Mavis Briggs

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Mavis Briggs
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 12. Syyskuuta 2022, 18:03
Tupa: Rohkelikko

Mavis Briggs

Viesti Kirjoittaja Mavis Briggs »

Nimi: Mavis Florence Briggs
Syntymäpävä: 15.12.2011
Sukupuoli: Nainen
Tupatoive: Rohkelikko

Ulkonäkö
Mavis näyttää paljolti veljeltään Felixiltä - paksu, lainehtiva ruskea tukka, siniset silmät ja pitkät tummat ripset. Mavis on kesän aikana kasvanut pituutta hurjasti ja näyttää aika hontelolta.
Mavis seuraa toisella silmällä jästimuotia. Briggsin perhe ei ole kovin rikas, mutta Mavis koettaa pukeutua muodin mukaan, mutta halvemmilla vaatteilla. Onneksi nuorten muotilehdistä löytyykin varteenotettavia vaihtoehtoja pukeutumiselle. Tällä hetkellä Mavis pukeutuu vapaa-ajallaan mieluiten collegemekkoihin sekä farkkuihin ja collegepaitoihin. Vaatteet Mavis vaihtaa heti kun ehtii - koulupuvussaan hän pysyy vain sen hetken mitä täytyy.

Luonne
Iloinen ja aktiivinen Mavis omistaa erittäin hyvän mielikuvituksen. Puheliaskin Mavis on ystävilleen ja kaikille, jotka jaksavat häntä kuunnella. Tosin Mavisin tarinat tuppaavat olemaan aika lennokkaita ja moni tippuu kärryiltä nopeasti ja epäkiinnostuu keskusteluista.
Mavis sanoo mitä sylki suuhun tuo ja on melko rehellinen. Ei hän tahalleen halua loukata ketään, mutta Mavisin mielestä kaikkien on aina parempi kuulla totuus.

Historia
Mavis syntyi näennäisesti tavalliseen maalaisperheeseen, tavalliseen maalaiskylään. Kuitenkin, kaikkien järkytykseksi, Mavisin suvusta on paljastunut kauheita salaisuuksia, joista edes Mavisin sisarukset eivät tiedä! Ja kaikki kauheudet johtavat Tylypahka AMiin.. Kun kukaan muu suvusta ei ole kykenevä, aikoo Mavis ystävineen selvittää mikä onkaan suvun oikea historia ja mikä kaikki on pelkkää höpöhöpöpuhetta!

Oikeasti Mavisin perhe on tavallinen maalaisperhe joka tylsän tavallisesty kylvää maata ja myy vihanneksia. Sitä ei kuitenkaan kaikkien tarvitse tietää.