Charlie Beckett

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Charlie Beckett
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 1. Elokuuta 2023, 19:04
Tupa: Rohkelikko

Charlie Beckett

Viesti Kirjoittaja Charlie Beckett »

Nimi: Charlie Marlon Beckett
Syntynyt: 25.8.2009
Tupa: Rohkelikko

Ulkonäkö: Charliella on vaaleanruskeat hiukset ja siniset silmät. Charlien vartalosta näkee, että hän käyttää paljon aikaa urheiluun. Charlie on keskimittainen ikäisekseen ja silloin tällöin kasvupyrähdyksiä tapahtuu. Teini-iän tuomia ongelmia ihossa näkyy, kasvoille ilmestyy silloin tällöin finnejä.
Ulkonäöstään Charlie ei ole erityisen tarkka. Perushygieniasta hän pitää huolta - Charlie käy säännöllisesti suihkussa, pesee päivittäin kasvot, vaihtaa päivittäin vaatteet ja pesee aamulla ja illalla hampaat.
Tarkempaa huolta ulkonäöstään Charlie ei kuitenkaan pidä. Koulukaapu menee arkikäytössä ja vapaa-ajalla Charlie on tottunut siihen, että kaveritytöt ehdottaa jotain vaatteita ja Charlie hankkii ne. Jos vaateapua ei tule, Charlie ostaa marketista farkkuja, verkkareita, t-paitoja, huppareita... mitä tahansa nyt sattuu löytymään ja mikä näyttää sellaiselta, että sitä voisi pitää päällä.
Kampaus Charliella on usein lyhyt. Silloin kun parturiin on liian pitkä jono eikä Charlie jaksa jonotaa (ajanvaraus, mikä turha juttu!), hiukset saattavat kasvaa ylipitkäksi mallistaan. Jos tuuri käy, joku kaveri saattaa ehdottaa Charlielle hiustenleikkuuta! Charlie yleensä hyväksyy tarjouksen, jos tälläinen tulee (ja käyttää rahansa erinnäisiin huvituksiin, kuten levyjen ostamiseen).

Luonne: Kuinka Charlie kuvailisi itseään? Hauska, huumorintajuinen ja aina valmiina auttamaan! Kuinka Charlien kaverit kuvailisivat Charlieta? Yrittää auttaa, mutta tuppaa olemaan varsinainen maanvaiva.
Charlie on sosiaalinen ja pitää seurasta. Läheisimmät ystävänsä hän valikoi tarkoin ja hakeutuu usein ystäviensä seuraan. Charlie ei liiemmin pidä siitä jos joutuu viettämään aikaa itsekseen. Charlie pitää myös iloisesta tunnelmasta ja on aina valmiina piristämään ystäviään. Hän etsii aina asioiden valoisia puolia!
Kunninanhimoa Charlielta löytyy. Aiemmassa koulussa Charlie houkuteltiin amerikkalaisen jalkapallon joukkueeseen ja siellä Charlie menestyi erittäin hyvin. Joukkueen valmentajan mielestä Charliessa olisi potentiaalia menestyä lajissa ja Charlie tekikin tähän asti kaikkensa sen eteen. Myös halutessaan Charlie pärjää opinnoissaan - jos joku aine kiinnostaa, Charlie tekee kaikkensa sen eteen, että oppii sitä ja päätyykin yleensä oppimaan myös ylemmän luokan asioita. Kiinnostuksen lopahtaessa Charlien opiskelumenestys tosin myös huononee. Silloin kun häntä ei kiinnosta, sen myös näkee.
Vaikka Charlie menestyykin hyvin urheilussa ja koulussa, järin fiksuksi häntä ei voi sanoa. Charlie möläyttelee asioita ennen kuin ajattelee. Suututettuaan ei-niin-tuttuja-tuttujaan, hän saattaa tajuta, että ehkä tällä kertaa olisi ollut parempi olla hiljaa...

Perhe & Historia: Charlien perheeseen kuuluu kaksi äitiä. Charlien äidit ovat olleet yhdessä omista kouluvuosista saakka, vaikka molempien perheet olivat aikanaan skeptisiä suhteelle - etenkin, kun toinen äideistä, Amber, oli vaihto-oppilas Amerikasta. Bethany muutti valmistuttuaan Amberin luo Amerikkaan. Amber opiskeli pitkään ja pääsi lopulta töihin ministeriöön. Bethany päätyi työskentelemään pariskunnan ensiasunnun lähellä olevaan kahvilaan ja työskentelikin siellä perheen muuttoon saakka, lukuunottamatta äitiyslomaa, minkä Bethany piti Charlien syntymän jälkeen.
Charliella on ollut lapsuuden ajan vaihtuva au pair, jotka ovat pitäneet Charliesta huolta tämän lapsuuden ajan, kun Charlien äidit ovat luoneet uraa. Charlie asui alueella monien muiden velhojen ja noitien keskuudessa. Täällä hän tutustuikin kavereihinsa, joiden kanssa on viettänyt tiiviisti aikaa. Sama kaveriporukka meni Amerikan sisäoppilaitokseen ja vietti myös siellä aikaa tiiviisti yhdessä. Seurustelusuhteita tässä kaveruudessa ei syntynyt, mutta kiinnostusta kaverusten välillä oli puoleen ja toiseen, kuten arvata saattaa.
Kuitenkin Amber sai ministeriöltä siirron Britannian ministeriöön ja tottakai perhe lähti Amberin mukaan. Bethany perusti muuton jälkeen pienen kahvilan Viistokujalle.

Ihmissuhteet:
Carrie (Dakota Reynolds): Charlie tutustui Dakotaan kun ystävällisesti meni kertomaan tälle, että Dakotan poikaystävä pettää Dakotaa (jonka Dakota tosin tiesi). Charlie on auttanut Dakotaa kostamaan exälleen.
Neiti Bennet (Savannah Postlethwait-Romanov): Savannah on nillittänyt Charlielle siitä, että veneily ei ole hyväksi Charlien seurassa. :(
- (Freya Morgan): Veneillyt Freyan kanssa, toisella hengailukerralla totesi, että Freya on vähän liian vakava Charlien makuun
Kalatyttö (Stella Gibbs): Veneillyt Stellan kanssa, vähän vähemmän vakava kuin Freya
- (Wren Deverell): Tytön huomion sai hyvin pretzeleillä. Oli selkeästi seikkailunhaluinen!
- (Sherry Stevens): Mainio tyttö, jonka kanssa oli mukava seikkailla!
Ihmissusityttö (Grace West): Ulvoi hyvin ja oli aika hauskaa tarinointiseuraa!

Aikajana