Marcus Everett

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Marcus Everett
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 15. Marraskuuta 2015, 00:26
Ammatti: Vieraileva opettaja

Marcus Everett

Viesti Kirjoittaja Marcus Everett »

Esittely päivitetty: 03.12.2018

Koko nimi: Marcus William Everett
Kutsumanimi: Marcus
Ikä: 29 vuotta
Syntymäaika: 11. elokuuta 1989 (Leijona)
Syntymäpaikka: Boston, Massachusetts

Perhe: Kacey Everett (vaimo) ja Nathaniel Everett (poika, s. 2018)

Taikasauva: Jalavaa, lohikäärmeen sydänjuuri, 13½ tuumaa, vankka

Ulkonäkö: Marcuksen ulkoisesta olemuksesta näkyy miehen perhetausta: tämän tapa kantaa itsensä kielii siitä, että hän on tottunut saamaan haluamansa. Hän kävelee aina pää pystyssä eikä laahustele seinänvieriä pitkin. Hänen ulkonäkönsä on useimmiten siisti ja huoliteltu. Mikään valtava lihaskimppu mies ei ole, mutta kuitenkin ihan timmissä kunnossa, sillä hänen vaimonsa pitää huolen siitä, että hän harrastaa päivittäin jotain urheilua. Tavallisesti hän aloittaa ja päättää päivänsä pienellä hölkkä- tai juoksulenkillä ja väliin kuuluu yleensä myös jonkin taistelulajin harjoittelua.

Marcuksella on lyhyehköt, tummanruskeat hiukset, jotka ovat aina huolellisesti suitut. Harmaiden silmien yläpuolella ovat tummat kulmakarvat, jotka mies myös nyppii säännöllisesti. Partaa tai viiksiä hän ei kasvata vaan ajelee kasvonsa huolellisesti lähestulkoon joka aamu. Miehellä on jokseenkin kulmikkaat kasvot sekä päivettynyt, hyvinhoidettu iho. Monet ihmiset pitävätkin häntä varsin viehättävän näköisenä. Monien mukaan hän myös muistuttaa suuresti isäänsä silloin, kun tämä oli nuorempi.

Toisin kuin liian suuriin t-paitoihin pukeutuva vaimonsa, Marcus suosii kalliita ja hyvin istuvia vaatteita. Suurin osa hänen vaatevarastostaan koostuu kauluspaidoista, solmioista sekä puvunhousuista ja -takeista, jotka on teetetty häntä varten. Hän omistaa myös jonkin verran viittoja sekä arki- ja juhlakaapuja ja muita velhomaailmassa suositumpia vaatteita, mutta Kaceyn mukana enimmäkseen jästien parissa vietetyt vuodet ovat kutistaneet hänen velhovaatteidensa valikoimaa. Kenkinä Marcuksella on yleensä puvun kanssa pidettäväksi sopivia kävelykenkiä, luonnollisesti aina aitoa nahkaa ja mahdollisimman laadukkaita ja kalliita. Huolimatta vaimonsa vakuutteluista lenkkareiden ylivoimaisuudesta pakotilanteessa Marcus pitää niitä kuitenkin hieman sopimattomina puvun kanssa pidettäviksi.

Luonne: Marcus osaa tarvittaessa olla varsin hurmaava herrasmies ja hänellä onkin tapana kerätä ympärilleen monenlaisia ihmisiä, tekipä hän sitä tietoisesti tai ei. Valitettavasti hän kuitenkin myös puhuu usein melko suoraan välittämättä muiden ihmisten tunteista, joten hän myös menettää ystäviä helposti. Tämä ei kuitenkaan johdu siitä, etteikö hän olisi sosiaalisesti kovin kyvykäs vaan enemmänkin siitä, että häntä ei kiinnosta, loukkaako hän ehkä puheillaan jotakuta. Hänen on helppo huomata pieniäkin muutoksia ihmisten puheessa, pukeutumisessa ja maneereissa eikä hän pelkää huomauttaa niistä. Hän on varsin utelias ja kiinnostunut muista ihmisistä, ainakin silloin, kun ajattelee näistä voivan olla ehkä jotain hyötyä hänelle.

Rikkaasta perheestä tulevalla miehellä on myös varsin rikas mielikuvitus, mutta kuitenkin melko käytännönläheinen ote eteen osuvien ongelmien ratkaisussa. Pelkkä ideoiden ja suunnitelmien pyörittely ei pidä Marcusta kiinnostuneena kovin kauaa vaan hänelle tärkeämpää on varsinainen toteutusvaihe. Tämä tosin toisinaan johtaa siihen, että hän ei ehkä suunnitelmineen näe tarpeeksi pitkälle tekojensa seurauksiin ja ottaa turhiakin riskejä. Marcus on parhaimmillaan silloin, kun jotain tapahtuu ja toisinaan hänen on vaikea vain odottaa paikallaan, että jotain tapahtuisi.

Mies pitääkin myös sääntöjä ja lakeja enemmänkin hyvinä ohjeina kuin jonakin, mitä pitää noudattaa - etenkin silloin, kun hänen omat tavoitteensa ja pyrkimyksensä ovat ristiriidassa niiden kanssa. Marcus ei jää potemaan huonoa omaatuntoa pienistä (tai vähän isommistakin) valheista tai ilkeistä tempuista, jos ne vain palvelevat hänen omia päämääriään. Tämä saattaa osaksi olla ehkä perua miehen kasvatuksestakin: Everettin suvun ainoa perijä voi tehdä mitä tahtoo ja muut voivat korkeintaan vain valittaa siitä hänen selkänsä takana. Hän ei ole tottunut ottamaan käskyjä vastaan keneltäkään muulta kuin vaimoltaan Kaceylta - jota hän totteleekin mukisematta miltei jokaisessa asiassa.

Historia: Marcus syntyi Everettin varsin pitkän linjan velhosukuun Nathan ja Elizabeth Everettin esikoiseksi. Rikkaan perheen lapsella oli kaikkea mitä vain haluta saattaa ja ehkä jopa vielä hiukan enemmän. Suvun ainoana perijänä poikaa kohdeltiin aina kuin silkkihansikkain. Hän kävi arvostettua, yksityistä taikakoulua, jossa olivat vain hieman paremmin toimeentulevien perheiden lapset - sekä tietysti muutama onnekas stipendiaatti.

Koulusta valmistuttuaan Marcusta ei huvittanut oikein jatkaa opintojaan eikä oikeastaan tehdä työtäkään, joten hän käytti muutaman vuoden matkusteluun, sillä miksipä ei, kun rahaa ja energiaa riitti. Matkoillaan hän sattui tapaamaan pienikokoisen, mutta pippurisen nuoren naisen nimeltä Kacey ja rakastui.

Vaimoehdokas ei tietenkään ollut Marcuksen vanhemmille lainkaan mieleinen, sillä nainenhan oli näiden mielestä sekopää, joka oli onnistunut aivopesemään heidän rakkaan poikansa pään. Pahinta kaikista kuitenkin lieni se, että Kacey ei tullut mistään kunnioitetusta suvusta vaan oli vielä kaiken päälle puoliverinen. Rakastunut Marcus ei ollut kuitenkaan ollenkaan valmis perääntymään - olihan hän tottunut saamaan mitä halusi - ja meni naimisiin Kaceyn kanssa huolimatta vanhempien uhkauksesta jättää hänet perinnöttömäksi.

Häiden jälkeen rahahanat katkesivatkin hyväksi toviksi, kunnes joidenkin vuosien kuluttua Marcuksen vanhemmille selvisi, etteivät nämä pystyisi saamaan enää toista lasta. Koska tämä jätti Marcuksen suvun ainoaksi mahdolliseksi perijäksi, katsoivat vanhemmat parhaaksi palauttaa poikansa nimen testamenttiin ja sukupuuhun, vaikkakin ehkä hieman pitkin hampain.

Keväällä 2018 Marcus sai kuulla vaimonsa odottavan vihdoin lasta, mikä oli hänelle ilouutinen, sillä perillistä oli odoteltu jo varsin pitkään. Raskauden aikaana vaikeuksia kuitenkin aiheutti hieman Kaceyn zombihuolet ja tämän haluttomuus olla asianmukaisesti hoidettavana (koska koulun parantaja Jason Lowett meni vihjaamaan, että Kaceyn vatsan lisäksi myös tämän pää pitäisi ehkä tutkituttaa). Marcus onnistui itsekin suututtamaan Kaceyn raahaamalla tämän lopulta useammallekin parantajalle ja kaksikon välit tulehtuivat niin pahasti, että Marcus ehti jossakin vaiheessa jo pohtia sitä mahdollisuutta, että joutuisi syntymän jälkeen kidnappaamaan oman lapsensa kasvattaaksen tämän jossakin vaimonsa ulottumattomissa.

Erimielisyydet saatiin onneksi kuitenkin selvitettyä ja Marcuksen sekä Kaceyn esikoispoika syntyi terveenä Tylypahka AM:issa kesken alkajaispitojen sunnuntaina 2. syyskuuta 2018 ja sai myöhemmin nimekseen Nathaniel William Everett. Marcus onnistui ylipuhumaan Kaceyn muuttamaan uuden pienokaisen kanssa synnytyksen jälkeen syyslukukaudeksi Yhdysvaltoihin Marcuksen vanhempien luokse (sen sijaan, että vauvaa olisi kasvatettu teltassa Kielletyssä Metsässä), jonne myös Marcus itse meni mukaan. Hänen vanhempansa ovatkin ainoasta lapsenlapsestaan niin haltioissaan, että olivat valmiita laittamaan jäihin kaikki Marcuksen vaimovalintaa koskevat valituksensa.