Elokuu 2016

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Elokuu 2016

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Elokuu 2016


Tervehdys jäsenille

Ja näin sitä aletaan jo olla viimeisissä kesälomaviikoissa. Menikö se nopeasti? Liian nopeasti? Vai kuluiko aika matelemalla? Joukossamme on varmaan paljon kumpaankin ryhmään kuuluvia! Mutta oli niin tai näin, joka tapauksessa kaikki päättyy aikanaan ja niin päättyy tämän vuoden kesälomakin neljän viikon kuluttua. Sitä ennen on kuitenkin vielä hyvää aikaa lomailla, pelata kesälomapelejä ja olla muutenkin kesäisissä tunnelmissa ennen uuden lukuvuoden alkua! Älkää kuitenkaan lomaillessanne unohtako uudelle lukuvuodelle ilmoittautumista, joka täytyy siis hoitaa ennen lukuvuoden alkamista. Opettajia puolestaan koskettaa ensi vuoden kurssien suunnittelu ja niistä ilmoittaminen.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2016-2017
Oppilaiden ja muun henkilökunnan hahmojen ilmoittautuminen on auennut tänään ja sulkeutuu sunnuntain 28. elokuuta 2016 jälkeen. Ilmoittautumatta jättäneet hahmot poistetaan jäsenlistalta uuden lukuvuoden alkaessa. Ilmoittautuminen onnistuu helposti foorumilla ilmoittautumistopiikin ohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulla ei ole foorumitunnusta, voi ilmoittautumisen tehdä myös sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa kaikki oppilas- ja henkilökuntahahmosi, joiden tahdot jatkavan AM:issa ensi lukuvuodella! Opettajahahmojen ilmoittautuminen on jo päättynyt eikä heidän tarvitse ottaa osaa tähän ilmoittautumiseen (mutta sen sijaan heidän pitää muistaa postata kurssi-ilmoituksensa ajoissa!).

Kurssi-ilmoitukset ja opetussuunnitelmat
Opettajien tulee ilmoittaa 21. elokuuta 2016 mennessä vähintään yhden tulevan kurssinsa kurssitiedot sekä opetussuunnitelma täällä (näkyvissä vain opettajille) annettujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli tämä ei jostain syystä ole mahdollista, tulee sinun ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com tai yksityisviestillä Jesse Caineen ennen deadlinea ja selvittää, miksi kurssi-ilmoituksesi myöhästyy ja milloin saisit sen valmiiksi. Opettajat, jotka eivät ilmoita ainuttakaan kurssia eivätkä myöskään ilmoita niiden myöhästymisestä määräaikaan mennessä, erotetaan.

Chatoppituntiaikojen varaus
Chatoppituntiaikojen varaus on alkanut tänään ja ohjeet löytyvät täältä (näkyvissä vain opettajille). Oppituntiaikoja jaetaan siinä järjestyksessä kuin niitä pyydetään, joten olethan nopea, mikäli tahdot juuri jonkin tietyn ajankohdan kurssillesi! Tuntiajan voi varata jo ennen kurssitietojen ja opetussuunnitelman postaamista, mutta tuntiaika vapautetaan uudestaan, mikäli et postaa niitä 21. elokuuta 2016 mennessä.

Lukuvuoden 2016-2017 alkaminen
Uusi lukuvuosi alkaa virallisesti maanantaina 29. elokuuta 2016. Varsinaiset oppituntien alkamispäivät tarkentuvat myöhemmin sitä mukaan, kun opettajat niitä meille ilmoittavat. Myös perinteinen alkajaisjuhla aiotaan pelata chatissa tänäkin syksynä, mutta se pelataan todennäköisesti vasta syyskuun puolella, koska elokuun loppu on AM:in ylläpidolle muutenkin todella kiireistä aikaa. Alkajaisjuhlan ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin lisää! Chatin alkajaisjuhlaan osallistuminen ei ole pakollista, mutta siellä voidaan pelata esimerkiksi ensimmäisen vuoden oppilaiden lajittelu.

Elokuun roolipeli-ilta
Elokuun roolipeli-illan aiheena on kesäleirin päättävä disco. Tarjolla on siis hämärä juhlasali, discomusiikkia, mukavaa pikku naposteltavaa ja tietysti aivan liian monta opettajaa valvomassa. Peli sijoittuu in-game leirin viimeiseen lauantaihin eli 30. heinäkuuta 2016, mutta off-game päivä, jona peli pelataan, ei ole vielä varmistunut. Sen sijaan päivämäärän äänestämiseen voi vielä osallistua täällä torstaihin 4. elokuuta 2016 saakka.

Kesäloma
Kesäloma päättyy sunnuntaina 28. elokuuta 2016. Sitä ennen ei järjestetä normaaleja oppitunteja, mutta foorumi on tavalliseen tapaan auki, ja lisäksi halukkaat voivat osallistua kesäleirille (ks. alempi). Koulun pääsivujen jäsenalue tullaan sulkemaan jossakin kohtaa tämän kuun aikana huoltoa ja päivityksiä varten. Tällöin ei kirjautuminen jäsenalueelle ole valitettavasti mahdollista.

Kesäleiri
Tylypahka AM on järjestänyt tänä vuonna kesäleirin, jota on jäljellä vielä kolmen viikon verran off-game. In-game se sijoittuu heinäkuun kahdelle viimeiselle viikolle ja pidetään Cornwallin kreivikunnan länsirannikolla sijaitsevalla pienellä saarella, Taikaministeriöltä lainatussa leirikeskuksessa. Leirille voi liittyä vielä mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen täällä. Pieni mainos kesäleiristä puolestaan löytyy täältä ja jäsenet pääsevät foorumille kirjauduttumanan lukemaan kesäleirialueelta tarkemman off-game infon ja in-game infon. Kesäleirille osallistuvia pyydetään huomioimaan, että kaikkien leiriin liittyvien tehtävien deadline on sunnuntaina 21 elokuuta 2016. Lisäksi leirin lopullisessa pisteidenjaossa otetaan huomioon roolipeleistä vain ennen tätä deadlinea pelatut foorumipelivuorot sekä ennen deadlinea ilmoitetut chatpelit. Deadlinea myöhemmin ilmoitetut chatpelit sekä kirjoitetut foorumipelivuorot pisteytetään tupapisteinä seuraavan lukuvuoden saldoon lukuvuoden alettua.

Elokuun kirjahaaste
Elokuussa kouluunpalaamishengessä kirjahaasteen erikoishasteena on lukea tietokirjallisuutta - eli siis jotakin ei-fiktiota. Varsinaisten perinteisten tietokirjojen lisäksi käyvät siis esimerkiksi ohjekirjat, muistelmat, itseapuoppaat ja kaikki muut vastaavat, joita ei voida luokitella kaunokirjallisuudeksi. Jos tietokirjallisuus kiehtoo, niin suuntaa siis tänne lukemaan tarkemmat ohjeet haasteesta! Topiikissa voit ilmoittaa, minkä kirjan aiot lukea, pyytää lukuvinkkejä muilta tai antaa niitä vaikka itsekin. Aiempiinkin erikoishaasteisiin osallistuminen on edelleen enemmän kuin sallittua ja kirjahaaste muutenkin on koko vuoden auki uusille liittyjille! Lisää kirjahaasteesta ja siihen osallistumisesta voi lukea täältä.

Vuosikirja 2015-2016
Valitettavasti (kuten ehkä huomasitte) vuosikirja myöhästyy hieman suunnitellusta aikataulusta johtuen sen tekemiseen osallistuvien henkilöiden vähäisestä määrästä ja muista kiireistä. Vuosikirjan kokoaminen yhteen on kuitenkin jo hyvässä vauhdissa ja se toivon mukaan saadaan julkaisukuntoon vielä ennen seuraavan lukuvuoden alkua. Mikäli sinulla sattuu olemaan ylimääräistä aikaa ja halua osallistua vuosikirjan tekemiseen jotenkin, otathan yhteyttä Jesse Caineen, sillä kirjoitushommaa riittää kyllä jaettavaksi!


Uudet oppilaat

Melinda Hudson (Rohkelikko, 3. luokka)
Celeste Wildheart (Puuskupuh, 1. luokka)
Luciano Rossi (Luihuinen, 6. luokka)
Lana Moore (Korpinkynsi, 1. luokka)
Maria Lake (Puuskupuh, 1. luokka)
Prunella Weaver (Korpinkynsi, 1. luokka)
Charlisa Marfan (Puuskupuh, 1. luokka)
Riki Samory (Rohkelikko, 5. luokka)
Miyu Fyrell (Luihuinen, 1. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.08.2016 - Oppilaiden ja muun henkilökunnan jäsenten ilmoittautuminen sekä kurssien ilmoittaminen alkaa
02.08.2016 - Gabrielle Thompsonin (15 vuotta) ja Ace Keurongin (14 vuotta) syntymäpäivä
08.08.2016 - Sebastianin surffikoulupeli chatissa klo 18 alkaen
11.08.2016 - Aimee Russellin syntymäpäivä (18 vuotta)
16.08.2016 - Mercuryn juhlajulkaisun kokous chatissa klo 19
18.08.2016 - Täysikuu
19.08.2016 - Jack Smithin syntymäpäivä (12 vuotta)
21.08.2016 - Jesse Cainen syntymäpäivä (29 vuotta) ja kurssi-ilmoitusten deadline ja kesäleiri päättyy
22.08.2016 - Kesämökkimiitti 2016 ja Raven Fortesquen syntymäpäivä (14 vuotta)
23.08.2016 - Kesämökkimiitti 2016 ja Alexandra Bluewatherin syntymäpäivä (18 vuotta)
24.08.2016 - Kesämökkimiitti 2016
25.08.2016 - Kesämökkimiitti 2016
26.08.2016 - Kesämökkimiitti 2016
27.08.2016 - Kesämökkimiitti 2016
28.08.2016 - Kesämökkimiitti 2016 ja oppilaiden sekä muun henkilökunnan ilmoittautuminen päättyy
31.08.2016 - Rachel Crowmoorin syntymäpäivä (13 vuotta)


Elokuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista