Kouluvuosi lähtee käyntiin

Kaikki ne paikat, jotka eivät ole koulun alueella, esimerkiksi Tylyaho, Viistokuja, Tylypahkan pikajuna, hahmojen omat kodit ja muut vastaavat.

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Tiffany Miracle
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 20. Elokuuta 2021, 22:54
Tupa: Rohkelikko

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Tiffany Miracle »

Lavinian isä tunsi Tiffanyn isän. Hyvä. Tiffany nyökytteli Lavinialle tyytyväisenä. Kyllä Tiffanyn isä ilahtuisi, etenkin jos Lavinia mainitsisi tästä kohtaamisesta omalle isälleen.

Harmillisesti Lavinian sisko ei ollut yhtä tyylikäs kuin Lavinia. Tiffany katsoi Laviniaa vähän pahoillaan. Sentään Tiffanyn sisko oli tyylikäs JA näkyi positiivisella tavalla kaikenmaailman juorulehdillä. "Olet varmaankin nähnyt minun siskostani kuvia. Ruby Miracle?" Tiffany lähinnä totesi Lavinialle. "En ymmärrä miten kaikki, kaikki näyttää hänen päällään hyvältä!" Tiffany puuskahti. Vaikka hänkin näytti hyvältä, ei se ollut mitään verrattuna Rubyyn!

Lavinia alkoi kyselemään keihin kannattaisi tutustua. Loistavaa. Tämä olisi loistava tapa saada Lavinia hyviin piireihin.
"No, Jeff on ainakin tutustumisen arvoinen. Kenworthy siis. Jefferson" Tiffany aloitti listansa. "Varmaan tiedät hänetkin nimeltä? Hän on alkuun ehkä vähän jäykkis, mutta kunhan hänet tuntee, niin hän on todella mukava! Ja Jones.. Jones on mukava, mutta kuten sanottua, West tulee tuhoamaan omaisuutesi ja mielenterveytesi jos vaikka katsot Jonesia liian pitkään. Hänen siskonsa on myös ihan okei, mutta puhuu paljon." Tiffany luetteli. "Ah, ja Stella Gibbs, hän on todella mukava. West vihaa häntäkin kun on hän sattuu olemaan samassa tuvassa Jonesin kanssa..." Tiffany vielä jatkoi pyöräyttäen silmiään. Siinä varmaan olivat kaikki tärkeimmät henkilöt koululla.
Avatar
Lavinia Egerton
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 12. Toukokuuta 2023, 20:35
Tupa: Korpinkynsi

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Lavinia Egerton »

Lavinia ei pitänyt Tiffanyn pahoittelevasta katseesta. Hän ei kaivannut sääliä, vaikka pikkusisko olikin törppö ja välitti ihan vääristä asioista. Onneksi juttu kuitenkin kääntyi Ruby Miracleen. Siinä olikin paljon kiinnostavampi henkilö kuin hänen siskonsa, joka nytkin oli tekemässä kuka ties mitä hölmöä.
"Totta kai olen," Lavinia nyökkäsi. "Kukapa ei olisi?" Hän muisti kyllä, että Rubyllä oli ollut monesti kuvissa yllään jotain todella tyylikästä. Kunpa vain olisi itsekin näyttänyt yhtä kauniilta. Mutta ei, hänellä oli liian villit hiukset, eikä hän ollut läheskään niin naisellinen kuin olisi pitänyt olla.
"Hän näyttää hyvältä joka kuvassa," Lavinia vielä lisäsi. Hänestä itsestään ei edes ollut kuvia lehdissä. Ehkä olisi pitänyt alkaa malliksi tai jotain?

"Muistakin hänet," Lavinia hymyili Tiffanyn mainitessa ensimmäisenä tutustumisen arvoisena Jeffersonin. Kesäleirillä tuo oli ehdottomasti kuulunut niihin katsomisen arvoisiin. Tosin leirillä oli ollut muitakin, joihin Lavinia oli ehtinyt kiinnittää huomiota. Igorissakin oli aineksia, vaikka toisaalta hän vaikutti liian oudolta ja synkältä.
"Ehkä pitää tutustua Jonesiin. Mutta en tiedä siitä Gibbsistä, eikö hän ole aika mitättömyys?" Hän ei tosiaan osannut yhdistää kyseistä tyttöä keneenkään tärkeään.
"Mutta pakko sanoa, että on tosi naurettavaa vihata jotain vain siksi, että on samassa tuvassa poikaystävän kanssa," Lavinia jatkoi. "Onko heidän suhteensa tosiaan niin huonossa jamassa, että pitää varoa kenelle puhuu?"
Tiffany Miracle
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 20. Elokuuta 2021, 22:54
Tupa: Rohkelikko

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Tiffany Miracle »

"Yllättävän moni ei ole" Tiffany tuumasi, kun Lavinia ihmetteli kuka ei Tiffin siskosta olisi kuullut. Ainakin tässä koulussa tuntui siltä, että kukaan ei tiennyt ketään muita Tiffanyn perheestä... paitsi tietenkin Tiffanyn isä oli tuttu. Viimeistään ainakin silloin kun bändin nimi mainittiin. Ehkäpä isä alkoi olla liian vanha, että täällä koulussa heidät tunnettaisi ja tiedettäisi. Ruby oli ollut PALJON onnekkaampi ja hankkinut jo koululta hyvää mainetta.
"Joskus toivoisin, että olisin saanut Rubyn vartalon. Ja sen.. en tiedä, sellaisen tietyn ylpeyden miten hän kantaa vaatteita.." Tiffany sanoi pohtivasti. Sisko ei ollut koskaan, ei koskaan sanonut, että jokin ei sopisi hänelle. Kaikki vaan näytti hyvältä.

Tiffany ilahtui kun Lavinia kertoi muistavansa Jeffersonin! Lavinian kasvoille ei myöskään tullut sellaista yleistä inhon ilmettä, kun tämä mainitsi muistavansa Jeffin. Ainakaan Jeff ei ollut vielä onnistunut tuhoamaan tätä potentiaalista ystävyyssuhdetta.
"Ei Stella mikään julkkis ole" Tiffany myönsi "Mutta hyvää seuraa. Ja ennemmin hengailen hänen kanssa kuin monen muun" Tiffany tuumasi Lavinialle.
"Minä tiedän! Voitko kuvitella, vuosi sitten hän paiskasi minut ulos vaunusta kun puhuin Armstrongille! En tiedä heidän suhteestaan sen enempää, mutta terve se ei ole." Tiffany tuhahti.

"Onko sinulla odotuksia tälle kouluvuodelle?" Tiffany kysyi sitten Lavinialta kiinnostuneena. Toisten kouluodotuksista sai paljon irti. Pitikö Lavinia opiskelusta vai biletyksestä... toivottavasti ei ainakaan opiskelusta! Koulu tulisi siinä tapauksessa olemaan hänelle pettymys.
Avatar
Lavinia Egerton
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 12. Toukokuuta 2023, 20:35
Tupa: Korpinkynsi

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Lavinia Egerton »

"He eivät lue oikeita lehtiä. Tai tunne oikeita ihmisiä," Lavinia totesi. Hän kyllä luki myös niitä juorulehtiä, jotka monen muun mielestä olivat pelkkää roskaa ja rahastusta. Niistä kuitenkin sai irti paljon kaikkea mielenkiintoista. Tietenkin niiden sivuilta löytyi myös kuvia ja juoruja komeista julkkismiehistä, joihin hän olisi tutustunut oikein mielellään.
"Joillakin vain on luonnostaan sellainen olemus, että kaikki tuntuu sopivan heille," hän myönsi. Tiffanyn sisko taisi olla juuri sellainen. Tietysti kuvat saattoivat valehdella, mutta tuskin Tiffany valehteli kehuessaan siskoaan.

Lavinia ei ollut ollenkaan varma, riittikö se, että joku oli hyvää seuraa, syyksi viettää aikaa tuon kanssa. Tietysti seuran piti olla hyvää, mutta hänelle se ei välttämättä riittänyt. Seuran piti olla muutenkin sopivaa, tai edes sinne päin. Tiffanyn puheista päätellen West ei vaikuttanut erityisen hyvältä seuralta. Tai ainakin tuon seurassa luultavasti piti varoa tarkkaan, ettei vilkaissut hänen poikaystävänsä suuntaan edes vahingossa. Selvää oli, että kyseistä pariskuntaa kannatti pitää silmällä, ihan jo huvin vuoksi.

Olikohan hänellä odotuksia? Lavinian oli pakko jopa käyttää muutama hetki siihen, että osasi vastata totuuden mukaisesti.
"No, ainakin odotan saavani uusia ystäviä," hän aloitti. "Ja täytyy sanoa, että odotan myös oppitunteja, vaikka se varmaan kuulostaa vähän tylsältä, mutta siellä voi oppia kaikkea hyödyllistä. Ja tietysti odotan että pääsen näkemään kuinka täällä pidetään hauskaa. Entä sinä? Kai sinullakin on jotakin odotuksia tälle lukuvuodelle?"
Tiffany Miracle
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 20. Elokuuta 2021, 22:54
Tupa: Rohkelikko

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Tiffany Miracle »

"Olen ihmeissäni siitä, että he eivät lue kauheasti koulun ulkopuolella lehtiä." Tiffany aloitti selityksensä. "Meidän koululla on anonyymien toimittajien lehti nimeltä Korpparikaaos. Siellä juoruillaan ties mitä koulun oppilaista! Ja se on todella suosittu, sillä kaikki tietävät kaiken muista oppilaista. Tosin voi olla, että juorut tutuista kiinnostaa enemmän kuin julkkiksista." Tiffany sanoi pohtivana. Korpparikaaos oli kyllä viihdyttävää luettavaa. Pääosin. Etenkin silloin kun se käsitteli Westin ja Jonesin ongelmia.

Tiffany nyökkäili kun Lavinia kertoi odotuksistaan. Ystävät, okei. Oppintunnit.. toivottavasti ne eivät olisi pettymys. Osa oppilaista jotka olivat tulleet toisesta koulusta, oli pettyneet AMin opetustasoon. Muualla oli kuulemma asiat paremmin. Ja täytyi Tiffanyn myöntää, että osa hänen tuttavistaan tuntui kirjaviisaammilta kuin hän. Ja nimenomaa sellaiset, jotka opiskelivat muualla.
"Lähinnä odotan valmistumista. Koulussa on ollut hauskaa, mutta haluan päästä kokemaan jotain muutakin. Kouluarki alkaa vähän kyllästyttää vuodesta toiseen." Tiffany kertoi Lavinialle. Toki valmistumisessa oli huonot puolensa. Yksi niistä oli se, että hän ei enää olisi tupatovereidensa kanssa niin tiiviisti yhdessä. Toinen oli se, että hän ei enää löytäisi seuraa niin helposti, jos hän tylsistyisi. Ainakaan pullonpyöritysseuraa.
"Tosin valmistumisen jälkeen täytyy alkaa käyttäytyä järkevästi. Ettei joudu skandaaleihin tai mitään.." Tiffany jatkoi vielä pohtivana. "Joten ehkä yksi odotukseni vuodelle on, että voin pitää vielä hauskaa! Kohta se hauskuus kuitenkin loppuu..."
Avatar
Lavinia Egerton
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 12. Toukokuuta 2023, 20:35
Tupa: Korpinkynsi

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Lavinia Egerton »

"No sehän nyt on selvää, että tutuista juoruilu kiinnostaa enemmän," Lavinia totesi. "Mutta sen lehden tekijöillä on varmaan aika tylsä elämä, jos heillä on aikaa tonkia muiden asioita." Hänellä ei ainakaan olisi ollut aikaa sellaisen lehden kirjoittamiseen. Tai no, ehkä olisi, koska läksyt hän sai yleensä tehtyä nopeasti. Ainakin edellisessä koulussa oli saanut. Tämän koulun läksypinoja hän ei ollut vielä nähnyt, mutta kyllä niistä varmasti selviäisi mainiosti, kun kerran oli niin fiksu.

"Joko sinulla on viimeinen vuosi?" Lavinia kysyi Tiffanyn mainitessa odottavansa valmistumista. Mikäli tuo ei ollut valmistumassa, niin siinä tapauksessa odotus tuntui varmasti äärettömän pitkältä. Ainakin Lavinian mielestä olisi tuntunut. Hänellä itsellään ei ollut mikään kiire valmistua, sillä hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä halusi tehdä koulun jälkeen. Jotain hienoa tietenkin, mutta mitä?
"Hauskanpito on kyllä jotain mitä minäkin odotan," Lavinia totesi tyytyväisenä. "Mutta miten te täällä yleensä pidätte hauskaa? Kai te muutakin teette kuin pelaatte pullon pyöritystä?" Siitä hän olikin onnistunut saamaan kesäleirillä esimakua. Ihan hauskaa se oli ollut, kun oli päässyt pussailemaan. Sehän sellaisissa peleissä oli aina parasta.
Tiffany Miracle
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 20. Elokuuta 2021, 22:54
Tupa: Rohkelikko

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Tiffany Miracle »

"Nojaa." Tiffany tuumasi Lavinian mietteeseen. "Minä kyllä myös pidän siitä, että saa lukea julkkiksista. Joskus saattaa saada jotain erityistä pientä tietoa, mitä ei muuten kuulisi. Tai nähdä joku superjulkkis... kuten Kyra Gray kantamassa Primarkin kassia kädessä." Tiffany pohti. "Mutta siinä olet oikeassa, sillä lehden tekijällä on varmaan tylsä elämä. Ehkä hän on Westin ihailija kun kirjoittaa siitä niin paljon. Haluaa sille eron tai jotain..."

"Joo, viimeinen vuosi!" Tiffany sanoi innoissaan. "Minulla ja Jeffillä, molemmilla. Tai ainakin toivottavasti. Jeffillä ainakin on kun hän pärjää hyvin koulussa. Enkä minä usko, että S.U.P.E.R.it menisi jotenkin erityisen huonosti minullakaan, mutta mistä sitä koskaan tietää.." Tiffany tuumi.
"Täytyy tuottaa sinulle pettymys - pullonpyöritys on hauskinta mitä teemme. Joskus pelaamme kuningas käskee peliä. Toki koululla on joskus salaisia juhlia, mutta koska Vivianna West on päättänyt, että minua ei kutsuta niin minuahan ei silloin kutsuta niihin." Tiffanyn puuskahti. Välillä Vivianna tuntui joltain koulun kuningattarelta. Ja se oli ärsyttävää. "Myös koulu pitää joskus jotain pieniä illanistujaisia, mutta niiden hauskuus on vähän kyseenalaista. Yksi vuosi meidän piti siivota koulu." Tiffany sanoi nenäänsä nyrpistäen. Hän ei koskaan unohtaisi pöllötornia ja kuinka ällöttävä se oli.
Avatar
Lavinia Egerton
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 12. Toukokuuta 2023, 20:35
Tupa: Korpinkynsi

Re: Kouluvuosi lähtee käyntiin

Viesti Kirjoittaja Lavinia Egerton »

"Kirjoitetaanko siellä lehdessä tosiaan Westistä sitten jotenkin erikoisen paljon?" Lavinia kysyi kiinnostuneena. Siinä tapauksessa Viviannalla varmasti oli melkoisen mielenkiintoinen elämä. Ja se jos mikä olisi totta kai mielenkiintoista sivusta seurattavaa. Ehkä siihen Korpparikaaokseen piti tutustua ihan oikeasti. Kunhan vain eivät kirjoittelisi sitten hänestä itsestään mitään tökeröä! Lavinia arveli, että kannatti ehkä olla ainakin alkuun hieman varovainen, ettei vain päätyisi ilkeiden juoruilijoiden hampaisiin. Se olisi niin noloa.

Lavinia nyökytteli päätään Tiffanyn selittäessä S.U.P.E.R. -kokeistaan. Ja Jeffin kokeista. Hän ei voinut olla miettimättä oliko kaksikon välillä jotakin, kun Tiffany puhui pojasta niin paljon. Vai olivatko he vain parhaat kaverit. No, varmaankin se selviäisi, kun pääsisi näkemään heidät yhdessä ihan omin silmin.
"Minullakin on ilmeisesti V.I.P.it keväällä. En kyllä ajatellut erityisemmin päntätä niitä varten," hän sanoi. Lavinia uskoi vakavissaan pärjäävänsä kokeissa ilman sen kummempaa lukemista. Hän pärjäsi kokeissa aina, joten miksei pärjäisi myös niissä tärkeissäkin?
"Ai. No kuulostaa kyllä vähän tylsältä, jos pullonpyöritys on paras mihin pystytte," Lavinia tokaisi. Hän oli ehkä odottanut jotain enemmän. Mutta sitten Tiffany alkoi onneksi puhua salaisista juhlista ja Lavinia innostui heti.

"No mutta siihenhän on ihan helppo ratkaisu," hän totesi tarkkaillen samalla oliko kynsien lakkaus yhä täydellinen. "Järjestät juhlat itse, etkä kutsu Viviannaa. Tai sitten kutsut ja katsot tuleeko hän paikalle. Varmasti saisit kuitenkin porukkaa kasaan. Ei kai Viviannalla nyt niin paljon valtaa ole, että hän saisi koko muun koulun olemaan tulematta?" Mikäli Viviannalla nyt sattui olemaan sellainen valta, niin Lavinia aikoi totta vieköön päästä hyviin väleihin Viviannan kanssa. Tässä piti ihan tosissaan alkaa aprikoida tarkkaan, keneen kannatti tutustua!
Vastaa Viestiin