Cressida Sterling

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Cressida Sterling
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 18. Syyskuuta 2023, 14:02
Tupa: Puuskupuh

Cressida Sterling

Viesti Kirjoittaja Cressida Sterling »

Kokonimi: Cressida Rosalind Sterling
Kutsumanimi: Cressida, Cress, Ida
Syntymäaika: 27.5.2009 (14v)
Asuinpaikka: Dean Village, Edinburgh

Sukupuoli: Tyttö
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Tupa: Puuskupuh
Sauvakäsi: Vasen
Suojelius: Hylje (ei osaa vielä)

Kielitaito: Englanti (äidinkieli), ranska, espanja
Harrastukset: Tähtitiede, astrologia, piirtäminen, maalaaminen, instrumenttien soitto (piano & huilu), valokuvaus, jooga, kristallien keräily

Ulkonäkö:
》Cressidan pinterest-kansio
https://pin.it/2CKRnIz

Cressidalla on vaalea iho ja pituutta noin 159cm. Tyttö ei ole kovin urheilullinen, mutta keho on muuttunut murrosiän vaikutuksesta. Cressida on normaalipainoinen ja kehonmuoto on lähellä päärynää, eli lantiot ovat vähän leveämmällä kuin tytön rintaranka ja tytön jalat ovat suhteessa pidemmät kuin selkä, joka vaikuttaa esim. venyvyyteen.

Cress on perinyt skotlantilaisilta vanhemmiltaan teräviä kasvonpiirteitä; pienen nenän, sydämenmuotoiset kasvot, terävän leukalinjan. Korostaa usein kasvojaan ja varsinkin tummanvihreitä silmiään meikkaamalla, usein tytöllä on ripsiväriä ja mustat rajaukset. Cressin hiukset ovat tummanruskeat, laineikkaat ja ylettyvät yläselkään. Hiukset on yleensä tyylitelty jotenkin, joko letille, nutturalle tai puolet hiuksista ponnarille tumman rusetin kanssa. Tytöllä on myös lävistykset molemmissa korvanlehdissä ja pieni ruskea luomi kaulassa, oikealla puolella.

Tytön vaatetus on huoliteltua ja tarkkaan mietittyä - oma tyyli on tärkeä itseilmaisun väline, joten tykkää pitää siitä kiinni. Cressida suosii koulupuvun ulkopuolella maanläheisiä värejä, kuten ruskeaa, mustaa, tummanvihreää ja tummansinistä. Tyyliin kuuluu hameiden ja mekkojen käyttö ruutukuoseineen, eikä tyttö käytäkkään usein housuja. Yläosana käyttää kauluspaitoja ja näiden päällä liivejä tai villapaitoja, kylmemmällä säällä collegepaitoja. Rentoutuessaan voi kuitenkin pukeutua verkkareihin ja ylisuureen t-paitaan.
Tykkää koristella asujaan vöillä, sormuksilla, kaulakoruilla ja korvakoruilla. Päivittäisessä käytössä ovat esim. hopeiset aurinko/kuu korvakorut ja jalkineinaan yleensä käyttää lenkkareita tai mustia maihareita. Tunneilla kuljettaa mukanaan nahkaista koululaukkua.

Luonne:
Cressida levittää ympärilleen hyvänä päivänä positiivista energiaa, joka varmasti tarttuu muihin - tytöllä on optimistinen ote elämän vaikeuksiin ja tulevaisuuteen. Cressida on kuitenkin kasvanut melko yksinäisenä, joten hänellä on kova tarve saada ystäviä ja tutustua muihin. Cress onkin sosiaalinen ja haluaa tulla toimeen kaikkien kanssa. Uusiin ihmisiin tutustuminen saattaa kuitenkin jännittää tyttöä. Hänellä on kova tarve auttaa muita ja on ylpeä varsinkin empaattisuudestaan. Cressidaa on helppo miellyttää ja hän pystyy etsimään positiivisia asioita jokaisesta päivästä.

Cressida on luonnostaan utelias ja tykkää oppia uusia asioita. Cress innostuu helposti, eikä mieti aina kahta kertaa, mihin lähtee mukaan. Hänestä löytyykin tietynlainen holtiton ja lapsellinen puoli, joka tulee esiin uteliaisuuden mennessä yli - kaikkea voi kokeilla aina kerran, ja uhkarohkeus onkin osa Cressidan halua saada huomiota itseensä ja tulla tykätyksi ihmiseksi. Cress on myös altis tapaturmille ja on usein unohtelevainen, joka myös johtaa erilaisiin kommelluksiin. Epävarmuus paistaa läpi täydellisyyden tavoittelun kautta - Cressida pettyy helposti itseensä, ja huonoina päivinä ei pystykkään olemaan oma aurinkoinen itsensä. Cressida on myös tunteellinen ja herkistyy helposti - riitatilanteissa hän mielummin välttää konflikteja, kun lähtee niihin mukaan. Tyttö on herkkä myös ympäristön muutoksille, olipa sitten kyse muiden ihmisten tunteista tai muutoksista omassa elämässään.

Vaikka Cressida on ekstrovertti ja vaatii sosiaalisia ihmisiä ympärilleen, hän osaa myös toimia itsenäisesti. Silloin kun Cress päättää tehdä jotain, tekee hän sen kuitenkin kunnialla loppuun. Cressidalla on vahva oikeudentaju, ja hän on rehellinen ja luotettava. Cress siis pyrkii puolustamaan heikompia, jos uskaltaa avata suunsa. Osaa myös olla kannustava ryhmässä, ja vaikka tyttö ei olekkaan hirveän kilpailuhenkinen, tukee vaikka lempihuispausjoukkuettaan täysillä.

Cress ei ole koulussa mikään tähtioppilas, vaan on parempi käytännöllisissä töissä jotka eivät vaadi hirveästi tarkkuutta ja keskittymistä. Yrittää kuitenkin parhaansa, mutta se ei aina riitä hyviin tuloksiin, varsinkaan esimerkiksi taikajuomissa, muodonmuutoksissa ja taikuuden historiassa. Cressida ei ole kovinkaan kirjaviisas eikä hirveän taidokas loitsuissa, mutta korvaa sen myötätuntoisella ja optimistisella asenteella. Cressida tykkää kuitenkin lukea kirjoja, varsinkin rakkausromaaneja, ja onkin toivoton romantikko. Tytöllä on myös ihan hyvä huumorintaju ja hän nauraa helposti, saattaa joskus olla jopa sarkastinen.

Perhe & menneisyys:
Perheeseen kuuluu äiti Miranda (s. 1977) ja isä Lachlan (s. 1975) Sterling. Cressida on nimetty Uranuksen tähden Cressidan mukaan, toinen tulee isoäiti Rosalindilta.
Cressida syntyi Lontoossa 27.5.2009. Tyttö on asunut lapsuutensa aikana eripuolilla Iso-Britanniaa, kun vanhemmat ovat muuttaneet työn perässä. Lapsuutensa viettänyt suurimman osan yksin, kun vanhemmat keskittyneet töihinsä - Cressida on perheen ainut lapsi, eikä hänellä ole paljon läheisiä perheenjäseniä. Läheisin perheenjäsen on täti Portia ja serkku Amber. Cressida on lapsuutensa aikana koulutettu aristokraattisille tavoille, hän on opiskellut kieliä ja erilaisia instrumentteja. Vanhempien vauraudesta huolimatta ei ole ikinä sopinut hyvin käyttäytyvän lapsen muottiin, vaan kapinoinut saadakseen vanhempiensa huomiota. Varsinkin Cressidan noituuden paljastuessa hänestä on muotoutunut perheen musta lammas, jota pidetään outona friikkinä perheessä. Lapsen erilaisiin päähänpistoksiin on kuulunut esimerkiksi musta maatiaiskissa Aurora, jonka Cressida löysi kulkukissana Lyonin kaduilta - Aurora on kuulunut nyt perheeseen 3 vuotta, ja kulkee tytön mukana koululla. Opiskeli Beauxbatonsin taikakoulussa Ranskassa 3 vuotta, asuu nyt omakotitalossa Dean Villagessa lähellä Edinburghin keskustaa ja aloittaa Tylypahka AM:issa syksyllä 2023.

Muuta:
- Omistaa mustan maatiaiskissan nimeltä Aurora
- Lempikouluaineita taikaolentojen hoito, yrttitieto ja tähtitieto
- Pelkää lentämistä, murtanut oikean kätensä tippuessaan luudalta 11-vuotiaana
- Allerginen pähkinöille