🎓 Valmistumisinfo

Kuva

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

🎓 Valmistumisinfo

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Seitsemäsluokkalaiset oppilaat (ja A3 jatko-opiskelijat) valmistuvat Tylypahka AM:ista. Jos et tahdo hahmosi valmistuvan, noudata alempaa löytyviä ohjeita hahmon luokalleen jättämisestä, mielellään jo ennen lukuvuoden päättymistä. Hahmonsa voi jättää luokalleen myös vaikkei tämä olisi vielä valmistumassa.

Keväällä 2024 valmistumassa:
Bianca Iverney
Colin Quill (päähahmo)
Gabriel Rover (päähahmo)
Gaëlle Lefebvre (päähahmo)
Ivana Grace
Jefferson Kenworthy
John Orion
José Da Silva (päähahmo)
Myles Stanson
Noah Holland
Rigel Turner
Ruth Levi
Tiffany Miracle (päähahmo)
Timothy Morgan
Vivianna West

Jos valmistuva hahmo on päähahmosi etkä aio jatkaa hänen pelaamistaan jatkoluokilla, ilmoitathan viimeistään 31. elokuuta 2024, kenestä tulee seuraava päähahmosi. Ilmoitukset voi lähettää yksityisviestillä Jesse Cainelle tai sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Jos sinulla on AM:issa muita hahmoja, voit valita uudeksi päähahmoksesi jonkun heistä tai tehdä halutessasi myös aivan uuden hahmon lähettämällä normaalin jäsenhakemuksen ja ilmoittamalla sen yhteydessä, että kyseessä on uusi päähahmosi. Jos et ilmoita uutta päähahmoa elokuun loppuun mennessä ja sinulla on muita oppilashahmoja AM:issa, ylläpito valitse jonkin niistä uudeksi päähahmoksesi.

Jos tahdot jättää hahmosi luokalleen, ilmoita asiasta yksityisviestillä Jesse Cainelle tai sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com mielellään jo ennen lukuvuoden päättymistä, mutta viimeistään 31. elokuuta 2024. Luokallejättöä voi pyytää myös nuoremmalle hahmolle kuin 7.-luokkalaiselle. Viestiin riittää tiedoksi pelkästään se, kenet hahmon tahtoo jättää luokalleen eli esim. syytä ei tarvitse mainita. In-game luokalle jäämisen syy kuitenkin on lähestulkoon aina huono koulumenestys, suuri poissaolojen määrä tai muu vastaava, minkä vuoksi oppilaan taitojen ei katsota olevan sillä tasolla, että tämä voisi jatkaa seuraavalle luokalle. Oppilaita ei siis jätetä luokalleen esim. rangaistuksena huonosta käytöksestä. Saman hahmon voi jättää luokalleen useamman kerran, mutta ei kuitenkaan loputtomasti.

Valmistumisen jälkeen

1. Hahmosi jättää Tylypahka AM:in kokonaan taakseen ja sinä jatkat pelaamista AM:issa jollakin toisella hahmolla
Jos valmistunut hahmo oli päähahmosi, ilmoitathan uuden päähahmosi viimeistään 31. elokuuta 2024 yksityisviestillä Jesse Cainelle tai sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Jos kyseessä ei ollut päähahmosi, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

2. Hahmosi jättää Tylypaka AM:in taakseen, mutta jatkat hänen pelaamistaan muussa taikamaailmassa
Jos tahdot jatkaa hahmosi pelaamista muussa taikamaailmassa, ilmoita hänet valmistumisen jälkeen taikamaailmaan tämän topiikin ohjeiden mukaisesti. Saat ilmoittautumisen jälkeen oikeudet alueelle kirjoittamiseen. Muu taikamaailma -alueella pelaajat voivat pelata valmistuneiden hahmojensa elämää koulun jälkeen. Hahmot voivat esimerkiksi opiskella korkeakoulussa tai käydä töissä. Alueella pelatuista peleistä ei voi ansaita tupapisteitä eikä sinne voi luoda suoraan uusia hahmoja vaan alue on tarkoitettu vain valmistuneiden hahmojen pelaamiseen. Siellä pelattavat hahmot eivät voi osallistua Tylypahka AM:in oppitunneille eivätkä ansaita tupapisteitä (roolipeleistä myönnetään kuitenkin roolipelipisteet).

3. Hahmosi jää Tylypahka AM:iin jatko-opiskelemaan korkeintaan kolmeksi vuodeksi (luokat A1-A3)
Jos tahdot jatkaa hahmosi pelaamista Tylypahka AM:in jatkoluokilla, ilmoita asiasta tässä topiikissa tai yksityisviestillä Jesse Cainelle tai sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com. Mainitse ilmoituksessa hahmosi nimi ja tupa sekä se, mitä oppiainetta hahmkosi jäisi opiskelemaan syventävämmin. Huomaathan, että oppiaineen pitäisi olla sellainen, jossa hahmosi koulumenestys on ollut edes kohtalaisen hyvää (tai ei ainakaan täysi katastrofi). Jatkoluokilla voit jatkaa hahmosi AM-elämää muuten normaaliin tapaan (käydä oppitunneilla, pelata roolipelejä jne.), mutta jatkoluokkien oppilaat eivät voi pelata tupiensa huispausjoukkueissa. He voivat kuitenkin halutessaan auttaa huispausjoukkueen valmentamisessa. Jatko-opiskelijat voivat kuulua oppilaskunnan hallitukseen, mutta nimettyihin virkoihin (puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja jne.) valitaan ensisijaisesti 1.-7. luokan oppilaita. Jatko-opiskelijat voivat myös osallistua muuhun kerhotoimintaan, mutta suositummissa kerhoissa mahdolliset virat, kuten puheenjohtaja, ovat varattu ensisijaisesti nuoremmille oppilaille. Lisätietoa jatkoluokista ja siitä, mitä ne käytännössä tarkoittavat, löytyy jatkoluokkainfosta.
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista