Charles Rogers

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Charles Rogers
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 22. Tammikuuta 2024, 16:10
Tupa: Korpinkynsi

Charles Rogers

Viesti Kirjoittaja Charles Rogers »

Charles Rogers

Koko nimi: Charles Oscar Archibald Rogers

Ikä/syntymäaika: 14/21.12.2009

Luokka-aste: 4.

Sukupuoli: mies

Veristatus: puhdasverinen

Tupatoive: Korpinkynsi

Sauvakäsi: Oikea

Sauva: eukalyptusta 11 ⅓ tuumaa, okkamin sulka, yllättävän kankea

Ulkonäkö:

Charlesilla on punaisenvaaleat hiukset, jotka on leikatu korvan yläpuolelle. Kasvot ovat timantin muotoiset ja leuka pehmeälinjainen mutta terävä. Nenä on hiukan ylöspäinkääntyvä ja pisamainen, hieman omintakainen hymy on melko herkässä. SIlmät ovat vihreät ja katse utelias.

Charles odottaa vielä suurinta kasvupyrähdystään ollen nyt noi 170cm pitkä ja näin harmikseen siskoaan lyhempi.
Vaatetyyli Charlesilla on rento mutta siisti ja hän odottaa aina kuin kuuta nousevaa sitä päivää, kun Englannin ilmastossa välttämättömät paksut vaatteet voi heittää kaapin perukoille ja shortsit voi laittaa jalkaan.

Luonne:

Charles on luonteeltaan perusiloinen ja vähän flirttaileva ja hän tykkää huomiosta (varsinkin nättien tyttöjen antamasta) ja sosiaalisista tilanteista. Hän ei kuitenkaan ole mikään pelle, joka viihdyyttää ihmisjoukkoja vaan jättää sen roolin mielummin muille.

Charles on tyhjäpäänä tunnettua isoveljeään Charltonia selkeästi älykkäämpi, muttei kuitenkaan loista viisaudellaan joidenkin muiden tupatovereidensa tavoin. Ei hän kuitenkaan ole tyhmä eikä oikeastaan edes huono keskittymään. Oikastaan häntä ei vain tunnu kiinnostavan suurin osa kouluasioista niin paljon että jaksaisi keskittyä tunneilla kun saa mukiinmeneviä arvosanoja muutenkin.

Perhe/lapsuus:

Charles syntyi noin tunnin kaksoissiskonsa Charlotten jälkeen. Charlesin ja Charlotten lisäksi perheeseen kuuluu vanhemmat Thomas ja Victoria, sekä viisi vuotta vanhempi isoveli Charlton, joka on AM:issa viimeistä vuottaan ja myös Korpinkynnessä. Victorian suku on Australiasta ja hänen veljellään on siellä suvun vanha viinitila.
Charles on ollut tammikuusta 2023 lähtien vaihdossa ja on pallannut takaisin AM:iin tammikuussa 2024. Australiassa hän oli vaihdossa samassa koulussa serkkujensa kanssa ja edistyi siellä sen verran hyvin, että sai jatkaa samalla luokalla siskonsa kanssa palattuaan Englantiin. Australiassa hän opiskelun lisäksi syvensi jo ennestään rakasta suhdettaan surffaukseen.