Callan MacLoughlin

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Callan MacLoughlin
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 24. Marraskuuta 2022, 21:47
Ammatti: Professori
Oppiaine: Loitsut, muodonmuutokset

Callan MacLoughlin

Viesti Kirjoittaja Callan MacLoughlin »

Callan MacLoughlin

PERUSTIEDOT

Koko nimi: Callan Eugene MacLoughlin
Kutsumanimi: Callan, MacLoughlin

Ikä: 37
Sukupuoli: Mies
Syntymäaika ja -paikka: 19. helmikuuta 1985 | Aberdeen, Skotlanti
Asema: Opettaja (Loitsut ja muodonmuutokset)

Verisääty: Puoliverinen
Taikasauva: Kuusta, feeniksin pyrstösulka, 12 ja puoli tuumaa. Kohtalaisen taipuisa.
Suojelius: Lammas
Erikoiskyky: Animaagi (rekisteröity)

Perhe: Vaimo (Alease Spencer), poika (Peter Alexander, 5 vuotta) | Callanilla on isoveli ja pikkuveli.
Asuinpaikka: Giffnock, Glasgow, Skotlanti
------------------------------
ULKONÄKÖ
Callan on 183 senttiä pitkä. Hän on normaalipainoinen ja tasapaksu. Miehen hiukset ovat punertavan ruskeat, melko lyhyet ja hiukan sekaiset. Hänellä on paksut kulmakarvat ja vihertävät silmät. Nenänvarsi on suora, pitkä ja melko kapea. Ohuita huulia peittävät tuuheat kalapuikkoviikset. Partana on pientä sänkeä silloin tällöin. Miehellä on vasemmassa poskessaan pieni arpi, joka on tullut lapsena leikkiessä veljiensä ja jästisukulaistensa kanssa.

Callan pukeutuu yleensä siististi. Hän käyttää mieluiten kaapua, mutta joskus myös jästivaatteita. Usein hänellä on päällään vaaleanruskea villapaita ja beiget tai harmaat chino-housut. Kengät usein mustat. Jos mies ei käytä villapaitaa, on hänellä usein pitkähihainen valkoinen kauluspaita ja musta kravatti. Jälkimmäisen asun kanssa hänellä on vasemmassa kädessä kullattu rannekello.
------------------------------
LUONNE
Callan on hyvin tasainen luonne. Hän ei herkästi suutu tai ota itseensä mitään ja kykenee hyvin peittämään surunsa tarvittaessa. Hän on silti tavallinen ihminen ja kokee kaikkia tunteita surusta iloon. Callan käyttäytyy aina asiallisesti ja olettaa muidenkin toimivan niin. Hän on kiltti tutuille ja tuntemattomille, mutta pyrkii silti toimimaan oman ja perheensä edun mukaisella tavalla. Callan on pitkällä tähtäimellä laskelmoiva ja hänellä on hyvä ihmistuntemus, jotka auttavat häntä työssään.

Hän toimii vaistonvaraisesti ja tunteella. Mies on hyvin sosiaalinen ja itsevarma. Hän on kaunopuheinen, mutta ei pysty aina välttämään tarvetta sanoa asioita niin kuin ne ovat. Menestyminen on Callanille tärkeää, mutta oman menestymisensä lisäksi hän haluaa perheensä menestyvän. Hän on niin kiintynyt kouluunsa, jossa vietti omat nuoruusvuotensa, että haluaa koulun maineen pysyvän hyvänä ja oppilaiden saavuttavan paljon.

Opettajana Callan on kiltti ja panostaa siihen, että oppilaat oppivat mahdollisimman paljon tekemällä. Hänelle on tärkeää, että luokassa pysyy rauha. Kiltteydestään huolimatta Callan ei epäröi sakottaa huonosti käyttäytyviä oppilaita. Hän kuitenkin valitsee tarkasti mitkä asiat huomaa ja mitkä jättää huomaamatta. Mies ymmärtää huumoria, mutta harvemmin nälvii tai piikittelee oppilaitaan. Joskus hän saattaa laukoa vitsejä, mutta lähinnä muiden opettajien seurassa.
------------------------------
HISTORIA
(lyhyesti)
Callan oli 10 vuotta kun perhe muutti Edinburghiin isän työn perässä. Isä toimi opettajana jästikouluissa ja hänen äitinsä tyytyi kotiäidin rooliin. Äiti oli noita ja luihuinen. Callanilla oli kolme veljeä, kaksi vanhempaa ja yksi pikkuveli.

Noin 18-vuotiaana Callan muutti omilleen ja opiskeli opettajaksi taikakouluun. Hän tapasi nykyisen vaimonsa Aleasen ollessaan 27 vuotta. He asuvat nykyään Glasgow'ssa, Giffnockin kaupungissa. Parilla on 5-vuotias poika (Peter Alexander) ja heille on tulossa uusi lapsi.

23-vuotiaana (tätä ennen monta vuotta asiaa tutkittuaan) Callan alkoi todella yrittää animaagin unelmansa saavuttamista. Noin 29 vuoden ikäisenä hän viimein saavutti haaveensa ja pystyi onnistuneesti muuttumaan eläimeksi.
------------------------------
MUUTA

Callan halusi animaagiksi, sillä rakasti eläimiä yli kaiken nuoruudessaan ja koki sen myös edistävän unelma-ammattiinsa pääsemistä, eli muodonmuutosten opettajan ammattia.
  • Callanin animaagimuoto on lammas. Hän on myös allerginen omalle eläinmuodolleen.
  • Miehen tupa on luihuinen.
Harrastukset ja kiinnostuksenkohteet:

Velhoshakki, muodonmuutokset, loitsut, historia, eläimet
  • Erityisesti lapsena ja nuorena Callan piti velhoshakista. Edelleenkin hän arvostaa velhoshakissa tarvittavia taitoja ja pelaa sitä mielellään muiden kanssa.
  • Muodonmuutoksista ja loitsuista mies ei saa koskaan tarpeekseen. Vapaa-aikaansa hän käyttää usein opetettavien aineidensa tutkimiseen.
  • Jo koulussa Callan piti historiasta, mutta ei koskaan niin paljon, että olisi halunnut työskennellä kyseisen aineen kanssa. Kotonaan hän kuitenkin lukee historiaa silloin tällöin.
  • Callan pitää eläimistä ja niiden kanssa olemisesta.