Helmikuu 2023

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Helmikuu 2023

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Helmikuu 2023


Tervehdys jäsenille

Tammikuu tuntuu sujahtaneen ohi hetkessä ja kiidämme kohti kevättä ja kaikkien suosikkijuhlaa eli ystävänpäivää. Tai joidenkin inhokkijuhlaa. Joka tapauksessa siltä on melko vaikea välttyä kokonaan, sillä Tylypahka AM:in oppilaskunnan hallitus ei koskaan unohda tätä loistavaa mahdollisuutta rahantekoon ystävyyksien vaalimiseen. Luvassa on siis tänäkin vuonna perinteinen ruusukampanja, ja lisäksi oppilaskunnan hallitus on järjestänyt suuret pyjamabileet koulun Suureen Saliin. Huispaajia tosin saattaa kiinnostaa ehkä enemmän ystävänpäivän molemmin puolin asettuvat huispausottelut…

Helmikuun chatpeli-ilta (20.02.2023 klo 19)
Vuoden ensimmäistä chatroolipeli-iltaa vietetään maanantaina 20. helmikuuta 2023 klo 19 alkaen koulun chatissa. Pelin aiheena ovat tällä kertaa suuret pyjamabileet! Oppilaskunnan hallitus on järjestänyt ystävänpäivän kunniaksi koko koulun yhteiset pyjamabileet Suureen Saliin. Pöydät ja penkit on siirretty salista pois ja tilalle on kannettu pitkät rivit patjoja, peittoja ja tyynyjä. Nukkumapaikoista huolimatta nukkuminen tietysti on pyjamabileissä vain sivuroolissa ja pääasiallinen fokus on juoruilussa, leikeissä ja peleissä ja ehkä jopa kummitustarinoiden kertomisessa. Lisäksi paikalle on järjestetty myös pientä pyjamabileisiin sopivaa syötävää ja juotavaa. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta.

Ystävänpäivän ruusukampanja
Se on täällä taas! Nimittäin AM:in oppilaskunnan hallituksen perinteinen ystävänpäivän ruusukampanja. Kampanjan tarkoituksena on muistaa paitsi ystäviään, myös tukea koulun oppilaskunnan toimintaa neljän sirpin edulliseen hintaan. Oppilaskunnan hallitus nimittäin myy kyseisellä hinnalla punaisia ruusuja, joita voi lähettää pienen viestin kera haluamalleen henkilölle. Ruusut toimitetaan ystävänpäivänä niiden vastaanottajille ja kampanjan tuotot käytetään oppilaskunnan toimintaan. Tarkemmat ohjeet ruusujen lähettämiseen löydät ruusukampanjatopiikista. Ruusut tulee lähettää yksityisviestillä Sebastian Madisonille viimeistään sunnuntaina 12. helmikuuta 2023. Kaikki ruusut viesteineen julkaistaan foorumilla ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2023.

Helmikuun huispausottelut
Helmikuussa luvassa on jälleen huispausotteluita! Helmikuussa pelataan huispausaikataulun mukaisesti ottelut Korpinkynsi vs. Luihuinen lauantaina 4. helmikuuta 2023 sekä Rohkelikko vs. Puuskupuh lauantaina 18. helmikuuta 2023. Otteluiden tulokset julkaistaan foorumilla ottelupäivänä.

Helmikuun erikoiskirjahaaste
Helmikuu on viimeinen talveksi laskettava kuukautemme, joten ottakaamme siitä vielä ilo irti (Suomen hieman vaihtelevan talvisesta säästä riippumatta). Helmikuun haasteena on lukea talvinen kirja. Tämän voi tulkita haluamallaan tavallaa, mutta se voi esimerkiksi tarkoittaa talviaikaan sijoittuvaa kirjaa tai sitten se voi liittyä jollakin muulla tavalla talveen. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2023 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseens opivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Kirjahaasteen 2022 tulokset
Kirjahaasteen tulokset oli tarkoitus julkaista jo viime kuussa, mutta valitettavasti aikataulu hieman kärsi eräistä ennalta-arvaattomista syistä. Mutta toivon mukaan saamme tulokset ulos tämän kuun aikana. Tai ainakin nopeammin kuin viime kesäleirin palkintopostauksen! Sitä odotellessa aika kannattaa käyttää hyväksi lukemalla kirjoja uuteen kirjahaasteeseen!

Kesäleirin 2022 palkintojenjako
Viime vuoden kesäleirin palkintojenjako julkaistiin vihdoin viime kuun alkupuolella! Kesäleirin alue on nyt jo arkistoitu, mutta jos postaus meni joltakulta ohi, se löytyy täältä. Kiitokset vielä kerran kaikille ahkerille leiriläisille ja hyvää uuden kesäleirin odotusta!


Uudet oppilaat

Igor Postlethwait-Romanov (Luihuinen, 4. luokka)
Matias Smirnoff (Puuskupuh, 1. luokka)
Evie Goldwyn (Puuskupuh, 5. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

04.02.2023 - Korpinkynsi vs Luihuinen -huispausottelu
05.02.2023 - Täysikuu
08.02.2023 - Renee Parkin (47 vuotta) syntymäpäivä
11.02.2023 - Tylyahopäivä
12.02.2023 - Bianca Iverneyn (17 vuotta) syntymäpäivä ja viimeinen päivä lähettää ystävänpäiväruusuja
14.02.2023 - Ystävänpäivä, ystävänpäiväruusujen julkaisu ja Vivianna Westin (17 vuotta) syntymäpäivä)
18.02.2023 - Rohkelikko vs. Puuskupuh -huispausottelu
20.02.2023 - Uusikuu ja helmikuun peli-ilta chatissa klo 19


Helmikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista