Klaus Schneider

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Klaus Schneider
VIP
Viestit: 135
Liittynyt: 4. Syyskuuta 2015, 14:27
Ammatti: Vieraileva opettaja
Oppiaine: Jästitieto

Klaus Schneider

Viesti Kirjoittaja Klaus Schneider »

Nimi: Klaus Maximilian Schneider (シュナイダー クラウス)
Sukupuoli: Mies
Ikä: 33 vuotta
Syntynyt: 24. maaliskuuta 1987, Hampurissa Saksassa
Verisääty: Jästisyntyinen
Asema: Jästitiedon professori (sijainen)

Ulkonäkö
Klaus on syntyjään saksalainen ja vastaa ehkä jonkinlaista stereotypiaa sinisine silmineen, vaaleine hiuksineen ja ihoineen ja hieman yli 180 sentin pituutensa kanssa. Joskin hänen vaaleat hiuksensa eivät enää tätä nykyä ole luonnollisen vaaleat vaan enemmänkin keltaiset eivätkä edes kokonaan, sillä latvat on värjätty miltei mustiksi. Leikkaus on puolipitkä hieman ylikasvaneilla etuhiuksilla. Oikein nuorekas ja poikamainen - monien mielestä ehkä jo vähän liiankin ottaen huomioon, että kuontalon kantaja käy jo kolmeakymmentä. Tavallisesti mies ei tee hiuksilleen pesun, kampaamisen ja pienen hiuslakan lisäksi juuri muuta, mutta toisinaan hän innostuu tekemään kokeiluja myös hiusgeelin kanssa.

Hiusten lisäksi Klausin koko olemus ulkonäköä ja eleitä myöten on melko poikamainen ja vuodet ovat olleet hänelle selvästi armollisia. Tämä kaikki ei tee hänestä maailman vakuuttavinta opettajahahmoa, mutta sen sijaan auttaa nostamaan suosiota etenkin naisten keskuudessa. Tätä seikkaa Klaus onkin käyttänyt jo vuosikaudet häikäilemättömästi hyväkseen. Kauneus on tietenkin katsojan silmässä, mutta Klaus on kuitenkin miltei millä tahansa asteikolla vähintään "hyvännäköinen". Hän on itsekin varsin tietoinen asiasta ja kantaa itsensä yleensä tiedon suomalla itsevarmuudella.

Klausin sinisiä silmiä tapasivat ennen kehystää mustasankaiset silmälasit, mutta joitakin vuosia sitten hän siirtyi käyttämään piilolinssejä, joten silmälaseja näkee hänen nenänvarellaan nykyään yleensä vain iltaisin tai muulloin, kun hän ei ole vaivautunut laittamaan piilolinssejä. Miehen näkökyky ei ole mahdottoman huono, mutta kuitenkin sen verran, ettei hän mielellään kuljeskele ympäriinsä ilman lasejaan tai piilolinssejä.

Pukeutumisessaan Klaus suosii melko paljon mustaa väriä, klassisen tyylikkäitä vaatekertoja ja välttää turhia krumeluureja. Tavallisesti hänellä on päällään jästien tumma puku, jonka päälle hän toisinaan pukee musta kaavun tai viitan. Hatuista mies ei juuri perusta.

Luonne
Klaus on melko huumorintajuinen, hauska ja iloinen ihminen - ainakin sillä tuulella ollessaan. Varsin sosiaalinen hän on lähestulkoon aina ja nauttii muiden ihmisten seurasta. Toisaalta hän myös tylsistyykin sitten melko helposti yksin ollessaan. Onneksi hän on erittäin hyvä löytämään (nais)seuraa, joten hänen harvoin tarvitsee olla järin paljoa yksinään, ellei hän todella tahdo sitä.

Klaus ei suhtaudu työhönsä mitenkään erityisen suurella tarmolla, mutta opettaa kuitenkin sen, mitä pitääkin ja niin hyvin kuin vain taitaa. Hänestä kuitenkin on oppilaiden oma valinta, käyttävätkö nämä oppitunnit opetuksen seuraamiseen vai johonkin muuhun eikä koe tarpeelliseksi puuttua asiaan, ainakaan niin kauan, kun kukaan ei varsinaisesti häiritsekään oppituntia. Klaus vihaa ylimääräistä työtä, kuten esimerkiksi jälki-istunnon valvontaa, joten hän hoitaa kurinpidon mielellään muilla keinoin - tai ei ollenkaan.

Aikaa Klaus käyttää noin yleisestikin työhönsä mieluiten vain juuri sen verran, kun on aivan pakko. Hän onkin melko tehokas töitä tehdessään. Ja toisaalta myös suosii sellaisia läksy- ja tuntityöskentelymuotoja, jotka eivät vaadi kovin paljoa erityistä suunnittelemista tai tarkistamista oppituntien ulkopuolella. Hän onkin miltei kuuluisa monivalintakokeistaan.

Vapaa-ajallaan Klaus on tuttu näky niin yökerhoissa, baareissa kuin kaikenlaisissa juhlissakin. Hänen tuttavapiirinsa on varsin laaja ja hän on huumorintajuisena ja viihdyttävänä miehenä myös varsin suosittukin. Työpaikallaan ehkä hieman laiskana ihmisenä ja huonona työkaverina tunnetusta miehestä kuoriutuu yökerhossa todellinen hurmuri. Tai niin hän ainakin itse ajattelee. Luonnollisesti hänen viihdyttävyydestään voidaan olla useampaakin mieltä...

Moni pitää laiskaa ja hieman viinaanmenevää Klausia myös tyhmänä, mutta todellisuudessa hän on varsin älykäs. Hänellä on loistava muisti ja lisäksi hän on matemaattisesti erittäin lahjakas - mikä on jotakin, mitä useimmat eivät olisi valmiita uskomaan hänestä, vaikka saisivat todistaa sitä itse. Juuri kukaan ei kuitenkaan tiedä tästä, sillä Klaus yleensä suorittaa työnsä vain rimaa hipoen, jotta kukaan ei keksisi antaa hänelle ainakaan lisää hommia. Moni pitää häntä myös hieman yksinkertaisena tapauksena, vaikka oikeasti hän ymmärtää ja ajattelee paljon ja toisinaan hänen on kuultu puhuvan ihan järkeviäkin. Hän ottaa sille päälle sattuessaan mielellään kantaa yhteiskunnallisiin asioihin ja tukee erityisesti tasa-arvoa.

Klaus menetti viimeisimmän tyttöystävänsä melko traagisesti, mikä on tehnyt hänestä sulkeutuneemman kuin hän joskus oli. Hän ei mielellään puhu omista asioistaan - ja toisaalta harva niistä kyseleekään, koska kaikki olettavat miehen elämän koostuvan vain viinasta ja naisista. Tämä tietysti on osin tottakin, sillä Klaus ajautui tyttöystävänsä kuoleman jälkeen alkoholin ja irtosuhteiden pariin eikä ole osannut oikein päästä kummastakaan irti vieläkään saati sitten harkita uutta, vakavampaa ihmissuhdetta.

Tausta
Klaus syntyi Saksassa, Hampurissa jästivanhempiensa Karl ja Sabine Schneiderin esikoiseksi maaliskuussa 1985. Karl-isä työskenteli eräässä kansainvälisessä tekniikan alan yrityksessä ja Sabine jäi Klausin syntymän jälkeen kotiäidiksi. Sitä ennen hän oli työskennellyt pienessä vaatekaupassa Hampurin keskustassa. Muutamaa vuotta myöhemmin perheeseen syntyi myös tyttölapsi, joka sai nimekseen Lena Karolin.

Alle vuoden päästä Lenan syntymästä Karl sai työpaikaltaan tarjouksen ylennyksestä - joka kuitenkin tietäisi muuttoa Japaniin. Muutaman viikon kiivaiden keskustelujen jälkeen perheen isä sitten muuttikin Tokioon ja muu perhe seurasi perässä muutamaa kuukautta myöhemmin, kun perheen Hampurin koti saatiin myytyä.

Perheen ihmetys oli melko suuri, kun Klausin taikavoimat tulivat ilmi (ja vielä suurempi, kun myös hänen pikkusiskossaan havaittiin niitä muutamaa vuotta myöhemmin), mutta ajan myötä siihenkin ajatukseen sopeuduttiin ja Klaus pääsi opiskelemaan erääseen Tokion lähellä sijaitsevaan taikakouluun, josta valmistuikin kunnialla. Valmistumisen jälkeen ammatinvalinta ei ollut Klausille mitenkään erityisen helppoa, sillä häntä kiinnostivat muut asiat paljon enemmän kuin työskenteleminen. Ennen pitkää hän päätyi kuitenkin kouluttautumaan opettajaksi, erikoisalanaan jästitieto ja sivuaineenaan muodonmuutokset.

Opettajaksi valmistuttuaan Klaus on tehnyt sijaisuuksia useammissakin taikakouluissa, mutta Kurosawan jästitiedon opettajan virka oli hänen ensimmäinen vakituinen työpaikkansa. Vielä Japanissa asuessaan Klausilla oli melko pitkä parisuhde tyttöystävänsä Kaori Takahashin kanssa, mutta tämän kuoltua mies on keskittynyt enemmänkin irtosuhteisiin.

Muuta
  • Kirjoittaa nimensä japaniksi muodossa シュナイダー クラウス (SHUNAIDAA KURAUSU)
  • On oikeakätinen
  • Länsimäiselta horoskoopiltaan oinas, kiinalaiselta horoskoopiltaan tiikeri
  • Veriryhmä B
  • On biseksuaali
  • On oikeasti puoliverinen, sillä Karl Schneider ei ole hänen biologinen isänsä (mutta edes Klaus itse ei tiedä tätä vielä varmaksi)
Klaus Schneider, Kurosawasta vierailulle tullut ja asumaan jäänyt jästitiedon opettaja (Avatar: phchiu)

"So sorry I'm late, my alarm didn't go off because I didn't set it because I don't like coming here."
Avatar
Klaus Schneider
VIP
Viestit: 135
Liittynyt: 4. Syyskuuta 2015, 14:27
Ammatti: Vieraileva opettaja
Oppiaine: Jästitieto

Re: Klaus Schneider

Viesti Kirjoittaja Klaus Schneider »

•´¯`•. SUHTEET .•´¯`•

TIIVISTELMÄ

Naisystävä: N/A
Ihastus: N/A
Ystävät: N/A
Vihamiehet: N/A

KOULU (pelaajahahmot)

Abigail Cheshire

Aurelia Jackson

Ciarán O'Dwyer


KOULU (ei-pelaajahahmot)

Kaori Takahashi (entinen naisystävä)
Klausin entinen naisystävä, joka on tätä nykyä kuollut.

Lena Schneider (pikkusisko)
Klausin pikkusisko, johon miehellä on hyvät välit.
Klaus Schneider, Kurosawasta vierailulle tullut ja asumaan jäänyt jästitiedon opettaja (Avatar: phchiu)

"So sorry I'm late, my alarm didn't go off because I didn't set it because I don't like coming here."
Avatar
Klaus Schneider
VIP
Viestit: 135
Liittynyt: 4. Syyskuuta 2015, 14:27
Ammatti: Vieraileva opettaja
Oppiaine: Jästitieto

Re: Klaus Schneider

Viesti Kirjoittaja Klaus Schneider »

•´¯`•. AIKAJANA .•´¯`•

Koodi:
Ilmoitettu chatpeli | Ilmoittamaton chatpeli | Virallinen peli-ilta
Valmis foorumipeli | Keskeneräinen foorumipeli | Kesken jäänyt foorumipeli
Muu



LUKUVUOSI 2018-2019

Syyskuu 2018
04.09.2018 | Klaus oli yövalvojana ja sai Aurelian "kiinni" käytävillä hiippailemisesta.
21.09.2018 | Aurelia toi Klausille viinipullon, josta he tekivät selvää kahdestaan ja lähtivät sitten Sianpäähän rellestämään.
26.09.2018 | Klaus etsi Aureliasta Sianpääseuraa, mutta joutuikin viemään tämän sairaalasiipeen elvytettäväksi allergisen reaktion vuoksi.

Lokakuu 2018
01.10.2018 | Klaus luki opettajainhuoneessa lehteä, kun Aurelia tuli paikalle ja alkoi valittamaan siitä, että Klaus oli kertonut muille tämän mäkimeiramiallergiasta (ja tehnyt Abigailin kanssa siitä julisteen opettajainhuoneen seinälle).
04.10.2018 | Aurelia antoi Klausille tuliviskipullon kiitokseksi "henkensä pelastamisesta" ja Klaus yritti korjata oppilaiden läksyjä, mutta Aurelia häiritsi sitä.
09.10.2018 | Klaus vieraili Aurelian huoneessa kertomassa tälle suunnitelmastaan hankkia tälle yliopistorahat pelaamalla pokeria kasinolla.
Klaus Schneider, Kurosawasta vierailulle tullut ja asumaan jäänyt jästitiedon opettaja (Avatar: phchiu)

"So sorry I'm late, my alarm didn't go off because I didn't set it because I don't like coming here."
Vastaa Viestiin