Lavinia Egerton

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Lavinia Egerton
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 12. Toukokuuta 2023, 20:35
Tupa: Korpinkynsi

Lavinia Egerton

Viesti Kirjoittaja Lavinia Egerton »

Perustiedot
Nimi: Lavinia Mabel Egerton
Ikä / Syntymäaika / Luokka-aste: 15v. / 21.11.2008 / 5. luokka
Asuinpaikka: Lontoo
Sukupuoli: Noita
Siviilisääty ja seksuaalinen suuntautuminen: Sinkku ja olettaa olevansa hetero
Verisääty: Puhdasverinen
Harrastukset: sitran soitto ja historialliset tanssit
Lempiaineet: Loitsut, muodonmuutokset ja numerologia
Tupa: Korpinkynsi
Sauva: Taipuisuudeltaan kova punatammisauva, jossa ytimenä veelan hius. 11 ½ tuumaa

Kuulet tietämättömien usein sanovan, että punatammi on erehtymätön merkki omistajansa kiivaasta luonteesta. Itse asiassa punatammen ihannepari omaa ainutlaatuisen nopeaa reaktiokykyä, tehden siitä täydellisen kaksintaistelusauvan. Vähemmän yleinen kuin englantilainen tammi, olen havainnut että sen ihanneparilla on kevyt kosketus ja hän on nopeaälyinen ja mukautumiskykyinen. Hän on usein omaperäisten, tavaramerkkiloitsujen luoja, sekä hyvä mies tai nainen pitää vierellään taistelussa. Punatammisauvat ovat minun mielestäni yksiä niitä kaikkein komeimpia.

Perhe
Lavinian perheeseen kuuluvat äiti Shirley ja isä Edgar, pikkusisko Cecilia sekä pikkuveljet Tristan ja Dorian.

Aikajana
Pinterest

Ulkonäkö
Lavinia ei ole erityisen pitkä, vain vajaat 160 senttiä. Hän on melko hoikka, mihin hän myös pyrkii liikkumalla säännöllisesti. Naisellisia muotoja kuitenkin löytyy, eikä hän ole pelkkää luuta ja nahkaa. Tytön olemus on ryhdikäs ja näkee kyllä, että hän pitää kunnostaan huolta. Tytön iho on melko vaalea, kesällä saattaa tulla jonkin verran pisamia. Mitään erikoisempia syntymämerkkejä ei ole.

Tytön kasvot ovat melko sopusuhtaiset ja hieman pyöreät. Silmät ovat siniset, ripset ja kulmakarvat tummat. Huulet ovat vaaleanpunaiset, eivätkä suu tai nenä ole mitenkään huomiota herättävät. Enemmän huomiota herättävät tytön vehnän vaaleat hiukset, jotka ovat pitkät, tuuheat ja luonnonkiharat. Yleensä Lavinia antaa hiusten olla auki, tai pitää niitä nutturalla tai söpön rusettipannan avulla poissa kasvoilta. Meikkiä hän käyttää oikein mielellään, eikä juuri kehtaa olla ihmisten ilmoilla ilman ehostusta.

Pukeutumisensa suhteen Lavinia on todella tarkka. Koulussa hän kyllä käyttää sääntöjen mukaista pukua, vaikka se tylsä onkin. Vapaalla hän pukeutuu mieluiten kalliisiin merkkivaatteisiin ja hänen tyyliään voisi kuvailla tyttömäiseksi. Jos ei muuten, niin ainakin kukkakuosien ja pastellisen värimaailman puolesta. Hän pitää söpöistä vaatteista, mutta pyrkii siihen, ettei kuitenkaan näyttäisi liian lapselliselta. Koruista Lavinia pitää paljon ja suosii esimerkiksi värikkäitä rannerenkaita ja suuria korvakoruja. Tatuointeja ei ole, sillä ei ole saanut lupaa ottaa sellaista vielä. Suunnitelmissa sellainen kuitenkin on.

Luonne
Ärsyttävä nirppanokka. Sellainen Lavinia on ja sellaisena hän erittäin todennäköisesti pysyy, ellei jotain kummaa tapahdu. Hän on aina ollut hieman ylpeä ja itsekäs tyttö. Lavinia pitää itseään muita parempana, mikä johtuu osaksi hänen taustastaan. Hän on tottunut saamaan haluamansa ja hän on oikeasti juuri niin pilalle hemmoteltu kuin miltä vaikuttaa. Oli kyse sitten ystävistä, vaatteista tai vaikka lemmikeistä, hän tekee voitavansa saadakseen tahtonsa läpi. Jos hän ei onnistu, hän suuttuu. Hän saattaa mököttää päiväkausia, hajottaa tavaroita tai riitaantua ystävien kanssa. Toisinaan hän on hyvinkin pitkävihainen, joskus taas ei.

Lavinialle ei ole mikään ongelma loukata muiden tunteita, etenkään silloin, jos häntä itseään on loukattu. Hänellä ei ole kovin montaa ystävää, eikä se mikään ihme ole, sillä hän itse ei ole kovin hyvä ystävä. Hänen on paljon helpompi menettää ystäviä kuin löytää heitä. Siitä hän kuitenkin saa syyttää vain itseään ja nimenomaan itsekkyyttään. Hän ajattelee yleensä ensin itseään, sitten vasta muita. Joskus ihme kyllä hän onnistuu jopa olemaan aidosti ystävällinen. Niin käy yleensä silloin, kun on sen verran hauskaa, että suojakuori vahingossa pettää. Oikeastaan Lavinia on hyvin huomionkipeä ja ehkä kaikki itsekkyys ja ajoittainen ilkeys johtuu siitä, että hän kaipaa hyväksyntää. Hänelläkin on hetkiä, jolloin herkkyys ja aitous puskevat esiin, mutta ne ovat harvassa ja yleensä yksin ollessa.

Koulussa Lavinia pärjää hyvin. Hän saa usein hyviä arvosanoja, vaikka ei näytä edes näkevän vaivaa sen eteen ja yleensä se ärsyttää muita. Hän onkin ihan fiksu ja jos koulunkäynti oikeasti kiinnostaisi, hänessä voisi olla aineksia vaikka professoriksi. Lavinia on kuitenkin paljon kiinnostuneempi omasta ulkonäöstään, komeista pojista ja viimeisimmistä juoruista kuin opiskelusta. Vapaa-aikansa hän käyttää liikunnan lisäksi meikkikokeiluihin, ystävien kanssa juoruiluun ja itsensä hemmotteluun sekä harrastuksiin. Herkkuihin hän ei juuri koske. Valitettavasti Lavinia on saanut sen ikävän käsityksen, että hän kelpaa muille vain, jos näyttää hyvältä ja se vaikuttaa paljon hänen valintoihinsa.

Menneisyys
Lavinia syntyi lomaromanssin seurauksena. Hänen äitinsä oli käymässä Pariisissa, jossa tapasi komean ja rikkaan Edgarin. Shirley palasi takaisin Englantiin, eikä ajatellut tai edes toivonut tapaavansa Edgaria enää uudelleen. Kun hän huomasi olevansa pieniin päin, hän päätti kuitenkin etsiä miehen käsiinsä. Edgar kauhistui uutisesta, mutta päätti kuitenkin olla sukunsa takia kunniallinen ja ryhtyä aviomieheksi ja isäksi. Shirley oli vieläpä kaikin puolin sopiva vaimoksi: puhdasverinen, kaunis ja rikas. Shirley työskenteli taikaministeriössä sihteerinä ja Edgar taas työskenteli lakimiehenä, lähinnä julkkisten parissa.

Vanhemmat olivat paljon poissa kotoa, eikä heillä juuri ollut aikaa lapsille, joita syntyi myöhemmin vielä kolme. Lapsia hoiti palkattu lastenhoitaja ja vanhemmat osoittivat huomiotaan lähinnä kalliiden lahjojen ja lomamatkojen muodossa. Lapsiltaan he kuitenkin vaativat paljon.

Lavinia oli lapsena rauhallinen ja pyrki parhaansa mukaan vastaamaan vanhempiensa asettamia ihanteita. Hän halusi miellyttää vanhempiaan, eikä se ollut aina helppoa. Koulun hän aloitti ajallaan, joskin yksityisessä ja kalliissa ranskalaisessa koulussa. Koulu kuitenkin lakkautettiin erinäisten ongelmien johdosta. Alkuun uudeksi kouluksi harkittiin Beauxbatonsia, mutta Lavinia vetosi haluun saada ystäviä lähempää kotoa. Niin hän sai aloittaa viidennellä luokalla uudessa koulussa. Oikeastaan Lavinian elämä on ollut hyvin yksitoikkoista ja vanhempien sanelemaa. Hän ei ole seurustellut kertaakaan, mutta on onnistunut sotkemaan monta hyvää kaverisuhdetta. Uuden koulun aloittamista hän odottaa melkeinpä kauhulla, sillä pelkää jäävänsä yksin.

Suhteet:
Cecilia Egerton: Ärsyttävän hölmö pikkusisko
Savannah Postlethwait-Romanov: Yksi harvoista, joka on oikeanlaista seuraa
Igor Postlethwaith-Romanov: Poika jota pussasi kesäleirillä, mutta jolla on ihan väärät mielenkiinnon kohteet
Freya Morgan: Oli leirillä mukavaa seuraa komeiden poikien tiirailuun
Tiffany Miracle: Viihdyttävää seuraa, joka tuntee oikeanlaiset tyypit