Valerie Fei

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Valerie Fei
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 16. Huhtikuuta 2024, 16:45
Tupa: Korpinkynsi

Valerie Fei

Viesti Kirjoittaja Valerie Fei »

Nimi: Valerie Fei
Puhuttelunimet: Rie, Ri
Sukupuoli: Nainen
Syntymäaika ja -paikka: 11.3.2009, Singapore
Kansalaisuus: Singapore
Verisääty: n/a
Siviilisääty: sinkku

Tupa: Korpinkynsi
Luokka: 4. lk
Taikasauva: n/a
Valinnaisaineet: Numerologia, muinaiset riimut, n/a

Ulkonäkö
pitkä / aasialainen / douyin-meikit
Ensivaikutelma Valeriesta riippuu täysin siitä näkeekö hänet edestä vai takaa. Tyttö on pitkä ikäisekseen. Hänellä on mustat pitkät hiukset, jotka ylettyvät lapaluille asti. Yleensä hiukset ovat kiinni nutturalla, niin että pari hiussuortuvaa karkaa roikkumaan korvien eteen. Tämä on kuitenkin ihan suunniteltu juttu, ja niin pitääkin olla.

Valerie meikkaa päivittäin. Ei voisi sanoa, että vähän ja vain niin vähän ettei kukaan sitä huomaa. Meikit ovat maksaneet paljon ja niiden kuuluukin näkyä, Valerien mukaan. Tytöllä on usein douyin-meikit, jotka korostavat erityisesti hänen ruskeita silmiään ja huuliaan. Silmiin eksyy ripsivärin lisäksi paljon kimalletta ja luomiväriä nyt ainakin. Punertava lip tint ja tarkoin valikoitu huulirasva tuo myös huuliin mukavan värin ja kiillon. Makuusalitoverit taitavat olla ne, jotka saattavat nähdä hänet vilaukselta ilman meikkejä - kuten kaikki Valerien GRWM-videoiden katsojat.

Valerie pukeutuu mielellään feminiisesti. Puberteetti on tullut näkyviin enimmäkseen lievän aknen ja rintojen kasvamisena. Piilottamisen sijaan Valerie tuo ne esille söpöillä finnilaastareilla ja ihonmyötäisillä puseroilla. Vaatevalinnoissa hameet voittavat useinkin housut, jollei kyseessä ole momjeans-housut tai muuten trendien harjalla olevat yksilöt. Repun sijasta tyttö käyttää koulusalkkua. Vapaa-ajan kenkävalinnoissa kaikki korolliset vaihtoehdot ovat suosiossa!

Luonne ja käyttäytyminen
sosiaalinen / perfektionisti
Kun ihmiset kuulevat sanan korpinkynsityttö, ensimmäinen ajatus ei varmaankaan ole sosiaalisesta ja eloisasta sekä tälläytyneestä seurapiiriperhosesta, jota ei lähes ikinä nähdä pänttäämässä kokeisiin tai stressaamassa ennen kokeiden alkua. Valerie juttelee mielellään kaikkien kanssa ja antaa myös toisille aikaa puhua ja vaikka kerätä ajatuksiaan. Saattaa vaikuttaa siltä, että tyttö ei panosta kouluun yhtä paljon kuin sosiaaliseen kanssakäymiseen, ulkonäköönsä ja ystävyyssuhteisiinsa, mutta se on harhaa! Valeria on oikeasti henkilö, joka asettaa itsellensä välillä varsin korkeankin riman. Se ei vain näy muille, koska uni on heikoille ja tyttö lukee ja tekee läksynsä vaikka yöllä - kaikessa rauhassa. Toisto, toisto ja toisto on myös avainsanat ja Valerien perfektionistiminän avaimet hyvään suoritukseen. Tyttö osaa kyllä auttaa, mutta ei omin päin vaadi tai tyrkytä omia apuaan muille.

Sosiaalisuutensa ja kansainvälisten kavereidensa vuoksi Valerie on päätynyt nauhoittamaan lukuisia erilaisia videoita ja lyhyitä videopätkiä (GRWM, OOTD etc.) kavereilleen ja seuraajilleen someen. Tämän vuoksi hän puhuukin tuttavallisesti vähän kaikille, eikä ainakaan pelkää, saati nolostu kovin helpolla! Valerie ei kuitenkaan ole mikään lörpöttelijä, vaan tietää kyllä mitä voi sanoa ja mikä on parempi jättää sanomatta.

Muuta:
- Asunut Yhdysvalloissa hetken aikaa.
- Äiti on hammaslääketieteen professori ja isä puheterapeutti.
- Harrastaa taitoluistelua
- Parhaat ystävät: Toast Thaimaasta ja Lexi Yhdysvalloista.
- Stipendin turvin opiskelemassa - aloittaa kesken kaiken kevätlukuvuotta Tylypahka AMssa!