Valeria Andreiscu

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Valeria Andreiscu
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 8. Kesäkuuta 2024, 22:14
Tupa: Rohkelikko

Valeria Andreiscu

Viesti Kirjoittaja Valeria Andreiscu »

Valeria Andreiscu

Koko nimi: Valeria Zenovia Olivia Andreiscu

Kutsumanimi: Valeria, Vally

Ikä/syntymä-aika: 15/20.10.2008

Luokka-aste tulevana syksynä: 5.

Sukupuoli: nainen

Veristatus: puoliverinen

Tupa: Rohkelikko

Sauvakäsi: vasen

Sauva: punatammea 10 tuumaa, korallia, vankka

Ulkonäkö:

Valeria on joitain senttejä alle 160cm pitkä, eikä ole enää kasvamassa pituutta. Ruumiinrakenteeltaan hän on hoikka ja hyvin treenattu; itsessään hän pitää eniten vahvasta selästään. Hiukset ovat tumma ruskeat ja laineikkaat, silmät ovat sävy sävyyn hiusten kanssa. Valerialla on melko iso nenä, jonka varressa on kyömy. Vasemman silmän alla tytöllä on kolmion muotoinen syntymämerkki.

Tyyliltään Valeria on naisellinen ja panostaa ulkonäköönsä. Meikkiä hän käyttää, mutta hillitysti eikä mekot kuulu arkivaatteisiin. Valeria ei koe tarpeelliseksi peitellä kroppaansa, mutta ei kuitenkaan pukeudu ylipaljastaviin vaatteisiin. Kesäisin ahkatakki ja aurinkolasit kuuluvat vakiovarustukseen ja farkkushortsit kaivetaan kaapista heti säiden salliessa.

Luonne:

Valeria on luonteeltaan jääräpäinen ja voimakastahtoinen. Hän ei pelkää kohdata haasteita ja asettaa itselleen tavoitteita, jotka saattavat olla hyvinkin vaativia. Isä kuvaisi tytärtään jääräpäiseksi mutta ystävälliseksi. Valeria ei olekaan ilkeä, mutta hän heittää usein huulta pieni pilke silmäkulmassaan. Hän on ystäviään tai muuten valitsemiaan ihmisiä puolustaessa vankkumaton. Toisinaan tyttö saattaa olla hyvinkin kiivas ja silloin pinna saattaa pettää. Uusia ihmisiä kohtaan hän on avoin ja vastaanottavainen. Ihmistä ei voi tuomita ennen kuin hänestä on ottanut selvää.

Perhe/lapsuus:

Valeria syntyi Romanian Etelä-Karpaateilla Vâlcean piirikunnassa, Brezoissa. Hänen äitinsä kuoli Valerian ollessa puolitoistavuotias, eikä hän muista äitiään. Valeria onkin kasvanut kahdestaan isänsä Rareşin kanssa. Valerian ollessa kuusivuotias, hän muutti isänsä kanssa neljäksi vuodenksi englantiin, Lontooseen. Valeria asui tämän ajan virallisesti äitinsä vanhemmilla kun isä teki töitä laivoilla. Tänä aikana Rareş myös palasi vanhan painiharrastuksensa pariin ja Valeria kulki painisalilla isänsä mukana.

Kun pieni perhe palasi Romaniaan, he asettuivat asumaan Sibiun kaupunkiin, missä Valeria alkoi painia kilpatasolla. Pian hän kuitenkin vaihtoi päälajinsa painonnostoon ja kun tytön menestys huomattiin, he muuttivat harrastusmahdollisuuksien perässä maan pääkaupunkiin Bukarestiin. Valerian kokemien takaiskujen ja isän englannista saaman työtarjouksen takia parivaljakko päätti keväällä 2024 pakata jälleen kaiken ja muuttaa Englantiin. Valeria pantiin sisäoppilaitokseen ja isä aloitti taas työt aluksilla.

Muuta:
  • Äidinkieli on romania, mutta puhuu kohtalaisen hyvää englantia vaikkakin aksentilla
  • On huipputason painonnostaja ikä ja painoluokassaan (55)
  • On isänsä kanssa läheinen ja lähettelevät paljon kirjeitä
  • On vuotta alemmalla luokalla, sillä ammattimainen urheilu on vienyt aikaa koululta
When you're a strong women at a young age it intimidates a lot of people