Fiona Lee

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Fiona Lee
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 17. Syyskuuta 2024, 19:41
Tupa: Rohkelikko

Fiona Lee

Viesti Kirjoittaja Fiona Lee »

PERUSTIEDOT

Nimi: Fiona Evelyn Lee
Asuinpaikka: Zennor, Cornwall
Syntymäaika: 3.3. 2010 / 14 vuotias / 4. luokka
Horoskooppi: Kalat
Sukupuoli: Nainen
Verisääty: Puoliverinen
Lemmikit: Harmaaraitainen maatiaiskissa Kiki
Harrastukset: Neulominen, virkkaus, maalaaminen, värityskirjat
Lempiaineet: Taikaeläintenhoito, taikaliemet, ennustaminen ja numerologia
Sauva ja sauvakäsi: Lehtikuusta, 11 tuumaa, oikeakätinen

”Vahva, kestävä ja lämmin väriltään, lehtikuusta on kauan pidetty viehättävänä ja voimakkaana sauvapuuna. Sen maine rohkeuden ja itsevarmuuden juurruttajana käyttäjässään on taannut, että sen kysyntä ylittää aina tarjonnan. Siitä valmistuu aina sauvoja, joilla on piileksiviä taitoja ja odottamattomia tehoja, jotka myös kuvaavat omistajaa, joka ansaitsee sen. Usein on kyse siitä, että noita tai velho, joka kuuluu lehtipuusauvalle, ei ehkä koskaan tajua omien huomattavien taitojensa täyttä laajuutta ennen kuin hän saa tämän parikseen, mutta sitten heistä tulee harvinaislaatuinen pari.”


Perhe: Isä Alan pitää pientä lypsykarjatilaa, äiti Emily on taikovasta perheestä ja ammatiltaan parantaja. Fionalla on kaksi vanhempaa siskoa Lydia (s. 2005) ja Sofia (s. 2007) sekä pikkuveli Dylan (s. 2014)

Ulkonäkö:

Fiona on keskimittainen ja muutenkin ikäisekseen melko lailla keskikokoinen. Pituutta on vähän päälle 160 senttiä ja hän saattaa vielä kasvaa jonkin verran. Vartalo on sopusuhtainen, ei erityisen urheilullinen, vaan pikemminkin vähän pehmoinen. Naisellisia muotoja löytyy, mutta ei mitenkään huomiota herättävästi. Fiona on sellainen perusnätti, oikeastaan kaunis, mutta vaatimattomalla tavalla. Hänellä on hyvä ryhti, mutta hän on hieman kömpelö.

Tytön iho on väriltään vaalea ja nenänpielissä on melkein aina hieman pisamia. Silmät ovat suuret ja syvän vihreät. Ripset ja kulmakarvat ovat samaa suklaanruskeaa sävyä kuin hänen hiuksensa. Hiukset ylttyvät hieman olkapäiden yläpuolelle ja ovat laineikkaat. Fiona on jo pidempään viihtynyt otsatukassa, eikä aikeissa ole lähitulevaisuudessakaan siitä luopua. Monesti hän käyttää värikkäitä pantoja tai rusetteja hiustensa koristuksena, mutta muuten hän ei juuri tee kampauksia. Meikkiä hän käyttää hillitysti, juhliin hän laittautuu enemmän.

Pukeutumisessa Fiona ajattelee laadun korvaavan määrän. Hän ei omista kovin montaa kaupasta ostettua vaatetta, paitsi farkkuja ja farkkupaitoja. Suurin osa vaatteista on siskojen tai kyläläisten vanhoja, itse tehtyjä tai lahjaksi saatuja. Kenkinä Fiona käyttää yleensä tennareita tai nilkkureita. Koruina hän käyttää ystävänauhoja, joita tykkää tehdä. Vaatteiden värit vaihtelevat paljon, mutta pehmeydestä hän pitää.


Luonne:

Fionaa on joskus sanottu käveleväksi katastrofiksi, eikä väite ole täysin perätön. Hänellä nimittäin on taipumusta uppoutua unelmoimaan, minkä vuoksi keskittymiskyky saattaa herpaantua ja aiheuttaa jos jonkinmoista sattumusta. Hän saattaa kirjaimellisesti kävellä päin muita, polttaa liemensä pohjaan tai unohtaa, minne suuntaan oli menossa. Lisäksi hän on hieman kömpelö, joten tavarat saattavat pudota käsistä tai muuta sellaista, mikä saa aikaan punastelua ja halun paeta paikalta. Joskus Fiona onnistuu nauramaan kömmähdyksilleen, mutta ei aina. Joskus vain nolottaa liikaa.

Haaveet liittyvät useimmiten ihastuksiin (joita on yleensä paljon ja ihan pienestä syystä), tulevaisuuden suunnitelmiin tai ihan vain arkisiin asioihin, kuten siihen, mitä hän haluaisi syödä tai tehdä illalla läksyjen jälkeen. Yleensä illat kuluvat kavereiden kanssa, tai harrastusten parissa. Fiona myös viihtyy ulkona, jossa hän usein ihailee maisemia, kukkia tai vaikkapa vain kauniita puita tai kiviä. Hän arvostaa kauniita asioita ja jos voisi, hän haluaisi kerätä talteen kaikenlaista kivaa pikkusälää muistoksi. Hänellä onkin rasia, josta löytyy linnunsulkia, kuivattuja kukkia, kiviä, puunpalasia ja muuta sellaista, mitä on luonnossa tullut vastaan.

Yleensä Fiona on iloinen ja eloisa, mutta hän saattaa myös loukkaantua helposti, etenkin jos kokee joutuvansa pilkatuksi. Hän yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa, mutta aina henkilökemiat eivät osu yksiin. Liian määräileviä ja muiden tunteista piittaamattomia ihmisiä Fiona sietää melko huonosti. Hän ei mielellään ole huomion keskipisteenä, mutta se ei toilailusta johtuen todellakaan onnistu. Koulussa hän pärjää kohtalaisen hyvin. Arvosanat varmasti olisivat parempia, jos haaveilu ei vaikuttaisi suoriutumiseen.


Menneisyys:

Alan ja Emily tapasivat toisensa Cornwallissa, jossa jälkimmäinen oli perheensä kanssa kesälomareissulla. Alvin pelasti Emilyn pulasta tuon liukastuessa märässä heinikossa, mäkisessä maastossa. Nyrjähtänyt nilkka johdatti kaksikon yhteen, Emilyn vanhempien vastustuksesta huolimatta. Olihan Alvin kuitenkin jästi ja Emilyn vanhemmat pelkäsivät, että totuuden kuullessaan tuo hylkäisi Emilyn. Toisin kuitenkin kävi, eikä Alvin alkujärkytyksestä toivuttuaan pitänyt noituutta lainkaan niin kamalana kuin elämää ilman Emilyä. Niinpä kaksikko avioitui ja Emily muutti pysyvästi Cornwalliin. Jokunen vuosi vierähti ja lapsiakin siunaantui.

Fiona syntyi perheen kolmanneksi lapseksi, maaliskuisena aamuyönä. Lapsuutensa hän vietti maalla ja sai auttaa tilan töissä niin paljon kuin tahtoi ja minkä leikeiltään ehti. Perhe vietti melko sosiaalista elämää ja tuttavia oli muuallakin kuin kotikylässä. Lapset pääsivät myös mukaan ja saivat kavereita niin jästiperheistä kuin taikovistakin. Fionaa pidettiin vähän outona, minkä hän myöhemmin tajusi johtuvan taikavoimistaan, jotka hämmensivät jästiperheiden lapsia. Onneksi paras kaveri kuitenkin löytyi taikovista piireistä.

Tytön lapsuus oli melko tasainen, tyypillinen maalaistytön lapsuus töineen ja leikkeineen. Kun oli aika aloittaa koulu, Fiona päätettiin laittaa tyttökouluun, sillä siellä sai opetusta myös käytännön kotitaloustaioista ja muusta sellaisesta, joka katsottiin pelkkää taikaopetusta hyödyllisemmäksi. Sitä se ehkä olikin, sillä Fiona oppi koulussa tekemään omia vaatteita ja laittamaan ruokaa. Valitettavasti perheen rahatilanne kuitenkin johti siihen, että Fionan oli lopulta vaihdettava koulua. Niinpä hän siirtyi jatkamaan opintojaan Tylypahka AM:iin vuoden 2024 syksyllä.