koristeet. Viivat aaltoilivat toistensa poikki ja äärimmäisen kiehtovina yli aulan seinien. Häntä melkein pelotti ajatella, kuinka nuo yksinkertaiset, maalatut kuviot saivat hänet valtaansa ja nostivat hänen mielialansa kevyenä kattoon. Taiteilija oli luonut ilonaiheen Prunellalle. Taiteen voimasta järkyttyneenä Prunella lupasi palata aulaan vielä myöhemmin nauttimaan vihreän, punaisen, kullan ja muiden värien vaikutuksesta itseensä.

Prunella poistui aulan ovista ulos mustassa koulukaavussaan haukkamaan raitista ilmaa. Hän oli ensimmäistä kertaa oppilaana täällä, tutustumassa uuteen reviiriinsä. Sää oli aurinkoinen ja valkoiset pilvisaarekkeet levisivät kuin perunamuusikasat taivaan sinestä. Päästyään pihamaalle Prunella tajusi, että mitä todennäköisimmin hän vain tylsistyisi täällä. Ulkona ei ollut ketään.

Prunella ei kuitenkaan halunnut vielä palata sisätiloihin. Hän kaivoi taskustaan sauvan, ja yritti muistella taikoja, joita oli oppinut Tylypahkassa. Hän ei saanut tällä hetkellä mieleensä muita kuin tainnutusloitsun.

//Roolipelipisteet palkittu tähän saakka. -Caine