Tuliviskiä sivistyneesti

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Darian Bringham
Merilehmä
Viestit: 253
Liittynyt: 16. Joulukuuta 2013, 10:55
Tupa: Luihuinen

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Darian Bringham »

Darian ei ollut uskoa korviaan. Ciaránko muka palaisi takaisin kouluun? Tuskin kukaan oli odottanut näin käyvän, varsinkaan sen jälkeen, kun hän oli pelannut vuoden ammattilaishuispausta. Eikä Ciarán ollut ennenkään niin opiskelusta välittänyt,
"Sinä? Takaisin kouluun?" Darian toisti Ciaránin sanat äänensävyn muuttuessa aavistuksen verran kimeämmäksi ja voimakkaammaksi, joka sai naapuripöydän noitaporukan kääntämään päitään. Juttu muuttui hitusen uskottavammaksi, kun Ciarán sanoi palaavansa oppilaan sijasta opettajana, mutta silti siinä oli jotain kummallista.
"No, ainakin huispausopettaja osaa tänä vuonna asiansa", Darian kohautti olkiaan edelleen hämmentyneenä ja joi vielä äsken täyden lasinsa lähes tyhjäksi.

Ciarán sai osakseen vihaisen mulkaisun kyseenalaistaessaan Darianin huispaustaidot. Eihän poika tietenkään ollut huispausta unohtanut, vaikka vaatesuunnitteluprojekti olikin vienyt aika paljon aikaan. Mutta kuuluihan osana Darianin tyyliä omasta hyvästä kunnosta huolehtiminen, ja siinä sivussa sai kätevästi pidettyä huispaustaidotkin terässä.
"Tottakai on", Darian tuhahti ja seurasi, kuinka tummahiuksinen joi lasinsa tyhjäksi. Esimerkkiä seuraten myös Darian kumosi loput viskistään.
"Peittoan sinut takuulla huispauksessa milloin vain, ainakin etsijänä", Darian uhosi ja heilutteli kättään vähän turhankin aktiivisesti kiinnittääkseen tarjoilijan huomion.

Tarjoilija näytti hivenen tympääntyneeltä saapuessaan jälleen pöydän viereen kuulemaan heidän tilauksensa. Darian keskittyi hetken pohtimaan mitä seuraavaksi tilaisi, mutta totesi sitten päättämisen olevan aivan liian raskasta.
"Otan samaa kuin hän", Darian ilmoitti osoittaen Ciaránia.
Avatar
Ciarán O'Dwyer
Ylläpidon kätyri
Viestit: 997
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2013, 19:58
Ammatti: Lipilinnan Lepakoiden jahtaaja
Viesti:

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Ciarán O'Dwyer »

Ciarán ei voinut mitään virneelleen, kun Darian alkoi herättää tuliviskilasillisten myötä yhä enemmän huomiota. Toisaalta, jos Ciarán olisi viitsinyt vilkaista peiliin, hän olisi huomannut herättävänsä itsekin huomiota virnistelemällä kuin vähä-älyinen.
"Jos puhutaan omista pelipaikoista, et voittaisi minua koskaan"; Ciarán vastasi itsevarmasti virnistäen. "Etsijänä ehkä saattaisit voittaa, koska etsijä on kaikista pelipaikoista se, jota pelaan huonoiten. Jahtaajana ja lyöjänä et peittoaisi minua ikinä."

Ciarán alkoi huispauspuheenaiheen lomassa katsella kaihoisasti baaritiskin suuntaan, koska lasi näytti uhkaavan tyhjältä. Darian ehti kuitenkin ennemmin, koska pian vaaleahiuksinen ex-luihuinen olikin viittomassa tarjoilijaa tuomaan uudet viskit.
Kun tarjoilija oli ottamassa tilausta, Darian ilmoitti haluavansa samaa kuin Ciarán, joka ei ollut vielä edes päättänyt, mitä halusi. Hän oli kuitenkin päättänyt ottaa jotain muuta kuin vakioviskiään. Mutta viski, josta myös Darian pitäisi..... oli aika luottaa entisen koulun (vähän liiankin) ylivoimaiseen tuliviskitietäjään.
"Otan lasin The Knockmore -viskiä. Tai laita vaikka kaksi", Ciarán ilmoitti tarjoilijalle, joka näytti siltä, että olisi kaivannut itse viskilasillista kaikkein kipeimmin. Ciaránin tilaama The Knockmore oli skotlantilainen tuliviski, joka kuului Archibald McGregorin suosikkiviskeihin. Ciarán itse joi mieluummin irlantilaista viskiä, mutta vaihtelu virkisti, ja McGregor oli pettämätön tuliviskituntija.

Tarjoilija poistui ja palasi pian tarjottimen kanssa takaisin. Kun mies oli poistunut vähintään yhtä ynseänä kuin oli tullutkin, Ciarán kohotti lasinsa ja maistoi viskiä. The Knockmore oli ihan yhtä aromikas viski kuin hän oli muistanutkin.
"No, mitenkäs naisrintamalla?" Ciarán kysyi ilkikurisesti laskettuaan lasin pöydälle. Darianilla ei ollut ollut yhtä ainuttakaan tyttöystävää sinä aikana, kun Ciarán oli hänet tuntenut, mikä oli Darianin suosioon nähden hiukan outoa. Darian oli kuitenkin sen verran valikoiva, että ehkä siinä ei ollut mitään outoa. Tai sitten Darian oli vain jättänyt naisseikkailunsa taktisesti kertomatta.
On the wrong side of heaven and the righteous side of hell
Avatar
Darian Bringham
Merilehmä
Viestit: 253
Liittynyt: 16. Joulukuuta 2013, 10:55
Tupa: Luihuinen

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Darian Bringham »

Darian ei suostunut hyväksymään Ciaránin itsevarmaa suhtautumista huispaukseen, vaikka hyvin todennäköistä olisikin, että Darian häviäisi kevyesti Ciaránille.
"Niin varmaan, otetaan joku päivä selvää kumpi meistä onkaan parempi huispaaja", Darian uhosi tuliviskin tuomalla itsevarmuudella. Olihan Dariankin harjoitellut monesti etenkin jahtaajana, joten ei kai hän aivan toivoton Ciaránia vastaan olisi.

Ciarán tilasi heille The Knockmorea, joka maistui Darianille hyvin, eikä hän tuntenut tarvetta ruveta kritisoimaan toisen valintaa. Lasit saapuivat pöytään hyvinkin nopeasti, tai ainakin Darianista tuntui siltä. Hän ei tosin kiinnittänyt ajankuluun sen kummempaa huomiota, ja saivathan hyvä seura ja tuliviski illan vierimään vähän liiankin nopeasti. Darian maistoi lasistaan hitaasti.

"En etsi mitään vakavampaa suhdetta tällähetkellä", Darian tokaisi huolettomasti Ciaránin kysymykseen. Darian oli niin linnoittautunut neljän seinän sisään omien projektiensa kanssa, ettei siinä edes mitään naisia ehtinyt miettiä. Toki hän oli satunnaisesti käynyt ulkona ja tavannut muutamia kiinnostavia naisia - niin romanttisessa mielessä kuin bisnesmielessäkin - mutta ei sen enempää. Darian koki tärkeämmäksi keskittyä nyt luomaan itselleen uraa ja nimeä vaatesuunnittelijana, kyllä ne parisuhteet ja perheet ehtisi myöhemminkin.

Darianin lasi oli jälleen puolityhjä ja mies nousi seisomaan, kulauttaen samalla loputkin viskistään alas kurkustaan. Viski poltteli hieman kurkkua ja seisominen tuntui hieman hataralta. Darian oli kuitenkin kyllästynyt tähän pubiin ja halusi vaihtelua.
"Eiköhän lähdetä pitämään vähän hauskaa", Darian ehdotti. "Eräs tuttuni vastaa tänään musiikista Charm Showroomissa, joten siellä on takuulla huikea meno."

//Roolipelipisteet myönnetty tähän saakka. -Caine
Avatar
Ciarán O'Dwyer
Ylläpidon kätyri
Viestit: 997
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2013, 19:58
Ammatti: Lipilinnan Lepakoiden jahtaaja
Viesti:

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Ciarán O'Dwyer »

Darian kippasi uuden viskilasillisensa ennätysvauhtia kurkustaan alas, mikä sai Ciaránin katsahtamaan ystäväänsä hivenen epäuskoisesti. Pian juotuaan vaaleaverikkö muotisuunnittelija nousi pystyyn ja ehdotti siirtymistä Charm Showroomiin, joka oli nuhjuista kulmakuppilaa menevämpi paikka Viistokujalla. Charm Showroom ei varsinaisesti ollut Ciaránin suosikkipaikkoja, sillä Ciarán tappoi aikaansa mieluiten juuri nykyisenkaltaisissa hämyisissä kulmakuppiloissa. Tänään mustahiuksisesta ex-huispaajasta kuitenkin tuntui siltä, että viskin hörppiminen pölyisen ikkunan ääressä oli huonompi tapa juhlistaa jälleennäkemistä kuin eloisampi Charm Showroom.

"Sopii, en ole ollut Showroomissa ikuisuuksiin", Ciarán vastasi ystävälleen ja virnisti. Hän seurasi Darianin esimerkkiä ja joi oman viskilasillisensa loppuun, jotta pääsi nousemaan pöydästä. Tuoli raapaisi inhottavasti paikan puulattiaa, kun Ciarán tuuppasi sen liian voimalla taakse. Maailma ympärillä tuntui mukavan epätodelliselta, mistä Ciarán päätteli, että viimeisin viskilasillinen oli huvennut liian pian. Ehkä tanssiminen ja väkijoukossa pujottelu laskisi viskin vaikutusta.

Suunnatessaan ovelle Ciarán muisti, ettei kumpikaan heistä ollut maksanut vielä viskilaseista. Ynseä baarimikko katsoi heitä tiskiltä ilmeellä, joka oli kysyvän ja happaman välimaastosta. Ilme tosin poikkesi vain vähän baarimikon aiemmista ilmeistä. Luultavasti miehellä olisi sama ilme kasvoillaan vielä silloinkin, jos taivaalta ropisisi kultakaljuunoita.
"Laita piikkiin!" Ciarán huikkasi sen kummemmin ajattelematta ja painui ovesta ulos. O'Dwyerin piikki lähenteli jo sievoisia summia, mutta Ciarán olikin suunnitellut maksavansa sen vasta kesän lopulla.
On the wrong side of heaven and the righteous side of hell
Avatar
Darian Bringham
Merilehmä
Viestit: 253
Liittynyt: 16. Joulukuuta 2013, 10:55
Tupa: Luihuinen

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Darian Bringham »

Darian marssi Ciaránin perässä ulos baarin ovesta huojuvan hieman. Ulkona oli jo hieman hämärää ja se sai miehen hämmästelemään. Miten pitkään he olivat oikein istuneet baarissa? Darianin humalainen mieli kuitenkin harhautui kuitenkin nopeasti muualle pimenevästä illasta. 
"Noniin, eiköhän mennä", Darian hihkaisi innoissaan lähtien kävelemään kohti Charm Showroomia enemmän tai vähemmän hoiperrellen.

Darian tunsi itsensä täydellisen rentoutuneeksi ja hyväntuuliseksi alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän olisi voinut vaikka tanssia tai laulaa keskellä Viistokujaa. Darian tervehti iloisesti sammaltaen heitä vastaan kävelevää vanhempaa pariskuntaa ja virnisti sitten Ciaránille.
"Minä tilaan heti ensimmäiseksi baarin hienoimman ja kalleimman drinkin", blondi ilmoitti mahtipontisesti.
Avatar
Ciarán O'Dwyer
Ylläpidon kätyri
Viestit: 997
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2013, 19:58
Ammatti: Lipilinnan Lepakoiden jahtaaja
Viesti:

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Ciarán O'Dwyer »

((Tätä voisi ehkä alkaa pikkuhiljaa päättämään. Lopetetaanko Charm Showroomiin? :D))

Ciarán seurasi Darianin hoipertelua huvittuneesti virnistellen, kunnes joutui ottamaan itse askelia kohti yökerhoa. Ensimmäinen askel ei osunut ihan sinne, mihin se piti. Toinenkin huojahti pahasti. Kolmas vielä pahemmin. Ciaránin teki mieli nauraa. Missä vaiheessa hän oli päästänyt itsensä juomaan niin paljon tuliviskiä, että hoippui vielä Darianiakin pahemmin? Se oli ehdottomasti Darianin syytä. Mikään ei ollut muuttunut kouluajoista, koska aina silloinkin tässä oli käynyt näin. Tai oikeastaan.... tilanteesta puuttui selvästi vielä pöydillä tanssiminen.

Ciarán riensi (lue: hoippui) Darianin rinnalle ja virnisti tämän toteamukselle hienoimmasta ja kalleimmasta drinkistä.
"Sitten varmaan tilaat minullekin sitä samaa, niin saat hienoa ja kallista kahdesti!" Ciarán ilmoitti ja heilautti kättään vastaan tulevalle vanhalle miehelle - olihan aiemmin tullut pariskuntakin saanut tervehdyksen.
On the wrong side of heaven and the righteous side of hell
Avatar
Darian Bringham
Merilehmä
Viestit: 253
Liittynyt: 16. Joulukuuta 2013, 10:55
Tupa: Luihuinen

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Darian Bringham »

// joo päätellään vaan :D //

"Tietenkin, tarjoan meille vaikka koko illan!" Darian vakuutti Ciaránille. Ilta tuskin tulisi kovinkaan kalliiksi, sillä he olivat nauttineet jo valmiiksi tarpeeksi paljon alkoholia. Vaikka matka Charm Showroomiin oli lyhyt, se tuntui kestävän ikuisuuden, sillä kaksikko mutkitteli suoralla tiellä puolelta toiselle.

Showroomin eteen oli kertynyt ihmisiä jonottamaan päästäkseen sisälle. Darian irvisti jonolle ja käveli sen ohi välittämättä muiden ihmisten tyytymättömistä katseista.
"Meidän ei tarvitse jonottaa", tämä ilmoitti Ciaránille ja pysähtyi ovimiehen eteen, joka vilkaisi kaksikkoa miettien, voisiko heitä päästää ollenkaan sisään. Darian väläytti miehelle leveän hymyn ja astui tämän ohitse sisään baariin.
Avatar
Ciarán O'Dwyer
Ylläpidon kätyri
Viestit: 997
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2013, 19:58
Ammatti: Lipilinnan Lepakoiden jahtaaja
Viesti:

Re: Tuliviskiä sivistyneesti

Viesti Kirjoittaja Ciarán O'Dwyer »

Ciarán ei tiennyt, pitäisikö hänen itkeä vai nauraa, kun Darian kiilasi koko pitkän yökerhojonon ohi. Kun Ciarán vilkaisi ovimiehen hämmentynyttä ilmettä, hänen oli pakko nauraa. Kyllähän jonon kiilaamista saattoi kerran elämässään kokeilla. Niinpä Ciarán väläytti leveän hymyn ohittaessaan Darianin vanavedessä edelleen melko epävarman portsarin ja lauman ärtyneitä jonottajia. Oli hyvin mahdollista, että ovimies tulisi hämmennyksestä toivuttuaan heittämään heidät ulos baarista, mutta ainakin siihen asti kannatti koittaa onneaan.

"No sehän oli helppoa", Ciarán totesi virnistäen Darianille ja astui tämän perässä sisään baariin. "Haetaan juomat ja siirrytään tanssilattialle, ennen kuin ovimies ehtii tulla toisiin ajatuksiin."

((The end? :D))
On the wrong side of heaven and the righteous side of hell
Viestiketju Lukittu