Huhtikuu 2024

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3548
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Huhtikuu 2024

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huhtikuu 2024


Tervehdys jäsenille

Huhtikuun alkaessa on pääsiäinen jo miltei ohi ja edessä vielä viimeiset opiskelukuukaudet ennen hyvin ansaittua kesälomaa. Ja tietysti edessä ovat myös viimeiset huispausottelut, jotka saattavat kiinnostaa osaa enemmän kuin lähestyvät loppukokeet. Joka tapauksessa päivät ovat jo käyneet kesäisen lämpimiksi, mikä suosii niin ahkerasti treenaavia huispaajia kuin ulkoilmassa opiskelusta nauttiviakin. Paitsi silloin, kun kohdalle osuu ei erityisen harvinainen kevätsadekuuro.


Huhtikuun chatpeli-ilta (23.04.2024 klo 19)
Koulu järjestää kevään kunniaksi yhdistetyn kevätremontin ja hiljaisuusretriitin! Koulun huonekalut kaipaavat pientä pintaremonttia ja muutama uusi pulpetti ja tuoli jopa kokoamista, mutta koulun henkilökunta kaipaa myös rauhaa ja hiljaisuutta, joten mikä olisikaan parempi idea kuin laittaa oppilaat töihin - mutta ääneti! Suuresta Salista on järjestetty työskentelytila, jossa osallistujat pääsevät mm. kokoamaan uusia tuoleja ja pulpetteja sekä maalaamaan ja korjaamaan vanhoja. Huhtikuun chatroolipeli-iltaa vietetään chatissa tiistaina 23. huhtikuuta 2024 klo 19 alkasen. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta.

Pääsiäinen 2024
1. huhtikuuta 2024 on vielä pääsiäispyhä, joka on Tylypahka AM:issakin vapaapäivä, mutta “pääsiäisloman” lyhyydestä johtuen oppilaat viettävät loman koululla. Opetusta sen sijaan ei kyseisenä päivänä ole vaan oppilaat saavat käyttää sen parhaaksi katsomallaan (sääntöjen mukaisella) tavalla.

Huhtikuun erikoiskirjahaaste
Huhtikuun erikoiskirjahaasteen aiheena on maaginen realismi. Tarkoituksena olisi siis lukea kirja, jossa muutoin realistiseen maailmankuvaukseen on sekoitettu joitakin fantastisia elementtejä. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2024 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Kesäleiri 2024
Tylypahka AM:in perinteinen kesäleiri tulee myös tänä vuonna! Tarkemmat tiedot leiristä ilmestyvät toukokuun alussa, mutta tässä kohtaa voinemme paljastaa, että leiri sijoittuu erääseen kesäleireiltä jo tuttuun kohteeseen, mutta leirin teemaa ei ole aiemmin nähty (ainakaan AM:issa). Lisätietoa leiristä ilmestyy toukokuun alussa ja ilmoittautuminen aukeaa viimeistään toukokuun puolivälissä. Kesäleiri itsessään alkaa kesäkuun alkupuolella, lukuvuoden päätyttyä. Leirille ovat tervetulleita kaikki Tylypahka AM:in oppilaat (myös tänä keväänä valmistuvat sekä ensi syksynä aloittavat uudet oppilaat), ja henkilökunnan jäseniä on perinteiseen tapaan haalittu enemmän tai vähemmän vapaaehtoisina leirin valvojiksi. Valvojaksi voi halutessaan ilmoittaa myös jonkin viime keväänä tai sitä aikaisemmin AM:ista valmistuneen hahmonsa.

Uudet oppilaat

Valerie Fei (Korpinkynsi, 4. luokka)
Chloe Desmarais (Puuskupuh, 6. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.04.2024 - 2. pääsiäispäivä
08.04.2024 - Uusikuu
13.04.2024 - Tylyahopäivä
17.04.2024 - Travis Stansonin (16 vuotta) syntymäpäivä
20.04.2024 - Luihuinen vs. Korpinkynsi -huispausottelu
24.04.2024 - Täysikuu
27.04.2024 - Jens-Alfrigg Frøchenin (37 vuotta) syntymäpäivä
29.04.2024 - Amir al-Ayadin (17 vuotta) syntymäpäivä
30.04.2024 - Vappuaatto


Huhtikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista