Uusi paikka, uudet taiat

Valvoja: Tylypahkamafia

Ginger Beacon
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 27. Maaliskuuta 2016, 22:29
Tupa: Rohkelikko

Uusi paikka, uudet taiat

Viesti Kirjoittaja Ginger Beacon »

//Peliin on tervetullut Gingerin lisäksi Chloe Strongbow. :)//

Havahduin hereille hämmentyneenä. Olin jossain aivan kummallisessa paikassa ja katselin sen kattoa epäluuloisesti, koska en todellakaan tunnistanut ympäristöäni heti. Pötkötin jollain pehmeällä alustalla eli ilmiselvästi sängyllä, jota ympäröi verhot. Kellahdin istualteni, raotin verhoja ja sitten muistinkin. Olin saapunut eilen illalla Tylypahka AM:iin ja makasin nyt keskellä punaisella verhottua pylvässänkyäni. Olin kai ollut syömässä ja sitten tullut makuusaliin, heittäytynyt sängylleni ja nukahtanut.

Avasin verhot kokonaan sanoakseni jollekin jotain, mutta huoneessa ei näyttänyt olevan ketään. Harmi. Olisi ollut kiva jutella jonkun kanssa. Joka tapauksessa nousin ylös, pistin jalkaani valkoiset nahkalenkkarit ja otin taikasauvani puhkuen intoa uudesta koulusta. Tämän oli pakko olla aivan mahtava paikka, koska niin oli ollut edellinenkin taikakoulu.

Kävelin oleskeluhuoneeseen iloisesti, mutten jäänyt sinne. Hymyilin muutamalle oppilaalle ja tervehdin heitä ohimennen jatkaessani matkaa kohti koulun käytäviä. En ollut ihan varma, että mitä oikeastaan olin menossa tekemään. Luultavasti oli silti kannattavaa käydä vähän tutkimassa paikkoja etukäteen.

En ollut enää ihan varma sijainnistani. Luultavasti en edes osaisi mennä takaisin Rohkelikkojen oleskeluhuoneeseen, mutta väliäkö sillä. Katselin kiinnostuneena paikan erilaisia muotokuvia, joista suurin osa oli tyhjiä. Kävelin yhden taulun eteen ja tutkailin siinä istuvaa teetä juovaa vanhaa rouvaa. Hän näytti hermostuvan käytöksestäni ja lopulta äyskäisi: "Painu tiehesi, minä haluan nukkua!"

Katsoin taulun rouvaa kohottaen kulmiani. "Ai samalla kun juot tuota litkua?", kysyin enempää ajattelematta ja lähdin kävelemään yhtä tilasta lähtevää käytävää pitkin. Kyllä täältä varmasti jotain järkevääkin seuraa löytyisi.
Avatar
Chloe Strongbow
Taikuri
Viestit: 33
Liittynyt: 12. Syyskuuta 2015, 00:14
Tupa: Puuskupuh

Re: Uusi paikka, uudet taiat

Viesti Kirjoittaja Chloe Strongbow »

Chloe asteli ripeästi käytävää pitkin. Hänellä oli yllään harmaat college-housut ja kirkkaansininen toppi sekä topin päälle lämmikkeeksi heitetty musta huppari. Rento vaatetus saattoi kertoa vain yhdestä asiasta: tanssiharjoituksista koulun neljännen kerroksen tyhjässä luokassa. Se oli ollut Chloen sunnuntairutiini jo parin vuoden ajan, ellei hän onnistunut saamaan sunnuntaille jotain muuta tekemistä. Neljännessä kerroksessa oli eräs muodonmuutosluokka, jonka ihmismuodonmuutoksiin tarkoitettua peiliä Chloe käytti tanssimiseen. Urheilu sai hänet hyväntuuliseksi, ja Chloe etenikin käytävää ennemmin hyppien kuin kävellen.

Kääntyessään eräästä kulmauksesta oikealle Chloe oli kuulevinaan tytön äänen kulman takaa. Hän ei erehtynyt, sillä käännöksen jälkeen käytävällä kävelikin tyttö, joka tuli suoraan kohti. Tyttö oli oikein sievä, lyhythiuksinen ja suurisilmäinen. Mutta tytön seurassa ei ollut ketään, kenen kanssa tämä olisi voinut hetki sitten jutella. Chloen kasvoille levisi vähän hämmentynyt ilme. Kenen juttelua hän sitten oli kuullut, jos ei tämän tytön?

Tyttö ja jostain kuulunut jutteluääni kiinnostivat Chloea sen verran paljon, että hän päätti jututtaa vastaan kävelevää nuorempaa oppilasta. Hän ei ollut ikinä aikaisemmin nähnyt tyttöä, joten voisi olla hauska tutustua tähän edes pinnallisten kuulumisten muodossa. Sitä paitsi, jos tyttö olisi puuskupuh, tämän voisi värvätä huutosakkiin.
"Hei!" Chloe tervehti kuuluvalla äänellään ja hymyili ystävällisesti. "Oletko eksyksissä?"
Chloe Strongbow, Puuskupuhin huutosakin kovaäänisin huutaja, joka valmistui keväällä 2017.
"Kaikkihan me kuljemme tomussa, mutta jotkut meistä näkevät tähdet." - Oscar Wilde
Ginger Beacon
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 27. Maaliskuuta 2016, 22:29
Tupa: Rohkelikko

Re: Uusi paikka, uudet taiat

Viesti Kirjoittaja Ginger Beacon »

Harhailin pitkin yhtä käytävää, kun yhtäkkiä kuulin ripeitä ja vähän hyppiviä askelia. Olisi kiva saada joltain apua – ehkä tässä olisikin pelastukseni, ellei tulija sitten olisi joku hitsin räyhänhenki... Hetken kuluttua näinkin jo minua joitakin vuosia vanhemman tytön muutamien metrien päässä ja hän käveli minua kohti. Hänellä oli siniset silmät ja pitkät sääret ja hän vaikutti aika sporttiselta jo heti ensivaikutelmalta. Hän oli pukeutunut aika jästimäisiin vaatteisiin – ei mitään huispauskaapua tai sellaista.

"Hei!" tyttö tervehti hymyillen. "Moi", sanoi ja hymyilin takaisin pienesti. "Oletko eksyksissä?" hän kysyi saavuttuani hänen kohdalleen. Pysähdyin. "Ehkä vähän... En tosiaankaan tiedä, että missä oon", kerroin saman tien ja katselin tyttöä kiinnostuneena. Kysymyksen tulvahtelivat mieleeni. Kuka hän oli? Missä tuvassa hän oli? Kuinka vanha hän oli? Miksi hän liikkui täällä päin linnaa? Pyyhkäisin hiukseni korvan taakse, koska ne meinasivat mennä koko ajan silmille.

"Kuka sä muuten oot?" kysyin. Keinahtelin kantapäilläni laiskasti. En yleensä nauttinut vain seisoa paikoillani vaan tehdä koko ajan jotakin, vaikka omistikin myös laiskoja päiviä.

//luulin, että olin jo vastannut tähän xd//
Avatar
Chloe Strongbow
Taikuri
Viestit: 33
Liittynyt: 12. Syyskuuta 2015, 00:14
Tupa: Puuskupuh

Re: Uusi paikka, uudet taiat

Viesti Kirjoittaja Chloe Strongbow »

((Haha, niin käy joskus :DD))

Chloe hymyili tytölle, joka totesi olevansa "vähän eksyksissä". Heti perään tyttö kysyi, kuka Chloe oli. Kysymys sai Chloen kapeiksi nypityt kulmat kohoamaan aavistuksen. Yleensä ihmiset esittäytyivät ennen kuin kysyivät toisten nimiä, mutta... eipä sillä kai ollut niin väliä. Chloe oli otettu siitä, että tyttö oli ylipäätään kiinnostunut kysymään hänen nimeään, ja tämä voisi olla hyvä tilaisuus ystävystyä uuden oppilaan kanssa.
"Chloe Strongbow, puuskupuhista", Chloe esittäytyi edelleen ystävällisesti hymyillen. "Voit kutsua vain Chloeksi. Entä sinä?"

Chloe katseli edessään seisovaa tyttöä. Tyttö oli selvästikin nuorempi, mutta Chloe ei osannut arvioida, kuinka paljon nuorempi. Lisäksi tytöllä oli kauniit sinivihreät silmät, samaa sävyä kuin yksi Chloen kynsilakoista. Ehkä hän voisi lainata kynsilakkaa tytölle, koska se korostaisi kauniisti tämän silmiä. Tyttö oli hentorakenteinen ja sievä, ja Chloe arveli, ettei tämä ehkä harrastanut mitään urheilua. Toisaalta ulkonäkö saattoi pettää. Ehkäpä tytöstä saisi tanssiseuraa. Tai ehkä uusi tuttavuus innostuisi cheerleadingista.

Vaalea hiussuortuva valui kasvoille, ja Chloe siirsi sen korvansa taakse.
"Mihin olet menossa?" Chloe kysyi. Koska oli sunnuntai, hän voisi hyvin opastaa tytön perille saakka. Siitä saisi hyvän sunnuntailenkin, ja koulussa oli kivaa liikkua sunnuntaisin, koska kaikkialla oli sopivan tyhjää. Sunnuntaissa oli lisäksi sekin hyvä puoli, että vastaan tulevat ihmiset olivat yleensä hyväntuulisia, koska oli vapaapäivä.

//Roolipelipisteet palkittu tähän saakka. -Caine
Chloe Strongbow, Puuskupuhin huutosakin kovaäänisin huutaja, joka valmistui keväällä 2017.
"Kaikkihan me kuljemme tomussa, mutta jotkut meistä näkevät tähdet." - Oscar Wilde
Viestiketju Lukittu