Wren Deverell

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Wren Deverell
Uusi jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 1. Elokuuta 2023, 19:43
Tupa: Rohkelikko

Wren Deverell

Viesti Kirjoittaja Wren Deverell »

PERUSTIEDOT
Nimi: Wren Aileen Deverell
Ikä / Syntymäaika / Luokka-aste: 15v. / 17.3.2009 / 4. luokka
Sukupuoli: noita
Asuinpaikka: Muir of Ord, Skotlanti
Sauva: Sypressiä, 10 ½ tuumaa. Ytimenä lohikäärmeen sydänjuuri, yllättävän kahiseva.

”Sypressistä tehdyt sauvat löytävät sielunkumppaninsa rohkeista, urhoollisista ja uhrautuvaisista: niistä, jotka eivät pelkää kohdata oman ja muiden luonteen varjoja.”

Harrastukset: Liikunta, opiskelu
Lempiaineet: Taikuuden historia, muinaiset riimut ja pimeyden voimilta suojautuminen
Kielitaito: Äidinkieli englanti, lisäksi hieman gaelia

Perhe ja sukulaiset:
Isä Brian Deverell (vanhemmat puoliverisiä), kuuluisa historioitsija ja romaanikirjailija (rautakauden ja keskiajan taikuuden historia)
Äiti Moira Deverell (jästisyntyinen noita), kotiäiti ja käsityöläinen (työskenteli aiemmin unhoituttajana ministeriön leivissä)
Isosisko Lacey (s. 2007) sekä pikkuveli River (s. 2016)

Aikajana
Pinterest

Ulkonäkö

158 senttinen Wren muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon äitiään. Sama siro ruumiinrakenne, samanlaiset hiukset ja pisamiin taipuvainen iho. Oikeastaan hänen vartalossaan ei ole mitään kovin huomiota herättävää, vaan hän näyttää ihan keskivertotapaukselta ikäisekseen. Wren ei ole kovin muodokas, mutta kuitenkin ihan riittävästi, jotta hän tuntee olonsa kohtalaisen tyytyväiseksi kehossaan.

Iho on melko hyvässä kunnossa, mutta hormonit saavat joskus näppyjä aikaan. Ne tyttö pyrkii peittämään meikillä, vaikka muuten pitääkin luonnollisuudesta. Ihonsa hoitoon Wren käyttää lähinnä luonnonkosmetiikkaa. Silmät ovat tummanruskeat. Nenä ja suu ovat sopusuhtaiset kasvoihin nähden. Leukaansa Wren pitää hieman liian terävänä ja hän toivoisi kasvojensa olevan soikeammat kulmikkuuden sijaan.

Jos Wrenin vartalo on melko mitäänsanomaton, samaa ei voi sanoa hänen hiuksistaan. Ne ovat nimittäin luonnostaan punaiset, erittäin kiharat ja hän on antanut niiden kasvaa pitkäksi. Koska hiukset ovat riittävän räikeät, Wrenin vaatteet ovat yleensä melko hillityn värisiä, maanläheisiä ja käytännöllisiä.

Luonne

Rauhallisuus ja seikkailumielisyys ovat molemmat Wreniä kuvaavia piirteitä. Hän pitää uusien asioiden tutkimisesta ja kokeilemisesta. Etenkin historia on aina kiinnostanut Wreniä ja hän voisi hyvin kuvitella seuraavansa isän jalanjäljissä tutkijan uralle. Uteliaisuus ympäröivää maailmaa kohtaan on tehnyt Wrenistä hyvin tiedonjanoisen nuoren noidan, joka oikeasti pitää opiskelusta. Vielä enemmän hän kuitenkin pitää urheilusta ja asioiden penkomisesta. Hänestä olisi ihan mahtavaa päästä perille kaikista koulun salakäytävistä ja löytää ehkä joskus jokin muinaisjäännös kotikonnuilta. Hänestä saa myös takuuvarmasti seuraa kiipeilyyn tai vaikka koskenlaskuun.

Muiden seurassa Wren on yleensä avoin ja puhelias. Hän on rehellinen tyttö, mutta ei mielellään loukkaa muita liialla suorapuheisuudella. Hänen kanssaan on yleensä helppo tulla toimeen, ajoittaisesta jääräpäisyydestä huolimatta. Joskus Wren saattaa sortua pilailemaan muiden kustannuksella (tai omallaan), mutta tekee sen yleensä lämmöllä, ei pahaa tarkoittaen. Hän ei mielellään satuta toisia, jos sen pystyy välttämään. Tarvittaessa hän osaa pyytää anteeksi. Huumorintajua löytyy ja Wrenin nauru on tuttu ääni tuvan oleskeluhuoneessa. Ystäviään hän on valmis puolustamaan ja on muutenkin mielellään heikompien puolella.

Joskus Wren haluaa vetäytyä omiin oloihinsa, sillä sosiaalisuudestaan huolimatta hän on introvertti ja toisinaan myös hieman epävarma itsestään. Hän oli pienenä todella ujo ja toisinaan ujouspuuska saattaa vieläkin silloin tällöin yllättää, vaikkei sitä moni ehkä arvaisi.

Menneisyys

Brian ja Moira tutustuivat aikanaan huispauksen maailmanmestaruuskisoissa, jossa sattuivat asumaan naapuriteltoissa, kumpikin omien ystäviensä kanssa. Rakkaus ei tuolloin vielä roihahtanut, mutta ystävyys sai alkunsa. Muutaman vuoden kuluttua yhteinen sävel oli kuitenkin jo löytynyt ja vietettiin häitä. Kaksikko muutti asumaan Moiran kotitilalle Skotlantiin, Muir of Ord -nimiseen kylään. Lapsia syntyi yhteensä kolme, joista Wren oli toinen. Syntyessään Wren oli pienikokoinen, minkä vuoksi hän sitten saikin peukaloista tarkoittavan nimensä. Sittemmin hän on kyllä kasvanut, vaikka on edelleen ikäisekseen hieman keskivertoa pienikokoisempi.

Wren on asunut koko lapsuutensa samassa talossa. Lähistöllä ei asunut muita taikovia perheitä ja lähimpiin jästinaapureihinkin oli hyvän matkaa. Enimmäkseen Wrenin seurana siis olivat hänen omat sisaruksensa, joiden kanssa sitten leikittiin mitä milloinkin. Sisarusten kanssa myös opeteltiin lentämään luudalla, karattiin toisinaan kotoa leikkimään lähikylän jästilasten kanssa ja rasitettiin vanhempien hermoja liialla metelillä. Enimmäkseen Wren oli kuitenkin kohtuullisen helppo lapsi, vaikka joskus piti kinastella vanhempien huomiosta muiden sisarusten kanssa.

Lapsena Wren oli jonkin aikaa mukana partiotoiminnassa, mutta lopetti sen aloittaessaan 11 vuotiaana koulun AM Tylypahkassa. Koulussa Wren on ollut melko tunnollinen oppilas ja hän on ehtinyt saada jonkin verran ystäviä ensimmäisten luokkien aikana.

Muuta:
-Ei ole ottanut koululle lemmikkiä, vaikka kotona niitä löytyy useampi
-Puhuu skottiaksentilla

Suhteet:
Mellow Weatherfield: Serkku, jonka kanssa viettää paljon aikaa ja kisailee milloin mistäkin
Charlie Beckett: Hyvä kaveri, jonka kanssa kaikki menee yleensä kohellukseksi
Grace West: Kaveri, ei ollenkaan tylsää seuraa
Sherry Stevens: Kaveri, jonka kanssa suunnitteli Charlielle sokkotreffejä