Igor Postlethwait-Romanov

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Igor Postlethwait-Romanov
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 19. Helmikuuta 2023, 12:45
Tupa: Luihuinen

Igor Postlethwait-Romanov

Viesti Kirjoittaja Igor Postlethwait-Romanov »

Igor Kian Postlethwait-Romanov (Iggy)
Ikä: 23.12.2007 (iästä huolimatta on 4.lk kuten siskonsa)
Suojelius: korppi
Sauva: kirsikkapuuta, aarnikotkan sulka ydin, 13 tuumaa, joustamaton
Harrastaa: huispausta ja urheilua
Luuta: Nimeltään Ukkoslinnun isku. Nopeus ja ohjautuvuus tämän luudan valttikortti. Vaaleapuinen luuta, kultaisilla yksityiskohdilla ja ukkoslinnun pyrstömäinen harjasosa. Saavuttaessaan nopeuksia luuta näyttää säteilevän sähköistä vanaa.
Pelityyli: Pelaa keskushyökkääjänä jahtaajan paikkaa, ollen näin huispauksen quaterback. Pelaa pelinumeroa 6 ja pelipaidassa lukee kokopitkä nimi.

Perhe: Muuttivat Amerikoista 2023 talviloman aikana Lutoniin. Isä taikaministeri Henry Postlethwait, äiti Alina Romanov, Savannah Anastasia (28.9.2008) ja nuoremmat sisarukset Doris ja Peter (2014). Isoäiti Margaret Postlethwait on Iso-Britanniassa tunnettu puhdasveristen tapakasvattaja.

Ulkonäkö: Igor on kreikkalaisen patsaan tavoin ylvään näköinen. Tällä hetkellä on noin 180 cm pitkä ja hyvin hoikka, arviolta kasvaa vielä pituutta paljonkin. Kelmeä iho, josta verisuonet kuultavat läpi. Palaa auringossa helposti. Kaulalla Igorilla on syntymämerkki, jota voi helposti luulla fritsuksi. Hänellä on tummat hartioille yltävät laineikkaat paksut hiukset. Tuuheat tummat kulmat. Harmaat ylöspäin kapenevat silmät, joiden limbal reunus erottuu selkeästi. Teräväpäinen ylhäältä koukkuinen isohko nenä, johon aikoo hankkia leikkauksen. Pehmeät, pyöreät ja kulmikasmuotoiset huulet, joilla hänen on tapana virnuilla ja hymyillä vinosti. Oikeassa korvassa rengas korvakoru ristillä, jonka olemassaolon salaa vanhemmilta. Käyttää vähän isohkoja vaatteita, jotka ovat tummia tai haaleita ja murrettuja värejä.

On hieman huonoryhtinen, sillä on niin pitkä. Urheilee kuitenkin paljon ja syö hyvin. Kävelee yleensä hitaasti ja kissamaisen rennosti. Ääni on selkeästi madaltumassa, siinä on tietynlaista rauhallista pehmeyttä.

Luonnekuvaus, vain IRl käyttöä varten, in-game asiat eivät välttämättä näy eikä ole hahmosi tiedossa:
Igor on rento ja rauhallinen, mukava ja vielä hyvin altis vaikutteille. Hänen persoonansa ei ole vielä muovautunut loppuun, joten siitä ei ole paljoa sanottavaa. Huumorintajuinen. Kunnianhimoinen, ahkera työskentelemään asioiden eteen mitkä kiinnostavat. Ei kiinny asioihin tai ihmisiin helposti, mutta on kiintynyt siskoonsa. Sen sijaan ihastuu ilmeisen helposti. Osaa olla välillä vähän tunnekylmä ja itsekäs. On kiinnostunut enkeleistä ja demoneista. Kiinnostunut myös vähän kaikesta, sillä on utelias. Lähiaikoina liemet, tähdet, horoskoopit ja ennustus, ovat alkaneet kiinnostaa myös. Patologinen valehtelija. Pimeän ja aavan veden pelko, joka tuottaa hankaluuksia päivittäin, sillä tupa sijaitsee tyrmissä, ja ikkunat vievät suoraan järveen. Menestyy koulussa yleisesti keskiverto hyvin, upeasti pimeyden voimilta suojautumisessa ja taikuuden historiassa. Urheilee ja opiskelee vapaa-ajalla. Toistaiseksi en voi sanoa tuleeko hänellä olemaan ystäviä tai suosiota, mutta kyllä varmasti yrittää menestyä tällä saralla.