Xavier Villard

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Xavier Villard
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 21. Tammikuuta 2024, 20:00
Tupa: Puuskupuh

Xavier Villard

Viesti Kirjoittaja Xavier Villard »

PERUSTIEDOT
Nimi: Xavier Rodolphe Apollinaire Villard
Syntymäpäivä / Ikä / luokka-aste: 29.2.2008 / 16v / 6. luokka
Sukupuoli: Velho
Asuinpaikka: Lontoo
Harrastukset: kirjoittaminen, palapelit ja historian elävöittäminen ja liikunta
Lempiaineet: Taikuuden historia, numerologia ja muinaiset riimut
Tupa: Puuskupuh
Sauva: Taipuisa 12 tuumainen punapuusauva, ytimenä yksisarvisen jouhi

Sauvalaatuista punapuuta on tarjolla vähän, mutta on jatkuvassa kysynnässä johtuen maineesta, että se tuo hyvää onnea omistajalleen. Kuten sauvatiedon kanssa asia yleensä on, väestöllä on totuus aivan päälaellaan: punapuusauvat eivät itsessään ole onnekkaita, vaan niitä vetää puoleensa noidat ja velhot, joilla on jo ihailtava taipumus pudota jaloilleen, tehdä oikeita päätöksiä, nähdä synkkienkin tilanteiden valoisat puolet.

Perhe ja sukulaiset:
Vanhemmat Mireille (Iverney) ja Thierry Villard, pikkusisko Agathe. Bianca Iverneyn serkku.

Aikajana
Pinterest


Ulkonäkö:
Xavier on noin 170 senttinen, normaalivartaloinen poika. Hän on viime aikoina alkanut osoittaa lihasten kasvamisen merkkejä entisen pehmeyden tilalle. Ryhdissä olisi hieman parantamisen varaa. Joskus, kun oikein muistaa itseään oikaista, asia korjaantuu ainakin hetkeksi ja pojan riemuksi liikunta on myös auttanut asiaan. Yleensä Xavier kulkee melko rauhallista ja rentoa askellusta. Iho on väriltään vaalea, eikä erityisemmin rusketu. Vasemmassa reidessä on muutaman sentin kokoinen syntymämerkki, jonka joku on väittänyt muistuttavan kuunsirppiä, joku makkaraa tai banaania.

Kasvot ovat pikemminkin kauniit kuin komeat, eivätkä parta tai viikset ole osoittaneet minkäänlaisia ilmaantumisen merkkejä. Silmät ovat suuret ja väriltään siniset, joskin keskellä on myös hieman ruskeaa. Ripset ovat tummat ja pitkät, mikä entisestään kaunistaa Xavierin olemusta. Nenä ei erityisemmin herätä huomiota, eikä liioin suu. Poskissa on hieman pyöreyttä, minkä vuoksi Xavieria joskus luullaan hieman nuoremmaksi kuin hän on. Hiukset ovat melko suorat, väriltään vaaleat ja hipovat pituudeltaan olkapäitä. Xavier on melko tarkka hiuksistaan, eikä arkaile käyttää muotoilutuotteita. Referenssikuva hiuksista: https://pin.it/18IdeEKpR

Xavier ei erityisemmin välitä muodista, mutta hänellä on selkeä oma tyyli. Hän pukeutuu mieluiten suoriin farkkuihin tai kangashousuihin ja neuleisiin, kauluspaitoihin, liiveihin tai lämpimällä säällä t-paitoihin tai jopa pirteisiin havaijipaitoihin. Huppareita hän käyttää lähinnä urheillessaan. Useimmiten vaatteet ovat edes jossain määrin värikkäitä ja harvemmin hän pukeutuu yksivärisesti. Vaatteissa onkin usein joko raitaa, ruutua, muita kuvioita tai tekstiä. Tyyliä voisi kuvailla rennon klassiseksi. Kengät ovat yleensä tennarit. Xavierilla on oikean käden olkavarteen tatuoituna tornipöllö, mutta sitä harva on päässyt näkemään. Lävistyksiä hänellä ei ole. Xavier on melko epävarma ulkonäöstään, eikä sattuneista syistä usko näyttävänsä oikeasti hyvältä.


Luonne:

Luonteeltaan Xavier on tasaisen hyväntuulinen poika, jota on vaikea saada ärsyyntymään. Hän on leppoisa, luotettava ja yleensä mukava, mutta saattaa suuttua jos siihen on oikeasti aihetta. Jos tarve vaatii, hän on valmis puolustamaan itseään ja kavereitaan. Hänen elämänasenteensa on huoleton ja positiivinen. Hänellä on tapana etsiä ikävistäkin asioista jotain hyvää, tai ainakin tuudittautua siihen, että asiat kyllä muuttuvat joskus parempaan päin. Xavier on taiteilijasielu, joka arvostaa kauneutta ja tunnelmointia. Erityisesti hän pitää maalaustaiteesta ja runoista, joita kirjoittaa myös itse. Klassinen musiikki miellyttää korvaa enemmän kuin nykymusiikki, vaikka sitäkin kuunnellaan paljon. Käytökseltään Xavier on hyvätapainen ja kohtelias, hieman ritarillinen ja joissain asioissa vanhanaikainen.

Koulussa Xavier on aina ollut todella hyvä ja tunnollinen oppilas. Hän on lahjakas ja kirjaviisas, mutta sosiaalisessa älykkyydessä olisi paljon parantamisen varaa. Romantiikan saralla Xavier on täysin uupelo, vaikka sisimmässään hän on todellinen romanttinen herrasmies. Ensin vain pitäisi voittaa ylitsepääsemätön ujous. Vastakkainen sukupuoli kiinnostaa, mutta tytöt ovat vaikeita ja enimmäkseen vähän pelottavia. Vapaa-aikansa Xavier viettää opiskelun lisäksi harrastustensa parissa. Historian elävöittämisessä hän on kokeillut ritariaikaa miekkamittelöineen sekä viktoriaanista aikaa tansseineen. Liikunnassa Xavierin suosikkilajeja ovat kehonpainotreeni, painojen nostelu ja juoksu. Hän on ottanut koululle mukaan säädettävät käsipainot, jotka ovat olleet viime kuukausina ahkerassa käytössä.


Menneisyys:

Xavier syntyi puhdasveriseen perheeseen esikoiseksi. Hänen isänsä työskentelee Ranskan taikaministeriön porttiavainkeskuksessa ja äitinsä opettaa muodonmuutoksia Beauxbatonsissa. Puhdasverisyys ei ole kummassakaan suvussa kovin tärkeässä roolissa, ainakaan nuorempien sukupolvien kohdalla. Xavierin vanhempien kohdalla kyse on ollut rakkausavioliitosta. Xavierin kotiolot olivat hyvät, eikä hänellä ole ollut niissä juuri valittamisen aihetta. Pikkusisko syntyi muutaman vuoden kuluttua, mutta enempää lapsia ei siunaantunut. Mireille halusi lastensa olevan kotona mahdollisimman pitkään, joten Xavier oli alkuun kotiopetuksessa. Mireille teki perusteellista työtä ja Xavier oli lopulta kouluun siirryttyään sen verran edellä, että saattoi siirtyä ikäryhmäänsä ylemmälle luokalle.

Koulu sujui hyvin, ainakin opiskelun osalta. Xavier oli ujo ja melko pyöreä poika, eivätkä sosiaaliset taidot olleet parhaimmasta päästä. Hän oli helppo maalitaulu kiusaajille ja noiden haukkumisen myötä hänen itsetuntonsa kärsi niin, ettei hän vieläkään ole sinut ulkonäkönsä kanssa. Kiusaaminen loppui aikanaan, mutta ujoudesta Xavier ei ole päässyt. Hänen elämänsä on kiusaamista lukuun ottamatta ollut tasaista. Mitään suurempia mullistuksia ei ole kohdalle vielä osunut. Suurin muutos lienee se, että hän päätti hakea vaihto-oppilaaksi Tylypahka AM:iin, jossa aloitti tammikuussa 2024.


SUHTEET:
Bianca Iverney: Serkku, jonka kanssa tulee hyvin toimeen