Heinäkuu 2023

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Heinäkuu 2023

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Heinäkuu 2023


Tervehdys jäsenille

Toivottavasti kaikkien kesät ovat lähteneet käyntiin hyvin. In-game päättäjäisjuhlakin on jo juhlittu ja oppilaat ovat palanneet koteihinsa viettämään kesää. Off-game meillä on kuitenkin edessä vielä päättäjäisjuhla, jossa juhlistamme niin valmistuvia oppilaita kuin lukuvuoden päättymistä. AM hieman hiljenee varmasti kesän ajaksi, mutta halukkaat voivat pelata trooppiselle paratiisisaarelle sijoittuva kesäleiriä ja elää hahmojensa kautta sitä unelmakesää (vaikka sää Suomessa olisikin kaikkea muuta kuin unelmaa).

Lukuvuoden 2022-2023 päättäjäiset (20.07.2023 klo 19)
Päättyneen lukuvuoden virallista päättäjäisjuhlaa vietetään torstaina 20. heinäkuuta 2023 klo 19 alkaen. Juhlaa roolipelataan chatissa ja luvassa on valmistuvien oppilaiden todistustenjako, palkintojenjako sekä luultavasti myös muutamia puheita tai muita ohjelmanumeroita. Jos jälkimmäisen järjestäminen kiinnostaisi sinua (tai hahmoasi), otathan yhteyttä Jesse Caineen mahdollisimman pian ohjelmaideasi kanssa. Perinteisesti juhlassa on puhunut ainakin yksi valmistuva oppilas sekä yksi nuorempi oppilas, mutta enemmänkin varmasti mahtuu mukaan, jos kiinnostuneita on. Ohjelmanumerot voivat olla puheita, runonlausuntaa tai muuta vastaavaa, mitä chatpelissä on mahdollista järjestää. Lisätietoa juhlasta ja ohjelmanumeron järjestämisestä löytyy päättäjäisjuhlatopiikista.

Heinäkuun erikoiskirjahaaste
Heinäkuun haasteessa harjoitamme hieman ennustamista, sillä haasteena on lukea kirja, jolle uskot antavasi 5 tähteä. Osallistua voi toki myös, vaikka et koskaan antaisikaan mitään arvosanoja lukemillesi kirjoille, sillä käytännössähän haaste on vain lukea kirja, josta uskot todella pitäväsi. Sillä, oliko kirja loppujen lopuksi hyvä vai ei, ei ole haasteen kannalta väliä vaan pääasia on, että ajattelit ennen kirjan lukemista, että se olisi juuri täydellinen sinulle. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2023 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Kesäloma ja kesäleiri
Vietämme AM:issa kesälomaa sunnuntaihin 3. syyskuuta 2023 saakka. Loman aikana ei järjestetä normaalia opetusta, mutta foorumi ja chat ovat normaaliin tapaan käytössä, ja niissä voi pelata myös menneelle lukuvuodelle tai vaikkapa kesälomalle sijoittuvia pelejä. Lisäksi kesän aikana järjestetään myös perinteinen kesäleiri, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata kesän aikana hahmoja vähän normaalista kouluelämästä poikkeavassa ympäristössä. Tämän vuoden kesäleiri suuntautuu AM:ille jo vuosien takaa tutulle Kalmolaskossaarelle, joka sijaitsee Tyynellämerellä lähellä Tahitia ja on täysin taikaväen asuttama. Kahden viikon leirillä AM:läiset pääsevät nauttimaan auringosta ja saaren tarjoamista monista aktiviteeteista. Lisätietoa kesäleiristä löytyy kesäleirialueelta. Leiri alkoi kesäkuun puolessavälissä, mutta mukaan voi ilmoittautua koko kesän ajan aina sunnuntaihin 27. elokuuta 2023 saakka.

Valmistuminen ja seuraavalle luokalle siirtyminen
Muistutuksena vielä, että jos hahmojen valmistuminen, luokalle jääminen, seuraavalle luokalle siirtyminen tai muu vastaava askarrutta, niin tästä on löytyy melko kattava info, johon kannattaa tutustua. Jos sieltäkään ei löydy vastausta pulmaasi, niin kysymyksensä voi postata vaikka suoraan kyseisen topiikin jatkoksi tai laittaa yksityisviestiä Jesse Cainelle. :) Muistakaa myös edelleen, että jos päähahmosi valmistuu AM:ista nyt, sinun tulee ilmoittaa ylläpidolle uusi päähahmosi ennen seuraavan lukuvuoden alkua!


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

03.07.2023 - Täysikuu
06.07.2023 - Austin di Angelon (16 vuotta) syntymäpäivä
17.07.2023 - Uusikuu ja kesäleiri alkaa (in-game)
20.07.2023 - Päättäjäisjuhla chatissa klo 19
24.07.2023 - Anthony Underwoodin (24 vuotta), Gaia Elmsworthin (12 vuotta) ja Imogen Westin (39 vuotta) syntymäpäivä
30.07.2023 - Freya Morganin (16 vuotta) syntymäpäivä ja kesäleiri päättyy (in-game)


Heinäkuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista