May Hemingsworth

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

May Hemingsworth
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 18. Syyskuuta 2023, 21:36
Tupa: Rohkelikko

May Hemingsworth

Viesti Kirjoittaja May Hemingsworth »

May Hemingsworth

Koko nimi: May Leah Hemingsworth
Syntymäpäivä: 29.10.2008
Luokka: 5.
Tupa: Rohkelikko

Ulkonäkö
Pituus: Noin 165 senttiä, pitkät sääret, hoikka olemus.
Hiukset: Maylla on aaltoilevat, helposti takkuun menevät kastanjanruskeat hiukset, jotka laittamattomina valuvat helposti silmille. Hiukset ovat kuitenkin yleensä laitetut, koska May pitää lettien ja nutturoiden tekemisestä.
Iho: Mayn iho on ruskeapigmenttinen ja ruskettuu helposti auringossa. Kesäisin hieman pisamia.
Silmät: Ruskeat, pitkät ripset, tummat kulmat.
Vaatteet: May seuraa muotia, mutta poimii sieltä omaan vaatetukseensa ne osat, joista pitää eniten. Hänellä on paljon äitinsä vanhoja vaatteita, joita hän on pienellä tuunauksella saanut näyttämään itseltään. Koulupuku on yleensä jollakin tavalla tuunattu, vaikka se olisi vähän sääntöjen vastaistakin.
Muuta: May rakastaa kosmetiikkaa, ihonhoitorutiineja ja meikkaamista. Hänellä on ilmeikkäät, nauravat kasvot, joista kyllä näkee heti huonotkin päivät.
Alkuperäinen inspiskuva: https://fi.pinterest.com/pin/804877764675773898/
Inspistaulu: https://pin.it/7tmYBln

Luonne
Yleisesti: Toisin kuin ulkonäkönsä, Mayn luonne ei ole kovin sievä. Tyttö on temperamenttinen, räiskyvä, ulospäinsuuntautunut ja oman arvonsa tunteva. Hänen varpailleen ei hypitä. May rakastaa olla huomion keskipisteenä ja saattaa murjottaa, jos tulee sivuutetuksi. May myös rakastaa argumentointia ja saattaa usein vaikuttaa riidanhaluiselta, koska ajattelee, että parhaat keskustelut syntyvät kärjistämällä asioita liikaakin hyvän maun rajoille. Hän ei usein tajua loukanneensa muita, eikä siksi kovinkaan usein pyydä anteeksi. Tasaisin väliajoin hän joutuu räiskyvän luonteensa takia riitoihin ihmisten kanssa, mutta myös leppyy pian.
Opinnoissa: May on hieman hidas sulattamaan asioita, eikä hän ole järin hyvä koulussa. Tämän vuoksi hän joutuu tekemään melko paljon töitä menestyksen eteen. Hänellä on hyvä muisti, mutta toisinaan tyttö saattaa ajatella liikaa asioita, jotka eivät ole opintojen kannalta olennaisia. Hänet saa harhautettua helposti, sillä May kyllästyy nopeasti. Hän on myös krooninen myöhästelijä, joka mieluummin meikkaa aamulla loppuun kuin on ajoissa tunnilla.
Ystävänä: Henkilö, jonka kanssa tulee harvoin tylsää, ja siksi hän on tuvassaan ansainnut kouluaikana liikanimen Mayhem. Yllytettävissä hulluihin ja outoihin temppuihin, mutta ei halua myöskään istua jälki-istunnossa turhan usein.

Perhe
Tiedossa: May asuu kaksin lontoolaisessa kaksiossa äitinsä Scarlett Hemingsworthin kanssa. Scarlett Hemingsworth on 40-vuotias noita, joka työskenteli mallina ollessaan nuori ja alkoi sen ohessa tehdä töitä maksullisena seuralaisena. Scarlett Hemingsworth on ollut muuan Aurelia Carrow'n työkaveri.
Yleisesti ei tiedossa: Yksi Scarlettin vakioasiakkaista oli Taikaministeriön unhoituttajien osaston päällikkö, joka mieluusti nykyisin unhoituttaisi itsensä ja kaikki muutkin takavuosien harharetkistään – erään sattumuksen johdosta hän nimittäin on May Hemingsworthin isä. Scarlett Hemingsworthia vannotettiin pitämään asia salassa, ja tämä suostuikin siihen sitä vastaan, että tytön isä maksaisi koulutuksen. Siksi Scarlettin koulumaksu tulee salaisesti, eikä tyttö tiedä isänsä henkilöllisyyttä. Virkamiesparan onneksi tyttö muistuttaa ulkonäöltään paljolti äitiään, eikä isän henkilöllisyydestä ole virinnyt epäilyksiä koko Mayn elinaikana.

Harrastukset
Kiitos lyhyen kärsivällisyytensä, May on ehtinyt harrastaa kaikenlaista, mutta mistään muusta kuin kaaoksen aiheuttamisesta ei ole ehtinyt tulla hänelle pitkäaikaista harrastusta. Hän oli alkujaan tupansa huutosakissa, mutta kiinnostui ensimmäisten luokkien aikana huispauksesta ja alkoi harjoitella sitä koulussa. Mayn suosikkihuispausseura on Henkipään Harpyijat. Vaikka hänen suosikkijoukkueensa on liigan ainoa naisjoukkue, hän kuolaa tasapuolisesti sekä komeiden että kauniiden huispaajien perään. Fanittamisesta hän siirtyi huispaamaan itse. Nykyisin hänen kallein omaisuutensa on hänen japanilaisvalmisteinen luutansa Yajirushi, jonka May sai viimein ostettua kesällä tehtyään koko kesän töitä lontoolaiskahvilassa.