Hyerin Hyeon

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Hyerin Hyeon
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 2. Syyskuuta 2022, 10:09
Tupa: Luihuinen

Hyerin Hyeon

Viesti Kirjoittaja Hyerin Hyeon »

Koko nimi: Hyerin Hyeon 현혜린
Kutsumanimi: Hyerin
Syntymäaika: 14.9.2011
Sukupuoli: Tyttö

Tupa: Luihuinen
Luokka: 1lk
Verisääty: Puhdas

Asuinpaikka: Fallmouth

Ulkonäkö:
Lapsi on yllättävän söpö – tai sen verran söpö, että naapurit ja tuntemattomat kehuvat vanhemmilleen, että onpas söpö/suloinen lapsi. Syynä voi olla Hyerinin ruskeat monolid-silmät, tummat ja pitkät silmäripset sekä hymykuopat. Lapsi on 147 cm pitkä, mikä on ihan ymmärrettävää, sillä hänellä on vielä kasvuvaihe kesken. Tällä hetkellä tytöllä on vielä maitohampaita suussa, eikä kovinkaan montaa ole vielä alkanut irtoamaan.
Hyerinin nenästä on huomattavissa, että perimässä on mukana länsimaalaisia piirteitä. Huulissa on hento amorinkaari. Hiukset ovat tummat ja pitkät. Yleensä Hyerinillä on ainakin joitakin päällyshiuksia leteillä. Keskittyessään enemmän hiusten on oltava kiinni ja mielellään poissa kasvoilta. Hyerinillä on toisinaan myös hiukset nutturalla tällä tavoin
Tyttö ei ole mitenkään turhamainen asusteiden määrän suhteen. Hän käyttää pientä suljettua sydänkaulakorua, tarvittavan määrän verran hiuspinnejä ja suihkuttaa kaksi kertaa metsäistä body mistiä aamutoimiensa aikana.
Jästikoulussa, kaupungissa ja ovelta ovelle -käyntejä tehdessä lapsella on aina ollut siistit ja siivosti puetut vaatteet päällä. Hameen helma ylettyy tarpeeksi alas, kauluksessa ei ole ryppyjä ja kengät kiillotetut. Syynä tälle on ollut omat vanhemmat ja kodin yleisilme. Tytöllä on jonkin verran omia laskoshameita, pitkiä villatakkeja ja sukkahousuja, joita hän yleensä vapaa-ajallaan käyttää.

Koulupukuvaatteet: Suippohattu. Hyerin ei ole jästikoulussa päässyt käyttämään suippohattua, mikä oli ihan ymmärrettävää. Nyt kun hän kuitenkin on virallisesti noita, ei voi hän jättää sitä vain arkun päälle makaamaan, vaan hattu on käytössä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Sukiksi ovat valikoituneet sama harmaa kuin mitä vastalaskoshameessa ja villatakissa on. Käyttää

Luonne:
Hyerin vaikuttaa ensinäkemältä todella herttaiselta lapselta, joka voisi olla ystäviä kaikkien kanssa. Hän osaa toisinaan olla niin naiivi ja halaileva tyttöyden ilmiintymä, jonka voi tavata vain lavalla tai omissa kuvitelmissa. Tämä saattaakin vaikuttaa toisinaan vähän teennäiseltä ulkokuorelta, kun ottaa huomioon sen, että lapsi osaa oppitunneilla ja parhaan kaverinsa Seneran seurassa tehdä jotain muutakin kuin vain raapustella sydämiä paperille ja halailla. Uusiin asioihin ja ihmisiin hän suhtautuu toisinaan hieman varauksella ja tietynasteisella epäilyksellä. Kohteliaisuus ja muiden huomioon ottaminen kumpuaa kasvatuksesta, vaikka parhaan kaverinsa seurassa se saattaa välillä jäädä vähän vähemmälle, kuten myös muut ihmiset.
Oppitunneilla Hyerin on varsin tarkkaavainen ja taitava, mikä on ehkä toisinaan vähän yllättävää. Muistiinpanoja tehdään, ahkerasti viitataan ja koealuetta luetaan läpi jo ennen kuin koetta on edes mainittu. Asioiden kyseenalaistaminen ja seurausten pohtiminen on asioita, missä oppituntiympäristössä voikin käydä ilmi, että hän on ehkä jotain muuta kuin se naiivi hupsu tyttö. Päätöksiä hän tekee järjellä ja ajatuksella, eikä hetken huumassa tunteella. Hyerin osaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, olla varovainen ja tarvittaessa tehdä nopeitakin päätöksiä.

Menneisyys:
Hyerin on kasvanut Fallmouthissa. Syynä tähän on ollut se, että vanhemmat ovat asettautuneet sinne asumaan. Kun lapsi oli pieni, asui myös hänen serkkunsa heidän kanssaan.
Vanhempiensa kautta Hyerin on myös mukana pienessä samoinajattelevien yhdyskunnassa. Oman sanoman välittäminen on ollut avainasemassa ja niinpä lapsi on jo pienenä oppinut antamaan hyvän ensivaikutelman.
Jo pienestä pitäen tyttö harrastanut erilaisia aktiviteettejä vuoroin akryylimaalausta, pianon soittoa, paperintaittelua, taitoluistelua jne. Suurin osa näistä onkin ollut hänen vanhempiensa aloitteesta. Harrastukset edistäisivät tämän kehitystä. Ne ovatkin omalta osalta jättäneet jälkiä lapseen, tämän ajatusmaailmaan, eleisiin ja siihen, miten hän maailmaa hahmottaa ja jäsentää.
Ennen taikakouluun lähtemistä Hyerin on käynyt tavallista jästikoulua yhdessä muiden naapurustonsa lapsien kanssa. Koulussa hän on myös osallistunut koulunäytelmiin.

Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet: velhojen versio airsoftauksesta, opiskelu, liemet

Muuta:
- lemmikkinä pupu, joka on risteytetty niin, että sen pilkut/kuviot ovat näkymättömiä. toisin sanoin ihan pupun näkyinen, jossa on läikkiä, mutta ne nyt vain on näkymättömiä