Gregory Thorne

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Gregory Thorne
Uusi jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 1. Elokuuta 2023, 19:45
Tupa: Korpinkynsi

Gregory Thorne

Viesti Kirjoittaja Gregory Thorne »

Gregory Thorne

Koko nimi: Gregory Alister Alexander Thorne

Kutsumanimi: Gregory, Greg

Ikä/syntymä-aika: 15/10.5.2008

Luokka-aste: 5.

Sukupuoli: poika

Veristatus: puoliverinen

Tupa: Korpinkynsi

Sauvakäsi: oikea

Sauva: kanukkaa 10 tuumaa, keijun siipi, joustava

Ulkonäkö:
Gregory on hieman keskimääräistä pidempi, noin 173cm pitkä hontelo poika. Korvien päälle ulottuvat vaaleat pehmeät luonnonkiharat ja sinertävänharmaat silmät tekevät Gregorystä hauskannäköisen. Silmien raskaat luomet sekä luonnostaan piilossa pysyvä hymy saavat pojan näyttämään aina hieman surumieliseltä.
Gregory suosii pukeutumisessaan vapaa-ajalla vain jästivaatteita. Skeittikengät, collegepuserot ja paksut kangashousut kuuluvat skeittarin vakioasustukseen. Koulupuvun hän pukee puolihuolimattomasti. Kravatti löysällä, hihat käärittynä ja ylin nappi toisinaan auki.

Luonne:

Moni saattaa ihmetellä miksi Gregory on lajiteltu Korpinkynteen, eikä hän totta puhuen aivan itsekään ymmärrä tätä. Hän on kuitenkin hyvin tietoinen omista taidoistaan, eikä hän ole mikään typerys. Koulu ei vain kuulu lempiasioihin, mutta tunnetaitoja ja maalaisjärkeä häneltä ei puutu. Koulun sijaan Gregoryn intohimona ovat harrastukset, joista tärkeimpänä skeittaaminen.
Gregory on luonteeltaan ystävällinen, muttei tykkää liiaksi avata itseään tuntemattomille, vaan pitää omat asiat omana tietonaan. Gregory saattaa toisinaan ajattelematta sen pidemmälle sanoa, mitä päähän pälkähtää. Välillä tykkää myös piikitellä ihmisiä, vaikkakin huumorimielessä.

Perhe/lapsuus:

Gregory syntyi Sunderlandissa vanhemmilleen Nancy ja Simon Thornelle ja kolme vuotta myögemmin seurasi pikkusisko Alexandra. Nancyn suku on asunut Wearin alueella jo kauan ja yhtä kauan kannattanut Sunderland A.F.C:tä. Äidiltään Gregory on imenyt myös puhetyylinsä (jota ei pidä sekoittaa geordiin!) ja isältään puolestaan taikakykynsä.

Gregoryn isän veli Julius perheineen on aina asunut vain muutaman talon päässä, ja Gregory onkin viettänyt aina paljon aikaa samanikäisen serkkunsa Jasperin kanssa ja ovat kuin veljiä. Jasperilla on myös 10 vuotta nuorempi pikkuveli, Ethan. Nancy on käyttänyt molempia poikia sekä katsomassa, että pelaamassa jalkapalloa, mutta tosissaan harrastamisen he lopettivat muutamia vuosia sitten. Samoihin aikoihin Gregory hurahti skeittaamiseen täysin. Lapsena pojat kävivät jästikoulua ja heidän täytettyään 11 Jasperin äiti Ellen antanut pojille kotiopetusta. Vuonna 2023 Ellen kuitenkin päätti jatkaa työuraansa ja lapset pantiin kouluun Tylypahka AM:iin.

Muuta:
  • Fanittaa Sunderland AFC:tä
  • Harrastaa intohimoisesti skeittausta
  • Kuuntelee punkia, vaihtoehtorockia ja alternativemetallia (Slipknot, Greenday, Linkin Park, Black Flag jne.)
  • Pelkää korkeita paikkoja, mutta pyrkii salaamaan tämän
Life is a lot like skateboarding
-Lil Wayne