Läksykirja 2023-2024

Opettajat kirjoittavat läksykirjaan antamansa läksyt. Tuntikirjassa puolestaan opettajat voivat perua/siirtää tuntejaan ja oppilaat voivat ilmoittaa, mikäli opettaja ei saavu oppitunnilleen lainkaan.

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Sebastian Madison
Ylläpidon kätyri
Viestit: 957
Liittynyt: 27. Joulukuuta 2013, 11:00
Tupa: Rohkelikko

Läksykirja 2023-2024

Viesti Kirjoittaja Sebastian Madison »

Läksykirja 2023-2024

Tähän topiikkiin opettajat jättävät kursseiltaan antamansa läksyt sekä mahdolliset kokeet. Muista ilmoittaa läksystäsi vähintään tehtävänanto, viimeinen palautuspäivä, palautusosoite (sähköposti tai esim. yksityisviesti) ja kurssin nimi ja tarjolla oleva tupapisteet. Voit käyttää esimerkiksi alla olevaa valmista pohjaa (kopioi ja liitä se omaan viestiisi). Halutessasi voit liittää läksyviestin yhteyteen myös muita tarpeellisia tietoja, kuten vaikkapa siihen liittyvien nettisivujen linkkejä ja tehtävän arvosteluperusteet.

Koodi: Valitse kaikki

[b]Kurssin nimi:[/b]

[b]Läksyn palautusosoite:[/b]
[b]Viimeinen palautuspäivä:[/b]
[b]Tupapisteet:[/b]

[b]Tehtävänanto:[/b]
Jos sinulla on foorumitunnukset, kirjaudu mielellään sisälle foorumille ennen viestin jättämistä (tällöin esimerkiksi pystyt jälkikäteen muokkaamaan viestiäsi tarvittaessa).
Jos sinulla ei ole foorumitunnuksia, klikkaa vain "Vastaa viestiin" ja kirjoita kohtaan "Käyttäjätunnus" opettajahahmosi nimi ja kirjoita alla olevaan kenttään kuvassa näkemäsi numerot (tämä toivottavasti estää turhaa robottispämmiä). Tämän jälkeen voit kirjoittaa läksysi tavallisesti viestikenttään eikä sinun tarvitse kirjautua.
Sebastian Madison || Yliopisto || Moderaattori