Prunella Weaver

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Prunella Weaver
VIP
Viestit: 130
Liittynyt: 24. Elokuuta 2016, 19:56
Tupa: Korpinkynsi

Prunella Weaver

Viesti Kirjoittaja Prunella Weaver »

Nimi : Prunella Matilda Weaver

Lempinimi : Nella, Mami

Syntymäaika : 9.8.2005

Sukupuoli : tyttö

Verisääty : puhdasverinen

Asuinpaikka : Epping, Essex, Englanti ( Lontoon keskustasta n. 30 km koilliseen )

Sauva : mäntyä ja lohikäärmeen sydänjuuri, 7 ja puoli tuumaa, melko joustava

Ulkonäkö : Prunellan olkapäitä hipovat suklaanruskeat hiukset ja kasvoihin ilmettä tuovat paksut kulmakarvat. Hänellä on otsatukka. Hänen silmänsä ovat mustat ja keskellä tytön pyöreää nenää makaa kauneuspilkku. Hänen leuassaan on kuoppa ja poskilla pisamia. Prunella käyttää meikkiä hyvin harvoin. Tytön ihossa on ruusunpunerva vivahde, ja hän on pyöreähkö. Hänellä on ylähampaistossaan raudat.

Luonne : Prunella on kiltti koulutyttö, joka saa kuitenkin sanansa kuuluviin jos haluaa. Tyttö ei ole kinastelusta pitävää tyyppiä. Hän on herkkä monille asioille, kuten ilmapiirille. Prunellalla on vahva empatiakyky, ja hän antaa ventovieraillekin arvoa. Hänellä on kuitenkin taipumus sulkeutua itseensä ja mennä helpoimman kautta. Hän on vastuuntuntoinen, arka ja älykäs. Hän osallistuu ilomielin yhteiseen tekemiseen. On huomattu, että kun Prunella suuttuu, tytön estot väistyvät varsin tulikivenkatkuisen loukkaussanavaraston tieltä.

Perhe ja menneisyys : Prunellan vanhemmat saivat keskenään kaksi lasta, mutta eivät koskaan menneet naimisiin. He erosivat. Lasten nimet olivat Prunella ja Isac.
Myöhemmin Prunellan äiti Ruth Brewer meni naimisiin Perry Hayesin kanssa, ja synnytti tälle tyttären, Madge Hayesin, josta tuli Prunellan pikkusisko. Puolisä Perry on huoleton ja humoristinen, Ruth taas tempperamenttinen ahkeroija, mistä johtuen Prunellan kodissa on lähes mahdotonta välttyä myrskyävältä ilmapiiriltä silloin kun aikuiset kiistelevät. Pikku-Madge on 10 vuotta Prunellaa nuorempi.
Prunellan pikkuveli Isac Weaver on Prunellaa 4 vuotta nuorempi.
Perheellä on lemmikkeinä kolme pöllöä : helmipöllö Brina ja sarvipöllö Larry, sekä Prunellan oma lehtopöllö Estra.
Prunella ja Isac tuntevat isänsä, Tommy Weaverin, ja tapaavat häntä.
Prunellalla on muutakin sukua, joka asuu myös Iso-Britanniassa.
Prunellan koti on ollut suurimman osan hänen elämästään Eppingissä. Siellä hänen perheellään on punainen omakotitalo, jonka takapihalla kasvavat hedelmäpuut ja marjapensaat. Metsä ei ole siitä kaukana. Tommy Weaver asuu myös Eppingissä, mutta kerrostalossa.

Ennen Tylypahkaan menemistä Prunella pysytteli usein kotona lukemassa kirjoja sillä välin kun hänen kaverinsa ( niin jästit kuin taikoihin kykenevätkin ) liikkuivat pitkin pitäjää. Niihin aikoihin hän alkoi tuntea olonsa yllättäen yksinäiseksi. Side kavereihin oli heikentynyt, eikä Prunella tiennyt mitä tehdä.

Sitten hän meni Tylypahkaan. Prunella kotiutui linnaan hyvin ja sai ikäisistään seuraa, minkä johdosta hän on nyt onnellisempi kuin ennen opiskelujensa alkamista Tylypahkassa. Hän on hyvin kiinnostunut kaksintaisteluloitsuista ja on laajentanut ensimmäisenä lukuvuonnaan tietokantaansa niiden suhteen.