Melody Wood

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Melody Wood
Tylypahkamafian kätyri
Viestit: 102
Liittynyt: 6. Maaliskuuta 2016, 22:03
Tupa: Rohkelikko

Melody Wood

Viesti Kirjoittaja Melody Wood »

Hahmon nimi: Melody Felicia Wood
Syntymäaika: 20.2.2001, 16v, Englanti, Skotlanti, Glasgow
Sukupuoli: Tyttö
Rotu/laji: Kahdeksasosaveela
Tupa: Rohkelikko



Ulkonäkö:
Melody on ikäänsä nähden todella pitkä, 183 senttimetriä. Melodyn yleisiä tuntomerkkejä ovat esimerkiksi pitkien, vaaleanruskeiden ristiselkään ylettyvien hiusten pyörittely. Pitää hiuksiaan joskus letillä tai ponnarilla takana, mutta yleensä niin vain urheilussa. Hiukset näyttävät nätimmältä kiinni, mutta tykkää pitää niitä enemmän auki sivuilla. Yleensä ne ovat aika takussa ja ihan sekaisin. Tytön silmät ovat harmahtavat. Tytön silmien väriä on aika hankala erottaa, koska ne näyttävät eri valoissa erilaisilta, mutta normaalisti ne ovat aika harmaan näköiset. Hiusten alla ovat vähän suipohtavat korvat, joita tyttö vihaa yli kaiken. Tytön kasvonpiirteet ovat aika sirot.

Päällään Melody pitää yleensä farkkuja tai rentoja lökäreitä ja hupparia. Jos meikkaa, vetää sitä todella rennosti, eikä käytä mitään hirveän tummaa eikä räikeää. Ei tykkää pitää ollenkaan hameita, ja mekkojakin pitää vain juhlatilaisuuksissa. Kenkinään tytöllä on yleensä vain perinteisesti tennarit. Juhlissa saattaa pitää korkokenkiä.

Melodyn ääni on hiljainen, mutta hän osaa korottaa sitä tarpeen tullen ja hän on hyvä laulamaan.

Luonne:
Melody on aika erikoinen tyyppi, joka ei pelkää ilmaista mielipiteitään. Sen takia on aika ennakkoluuloinen monia ihmisiä ja juttuja kohtaan, eikä mene helposti tekemään tyhmyyksiä. Tulee aika helposti kaikkien kanssa toimeen. Ei kuitenkaan yleensä jatka tutustumiensa ihmisten kanssa ystävyyssuhteeseen asti, lukuunottamatta vähän mielenkiintoisempia tyyppejä. Sen takia tietää todella paljon ihmisiä, mutta Melodyn piireihin on hankala päästä. Ystävilleen Melody osaa enemmän avautua, mutta kukaan ei siltikään tiedä tytön pahimpia salaisuuksia, eikä hirveästi perhe-elämästäkään. Eikä tyttö niistä kyllä hirveästi puhua putkahdakkaan.

On aika helposti vihastuva ja hermostuva. Hermostuneena pyörittelee yleensä hiussuortuviaan. Tytön kanssa on aika helppo sopia, eikä ole yleensä hirveän pitkään vihainen kellekkään. On hyvä myös ärsyttämään toisia ja pilailemaan toisten kustannuksella, vaikka sitä ei hirveän usein teekkään. Tyttö on hyvä koulussa - tai ainakin yrittää tehdä sen, minkä jaksaa. Vaikka yrittääkin koulussa olla hyvä, tykkää enemmän vapaa-ajasta. On yleensä aika energinen, ja tykkää urheilusta. Tyttö on myös aika kunnianhimoinen, vaikka sitä ei yleensä päällepäin näy. Vaatii yleensä itseltään aika paljon.

Tykkää paljon huispauksesta ja urheilusta. On nopea juoksemaan, ja tykkää uida. Rakastaa musiikkia, ja soittaa bassoa. Tykkää lukea.


Menneisyys:
Melody Felicia Wood syntyi 20.2.2001 Glasgowissa Woodin perheen ainoana lapsena. Tyttö syntyi iloisena ja terveenä, mutta Melodyn äiti kuoli sairauteen, kun Melody oli 6. Melodyn vanhemmat olivat molemmat puhdasverisiä. Melodyn isä meni uudestaan naimisiin jästin kanssa, kun Melody oli 6. Melody meni jästikouluun ja opiskeli siellä 11 vuotiaaseen asti, kun sai kutsun Tylypahkaan. Tyttö jäi kuitenkin kotikouluun vuodeksi, ja tuli toisena vuotenaan AM:iin.

Muuta:
- Pelkää kuollakseen ahtaita paikkoja
- Hyvä huispauksessa
- Ihan hyvä koulussa, vahvimmat aineet PVS, loitsut ja liemet
- Osaa suojeliuksen, ja tytön suojelius on kotka.
- Mörkö on huone, jossa seisoo itse keskellä ja seinät liikkuvat sentti sentiltä kohti huoneen keskustaa.
- Tykkää kuunnella musiikkia, eniten kaikkea rauhallista poppia.
- Omistaa oman basson ja soittaa sitä koulun bändissä.
- Melodylla on 10-vuotias puoliveli, joka on velho.
- Tykkää laulaa ja on siinä hyvä.
- Tykkää urheilusta
- On aika huono kirjoittamaan

Päivitetty viimeksi: 26.02.2018 (Korjailtu tekstejä ja lisäilty juttuja)